kiloff 27.12.05, 09:34 Gratuluję pani Beatko i życze udanego rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonka7 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 09:52 fajnie! a czy magda olszewska, grazyna torbicka doczekaja sie jeszcze potomka??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 10:05 Torbicka ma 2 synów i jest dobrze po 40-tce, Olszewska też ma dzieci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jonka7 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 10:14 to super, naprawde nie wiedzialam ale to tylko dobrze o nich swiadczy! znaczy to, ze nie wiedzialam.. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenar1 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 10:29 Torbicka i Olszewska nie maja dzieci,masz bledne wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
nemes1 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 13:37 a czy mąż o tym wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
karol714 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 09:55 HURRRA! To świetna wiadomość. Niedługo nie będę jej musiał oglądać w Telexpresie! Z pewnoscią sprzeda te wiadomość we wszystkich gazetkach typu fakt i super expres and galla i będziemy śledzić jej zachcianki. Nie lubie tej prezenterki. Ale niech urodzi zdrowe dziecię i zostanie w domu by je wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 10:38 Gazety już o tym piszą. Ja się cieszę, ze wreszcie Beata spodziewa się potomka. Lubie ją bardzo i w preciwieństwie do niektórych złośliwych mam nadzieję, że szybko powroci do Teleexpressu po narodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
karol714 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 11:10 Pamiętacie jej słynny wywiad w Gali - "wszystko na sprzedaż". Wystarczy wejść na forum onet-gala aby przeczytać co o niej pisali. Każdy był zdegustowany tym co ta pancia z mężulkiem wygadywali. Sprzeda wszystko byle o niej mówić. Niedobrze się robi, troche prywatności należy zachować! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 11:52 Bla bla bla. A bo to ona jedyna udzielała osobistych wywiadów do gazet. Co tydzien jakis jest! Odpowiedz Link Zgłoś
karol714 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 13:33 Co innego udzielać a co innego opowiadać o sobie jakieś bzdury porównujac sie do jakis glupich bohaterów serialu Kasi i Tomka, po prostu sprzedaje swoje życie jak wiele innych gwiazdeczek. Trzeba siebie cenić. A ta pani nie umie tego. Boze, nawet podwiązki pokazywała fotoreporterom na ślubie! Mozna o sobie opowiadać ale ze smakiem. Teraz czas na sprzedaz macierzynstwa bo ostatnio po zburzeniu dworku coś o niej ucichło. Odpowiedz Link Zgłoś
empek73 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 16:15 Je! Ale extra, co nie? Ciekawe, jakie bendzie miała to dziedzko! Bo myśmy z kumpelom gadały i kómpela muwi, że te laski z telewizji to na pewno mają jakieś takie leprze te dzieci. Nie takie jak zwyczajne, co nie? Przynajmniej z dwoma głowami, czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 17:04 Skąd w ludziach tyle złośliwości i zawiści? Tak im się życie nie udało, że muszą innym dokopać? To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 18:56 no i co z tego ŻE W CIĄŻY.??? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 22:22 Ja też jestem w ciązy. Tak samo jak panie Chmielowska - Olech i Lipnicka. To super, nie? Mam nadzieję, że cieszy Cię ten fakt nie mniej niż ciaze pań z telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 27.12.05, 23:37 Chmielowską lubie, a ciebie nie znam. Na oczy nie widziałem, nie słyszałem. Widzisz róznice? Odpowiedz Link Zgłoś
esss Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 28.12.05, 01:18 Renia, daj spokój - nie widzisz, ze to beznadziejny przypadek? Podejrzewam, ze w okolicach wrzesnia pan (-i?) kiloff bedzie nas tu epatowac wstrzasajacymi rewelacjami typu "NIESAMOWITA KONSYSTENCJA KUPKI SYNKA PANI X.!" lub "ZBRODNICZE OBNIZENIE TEMPERATURY ZUPKI CÓRECZKI PANI Y.!" Badz tez hit sezonu: "PAMPERS W ZIELONE MISIE - CZY PANI Z. TO DZIECIOBÓJCZYNI???!!!" Tobie i malenstwu zycze mnostwo zdrowia, panu (-i?) kiloff rowniez (zwlaszcza psychicznego) --------- "Ja pracuje w telewizji, wiec ja pana rozumiem" Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Napraaaaawdę !? Jakie to szczęście, że zajrzałem 28.12.05, 02:14 na to forum, bo żyłbym w nieświadomości i poczuciem, że coś niezwykłego mnie ominęło. Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Napraaaaawdę !? Jakie to szczęście, że zajrza 28.12.05, 03:38 Jakby na mnie te wasze głupkowate złośliwości robiły na mnie jakieś wrażenie. Bo siem zaraz popłacze. Największy problem wy stwarzacie sobie sami. Żyjcie i dajcie żyć innym. Odpowiedz Link Zgłoś
dickofgeorge Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 29.12.05, 14:41 Tak, to naprawde informacja warta podania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
esss Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 29.12.05, 16:18 79blondynka napisała: > a kto to jest? Nie umiesz czytać?? To jest pani, która za parę miesięcy będzie miała dzidziusia (albo kilka). Za tę panią i dzidziusia (albo kilka) niejaki kiloff gotów jest oddać życie (jak widać powyżej). Pani jest o tyle niezwykła i tym róźni się od tysięcy innych pospolitych pań, które będą miały dzidziusia (albo kilka), że pracuje w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1983 Ma szczęście... 29.12.05, 20:36 Fajnie, przynajmniej wie, ze pozwalając sobie na dziecko nie zostanie wyrzucona z pracy... Też tak bym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
pan-pin-gwin Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 30.12.05, 08:32 Patrzcie opaństwo - chce p. Chmielowska zarobić 2000 becikowego Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 30.12.05, 15:21 Tak tak, z pewnością to był powód jej zajścia w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Beata Chmielowska-Olech w ciąży! 31.12.05, 20:54 No i załapie się na bacikowe. Odpowiedz Link Zgłoś