Dodaj do ulubionych

NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005

28.01.06, 20:24
Amerykanie uznali TOMA CRUISA a Wy? Jakie są wasze propozycje?
Obserwuj wątek
    • cent-urion Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:28
      serencia napisała:

> Amerykanie uznali TOMA CRUISA a Wy? Jakie są wasze propozycje?
      2 in 1 Kaczyńscy!
    • sanoss Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:36
      Ludwik Dorn, Kaczki i cała reszta chodowców drobiu.
      • devegas Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:43
        Kaczor i Górniak
      • waclaw_grzyb Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 10:55
        > Ludwik Dorn, Kaczki i cała reszta chodowców drobiu.

Troche szacunku dla ofiar tragedii!! Co za chamstwo.
    • sikor_ka Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:44
      Małe gó..ane kaczorki.
      • fredt Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:58
        Serencia
        • devegas Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:59
          A kto to?
    • 18_lipcowa Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 22:47
      Mnie niezmiennie piekny Roman G.
      Z szoł byznesu to najbardziej facet o pretensjonalnym imieniu i jeszcze gorszym
      stylu bycia czyli metroseksualny Oli Janiak.
    • mroofka2 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 22:48
      Doda??
    • n_nicky Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 22:57
      A ja-Doda, Olivier Janiak, Monika Richardson, Justyna Pochanke, Roman Giertych
    • m.a.l.a.m.i Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 22:59
      Doda i Tusk
      • dona.a Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 23:22
        ostatnio coraz bardziej Donald Tusk
        • julletta Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 23:29
          Steffffen z "M jak miłość" - co za dużo to nie zdrowo, ehhhhhhhhhhh
    • katy_k Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 23:56
      Doda z Majdankiem:P , Bliźniaki i Rydzyk!
    • ana258 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 23:58
      zdecydowanie Steffen Moeller, doda i kaczory
    • reniatoja Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 00:06
      Mnie strasznie denerwuje jeden prezenter głupiego szoł, ale ostatnio dostał
      telekamerę więc nie będę sie wypowiadać po imieniu i nazwisku, bo chyba tu go
      wszyscy kochają. Ale nic nie wskazuje na to, bym ten entuzjazm kiedykolwiek
      mogła dzielic z jego wielbicielami.
      • iza481 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 16:03
        Oj Renia, to już zdecydowanie jesteśmy dwie!
        Też się bałam pisać na ten temat ze strachu przed linczem, ale z tobą jak widzę
        mogę pogadać.
        Kiedy kamera łapała prezentera głupiego szoł co jakiś czas podczas rozdawania
        telekamer, kiedy w tym białym futerku dosłownie skręcał się na krześle i
        pajacował, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę, to aż poczułam lekkie
        zażenowanie. Gdyby mógł,toby chyba piszczał! A może zresztą i piszczał, może
        pokrzykiwał, w każdym bądź razie zachowywał się jak gnojek z podstawówki. W
        sumie dobrze że dostał telekamerę, boby się chyba pochorował. Chyba nie
        przewidywał zresztą innej opcji, skoro przywlókł ze sobą aktorów z Rozmów w
        tłoku, którzy tak miedzy Bogiem a prawdą "robią" mu cały program.
    • e_katt Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 00:48
      Całkiem niegłupio wybrali.
      Ten jego s m i i i i i i i l l l l e e e e.. ;(((((((
      No, ale ja nigdy za Cruisem nie przepadałam.
      Może dlatego wyjątkowo się z Hamerykanami zgadzam. ;-'
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 07:36
      Premier z Krakowa i prezydent Tusk.
      A także Roman Giertych, , Doda Elektroda z kuzynką Mandaryną, Kasia Cichopek,
      Sztefen Meller, Justyna Pochanke, Wojciech Olejniczak, Władimir Putin, Krzysztof
      Skiba, Stefan Niesiołowski, adam81w, Gerhard Schroeder, Kombii w całości, oraz
      kierownictwo TVP.
      • enter123 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 09:09
        Ty to chyba całego świata nienawidzisz. W tytule jest napisane osoba, -
        "a "(jedna) a tu frustratka całe wiadro pomyj leje. Oj chyba ci źle na świecie.
        • baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 09:32
          Marczulajtis-kawal cholery zmarnowala mezowi kariere, a teraz oczernia go gdzie
          moze.Zeby deske polamala, nie moge patrzec na babe !
          • ankaaskakanka Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 09:47
            Beateczka Kozidrak!
          • bazyliszek4 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 13:09
            Kolasiński i kariera to jak trabant i limuzyna...
            • baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 14:32

Przez kilka lat w pierwszej dziesiatce na swiecie to nie jest osiagniecie ?
              Zwlaszcza ze ostatnio zdarzylo sie to Polakom w tej konkurecji we wczesnych
              latach 70-tych ?
              Dla mnie to tez jest kariera, a nie tylko miejsce na podium.
              Jestem wielka fanka tego sportu i po prostu zal dupe sciska, ze pary, ktore
              byly za nimi kreca sie teraz kolo tuz obok podium albo i na nim (Navka z
              Kostomarowem), a on zrezygnowal dla takiej modliszki.
              • bokaj Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 16:33
                "Marczulajtis-kawal cholery zmarnowala mezowi kariere, a teraz oczernia go gdzie
                moze.Zeby deske polamala, nie moge patrzec na babe!"

czyżby sam pan Kolasiński sie odezwał?
                bo jak nam, to Jagna (śliczna zresztą), raczej uwagi nie zajmowała w tym minionym roku.
                nawiasem mówiąc, czy to prawda, że pan BIŁ tę Damę, panie K. (gdzieś chyba czyta łem w jakimś Bildzie)?
                • baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 20:53

To ona tak twierdzi, bo walczy o wylaczne prawo opieki nad corka i ima sie
                  wszelkich chwytow.Zarzuca mu tez alkoholizm .Jesli chcesz, to sie w niej
                  kochaj,uroda nie wyklucza niemilego charakteru.Moge sie chyba wypowiedziec na
                  temat swoich odczuc nie bedac podejrzewana o bycie Kolasinskim ?
              • bazyliszek4 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 23:47
                baba67 napisał:

> Przez kilka lat w pierwszej dziesiatce na swiecie to nie jest osiagniecie ?

biorąc pod uwagę, że byli mistrzami świata juniorów to nie. wystarczy porównać
                ich z parą Zagórska i Siudek...
                zresztą Kolasiński był raptem dwa razy w pierwszej 10 MŚ - na osiem startów. na
                igrzyskach nigdy...

> Zwlaszcza ze ostatnio zdarzylo sie to Polakom w tej konkurecji we wczesnych
                > latach 70-tych ?

hmmm... w takim razie nasza czwórka bobslejowa, która kreci się w okolicach 15
                też robi karierę, bo przed nimi była w kraju posucha...

> Dla mnie to tez jest kariera, a nie tylko miejsce na podium.
                > Jestem wielka fanka tego sportu i po prostu zal dupe sciska, ze pary, ktore
                > byly za nimi kreca sie teraz kolo tuz obok podium albo i na nim (Navka z
                > Kostomarowem), a on zrezygnowal dla takiej modliszki.

oj, oj...
                1. pary, które były za nimi wyprzedziły ich jeszcze w czasie, gdy jeździli.
                2. Kolasiński i Nowak wycofali się w momencie, gdy zdali sobie soprawę, że nic
                już nie osiągną. w roku 2001 mieli najgorsze wyniki od lat zarówno w ME
                (miejsce 11), jak i MŚ (miejsce 14). na igrzyskach w Salt Lake City też spadli
                o pozycję w porównaniu z Nagano. to była po prostu kolejna w polskim sporcie
                kariera "wiecznych talentów"...
                3. decyzja o wycofaniu była wspólna - oboje załozyli rodziny...
                • baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 09:15
                  Dziekuje Ci za te informacje-kiedy to wszystko sie dzialo ten schylek kariery
                  jak piszesz bylam w kraju, gdzie ta dyscyplina nie jest popularna i tylko
                  migawki z igrzysk pokazywali .
                  Uwazam jednak, ze zalamanie kariery moze przyjsc na kazdego sportowca-akurat w
                  tej dziedzinie mozna jezdzic bardzo dlugo z sukcesami.Nie przytaczaj tu pary
                  sportowej, skoro piszemy o konkurencji par tanecznych i do tej konkurencji
                  odnosi sie moja uwaga do poprzednich polskich sukcesow.
                  Nie wiem dlaczego dyskredytujesz sukcesy naszej pary-uwazasz, ze sukces to
                  tylko medale ? i tylko na igrzyskach ?Czytalam gdzies ze dyskredytowanie cudzych
                  sukcesow mnoze oznaczac problemy z odnoszeniem wlasnych.
                  Startowali dosc dlugo bo wczesnie zaczeli i przez kilka lat byli w pierwszej
                  dziesiatce Europy kilka razy swiata.Bardzo bym chciala, zeby znow takie wieczne
                  talenty sie pojawily, abym z przyjemnoscia mogla je ogladacjadace w dwoch
                  ostatnich, najlepszych grupach, a nic niestety tego nie zapowiada.
                  Moim , ale tylko moim zdaniem, masz chore pojecie slowa sukces i kariera.

Niemniej mimo wszystko dalek nie lubie Marczulajtis-basko jest wredne i tyle.
                  I
                  • bazyliszek4 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 17:37
                    baba67 napisał:

> Nie przytaczaj tu pary
                    > sportowej, skoro piszemy o konkurencji par tanecznych i do tej konkurencji
                    > odnosi sie moja uwaga do poprzednich polskich sukcesow.

to fajnie, ale nie jest to żaden powód do dumy. w Polsce jest wiele sportowców,
                    którzy plączą się na początku drugiej dziesiątki na świecie, a ich jedynym
                    osiągnięciem jest to, że są najlepsi w kraju. w łyżwiarstwie figurowym jest to
                    o tyle łatwe, że konkurencji w Polsce praktycznie nie ma...

> Nie wiem dlaczego dyskredytujesz sukcesy naszej pary-uwazasz, ze sukces to
                    > tylko medale ? i tylko na igrzyskach ?

trudno, żebym dyskredytował sukcesy sportowe Kolasińskiego, bo on sukcesów nie
                    miał. w sporcie wyznacznikiem klasy zawodnika jest miejsce na najważniejszych
                    zawodach, w przypadku łyżwiarzy figurowych są to MŚ i IO. przez cała karierę
                    Kolasiński osiągnął 2 razy 9 miejsce. sorry, ale tak nisko jeszcze polski sport
                    nie upadł, żebyśmy się cieszyli z takich wyników...
                    rozumiem, że lubi pani łyżwiarstwo i Kolasińskiego, ale on nigdy nie był
                    postacią znaczacą nawet w polskim sporcie.
                    • baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 20:32
                      W ogole lubie dobre lyzwiarstwo-tez sport sie rozni od innych, gdzie
                      rzeczywiscie 10 biegacz czy zjazdowiec na swiecie nie robi zadnego wrazenia.
                      Ktos, kto jest na koncu pierwszej dziesiatki jest dobry klasy lyzwiarzem i z
                      przyjemnoscia sie patrzy na takie wystepy.
                      Mnie nie przeszkadza, ze nie ma medali, co do pojecia sukcesu nie zgodzimy sie
                      nigdy.Dla mnie pierwsza dziesiatka w tej dziedzinie przez kilka lat jest sukcesem.
                      • setorika Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 12:23
                        A ja czytałam gdzieś, że Jagna oskarżała Seba o molestowanie ich córki...
                        Takie są skutki pospiesznych znajomości, mylenia miłości z zauroczeniem i
                        zaściankowe myslenie górali, którzy nie pozwolili, by córa bez obrączki dziecko
                        powiła! I finał jest taki, że nikomu nie służy a najmniej samym zainteresowanym.
              • mozetakmozenie Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 09:32
                Kaczyński
                Kaczyński
                Dorn
                Kozidrak
                Smoktunowicz
                Rusin
                Terentiew
                Cichopek
        • dziedzicznacytadelafinansjery Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 21:14
          Kochana, hamuj trochę. Jakby był temat "ulubiona osoba roku",to bym wpisał
          jeszcze więcej.
    • harriet24 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 10:41
      Ludwik Dorn
    • kate-gun Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 12:21
      Cichopkowa
      • melisa-bb Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 13:04
        Tusk, Rokita, Niesiołowski, HannaGW, Komorowski
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 21:14
        Cichopczanka raczej :)
    • m.a.r.t.i.n Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 14:28
      DODA DODA DODA
    • doktor_kidler Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 14:51
      Tusk, Rokita, Doda, Steffen, Szymon Majewski...
      • behemot87 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 15:09
        Ogólnie PiS (a zwłaszcza: J.Kaczyński, L.A.Kaczyński, L.Dorn, Edgar Gosiewski,
        T.Cymański, J.Kurski oraz reszte "prawych i sprawiedliwych")
    • umbradomini1 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 21:28
      stawiam na Zakościelnego;P
    • ewwka1 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 21:34
      kurduple Kaczyńscy - fleje i sk...
    • keejt1 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 01:14
      BETI KOZIDRAK!!! nr 1!!!
      DOROTKA RADCZEWSKA- czy jakś tak
      ENDRIU LEPPER-sory to nie ten konkurs..(on startował do "jełop roku")

• piotr2004 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 18:30
        Bliżniaki-Kaczory,Dorn,Giertychy,Leper.
    • braineater Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 20:41
      to takie małe co się po Pałacu prezydenckim pląta (albo jego brat)
      • szakal35 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 20:48
        Jacek Kurski.
        • reeal20 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 23:33
          oczywiście agata młynarska, najbardziej fajansiarska prowadząca TVP 2
          • atemlos1 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 00:05
            ta, Rabczewska, Wisniewscy ( za to sam co Rabczewska - otwieram lodówke i oni!)
            Tusk za obrazona panienkę,
            Młynarska za całokształt
            Cichopek - patrz nr. 1
    • martwybiskup Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 09:58
      Agata Młynarska. Nie mogę znieść tego babsztyla.
    • setorika Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 12:25
      Wieśniewscy
      Urazony przegraną premier z Krakowa
      • dzidzia_bojowa Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 13:25
        powiem krótko:
        Endrju Lepper
        • katjanka Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 13:43
          Kaczory dwa (ale Jaroslaw bardziej)
          no i kurski
          i dorn.
    • kathy83 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 14:00
      Lepper... grr...

----

'Bo naród polski nie umarł, ciało jego leży w grobie, a dusza jego zstąpiła z
      ziemi, to jest z życia publicznego, do otchłani, to jest do życia domowego ludów
      cierpiących niewolę w kraju i za krajem, aby widzieć cierpienia ich.

A trzeciego dnia dusza wróci do ciała, i naród zmartwychwstanie, i uwolni
      wszystkie ludy Europy z niewoli.'
    • ineiz Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 14:49
      Szymon Majewski
      Nina Terentiew i wszyscy, którzy wchodzą jej w tyłek.
      Marcin i Rafał Mroczkowie
      • martwybiskup Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 15:40
        > Marcin i Rafał Mroczkowie

A czemu oni? Z czystej ciekawości ;D
        • sadelko_pimpka Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 01.02.06, 11:02
          mandaryna
          • kasiadove Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 01.02.06, 11:24
            ANNA POPEK GRRR!!!
            • kapka2 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 01.02.06, 12:06
              Dokładnie, Anna Popek, TVP2 uparcie lansuje ją na twarz dwójki wpychając do
              prowadzenia niemal wszystkich programów (Pytanie na śniadanie, Założ się, Róże
              Gali ii.)Baardzo denerwuje mnie jej wszechobecność....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka