Dodaj do ulubionych

Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.acn.waw.pl 04.10.01, 14:30
Cześć Wam moi kochani bigbrotherowcy!!! Bardzo Was lubię i szanuję wasze
wypowiedzi na forum. Ja osobiście bardzo lubię z tego wspaniałego,mądrego i
pouczającego programu telewizyjnego, miłą dziwczynkę o imieniu Barbara. Jest to
wspaniała kobieta o wielkim rozumie i intelekcie, oprócz tego jest piękna i ma
złote serce. Gdyby była przedszkolanką moje dziecko( a zamierzamy z Maxem już
niedługo takowee mieć)to na pewno oddałabym je pod jej opiekę. Wiem,że na pewno
się ze mną zgadzacie moi Drodzy telewidzowie, wierni obywatele Polski
Rzeczypospolitej ! Ach serce mnie roście patrząc na tą cudną Basię- to
prawdziwa Matka Polka Rodzicielka..... Uwielbiam Was ludzie dobzi i skromni i
praworządni. Pozdrawiam Was moi ukochani i NINIEJSZYM ZAKŁADAM PIERWSZY
OFICJALNY FANCLUB BARBARY KNAP KOCHAM WAS!!!DOBZI LUDZIE julkag@idea.net.pl

--------------------------------------------------------------------------------

Obserwuj wątek
    • Gość: Jozek Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: 204.95.211.* 04.10.01, 14:33
      Już Panią kiedyś prosiłem o nierobienie sobie dowcipów bo to jest poważne
      forum.
      Pzdr
      Józef K.
    • Gość: BOLEC Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 04.10.01, 16:08
      Chcialbym sie przylaczyc do tych slow. Najlepsza w tym wspanialym domu
      Wielkiego Brata jest oczywiscie Barbara. Jest taka madra - sama madrosc jej z
      oczu patrzy. Chcialbym miec taka siostre. I jaka piekna do tego. Te jej dlugie
      blond wlosy, cudowne oczy, plaskie czolo, ksztaltny nos oraz wspaniale
      wysunieta szczeka dolna. Barbaro - kocham Cie!!!
    • Gość: Ala Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.10.01, 22:58
      bravooooooo!!!!!
      • Gość: tryb Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 04.10.01, 23:29
        Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Ba
        Do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Reden Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:41
          Mało który sam określa się człowiekiem inteligentnym po czym z bankową precyzją
          twierdzi że George Orwell to Rusek...
        • Gość: Ala Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.10.01, 00:23
          sam spadaj do domu. Basia jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pokazuj
          sie tu wiecej ty trybie bezmuzgi
          • Gość: vel B. Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 01:06
            (melodyjnie) Warszawę da się lubić.... Aniu, Aniu...
            Bravo!!!
            I co?
            • Gość: aqurat Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 05.10.01, 11:05
              Jasne, co to za matka co dziecko zostawia w domu?
              • Gość: Ika Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ab-byd.edu.pl 05.10.01, 12:01
                Jak nie trudno zgadnąć atorem tej, jakże głębokiej wypowiedzi, jest osoba,
                która ze swoimi dziećmi spędza czas 24 godziny na dobę. Zgadzam się z
                Einstainem: głupota LUDZKA jest nieograniczona.
          • Gość: tryb Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.10.01, 23:11
            Gość portalu: Ala napisał(a):

> sam spadaj do domu. Basia jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pokazuj
            >
            > sie tu wiecej ty trybie bezmuzgi

Alu z wielkim móóóóóóózgiem. Poczytaj sobie słownik ortograficzny. Czy skończyłaś
            już podstawówkę. Ale wstyddddddddddddddddddd
    • Gość: kazik Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unisoft.com.pl 05.10.01, 12:34
      uważam, że żarty z barbary są niestosowne. jest cudowna , piękna i
      inteligentna. i nie jest prawdą, że pracuje w banku spermy.
      • Gość: tryb Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.10.01, 18:46
        ALA, jak tam nauka ortografii?
    • Gość: Wera Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.10.01, 20:16
      Gość portalu: J.Granis napisał(a):

> Cześć Wam moi kochani bigbrotherowcy!!! Bardzo Was lubię i szanuję wasze
      > wypowiedzi na forum. Ja osobiście bardzo lubię z tego wspaniałego,mądrego i
      > pouczającego programu telewizyjnego, miłą dziwczynkę o imieniu Barbara. Jest to
      >
      > wspaniała kobieta o wielkim rozumie i intelekcie, oprócz tego jest piękna i ma
      > złote serce. Gdyby była przedszkolanką moje dziecko( a zamierzamy z Maxem już
      > niedługo takowee mieć)to na pewno oddałabym je pod jej opiekę. Wiem,że na pewno
      >
      > się ze mną zgadzacie moi Drodzy telewidzowie, wierni obywatele Polski
      > Rzeczypospolitej ! Ach serce mnie roście patrząc na tą cudną Basię- to
      > prawdziwa Matka Polka Rodzicielka..... Uwielbiam Was ludzie dobzi i skromni i
      > praworządni. Pozdrawiam Was moi ukochani i NINIEJSZYM ZAKŁADAM PIERWSZY
      > OFICJALNY FANCLUB BARBARY KNAP KOCHAM WAS!!!DOBZI LUDZIE julkag@idea.net.pl
      >
      > -------------------------------------------------------------------------------
      > -
      >
      > To się nazywa to........

• Gość: Ida Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.10.01, 20:18
      No proszę jaka zgrywuska!!!!!!!
      • Gość: LODZIAK Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 21:22
        Jak mozna zakladac fanklub tego WIELORYBA ??? Jesli o Barbare chodzi to
        swinia to malo powiedziane !!
        • Gość: tryb Re: Fanklub Barbary!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.10.01, 23:18
          No widzisz Ala. Okazalas sie obronczynia przegranej sprawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka