Gość: Z głupia frant IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 13:43 Tylko proszę bez odpowiedzi typu: "tyle, na ile wygląda", "za dużo", czy tym podobne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orchidea Re: ILE LAT MA GRAŻYNA TORBICKA??? IP: *.pl 25.10.02, 13:49 Dokładnie 43.Urodziła się 24 maja 1959 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z głupia frant Dziękuję, kwiatuszku! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 12:59 No to zakład wygrany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ILE LAT MA GRAŻYNA TORBICKA??? IP: *.pl 27.10.02, 18:01 wg bazy danych na www.filmpolski.pl urodziła się 24.05.1961 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ILE LAT MA GRAŻYNA TORBICKA??? IP: *.dialup.optusnet.com.au 09.11.02, 15:42 Gość portalu: Orchidea napisał(a): > Dokładnie 43.Urodziła się 24 maja 1959 roku. JA NAWET NIE WIEM JAK WYGLADA,ALE JEST MOIM ROCZNIKIEM I JEZELI NIE MA TOREBEK POD OCZAMI TO NADAL SIE KWALIFIKUJE DO "WYREBU"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: ILE LAT MA GRAŻYNA TORBICKA??? IP: *.pl 27.10.02, 18:27 Niestety www.filmpolski.pl. nie jest do końca miarodajną stroną,ponieważ ze zdziwieniem zobaczyłam jak "poodmładzały" się co poniektóre nasze aktorki.Z tego co wiem artyści tam sami nadsyłają swoje dane,więc często odejmują sobie parę lat. To urodziła się w 1959 roku jest informacją pewną na 100%,ze źródeł TVP. Pozatym w książce "Dynastia telewizyjna" bodajże Fillera właśnie jest podana taka data urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
mindo Re: ILE LAT MA GRAŻYNA TORBICKA??? 28.10.02, 13:56 Nigdy bym jej tyle nie dał. Jeśli to prawda to naprawdę nieźle sie trzyma. Ciekawe czym się konserwuje albo kto ją konserwuje? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: ILE LAT MA GRAŻYNA TORBICKA??? IP: *.umcs.lublin.pl 09.11.02, 13:40 mindo napisał: > Nigdy bym jej tyle nie dał. > Jeśli to prawda to naprawdę nieźle sie trzyma. Ciekawe czym się konserwuje albo > > kto ją konserwuje? :-) Chyba pija formalinę i może śpi w łóżku Leninia przesączonym formaliną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajek jezu jaka stara torba z tej Torby!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś