Dodaj do ulubionych

Ilona - lesbijka??

IP: 195.94.198.* 05.10.01, 15:00
Tak sobie wlasnie pomyslalem ogladajac ja na zywo w internecie. Wydaje mi sie,
ze sie zabujala w Adze. Znam troche lezb i wszystkie sa szczere do bólu.
Niektore potrafia tez przypierdolic. Mam nadzieje, ze pierwszy wylapie
Jureczek.

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: Ilona - lesbijka?? IP: *.kulki.olnet.pl 05.10.01, 16:04
      Co wy na tym forum tak cały czas wyskakujecie z tym homoseksualizmem. Każdy dla
      was to od razu pedał (np. Kuba) lub lesbijka. Nie macie już innych pomysłów.
      Gdyby np. Jurek nie miał żony to też byłby pedałem, no nie?
      • Gość: A Re: Ilona - lesbijka?? IP: 195.117.153.* 05.10.01, 16:31
        On jest pedalem, tylko o tym nie wie. To ze ma zone nic nie znaczy.
        • Gość: valdi Re: Ilona - lesbijka?? IP: 204.95.211.* 05.10.01, 18:16
          Jak się będę lizać to może by tak pokazali i jeszcze wcześniej to ogłosili.
          Uf.
          • Gość: andre Re: Ilona - lesbijka?? IP: *.chello.pl 06.10.01, 14:31
            mogliby pokazac jak Dawidek ciagnie w kiblu pale Jurkowi...
            • Gość: abc Re: Ilona - lesbijka?? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.10.01, 23:12
              Gość portalu: andre napisał(a):

> mogliby pokazac jak Dawidek ciagnie w kiblu pale Jurkowi...

Dlaczego Jurkowi, a nie tobie
              • Gość: gza Re: Ilona - lesbijka?? IP: 62.233.128.* 10.10.01, 15:41
                proponuje jeszcze kilka przygod strazaka i jego sikawy ale jakie to juz
                pozostawiam forumowiczom... moze selfciagniecie paly....
                • Gość: A Re: Ilona - lesbijka?? IP: 195.94.198.* 10.10.01, 16:37
                  dlatego drogi abc, ze wystarczy mi ze Ty mi ciagniesz pale
                  • Gość: She Re: Ilona - lesbijka?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 18:25
                    • Gość: she Re: Ilona - lesbijka?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 18:30
                      O rany!!!!!!!! Cóż za poziom wypowiedzi!!!! Skąd wy się ludzie
                      bierzecie?????????Nawet jak Ilona jest lesbijką to co?A panowie gejami....co
                      was obchodzi kto z kim sypia? przeciez nie robia tego na waszych oczach!Nawet
                      jakby to na prawde nikt Wam nie każe na to patrzeć!!! a Irek ten co był do
                      wyboru na samym początku był ewidentnie gejem,a jaki był sympatyczny? Wam
                      krzywdy nie robią wiec spuśccie z tonu!!!pozdrawiam
                      • Gość: Andre Re: Ilona - lesbijka?? IP: *.chello.pl 10.10.01, 20:07
                        Do: she
                        Sluchaj, mi w sumie wszystko jedno czy ona jest lesbijka czy nie. Chodzi o samo
                        stwierdzenie faktu. Sam jestem pedalem, wiec chyba nie podejrzewasz mnie o
                        jakis brak tolerancji, czy chec robienia sobie z niej kpin.

pozdro

• Gość: Agnes Re: Ilona - lesbijka?? IP: *.meritus.pl 11.10.01, 10:38
                    Poziom tej dyskusji powalił mnie. Tak głębokich i inteligentnych przemyśleń
                    dawno nie słyszałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka