Gość: Lambo IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 15:44 PICIA RULEZ !!! PICIA NA PREZYDENTA !!! PICIA IS THE BEST !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FRUZIA Re: PICIA JESTES SIUPER !!! NAPISZ DO MNIE - lambo@viper.pl !!!!! IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 21:50 słuchaj ja takze uwielbiam picie i chcialabym zebys do mnie cos napisal moj adres to wampirzyca4@e.pl napisz pa FRUZIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: till Re: PICIA JESTES SIUPER !!! NAPISZ DO MNIE - lambo@viper.pl !!!!! IP: 193.91.75.* 28.04.01, 10:48 > słuchaj ja takze chcialabym zebys do mnie cos napisal moj > adres to wampirzyca4@e.pl > napisz PICIA, nie wyglupiaj sie, do nikogo nie pisz! Jestes GWIAZDA, to niech inni pisza do Ciebie! POZA TYM, jesli ktos chce napisac do Pici, oto jego adres mailowy: picia@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lambo Re: PICIA JESTES SIUPER !!! NAPISZ DO MNIE - lambo@viper.pl !!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 23:30 I myslisz ze beda mu przekazywac te wszystkie listy ktore do niego przyjda na ten adres ? A On je na pewno bedzie czytal !? Odpowiedz Link Zgłoś