Gość: Minnie IP: 212.160.141.* 04.07.01, 09:53 Gosia jest swietna dziewczyna. Mam nadzieje ze czas burzy minie i Gosia rozwinie skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kleo Re: Gosia z BB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 11:00 JA BARDZO LUBIE GOSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMURA Re: Gosia z BB IP: 192.168.20.* / *.olvit.com.pl 04.07.01, 15:27 Gosia jest super dziewczyną !Jedyną naprawdę szczerą osobą w całym programie.Żal mi tych wszystkich ograniczonych osób,które tego nie dostrzegły.Ona była po prostu szczera,a jak szczerość może być fałszem!Mówiła o tym co się jej nie podobało,a nie tak jak np Manuela,kleiła się do wszystkich.Życzę jej z całego serca,aby ci wszyscy ograniczeni i wredni ludzie dali jej wreszcie spokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gosia z BB IP: *.el-4100100.acn.pl 20.08.01, 00:22 Gość portalu: HMURA napisał(a): > Gosia jest super dziewczyną !Jedyną naprawdę szczerą osobą w całym > programie. Żal mi tych wszystkich ograniczonych osób,które tego nie > dostrzegły.Ona była po prostu szczera,a jak szczerość może być fałszem!Mówiła o > > tym co się jej nie podobało,a nie tak jak np Manuela,kleiła się do > wszystkich.Życzę jej z całego serca,aby ci wszyscy ograniczeni i wredni ludzie > dali jej wreszcie spokuj. Jak można powiedzieć o Gośce, że jest szczera, jeśli widzi się ją najpierw w towarzystwie Manueli, przeżywającą niesprawiedliwość faktu, że dom BB opuścił Gulczyński, niemalże płaczącą i otwarcie przyznającą się do tego, że nie znosi Alicji, a tego samego dnia wieczorem "szczera" Gosia rzuca się na łóżko Alicji, pociesza ją i tuli na dobranoc? Być może ludzie postępują tak w życiu codziennym, ale dla mnie nie jest to ''szczere'' zachowanie, jeśli najpierw deklaruje się niechęć wobec kogoś, a potem się do osoby nielubianej przytula. Nawet przy założeniu, że pocieszanie miało swe źródło w litości, nie wydaje mi się, by można się było czuć z takim pocieszycielem dobrze. Inna sprawa to pytanie, na ile TVN manipulował scenami pokazywanymi w telewizji. Jest to bardzo możliwe, że dobór przedstawianych sytuacji, ich kolejność wyolbrzymiały negatywne cechy charakteru Gośki. Ale tylko wyolbrzymiały, a nie tworzyły. Faktem jest, że sceny z Gośką miały miejsce (zakładam, że nie były reżyserowane), więc w najlepszym (z punktu widzenia Gośki) wypadku TVN zrobił z igły widły. Niezależnie od tego, nie chciałabym mieć kogoś takiego w swoim środowisku. BB uświadomił jednak, że takie osoby istnieją i że wielu z nas żyje prawdopodobnie w nieświadomości współżycia z ludźmi podobnymi do Gośki. Brrr, aż nie chce mi się o tym myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drapka Re: Gosia z BB IP: *.wiedza.icu.pl 07.07.01, 16:19 Gosia jest super, ale u nas bardziej sie liczy tepa sila prawda? Dlatego ludzie nie lubia Gosi. Ja ja lubie poniewaz jest szczera i ladna. Stef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Gosia z BB IP: *.gk.jaslo.karpaty.pl 08.08.01, 20:31 Goska jest OK to Alicja byla falszywa, zreszta TVN odpieprzal taki syf z pokazywaniem wybranych przez siebie fragmentow, ze nie zamierzam juz ogladac kolejnej edycji. Kolejny przekret to byla manipulacja glosami, przeciez te glosy co oddawali ludzie to sie nie liczyly. Odpowiedz Link Zgłoś