Gość: macik IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 04.10.02, 09:14 Jest nowa gra potwornie kryminalna!!! Mozna wysylac SMS-a tylko nie podano pod jaki nr, ani w dodatku telewizyjnym ani w www.gazeta.pl/detektivi:)))))))))))))))) Maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: DetekTiVi IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 09:18 Szukam klucza do nowej zabawy w telewizyjnej. Może ktoś podpowie o co w tym wszystkim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macik Re: DetekTiVi IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 04.10.02, 09:23 Ja mam hasło, Ty masz nr SMS-a, jesli tak tomozemy sie wymienic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacula Re: DetekTiVi IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 09:56 Panowie nie żartujcie! W dodatku telewizyjnym na ostatniej stronie dołączona jest pseudo lupka (chyb że wam kioskarka podwędziła), którą to (lupkę nie kioskarkę) przykładacie w prawym dolnym rogu strony i odczytujecie treść i numer SMS-a. Podanie na forum nr i hasła popsułoby zabawę więc spróbujcie sami znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brando Re: DetekTiVi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 12:42 Panowie, To kolejny żart ,,Gazety" z cyklu ,,Prima-aprillis". Będzie tak samo jak w przypadku tego konkursu z wycieczką na Fidżi, który nie został rozstrzygnięty. Ludzie przysyłali SMS-y, tym samym wspierając naszą Gazetę. To będzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: DetekTiVi 05.10.02, 21:49 O ludzie... głupota ludzka nie zna granic. Na końcu Telewizyjnej jest taki śliczny kartonik z dziurkami? Przykładamy go do takiej narysowanej plątaniny numerków i ukazuje się hasło i numer na jaki należy go wysłać. Proste? Jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: DetekTiVi 05.10.02, 21:50 Inna sprawa, czy wysyłać... Osobiście nie mam zamiaru, ale niektórzy lubią loterie - dobrowolny podatek od głupoty :-) Odpowiedz Link Zgłoś