marand69 04.11.05, 17:41 ..Oświećcie mnie z łaski swojej - niby nie jestem idiotą,ale za skarby świata nie rozumiem, co autorzy tej reklamy mieli na myśli.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia1987 Re: Zero-kierunkowy.. 04.11.05, 18:21 to, ze teraz przed wybraniem numeru abonenta bedzie trzeba wybierac rowniez numer kierunkowy, czyli dzwoniac od sasiada zza sciany musisz wykrecic 000-000 00 00, kolejny 'genialny' pomysl TP ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lear Ja tam TP SA nie lubię, ale..... 04.11.05, 19:42 cos mi się wydaje, że akurat z tym TPSA nie miała nic wspólnego ot zarządzenie pana MINISTRA i kazdy musi się dostosowywać - czy to TPSA czy NETIA czy inna inność Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: Ja tam TP SA nie lubię, ale..... 04.11.05, 21:06 To jest element dopasowania Polski do przepisów obowiązujących w UE Nie zmienia to jednak faktu, że reklamy z tej serii są denne i właściwie nie przekazują odbiorcom, o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Ja tam TP SA nie lubię, ale..... 04.11.05, 21:17 a ja tam juz nawet zdazylam polubic te reklame "zero kierunkowy, dzien dobry, jestem Kajtek" :) Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: Zero-kierunkowy.. 04.11.05, 21:39 Reklama jest cienka ale chodzi o to,że od chyba 5 grudnia dzwoniąc pod numer także lokalny trzeba będzie wybrać 0>kierunkowy>dotychczasowy numer. Ma to byc zgodne z normami UE i umożliwia zabranie swojego numeru w dowolne miejsce w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marywu Re: Zero-kierunkowy.. 04.11.05, 21:46 Treść reklamy jest nieważna. Chodzi tylko o to, by zapamiętać zdanie pozornie absurdalne zdanie "zero-kierunkowy". A pomysł jest świetny, to zdanie wplecione zupełnie od czapy w dialogi zwraca uwagę i zapada mocno w pamięć.I założę się, że przy wybieraniu numoerów będziemy o tym pamiętać:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Zero-kierunkowy.. 05.11.05, 19:41 > zupełnie od czapy w dialogi zwraca uwagę i zapada mocno w pamięć.I założę się, > że przy wybieraniu numoerów będziemy o tym pamiętać:) dla mnie niekoniecznie. czym innym rozmowa telefoniczna, czym innym rozmowa twarzą w twarz. będę się mylić jak każdy przez jakiś czas. reklamy do mnie nie trafiają. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Zero-kierunkowy.. 06.11.05, 00:05 Reklama głupia, ale chodzi właśnie o to jak już ktoś napisał, żeby zapamietać, że trzeba wykręcić najpierw zero i kierunkowy. I jak widać cel osiągnięty, bo tak określiłaś tę reklamę w tytule wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
jw1969 Re: Zero-kierunkowy.. 07.11.05, 11:49 Mnie też te reklamy drażnią. Ciekawe, że w komentarzu pojawia się stwierdzenie, że trzeba wybrać zero, SWÓJ numer kierunkowy i numer abonenta. Oczywiście w przypadku rozmów lokalnych numer kierunkowy dzwoniącego i osoby, do której dzwoni, są identyczne, ale jeszcze komuś utkwi i dzwoniąc gdziekolwiek będzie swój numer kierunkowy wklepywać. Odpowiedz Link Zgłoś