nielogniety 25.09.05, 19:58 I jak, który oglądacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zla_krolowa Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 20:05 ja prawie pół na pół, ale z przewagą tvn- jak na razie jest 100 razy lepszy od pokładającego się pana durczoka i spędów mieszkańców w wąchocku... Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 20:10 A ja oglądam jak siatkarki walczą o złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 20:21 ja również:) ale będzie chyba 2:1 zaraz... setowa. a na 1 i tvn nasz nowy premier straszy... no i 2:1:( ale dziewczyny i tak sobie poradzą:D Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 20:28 Mam nadzieję, że Polski wygrają ;] A przed chwilą na TVN red. Prosiecki bardzo nieładnie przerwał Borowskiemu. Kurcze, jak ja nie cierpnię tego 'dziennikarza'. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 20:46 na 1 też Borowskiemu przerywała jakaś dziennikarka kiedy czytał swoje oświadczenie, ale on się nie dał i doczytał do końca. ale nie było to miłe:/ meczowa!!!!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 20:57 Oczywiście chodziło mi o POLKI a nie POLSKI ;] No i wygrały! ;) PS: Biedny Borowski ;P Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 21:08 on nie czytal on dukal z tej kartki jak uczen wyrwany do odpowiedzi :) niezle tez porzestrasznoy kaczor , bełkotał , mylił sie i powtarzał:) mialem wrazenie ze u nich moze zegarki w tej stolycy staneły i chłopaki dlatego zaspały :D Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 21:18 Jak to jest ze w TVN i TVP1 sa rownoczesnie na wizji Kaczynski i Tusk. Skoro obydwie stacje podaja ze nadaja na zywo. W TVN ww. panowie sa w studio, a w TVP wlasnie tocza ze soba debate ze sztabow wyborczych. Ktora stacja klamie?! Kaczynski mogl podstawic brata ;) , ale Tusk?! Ktora telewizja klamie? Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 21:37 O sorry, nie Tusk tylko Rokita jest w studio TVN. Widac bracia sie rozdzielili. Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 22:02 No jak dla mnie to na razie zdecydowanie wygrywa TVN w tych wieczorkach politycznych. TVP ma... no dość ładne studio, jednak w TVN jest ono zdecodowanie lepsze, wyraźniejsze, naprawde fajnie zrobione. W TVP są jakieś trzaski podczas rozmów z gościmi poza studiem, dość śmieszne rozmowy na odległość i przunudnawe zajawki ze sztabów. No i ten Adamczyk w Matrixie - przebija wszystko... miało być innowacyjnie i profesjonalnie, a wyszło jak zwykle, szkoda słów. Jedyny plus dla TVP do brak reklam, no ale gdyby publiczna dała te reklamy to byłoby maksymalne przegięcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joachima czemu andrzej stankiewicz w TVN? 25.09.05, 23:26 czy ktos wie skad sie wzial andrzej stankieiwcz z rzepy w tvn-ie? goscinne wystepy czy moze teraz tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: czemu andrzej stankiewicz w TVN? 25.09.05, 23:43 kurde bardzo bym chciała coś mądrego powiedzieć ale nie umiem - facet mnie rzucił - cudowny facet - jego jedyną wadą była jego rodzina (z żoną i dzieckiem - moraliści - idździe gdzie indziej) - i nic nie jestem w stanie zrobić - żadnego filmu nawet nie mogę zobaczyć - chandra przeszkada. pomocy!!! bo zapomnę co było w "na dobre i na złe"... powiedzcie - jak szybko można zmienić się z Katarzyny - Obsesji w Katarzynę - Pomyłkę? Buuuu - jestem - taka nieszczęśliwa!! niech mnie ktoś przytuli! www.tg.net.pl/psiasprawa Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 25.09.05, 23:49 TVP1 - rozpraszające jest to tak szeroko reklamowane komputerowe tło TVN - do scenografi i grafiki tego studia jestem przyzwyczajony (jedyny minus to nachalny, wkurzający, migający znaczek "wybory 2005") wybór raczej prosty Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 26.09.05, 01:13 Zacząłem od TVN, ale przełączałem co chwilę na TVP, żeby zobaczyć jak tam sobie radzą i jakie mają wyniki. Faktyczny oficjalny winik LPRu będzie dowodem na to która firma sondażowa była lepsza. Po około 30 minutach z TVN-em już zostałem przy TVP, lecz potem wróciłem do TVNu by zobaczyć debatę z liderami partii politycznych, bo tego mi było trzeba (na TVP debata prezydencka). Potem już tylko TVP, bo w TVN reklamy, gadanie o niczym i debata prezydencka, która dla mnie wczoraj była kompletnie zbędna. Jeśli chodzi o realizację to obie stacje się postarały i ładnie wszystko wyszło. Niczym jednak nie zaskoczyła TVP - tradycyjnie zabudowanymi studia i stoły, ale był też ciekawe elemetny scenografii. Adamczyk w rzeczywistości wirtualnej wypadał kiepsko - modne to było może kilka lat temu, ale teraz źle się to ogląda. TVN też niczym nie zaskoczył, program ze znanych już miejsc w budynku MBC, bez jakiejś rewolucji wizerunkowej. Techniczne wpadki przeważały w TVP, a Gawryluk znowu nie panowała nad goścmi i szeptała do realizatorów jak podczas programu Forum. Merytorycznie zdecydowanie lepiej wypadła TVP, ale Schymalla i Pochwała z atmosferą i tematami rodem z "Kawy czy Herbaty" byli zbędni. Pani Dorota Stalińska powinna być konsekwentnie wyeliminowana z pojawiania się na antenie telewizyjnej. Tylko potrafi się wydzierać i forsować na siłę swoje poglądy wymuszając przedłużenie czasu przeznaczonego na rozmowę z nią. Brakowało mi tylko szopki o jeżdżeniu na rowerze w kasku i w odblaskach. Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 26.09.05, 07:44 Jeżeli oceniać wieczór wyborczy a kryterium oceny to migające znaczki i studio - czyli pozamertytoryczne - to może TVN był trochę lepszy. I to tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Wieczory wyborcze - dyskusja 26.09.05, 08:16 wkurzajace bylo to, ze redaktorzy tvn-u bez przerwy wcinali sie politykom i wchodzili im w slowo nie dajac dokonczyc mysli. ot i tyle jesli chodzi o profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś