Gość: kropka IP: *.itpp.pl 06.10.02, 21:41 Ludzie, pomocy! Czy ten program sie już zaczął, czy nie? Nie mgę w ogóle go namierzyć ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odys Re: W JAKI DZIEŃ EMISJA NOWEGO 'AGENTA'? IP: *.chello.pl 06.10.02, 22:07 Współczuję maniakowi. Co prawda - sam jeszcze przed rokiem polecałem ten cykl synowi do analizy (chce być, gimnazjalista, super-agentem!), ale po zakończeniu tej paranoi nie spodziewam się już niczego ani ciekawego (cóż jeszcze może wymyślić prowadzący żałosny ni to dziennikarzyna, ni to aktorzyna? - chyba że jakiś nowy "układzik" z TVN, wszak braciszek aktualnie wysforował się na "prokuratora"); ani pouczającego (i to zarówno dla młodzieży, jak i nieco starszych wyjadaczy). A przecież, przy ogólnym braku forsy na jakieś egzotyki, można by - wzorem mistrza Wajdy - nakręcić coś a la staropolskiego lub tematem z ościennych, tanich republik, gdzie do tej pory czekają nie zdobyte zamki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Agent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.02, 22:11 > z ościennych, tanich republik, gdzie do tej pory czekają nie zdobyte zamki... Pokpiwasz sobie, ale ja też o tym myślałam! W jednej z zachodnich stacji jest lub był taki program, "Fort Voyard" chyba się nazywał... Akcja toczyła się w starym forcie u wybrzeży Francji (na morzu!). Trochę tam poutrudniano zawodnikom drogę, żeby wymagała sprawności fizycznej, ale i pomyślunku, i kamera start!! To było naprawdę fajne i miało kolosalną zaletę: jedna edycja to był jeden odcinek :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basto Re: W JAKI DZIEŃ EMISJA NOWEGO 'AGENTA'? IP: *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 08:34 DO tej pory wyemitowno "Agent - prolog". A kolejne odcinki zawsze w środę o 21:00. Powtórki w soboty koło południa. Odpowiedz Link Zgłoś