Gość: Momo IP: *.cezex.pl 02.05.01, 13:56 Mam nadzieję, że nie znajdą się tu wypowiedzi negatywne - ale szczere wyrazy sympatii do któregoś z mieszkańców domu BB. Czekam na propozycje. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam_ski Re: A KOGO TAK NA PRAWDĘ LUBISZ W BB - SZCZERZE??????? IP: 195.94.222.* 02.05.01, 14:01 Janusza. Zdecydowanie. Uważam, że facet jest genialnym człowiekiem, potrafił zachować młodość ducha na pewnym etapie życia. Szczery. Spolegliwy. (Nb. spośród mieszkańców którzy odpadli najcieplej wspominam Picię. Chłopak potrafił mi zaimponować, naprawdę doceniam bezpośredniość, ale taką stonowaną - niezupełnie w stylu siekierą przez łeb, jak robi to Gulczas). A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: A KOGO TAK NA PRAWDĘ LUBISZ W BB - SZCZERZE??????? IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 02.05.01, 14:12 Ja uważam że każdy tam jest fantastyczny.Mają niesamowite pomysły i przez ten cały czas trzymają sie bardzo mocno razem.Bardzo lubie Gulczasa,Manuele,Janusza,Piotrka,Gosię,Klaudiusza.Ale uważam że wszyscy są naprawde ciekawymi ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: A KOGO TAK NA PRAWDĘ LUBISZ W BB - SZCZERZE??????? IP: *.zchpolice.com 02.05.01, 14:35 Osobiście, najbardziej podoba mi się Wielki Brat - szczególnie te wcinki "popraw mikroport", "nie kładź się na mikrofonie" cytuję z pamięci, może nie dokładnie. BB sam chyba znudzony jest dbałością o ten sprzęt. Pozdrowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Manuela IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 16:16 Za swietne poczucie humoru, bezkompromisowosc i inteligencje. Polecam Rozmowy w 4 oczy, ta dziewczyna wyroznia sie wsrod innych rozmowcow. Alicja np. gada od rzeczy, tak bardzo rozwodzi sie nad jakims tematem ze pod koniec tego monologu juz czlowiek nie pamieta o co jej chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K@$@ Re: PPPPIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 16:28 Bo jest najlepszy!!!!!!! Jako jedyny był mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talin Re: Manuela IP: 193.91.75.* 06.05.01, 16:35 Lubie Piotra. Jest kontrowersyjny, ale mi odpowiada. Co nie oznacza, ze gdybym sam byl w domu BB nie mialbym z nim konfliktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewnia Re: A KOGO TAK NA PRAWDĘ LUBISZ W BB - SZCZERZE??????? IP: 212.239.170.* 06.05.01, 22:24 lubie wszystkich kazdy z nich ma w sobie ,po trochu,, po co mowic ten lub ten ,, wszyscy sa ok ..jednak gdy ktos mowi ze kogos nie lubi znaczy ze sam nie lubi siebie pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi GULCZAS IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 06.05.01, 23:07 Lubię tego faceta - mimo jego niewątpliwego nieokrzesania i wielu różnych wad. Ale jakoś tak...po prostu lubie. Może dlatego że jest w nim jakiś ciekawy dla niektórych kobiet ognik, jakiś błysk w oku, trochę szalenstwa, urok osobisty? Nie wiem, ale jego lubie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re:Janusz IP: 157.25.122.* 07.05.01, 09:15 zdecydowanie i prawie od początku za siłę charakteru i twarde zasady i za miłość do rodziny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re:Janusz IP: *.tce.put.poznan.pl 07.05.01, 14:57 Gosc ma luz i dystans do calej sprawy. Kireuje sie swoim zdaniem i zasadami. Bardzo chce by wygral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talin Re: GULCZAS IP: 193.91.75.* 07.05.01, 11:00 Gość portalu: Gigi napisał(a): > Lubię tego faceta - mimo jego niewątpliwego > nieokrzesania i wielu różnych wad. Ale jakoś tak...po > prostu lubie. Może dlatego że jest w nim jakiś ciekawy > dla niektórych kobiet ognik, jakiś błysk w oku, trochę > szalenstwa, urok osobisty? Nie wiem, ale jego lubie > najbardziej. GULCZAS jest fajny, zgadzam sie! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Re: GULCZAS IP: 195.94.222.* 07.05.01, 12:08 Ach, ten ognik... Jak to mówił Janusz: "Od Piotra dowiedziałem się, że żeby zapytać, czy panie już rano wstały należy powiedzieć >> CZy wieprzowinki już się podniosły<<..." Super, nie ma co. Mam wrażenie, ze to człowiek, którego może i fajnie się ogląda, ale wytrzymac z nim nie sposób. pzdr adam_ski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi Re: GULCZAS IP: *.rzeczpospolita.pl 07.05.01, 17:41 Gość portalu: adam_ski napisał(a): > Super, nie ma co. Mam wrażenie, ze to człowiek, którego może i fajnie się > ogląda, ale wytrzymac z nim nie sposób > pzdr > adam_ski Też mi się tak zdaje. Ale - mimo wszystko lubię go bardzo.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: A KOGO TAK NA PRAWDĘ LUBISZ W BB - SZCZERZE??????? IP: *.acn.waw.pl 08.05.01, 00:24 GULCZAS!!!!!!!! MA TAKIE SPOJRZENIE... Odpowiedz Link Zgłoś