IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 04.10.02, 09:14
Jest nowa gra potwornie kryminalna!!!
Mozna wysylac SMS-a tylko nie podano pod jaki nr, ani w dodatku telewizyjnym
ani w www.gazeta.pl/detektivi:))))))))))))))))
Maciek
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: DetekTiVi IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 09:18
      Szukam klucza do nowej zabawy w telewizyjnej. Może ktoś podpowie o co w tym
      wszystkim chodzi
      • Gość: macik Re: DetekTiVi IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 04.10.02, 09:23
        Ja mam hasło, Ty masz nr SMS-a, jesli tak tomozemy sie wymienic;)
        • Gość: Jacula Re: DetekTiVi IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 09:56
          Panowie nie żartujcie!

W dodatku telewizyjnym na ostatniej stronie dołączona jest pseudo lupka (chyb
          że wam kioskarka podwędziła), którą to (lupkę nie kioskarkę) przykładacie w
          prawym dolnym rogu strony i odczytujecie treść i numer SMS-a. Podanie na forum
          nr i hasła popsułoby zabawę więc spróbujcie sami znaleźć.
    • Gość: brando Re: DetekTiVi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 12:42
      Panowie,

To kolejny żart ,,Gazety" z cyklu ,,Prima-aprillis". Będzie tak samo jak w
      przypadku tego konkursu z wycieczką na Fidżi, który nie został rozstrzygnięty.
      Ludzie przysyłali SMS-y, tym samym wspierając naszą Gazetę. To będzie to samo.
    • amidala Re: DetekTiVi 05.10.02, 21:49
      O ludzie... głupota ludzka nie zna granic. Na końcu Telewizyjnej jest taki
      śliczny kartonik z dziurkami? Przykładamy go do takiej narysowanej plątaniny
      numerków i ukazuje się hasło i numer na jaki należy go wysłać. Proste? Jak
      drut.

• amidala Re: DetekTiVi 05.10.02, 21:50
        Inna sprawa, czy wysyłać... Osobiście nie mam zamiaru, ale niektórzy lubią
        loterie - dobrowolny podatek od głupoty :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka