Dodaj do ulubionych

W JAKI DZIEŃ EMISJA NOWEGO "AGENTA"?

IP: *.itpp.pl 06.10.02, 21:41
Ludzie, pomocy! Czy ten program sie już zaczął, czy nie? Nie mgę w ogóle go
namierzyć ;-((
Obserwuj wątek
    • Gość: Odys Re: W JAKI DZIEŃ EMISJA NOWEGO 'AGENTA'? IP: *.chello.pl 06.10.02, 22:07
      Współczuję maniakowi. Co prawda - sam jeszcze przed rokiem polecałem ten cykl
      synowi do analizy (chce być, gimnazjalista, super-agentem!), ale po zakończeniu
      tej paranoi nie spodziewam się już niczego ani ciekawego (cóż jeszcze może
      wymyślić prowadzący żałosny ni to dziennikarzyna, ni to aktorzyna? - chyba że
      jakiś nowy "układzik" z TVN, wszak braciszek aktualnie wysforował się
      na "prokuratora"); ani pouczającego (i to zarówno dla młodzieży, jak i nieco
      starszych wyjadaczy). A przecież, przy ogólnym braku forsy na jakieś egzotyki,
      można by - wzorem mistrza Wajdy - nakręcić coś a la staropolskiego lub tematem
      z ościennych, tanich republik, gdzie do tej pory czekają nie zdobyte zamki...
      • Gość: Jo Agent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.02, 22:11
        > z ościennych, tanich republik, gdzie do tej pory czekają nie zdobyte zamki...

Pokpiwasz sobie, ale ja też o tym myślałam! W jednej z zachodnich stacji jest
        lub był taki program, "Fort Voyard" chyba się nazywał... Akcja toczyła się w
        starym forcie u wybrzeży Francji (na morzu!). Trochę tam poutrudniano
        zawodnikom drogę, żeby wymagała sprawności fizycznej, ale i pomyślunku, i
        kamera start!! To było naprawdę fajne i miało kolosalną zaletę: jedna edycja
        to był jeden odcinek :-))))
    • Gość: basto Re: W JAKI DZIEŃ EMISJA NOWEGO 'AGENTA'? IP: *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 08:34
      DO tej pory wyemitowno "Agent - prolog". A kolejne odcinki zawsze w środę o
      21:00. Powtórki w soboty koło południa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka