kiloff 19.10.05, 22:04 TVN chyba przesadził chcąc zgromadzić przed telewizorami wielką liczbę widzów. Ja bym takiego filmu siedmio, a nawet dziewięciolatkowi nie pokazał. Za wcześnie na to by pokazywać dziecku przemoc wojny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feminasapiens Re: Karol... od 7 lat? 19.10.05, 22:15 Właśnie weszłam na forum żeby założyć taki wątek, ale mnie uprzedziłeś :-) Chciałam obejrzeć film z moimi dziećmi - pokazać im o naszym Papieżu, a tu siurpryza - film nie o Karolu, tylko właściwie o wojnie - taka druga wersja "Pianisty" - bez sensu. Trup ściele się gęsto, krew się leje. O co tu chodzi - i te kuriozalne "7". To jakaś pomyłka. Czekam na film o Karolu Wojtyle zrealizowany przez Polaka - chyba będzie o niebo (nomen-omen) lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Karol... od 7 lat? 19.10.05, 22:27 Wiesz - lepiej oswajać dzieci z tym, że istnieje zło. Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Karol... od 7 lat? 19.10.05, 22:32 Są na to inne sposoby niż umożliwienie oglądania dziecku filmu z tyloma brutalnymi scenami. Ty masz zamiar uczyć dziecko tego, ze na świecie nie jest kolorowo właczając mu Kryminalnych? To współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
krzys111 Re: Karol... od 7 lat? 19.10.05, 22:46 ten film powinien byc dozwolony tylko dla doroslych, taka dawka kiczu u dziecka moze spaczyc gust na cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś