Dodaj do ulubionych

Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydarzenia

31.01.06, 11:52
ta pierwsza typowa radiowa,co jest wyjatkowwo perfidnym komentarzem jaki baba
mzoe uslyszec(baba z telewizora).ta druga-coz jest jak jest,ale ten jej BRAK
OSOBOWOSCI miazdzy te postac.kompletna pomylka.oszukuje ze jest
polinteligenta.na forum czytalam taki komentarz o Rogalskie-uroda nie grzeszy-
napisal facet,smutne nie?kto wzial Kutyne do panoramy?
Obserwuj wątek
    • brian.e Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 14:35
      melaska1 napisała:

> [...].na forum czytalam taki komentarz o Rogalskie-uroda nie grzeszy-
      > napisal facet,smutne nie?[....]

Hm, poczułem się wywołany do tablicy, jako, że jakiś czas temu, prawdopodobnie
      przy okazji dyskusji o wywróceniu do góry nogami koncepcji programu "Miasto
      kobiet" stwierdziłem , że oglądam ten program wyłącznie dla wyżej wymienionej
      pani , gdyż ma w sobie to "coś" MIMO, ŻE urodą nie grzeszy. Nie widzę tutaj nic
      smutnego. Jako komentarz cytuję niedawno usłyszany aforyzm, który bardzo mi się
      spodobał "Piękne kobiety zostawmy mężczyznom bez wyobraźni".
      P.S.1 Żeby nie było, że jestem jakimś "ideowcem" ;)- uwielbiam kontemplować
      urodę pięknych kobiet TV.
      P.S.2 Dołączając się do szerszej dyskusji, nie uważam , że I.Kutyna jest
      brzydka. Ma oryginalną, rzekłbym, "niepokojącą" urodę. Wszystko zależy od gustu.
      P.S.3 Cosi mocno jadowity ten wątek ;)
      ,
      • melaska1 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 15:31
        ten aforyzm,ktorym ratujesz fizys Rogalskiej jest zgrabna teoria ,ale
        zapewniam,nie stanowi przedmiotu dumy i furtki, z ktorej chetnie korzystaja
        kobiety.w ogole chyba ludzie.nie bede teraz serwowala truizmow o pieknie
        ducha,erudycji,ktore rzucaja swiatlo na aparycje.mialam tak wielokrotnie,ze
        facet watpliwej urody zachwycil mnie i to przenioslam na powierzchownosc.w
        przypadku Rogalskiej chodzi jednak o cos wiecej-ona moim zdaniem jest po prostu
        niesmaczna.wyglada okropnie mimo silnch staran stylistow,makijazystek i panow
        od swiatel:) jest kobieta,ktora ma wyglad "oczywisty","doslowny",jelsi
        rozumeisz te przenosnie.nic w sobie nie kryje.jest przsna,buraczna,pspolita do
        granic.kiedy po latach jej pracy w radio,zobaczylam ja w tv nie moglam
        uwierzyc.jej glos zapowiadal cos wiecej.dzis kiedy slucham jej dorzecznych
        pogladow,ciekaych skojarzen i tak nie moge uciac swych uprzedzen.nie udaje sie
        proba nobilitowania jej jako kobiety.zatem uwierz,dla niej zgrabna
        formulka:piekne sa dla tych bez wyobrazni" nie bylaby przekonujaca.dla malo
        kogo bylaby.paradox polaga na tym,ze najczesniej wypowiadaja te senstencje
        nadobne istoty.
        Kutyna-nie ejst odstreczajaca moze,ale bezmyslosc bijaca z twarzy jest nie do
        zniesienia/
        • brian.e Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 16:15
          No, muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony :) Po autorce tytułowego postu nie
          spodziewałem się tak spokojnej i rzeczowej odpowiedzi. Dziękuję bardzo. I w
          zasadzie zgadzam się z Twoją wypowiedzia. Zgadzam się,że M.R. ma "dosłowny"
          wygląd. Ale mimo tego co wieczór musżę na M.R. zerknąć choć na minutkę (
          ostatnio coraz częściej, ze względu na nieciekawe tematy, właśnie tylko na
          minutkę ).
          Pozdrawiam.
          • cyyrkiel Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 19:02
            Nigdy bym nie pomyślała, że Kutyna jest brzydka. Ma ładne oczy i w ogóle... .
            Natomiast problem Marzenki Rogalskiej to jej stroje. Juz kiedys pisałam, żeby
            przymusowo obie / razem z Młynarską/ wysłać do programu "musisz to mieć". Moim
            zdaniem Marzenka wkłada na siebie wszystko jak leci i co wpadnie jej w rekę. Od
            czerwieni i żółci po sinotrupie popiele. No nie ma ona stylu, nie wie nic o
            kolorach. I w większosci przypadków wyglada jakby mówiła : o przeprzszam, ale
            własnie myję okna dzisiaj. Fryzura Marzenki wyglada jak zdarta z Izabelli
            Skrybant / Tercet Egzotyczny/, peruka z koralikami. Kto jej zrobił ten chełm?
            Marzenka ma uroczy uśmiech, powinna odsłonić czoło, ale nie w wersji chełmofon
            Izabelli, bo w tej wersji powinna sobie na aukcji wykupić kilka amerykańsko-
            scenicznych kreacji po Izabelli. Młynarska na szczęście juz nie zakłada
            kalesonów po bacy, w których jak twierdziła ma dupkę jak Kate Moss, a swój
            żmijowaty look ociepliła nową fryzurą i makijażem. Lubię Marzenę, chociaz
            niestety dała sie Młynarskiej zdominować i program zdziadział. Marzenka ,
            pamietaj, góra na ciemno!!! Pa.
            • melaska1 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 19:22
              prrymitywie napsiz cos cenzuralnego ale rownnie miadzacego!
              wracam-ubostwiam mlynarska nadal jestem sfrutrowana?dosc medialnych kup jak
              marzena.
      • obser-wer O Hiennie i Kutynie 31.01.06, 23:35
        brian.e napisał:
        > P.S.3 Cosi mocno jadowity ten wątek ;)

Oczywiście, że jadowity. Dlaczego? Rzecz ma się tak: przez długi czas Iwona
        Kutyna robiła za zmienniczkę Hienny "Wieży Babilon" Smoktunowicz. Musiała wciąż
        uważać, żeby się nadto nie wychylić (np. nie pokazywać w kolorowej prasie), bo
        Hienna dostawała wtedy piany, skarżyła się narzeczonemu podczas randek na
        papierosie w korytarzu obok montaży i stwarzała realne zagrożenie wywalenia
        Iwony na bruk za robienie konkurencji. Ale niedawno sprawy przybrały inny,
        niepokojący dla Hienny i Grupy Trzymającej Władzę w Wydarzeniach obrót: Kutyna
        idzie do Panoramy. To już problem, bo Kutyna za parę miesięcy rozpanoszy się po
        prasie dla kucharek, jako "nowa prezenterka Panoramy", "znana i lubiana pani
        Iwonka" itp. itd. Tym sposobem trzymana do tej pory za twarz potencjalna
        konkurentka stanie się konkurentką realną. Na domiar złego dochodzi nowa gęba
        do wyżywienia w rozmaitych rankingach typu: kto lepszy - Smoktunowicz, Pochanke
        czy Gawryluk? Tym samym grupie Hienny doszedł nowy wróg do zwalczania, wroga
        trzeba dyskredytować póki czas. Dlatego ostatnio tak dużo pojawiło się na forum
        paskudnych wpisów na temat Kutyny. Że to niby słaba prezenterka i my w
        Wydarzeniach wcale nie martwimy się, że odchodzi, więc paszła won!
        Oto, skąd ten jadowity wątek...
    • veritas1 [...] 31.01.06, 19:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • muza24 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 20:30
      Uwielbiam Marzenę Rogalską - jako radiowca (byłego) i prezenterkę - za luz, poczucie humoru, stanowczość, obycie "kulturowe" (Ci co słuchali jej w radio kolor wiedzą o czym piszę). Jako kobieta patrzę także na jej wygląd i uważam że jest atrakcyjną, o ciekawej urodzie Kobietą. Zastanawia mnie tylko czemu czasami mi taką "wymęczoną" cerę, a czasami promienną jak nastolatka. Kosmetyczka, zabiegi, długi wypoczynek od studia, świateł i tony makijażu?

P.
      • kaprysia Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 14:27
        muza24 napisała:

> uważam że jest
        > atrakcyjną, o ciekawej urodzie Kobietą.

Oj, nie przesadzaj. Lubię Rogalską, bo jest nieglupia i sympatyczna, ale
        pasztet z niej jakich mało, a nie zadna "atrakcyjna" kobieta...
    • jollaa Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 20:59
      Nie to ładne co ładne, tylko to, co się komu podoba.
      Mnie się podobają, każda w innym typie, Rogalska to humor, ciepło,
      spontaniczność, a Kutyna spokój, dobra dykcja (bez zbędnych ozdobników) i to
      powoduje, że wolę je oglądać, niż np. "skończoną piękność" panią Smoktunowicz.
      • 123cathy Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 22:11
        Cenię Marzenę Rogalską za inteligencję, poczucie humoru, błyskotliwość, ciepło-
        i nie przeszkadza mi to,że nie jest superpięknością. Marzena jest życzliwa
        ludziom,czego nie można powiedzieć o autorce tego postu. Wolałabym z Marzeną
        zgubić, niz z Tobą (nawet jeżeli jesteś Miss Polonia) znależć.
        • hirek32 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 22:16
          ale pojechalas :)
          pani marzeny rogalskiej niestety nie znam, choc to nazwisko obilo mi sie o uszy.
          co do drugiej pani: wypowiedzialem sie juz w tym temacie w innym watku. kutyna
          jest po prostu malo ladna, zeby nie powiedziec brzydka.chce byc delikatny bo
          zaraz mnie wyzwa od meskich szowinistow:)
    • melaska1 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 22:30
      123-jak ty malo rozumiesz.nie gadamy o zyczliwosci,wiec nie belkocz mi tu o
      tym ,ktora sylwetka czlowiecza bardziej ci odpowiada mja czy marzenki.ani nie
      zaboli ani nie zadziala.watek podjety z naturty rzeczy jest akrutny,wiec nie
      musisz wyluszczac,jaka to jestem zla kobieta,ze go podjelam. nie cenie ludzi za
      powirzchownosc przeciez,jelsi to wyczytalas to uboga jest twoja percepcja.rzecz
      tylko w tym,ze jesli ktos ma ochote na kariere za szkielkiem to musi zdawac
      sobie sprawe z takich jak moj komentarz.powtarzam,czasem przekonuje sie do
      wygladu ludzi przez to co mi powiedza,ale w jej przypadku kazda proba spelza na
      niczym.jest niesmaczna i zdania nie zmienie.nie bylo takiego fenomenu w tv i
      kropka.jest duza,robi okropne miny,zbyt glosno sie smieje,klepie gosci po
      ramieniu pokreslajac poufalosc,pytania jakie zadaje maja wyraznie konotacje z
      jej prywatnym zyciem.paulina zrecznie i ironicznie wplata swoje porazki z
      facetami z kontekst,u marzeny to takie zalosne wolanie.niby chlopa ma,ale...jak
      wiec widzisz sam wyg;ad marzeny wbrew pozorom nie jest decydujacy,ona ma wplyw
      na moje jej postrzeganie.ta jej expansywnosc,nachalnosc,zero dobrze pojetnej
      eterycznosci sa nie do zniesienia.aura tej kobiety nie jest dla mnie
      inspirujaca.
      • nietiuh [...] 31.01.06, 22:44
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • brian.e Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 13:16
        melaska1 napisała:

>
        > [...].jest duza,[....]
        Niektórzy ( m.in. ja ) lubią takie w miarę duże panie ;) Do tego ma fajne nóżki.
        >,zbyt glosno sie smieje [....]
        Akurat tutaj trafiłaś w dziesiątkę. Śmiech M.R. godny dwunastolatki, to dla mnie
        jej główna cecha negatywna.
        > [...],pytania jakie zadaje maja wyraznie konotacje z
        > jej prywatnym zyciem.paulina zrecznie i ironicznie wplata swoje porazki z
        > facetami z kontekst,u marzeny to takie zalosne wolanie.niby chlopa ma,ale...
        > [...]
        Tu też masz rację. Co prawda nie spędza mi to snu z powiek, mam ważniejsze
        problemy na głowie, ale... w "tej" dziedzinie jej wypowiedzi są jakieś
        niespójne. Tak jak piszesz, chwali się, że nie jest samotna, że ma chłopa,który
        z miłości przeprowadził się razem z nią z Krakowa do Warszawy, ale z drugiej
        strony to ciągłe podkreślanie, że nie jest jeszcze mężatką (zupełnie jakby
        chciała dać do zrozumienia, że jest dziewicą :-)))), czy też wypowiedź z
        jednej z ostanich audycji - cytat niedosłowny - "ja nie chce robić tego ( tutaj
        nastąpił dziwny ruch rękami ) tylko po to, żeby mieć dziecko". O co tu chodzi? :-O

Odbiegłem od głównego tematu wątku, żeby podkreślić, że mimo "zauroczenia" ;)
        M.R. też, tak jak ty, dostrzegam jej negatywne cechy.

• n_nicky Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 31.01.06, 22:35
      Marzenie Rogalskiej urodowo może i bliżej do radia niż do tv, ale za to jest
      inteligentna, błyskotliwa, ot taki typ dobrej kumpeli. Bardzo lubiłam oglądać
      "Miasto Kobiet" za czasów Rogalskiej, Sadowskiej i Czarneckiej. Teraz atmosferę
      psuje nadęta Młynarska, której nie znoszę...

Na temat Iwony Kutyny się nie wypowiadam, bo nie skupiam się na niej, tylko na
      wiadomościach, które ma przekazywać.
    • melaska1 chyba sie nie uda... 01.02.06, 11:02
      charyzma Hienny uzasadnic nijakiej osobowosci Iwony.to zbyt proste
      wytlumaczenie.poza tym o ile o Hiennie pisza pewnie wszedzie,tak Iwona
      udzielila raz wywiadu ale jakiego!szczyt i orgazm dla kucharek rzeczonych-
      mowila i narzeczonym o swoim zwiazku w gali.zreszta po co ma sie bawic w
      saczenie do prasy wiesci o swym zyciu,od rzu pojechala po calosci. uwierzcie
      ten wywid byl kwintesencja tego co tu donosze o kutynce.bez
      wyrazu,osobowosci,cwiercmyslatko,ktore dostalo sie do telewizora.nadawalaby sie
      raczej na pogodynke.tu sprawdzlaby sie.wybitne osobowosci nie dadza sie
      stlamsic
      • obser-wer Re: chyba sie nie uda... 01.02.06, 11:24
        melaska1 napisała:

> charyzma Hienny uzasadnic nijakiej osobowosci Iwony.to zbyt proste
        > wytlumaczenie.

Proste, ale prawdziwe. I nie charyzmą Hienny, tylko charakterkiem,
        postępowaniem i układem Hienny w redakcji.

>poza tym o ile o Hiennie pisza pewnie wszedzie,tak Iwona
        > udzielila raz wywiadu

No właśnie. Bo to jest tak (już niedługo zresztą), że to nie Kutyna decyduje
        czy pojawi się w kolorowym pisemku. O tym decydują jej szefowie. No i polityka
        jest taka: promujemy Hiennę, a Kutynę trzymamy za pysk, żeby nawet odrobinkę
        nie zagroziła jakże chwiejnym fundamentom Wieży Babilon.
        • doktor-zdzich Re: chyba sie nie uda... 01.02.06, 12:47
          Drogi obser-werze:, czy może racezj powinienem napisać: Iwonko!
          Biedna, tłamszona Iwonko, głowa do góry! Już niedługo przecież będziesz swą
          nieprzecietną osobą i wielkim talenetm dziennikarskim rozświetlać najbardziej
          polski z programów informacyjnych - Panoramę. Uwolnisz sie od zawistnej,
          krępującej Twą karierę Hienny. Wtedy Polska cała zobaczy twą Wielkość!!!
          Pokażesz wreszcie na co naprawdę Cie stać. Wnet rzucą się na Ciebie
          dziennikarze z całej prasy kolorowej i nie tylko, a Ty nieskrępowana przez zlą
          Grupę Trzymającą Władzę udzielać będziesz fascynujących wywiadów, w których
          ujawnisz swe fascynujące i jakże złożone wnętrze. Czekamy na eksplozję twej
          nietuzinkowej osobowości, Czekamy Iwonko, NIE DAJ SIĘ HIENNIE! Widzowie

• melaska1 kin tomek 01.02.06, 13:04
            to nie iwonka ale raczej tomek kin,ktory jest wspomnialnym narzeczonym.on ja
            zawsze tak dzilenie broni!
            ober-vatorze,czy uwazasz ze szefostwo polsatu zadecydowalo by iwonka opwiadala
            o swoim zwiazku oraz fotografowala sie z chlopem w poscieli??watpie bardzo!
            ztreszta sam o tym wiesz,ale czemu to robisz nie wiem,nie uda sie juz zmienic
            wizerunku, ktoremu brak wszelkich elementarnych czesci skadowych,jakie winien
            posiadac nawet przecietnej rasy dziennikarzyna.wiedze,erudycje da sie
            wyczuc,przypadkowosc i radowanie sie ze jest sie w tv takze.
            • obser-wer Re: kin tomek 02.02.06, 10:23
              melaska1 napisała:

> ober-vatorze,czy uwazasz ze szefostwo polsatu zadecydowalo by iwonka
              opwiadala
              > o swoim zwiazku oraz fotografowala sie z chlopem w poscieli??watpie bardzo!

I masz rację, że wątpisz. Szefostwo Wydarzeń (a nie całego Polsatu, przecież
              takimi sprawami nie zajmuje się Solorz) łaskawie tylko zezwoliło, żeby Kutyna
              mogła pokazać się w tej Gali czy innej Vivie. Nikt nie wnikał czy będzie w
              pościeli czy na nartach czy też przebrana za Hansa Klossa. Wybrała sobie
              pościel i to jej sprawa, w Polsacie dowiedzieli się o tym dopiero jak zobaczyli
              gazetę. Oczywiście nikt nic Iwonie nie powiedział, ani dobrego ani złego (bo w
              newsroomie komentuje się tylko to co dotyczy Hienny Wieży Babilon, innych
              prezenterów nie wypada nawet zauważać).

• mozetakmozenie Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 13:01
      to Obserwator to Kutyna a Kutyna to obserwator? Boże to już patologia :D
      • mozetakmozenie Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 13:08
        czy Kin czy Kutyna jak zwał tak zwał i tak patologia :)
        • huzar-pospolity Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 13:24
          Obser-watorze! Kutyna dla Smoktunowicz konkurencją? Tak jak Birma-News dla CNN.
          Ty się czlowieku obudź. Buhahaaaaaa.
          • hirek32 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 13:45
            no nareszcie cos madrego padlo na tym forum !!! :))))
            huzar-pospolity - brawo!!!
    • aneczka0072 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 15:24
      Jesli chodzi o Iwone to mozna ja przezyc.
      Ale Marzena to koszmar i nie mam na mysli wygladu.
      Wnerwia mnie jej "smiechowatosc",ryczy ze smiechu przy byle okazji.
      No i rzuca sie do calowania na kazdego goscia plci meskiej,poza tym jak tylko
      moze to bierze tych biednych chlopow za rece,dotyka kolan.
      Ewidentnie potrzebuje kontaktu fizycznego z mezczyzna.
      Ostatnio nawet ksiedzu nie odpuscila!
      • anulka748 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 15:47
        Coście się tak tej Kutyny czy Rogalskiej uczepili?A niech sobie są jakie są.
        • nietiuh Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 16:19
          anulka748 napisała:

> Coście się tak tej Kutyny czy Rogalskiej uczepili?A niech sobie są jakie są.

Ja też nie za bardzo rozumiem. Uroda to względne pojęcie.

Zresztą, pierwszy post wyraźnie obraża i jedną, i drugą panią. Gdy odpisałem, że
          może autorka powinna się nad sobą zastanowić, mój post natychmiast usunięto. A
          jaka jest różnica między moją niekulturalną wypowiedzią w stosunku do
          forumowiczki a mało eleganckim komentarzem autorki wątku? Co ciekawe, jest z
          siebie dumna, że stać ją na taką złośliwość. Nie wiem, czy jest się czym chwalić.
    • spacey1 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 19:18
      I potem się wszyscy dziwią, że dziewczyny wpadają w anoreksję i inne choroby
      psychiczne. Skoro od dziecka wbija im się do głów, że coś warte są tylko osoby
      ładne i szczupłe.
      Ja nie widzę powodu, dla którego na ekranie miałyby istnieć tylko osoby ładne.
      Istnienie Marzeny, która moim zdaniem nie jest brzydką kobietą, ma dużo uroku,
      że nie wspomnę o jej walorach nie związanych z wyglądem, pozwala mi wierzyć, że
      ktoś jednak myśli w tej telewizji. Nawet jakby się pojawiła osoba o jeszcze
      bardziej wątpliwej urodzie, to tylko dobrze, o ile umie robić to, do czego ją
      zatrudniono. Można nawet powiedzieć, że robi dobrze na samopoczucie tym, którym
      natura poskąpiła regularnych rysów i szczupłej sylwetki. Mogą sobie takie osoby
      pomyśleć, że nie są stracone dla świata, że też mogą jeszcze czegoś dokonać. A
      już samo to byłoby bardzo pożyteczną pracą.
      Nie mogę się też zgodzić z tym, że osoby publiczne muszą się pogodzić z tym, że
      każdy ma prawo je ocenić, najlepiej publicznie, także ocenić to, co kompletnie
      nie jest związane z ich rolą. To proszę mi wytłumaczyć, dlaczego nie zasuwamy
      wprost brzydszym koleżankom, że są brzydkie? No, chyba że ktoś ma taki zwyczaj,
      ja nie mam. Nawet jeśli sobie coś takiego pomyślę, nie lecę zaraz i nie
      ogłaszam tego wszem i wobec. Nie widzę różnicy i nie widzę powodu, dla którego
      wolno nam publicznie dyskutować o urodzie osób publicznych.
      • nietiuh Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 22:16
        Właśnie o tym mówię, ale najwyraźniej jest tu normą chamskie obmawianie osób
        publicznych, zwłaszcza ze względu na urodę. Jeszcze rozumiałbym, gdyby te panie
        były z zawodu modelkami, ale nie są, więc i uroda nie jest tu moim zdaniem
        najważniejsza.

Jeśli przyjrzymy się dokładnie jakiejkolwiek postaci publicznej, w każdej
        znajdziemy jakąś wadę, defekt urody czy niezgrabność. Ale nie rozumiem, co za
        frajda o tym pisać, skoro sami nie jesteśmy doskonali? Może ktoś sobie w ten
        sposób musi ulżyć, nie wiem.

Dziwi mnie jedynie nierówny status na biegunach: ktoś z tv kontra forumowicz.
        Jeśli forumowicz najedzie bez żenady na osobę z tv, to jest ok, bo to forum
        telewizja. Ale jeśli wytknie się forumowiczowi taki sam "grzech", post jest
        usuwany, bo to już nie dyskusja o telewizji. A to forum jest w końcu w dziale
        "Kultura". To słowo ma kilka znaczeń...
        • obser-wer Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 23:14
          Właśnie oglądam Miasto Kobiet w TVN Style i uważam, że czepianie się Rogalskiej
          też jest bez sensu. Fajna babka!
    • mariola.plotkara Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 01.02.06, 23:17
      jestem za leniwa by czytać wszystkie komentarze;) ale jako widz stwierdzam że ta
      rogalska to robi wrażenie wesołej sympatycznej babki
    • aire1 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 02.02.06, 00:17
      Ja też nie wiem dlaczego tak uczepiliscie się urody Rogalskiej, moim zdaniem
      nic jej nie brakuje!
    • khaki3 Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 02.02.06, 00:42
      A ja uwielbiam Rogalska.Cudna kobieta.Urocza,zabawna,inteligentna.Niejedna ma
      jej czego pozazdroscic.urocza kobieta,przesympatyczna.Nie tylko jako Pani z Tv
      ale prywatnie tez.
      • jwoj Re: Uroda Marzeny Rogalskiej i Iwony Kutyny(wydar 02.02.06, 16:13
        Iwona Kutyna nie jeste brzydka,jej uroda jest "surowa" nie ma wyglądu słodkiej
        idiotki,ma coś w sobie ale nie powiedziałbym że jest brzydka.
        Czasami człowiekowi zmienia się podejście jak kontakt realny z daną
        osobą,inaczej się na nią patrzy.Telewizja czy zdjęcia to nie wszystko

nie znam jej osobiście ani nie jestem jej chłopakiem,wyrażam tylko swoje skromne
        zdanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka