serencia 28.01.06, 20:24 Amerykanie uznali TOMA CRUISA a Wy? Jakie są wasze propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cent-urion Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:28 serencia napisała: > Amerykanie uznali TOMA CRUISA a Wy? Jakie są wasze propozycje? 2 in 1 Kaczyńscy! Odpowiedz Link Zgłoś
sanoss Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:36 Ludwik Dorn, Kaczki i cała reszta chodowców drobiu. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:43 Kaczor i Górniak Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 10:55 > Ludwik Dorn, Kaczki i cała reszta chodowców drobiu. Troche szacunku dla ofiar tragedii!! Co za chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 21:44 Małe gó..ane kaczorki. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 22:47 Mnie niezmiennie piekny Roman G. Z szoł byznesu to najbardziej facet o pretensjonalnym imieniu i jeszcze gorszym stylu bycia czyli metroseksualny Oli Janiak. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 22:57 A ja-Doda, Olivier Janiak, Monika Richardson, Justyna Pochanke, Roman Giertych Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 22:59 Doda i Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 23:22 ostatnio coraz bardziej Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
julletta Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 23:29 Steffffen z "M jak miłość" - co za dużo to nie zdrowo, ehhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
katy_k Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 23:56 Doda z Majdankiem:P , Bliźniaki i Rydzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
ana258 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 28.01.06, 23:58 zdecydowanie Steffen Moeller, doda i kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 00:06 Mnie strasznie denerwuje jeden prezenter głupiego szoł, ale ostatnio dostał telekamerę więc nie będę sie wypowiadać po imieniu i nazwisku, bo chyba tu go wszyscy kochają. Ale nic nie wskazuje na to, bym ten entuzjazm kiedykolwiek mogła dzielic z jego wielbicielami. Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 16:03 Oj Renia, to już zdecydowanie jesteśmy dwie! Też się bałam pisać na ten temat ze strachu przed linczem, ale z tobą jak widzę mogę pogadać. Kiedy kamera łapała prezentera głupiego szoł co jakiś czas podczas rozdawania telekamer, kiedy w tym białym futerku dosłownie skręcał się na krześle i pajacował, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę, to aż poczułam lekkie zażenowanie. Gdyby mógł,toby chyba piszczał! A może zresztą i piszczał, może pokrzykiwał, w każdym bądź razie zachowywał się jak gnojek z podstawówki. W sumie dobrze że dostał telekamerę, boby się chyba pochorował. Chyba nie przewidywał zresztą innej opcji, skoro przywlókł ze sobą aktorów z Rozmów w tłoku, którzy tak miedzy Bogiem a prawdą "robią" mu cały program. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 00:48 Całkiem niegłupio wybrali. Ten jego s m i i i i i i i l l l l e e e e.. ;((((((( No, ale ja nigdy za Cruisem nie przepadałam. Może dlatego wyjątkowo się z Hamerykanami zgadzam. ;-' Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 07:36 Premier z Krakowa i prezydent Tusk. A także Roman Giertych, , Doda Elektroda z kuzynką Mandaryną, Kasia Cichopek, Sztefen Meller, Justyna Pochanke, Wojciech Olejniczak, Władimir Putin, Krzysztof Skiba, Stefan Niesiołowski, adam81w, Gerhard Schroeder, Kombii w całości, oraz kierownictwo TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 09:09 Ty to chyba całego świata nienawidzisz. W tytule jest napisane osoba, - "a "(jedna) a tu frustratka całe wiadro pomyj leje. Oj chyba ci źle na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 09:32 Marczulajtis-kawal cholery zmarnowala mezowi kariere, a teraz oczernia go gdzie moze.Zeby deske polamala, nie moge patrzec na babe ! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaskakanka Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 09:47 Beateczka Kozidrak! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 13:09 Kolasiński i kariera to jak trabant i limuzyna... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 14:32 Przez kilka lat w pierwszej dziesiatce na swiecie to nie jest osiagniecie ? Zwlaszcza ze ostatnio zdarzylo sie to Polakom w tej konkurecji we wczesnych latach 70-tych ? Dla mnie to tez jest kariera, a nie tylko miejsce na podium. Jestem wielka fanka tego sportu i po prostu zal dupe sciska, ze pary, ktore byly za nimi kreca sie teraz kolo tuz obok podium albo i na nim (Navka z Kostomarowem), a on zrezygnowal dla takiej modliszki. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 16:33 "Marczulajtis-kawal cholery zmarnowala mezowi kariere, a teraz oczernia go gdzie moze.Zeby deske polamala, nie moge patrzec na babe!" czyżby sam pan Kolasiński sie odezwał? bo jak nam, to Jagna (śliczna zresztą), raczej uwagi nie zajmowała w tym minionym roku. nawiasem mówiąc, czy to prawda, że pan BIŁ tę Damę, panie K. (gdzieś chyba czyta łem w jakimś Bildzie)? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 20:53 To ona tak twierdzi, bo walczy o wylaczne prawo opieki nad corka i ima sie wszelkich chwytow.Zarzuca mu tez alkoholizm .Jesli chcesz, to sie w niej kochaj,uroda nie wyklucza niemilego charakteru.Moge sie chyba wypowiedziec na temat swoich odczuc nie bedac podejrzewana o bycie Kolasinskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 23:47 baba67 napisał: > Przez kilka lat w pierwszej dziesiatce na swiecie to nie jest osiagniecie ? biorąc pod uwagę, że byli mistrzami świata juniorów to nie. wystarczy porównać ich z parą Zagórska i Siudek... zresztą Kolasiński był raptem dwa razy w pierwszej 10 MŚ - na osiem startów. na igrzyskach nigdy... > Zwlaszcza ze ostatnio zdarzylo sie to Polakom w tej konkurecji we wczesnych > latach 70-tych ? hmmm... w takim razie nasza czwórka bobslejowa, która kreci się w okolicach 15 też robi karierę, bo przed nimi była w kraju posucha... > Dla mnie to tez jest kariera, a nie tylko miejsce na podium. > Jestem wielka fanka tego sportu i po prostu zal dupe sciska, ze pary, ktore > byly za nimi kreca sie teraz kolo tuz obok podium albo i na nim (Navka z > Kostomarowem), a on zrezygnowal dla takiej modliszki. oj, oj... 1. pary, które były za nimi wyprzedziły ich jeszcze w czasie, gdy jeździli. 2. Kolasiński i Nowak wycofali się w momencie, gdy zdali sobie soprawę, że nic już nie osiągną. w roku 2001 mieli najgorsze wyniki od lat zarówno w ME (miejsce 11), jak i MŚ (miejsce 14). na igrzyskach w Salt Lake City też spadli o pozycję w porównaniu z Nagano. to była po prostu kolejna w polskim sporcie kariera "wiecznych talentów"... 3. decyzja o wycofaniu była wspólna - oboje załozyli rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 09:15 Dziekuje Ci za te informacje-kiedy to wszystko sie dzialo ten schylek kariery jak piszesz bylam w kraju, gdzie ta dyscyplina nie jest popularna i tylko migawki z igrzysk pokazywali . Uwazam jednak, ze zalamanie kariery moze przyjsc na kazdego sportowca-akurat w tej dziedzinie mozna jezdzic bardzo dlugo z sukcesami.Nie przytaczaj tu pary sportowej, skoro piszemy o konkurencji par tanecznych i do tej konkurencji odnosi sie moja uwaga do poprzednich polskich sukcesow. Nie wiem dlaczego dyskredytujesz sukcesy naszej pary-uwazasz, ze sukces to tylko medale ? i tylko na igrzyskach ?Czytalam gdzies ze dyskredytowanie cudzych sukcesow mnoze oznaczac problemy z odnoszeniem wlasnych. Startowali dosc dlugo bo wczesnie zaczeli i przez kilka lat byli w pierwszej dziesiatce Europy kilka razy swiata.Bardzo bym chciala, zeby znow takie wieczne talenty sie pojawily, abym z przyjemnoscia mogla je ogladacjadace w dwoch ostatnich, najlepszych grupach, a nic niestety tego nie zapowiada. Moim , ale tylko moim zdaniem, masz chore pojecie slowa sukces i kariera. Niemniej mimo wszystko dalek nie lubie Marczulajtis-basko jest wredne i tyle. I Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 17:37 baba67 napisał: > Nie przytaczaj tu pary > sportowej, skoro piszemy o konkurencji par tanecznych i do tej konkurencji > odnosi sie moja uwaga do poprzednich polskich sukcesow. to fajnie, ale nie jest to żaden powód do dumy. w Polsce jest wiele sportowców, którzy plączą się na początku drugiej dziesiątki na świecie, a ich jedynym osiągnięciem jest to, że są najlepsi w kraju. w łyżwiarstwie figurowym jest to o tyle łatwe, że konkurencji w Polsce praktycznie nie ma... > Nie wiem dlaczego dyskredytujesz sukcesy naszej pary-uwazasz, ze sukces to > tylko medale ? i tylko na igrzyskach ? trudno, żebym dyskredytował sukcesy sportowe Kolasińskiego, bo on sukcesów nie miał. w sporcie wyznacznikiem klasy zawodnika jest miejsce na najważniejszych zawodach, w przypadku łyżwiarzy figurowych są to MŚ i IO. przez cała karierę Kolasiński osiągnął 2 razy 9 miejsce. sorry, ale tak nisko jeszcze polski sport nie upadł, żebyśmy się cieszyli z takich wyników... rozumiem, że lubi pani łyżwiarstwo i Kolasińskiego, ale on nigdy nie był postacią znaczacą nawet w polskim sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 20:32 W ogole lubie dobre lyzwiarstwo-tez sport sie rozni od innych, gdzie rzeczywiscie 10 biegacz czy zjazdowiec na swiecie nie robi zadnego wrazenia. Ktos, kto jest na koncu pierwszej dziesiatki jest dobry klasy lyzwiarzem i z przyjemnoscia sie patrzy na takie wystepy. Mnie nie przeszkadza, ze nie ma medali, co do pojecia sukcesu nie zgodzimy sie nigdy.Dla mnie pierwsza dziesiatka w tej dziedzinie przez kilka lat jest sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 12:23 A ja czytałam gdzieś, że Jagna oskarżała Seba o molestowanie ich córki... Takie są skutki pospiesznych znajomości, mylenia miłości z zauroczeniem i zaściankowe myslenie górali, którzy nie pozwolili, by córa bez obrączki dziecko powiła! I finał jest taki, że nikomu nie służy a najmniej samym zainteresowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 09:32 Kaczyński Kaczyński Dorn Kozidrak Smoktunowicz Rusin Terentiew Cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 21:14 Kochana, hamuj trochę. Jakby był temat "ulubiona osoba roku",to bym wpisał jeszcze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 10:41 Ludwik Dorn Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 13:04 Tusk, Rokita, Niesiołowski, HannaGW, Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 21:14 Cichopczanka raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.t.i.n Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 14:28 DODA DODA DODA Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 14:51 Tusk, Rokita, Doda, Steffen, Szymon Majewski... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 15:09 Ogólnie PiS (a zwłaszcza: J.Kaczyński, L.A.Kaczyński, L.Dorn, Edgar Gosiewski, T.Cymański, J.Kurski oraz reszte "prawych i sprawiedliwych") Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 21:28 stawiam na Zakościelnego;P Odpowiedz Link Zgłoś
ewwka1 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 29.01.06, 21:34 kurduple Kaczyńscy - fleje i sk... Odpowiedz Link Zgłoś
keejt1 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 01:14 BETI KOZIDRAK!!! nr 1!!! DOROTKA RADCZEWSKA- czy jakś tak ENDRIU LEPPER-sory to nie ten konkurs..(on startował do "jełop roku") Odpowiedz Link Zgłoś
piotr2004 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 18:30 Bliżniaki-Kaczory,Dorn,Giertychy,Leper. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 20:41 to takie małe co się po Pałacu prezydenckim pląta (albo jego brat) Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 20:48 Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
reeal20 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 30.01.06, 23:33 oczywiście agata młynarska, najbardziej fajansiarska prowadząca TVP 2 Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 00:05 ta, Rabczewska, Wisniewscy ( za to sam co Rabczewska - otwieram lodówke i oni!) Tusk za obrazona panienkę, Młynarska za całokształt Cichopek - patrz nr. 1 Odpowiedz Link Zgłoś
martwybiskup Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 09:58 Agata Młynarska. Nie mogę znieść tego babsztyla. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 12:25 Wieśniewscy Urazony przegraną premier z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 13:25 powiem krótko: Endrju Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
katjanka Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 13:43 Kaczory dwa (ale Jaroslaw bardziej) no i kurski i dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy83 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 14:00 Lepper... grr... ---- 'Bo naród polski nie umarł, ciało jego leży w grobie, a dusza jego zstąpiła z ziemi, to jest z życia publicznego, do otchłani, to jest do życia domowego ludów cierpiących niewolę w kraju i za krajem, aby widzieć cierpienia ich. A trzeciego dnia dusza wróci do ciała, i naród zmartwychwstanie, i uwolni wszystkie ludy Europy z niewoli.' Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 14:49 Szymon Majewski Nina Terentiew i wszyscy, którzy wchodzą jej w tyłek. Marcin i Rafał Mroczkowie Odpowiedz Link Zgłoś
martwybiskup Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 31.01.06, 15:40 > Marcin i Rafał Mroczkowie A czemu oni? Z czystej ciekawości ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sadelko_pimpka Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 01.02.06, 11:02 mandaryna Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 01.02.06, 11:24 ANNA POPEK GRRR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapka2 Re: NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCA OSOBA ROKU 2005 01.02.06, 12:06 Dokładnie, Anna Popek, TVP2 uparcie lansuje ją na twarz dwójki wpychając do prowadzenia niemal wszystkich programów (Pytanie na śniadanie, Założ się, Róże Gali ii.)Baardzo denerwuje mnie jej wszechobecność.... Odpowiedz Link Zgłoś