ada16 10.12.05, 12:39 zapowiadali, ze bedzie.. wiecie kiedy? bo ja niestety nie zapamietalam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feminasapiens Re: film o perepeczce 10.12.05, 12:49 Prawdopodobnie będzie to w programie "Uwaga - kulisy sławy" na TVN - w niedzielę lub dziś. PS. Myślę że pan Perepeczko nie zasłużył aby jego nazwisko pisać od małej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
photoart niedziela 10.12.05, 13:54 program zapowiadali na niedzielę. Co do nazwiska z małej litery to chyba przypadek. Sam fakt zainteresowania tematem oznacza, że Pan Perepeczko był kimś istotnym. Nawiasem mówiąc już dawno pisałem do TVNu o przygotowaniu "Kulis sławy" z filmową partnerką "Janosika" Ewą Lemańską. Może tym razem ekipa odwiedzi Seul lub spotka się z nią w czasie wizyty w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: niedziela 10.12.05, 18:31 Oczywiscie,że mała litera napisała sie niechcacy. zauwazylam dopiero teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: niedziela 11.12.05, 22:38 Szkoda jednak, że pani Lemańskiej nie pokazali. Małżeństwo państwa Perepeczko potwierdziło zasadę "Kto się czubi, ten się lubi". Czy jeszcze są faceci, którzy nie dość, że za ukochaną rzucą wszystko i pojadą na koniec świata to do tego potrafią kochać do grobowej deski? Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: niedziela 12.12.05, 00:00 Nie mnie oceniac zwiazek Fitkau i Perepeczko, ale w trakcie wyzej wspomnanego programu o Marku Perepeczko wszyscy wypowiadajacy sie na jego temat (bardzo pozytywnie zreszta) byli stosownie do powagi chwili POWAZNI, SKUPIENI za wyjatkiem samej Pani Fitkau - szczesliwej, ze znow jest w centrum zainteresowania bez wzgledu na okolicznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: niedziela 12.12.05, 10:06 Może się czepiam, ale nazwiska odmienia się. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: niedziela 12.12.05, 15:49 Fakt. Strasznie się czytało tę wypowiedź. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: niedziela 11.12.05, 22:58 To ona jest w Seuku? Ja gdzieś czytałam, że w wersji kinowej Janosika to Fitkau grała Maryne... To prawda? A co ta Lemańska robi w Seulu? Napisz cos więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: niedziela 11.12.05, 23:56 Wersja kinowa to fragmenty serialu, a zgodnie z tym, co było w TVN żona pana Marka grała z nim tylko w "Gniewku, synu rybaka". Może pani Lemańska również pojechała na koniec świata za swoją "drugą połówką", bo w Korei raczej trudno zrobić karierę filmową. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka1 Re: niedziela 12.12.05, 10:02 Nie wspomnialo się ani slowem też o tym dlaczego sp.Marek Perepeczko roztyl się.Otóz dlatego,że pani żona znalazla sobie gach w tej Australii i Marek przeżywal to strasznie.Lez nie topil w kieliszku a w jedzeniu. Ponoć gach ją olal,dlatego wrócila do Polski.A biedny p.Marek już się odchudzić nie potrafil. Odpowiedz Link Zgłoś