kaskoss101 20.02.06, 14:37 Wiecie moze skąd Kuba Wojewódzki ma silikonową bransoletkę z napisem "Sp.... dziadu" (na wszelki wypadek, żeby mi wątku nie skasowali)? Marzę o takiej;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza331 Re: BRANSOLETKA KUBY W. 20.02.06, 19:48 Dla mnie dziś to akt odwagi ale i poczucia humoru. Dobrze że jeszcze są tacy. Choć nie zdziwię się jak podzieli los Federowicza z Jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: BRANSOLETKA KUBY W. 20.02.06, 20:03 odwaga??? Odwazni to byli ratownicy w Katowicach. Poczucie humoru? raczej zwykła złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Brawo kuba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 20:47 wow zalozyl cos takiego . kurde nie ogladalem ostatniego wojewodzkiego i teraz zaluje . jesli cos takiego zalozyl to jest bardzo odwazny i podziwiam go za to . dobrze ze sa jeszcze w tym kraju tacy ludzie . a bransoletke mozna bez problemow zamowic . Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: BRANSOLETKA KUBY W. 20.02.06, 20:54 iza331 napisała: > Dla mnie dziś to akt odwagi ale i poczucia humoru. Dobrze że jeszcze są tacy. C > hoć nie zdziwię się jak > podzieli los Federowicza z Jedynki. To raczej nie jest możliwe, bo polsat jest prywatną stacją a tylko publiczna telewizja ma problemy z cenzura:) na szczęscie;) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hlynur.bjorn Re: BRANSOLETKA KUBY W. 20.02.06, 23:56 No wiesz... każda stacja co jakis czs musi odnowić koncesję w KRRITV a kogo tam znajdziemy? Krewnych i znajomych królika... Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: BRANSOLETKA KUBY W. 21.02.06, 10:24 hlynur.bjorn napisał: > No wiesz... > każda stacja co jakis czs musi odnowić koncesję w KRRITV > > a kogo tam znajdziemy? Krewnych i znajomych królika... uważasz, że koncesję mozna cofnąć ot tak sobie? a może jako argument za odmową odnowienia koncesji KRRiT napisze o bransoletce Kuby Wojewódzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: BRANSOLETKA KUBY W. 21.02.06, 20:07 a może jako argument za odmową odnowienia koncesji KRRiT napisze o bransoletce > Kuby Wojewódzkiego? > nie zdziwilbym sie gdyby krritv tak postapila tylko ubierajac to w ladniejsze slowka Odpowiedz Link Zgłoś
qbavoo Re: BRANSOLETKA KUBY W. 21.02.06, 20:40 KubaW. okazał się politycznym idiotą i poparł Tuska. Dziś próbuje ratowac twarz ale z marnym skutkiem. To nie branzoletką buduje się wizerunek... Odpowiedz Link Zgłoś
jr.firma Re: BRANSOLETKA KUBY W. 22.02.06, 08:45 Jak ratować twarz ??????? ...przecież jak nosi bransoletke to nie z sympatii....tylko przeciwko Kaczyńskiemu ! ....ech ...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w bransoletka kuby w 22.02.06, 20:22 swietny program kuby . szkoda ze nie nagralem . a passenta poznalem z nowej strony . Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: bransoletka kuby w 23.02.06, 22:23 adam81w napisał: > swietny program kuby . szkoda ze nie nagralem . a passenta poznalem z nowej > strony . Zgadza się, kapitalny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: 23.02.06, 22:21 Chcesz przez to powiedziec, że idioci glosowali na Tuska, a nie-idioci na Kaczyńskiego? A wszyscy piszecie "branzoletka", czy jesteś wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jr.firma branSoletka 24.02.06, 13:22 Moi drodzy....nie wiem..nie jestem tu częstym gościem, ale wiedzą to sie nie popisujecie ! PISZE SIĘ BRANSOLETKA nie branzoletka...ech...:/ Źródło: (pwn.pl) bransoletka ż III, CMs. ~tce; lm D. ~tek «ozdoba w kształcie małej obręczy ze szlachetnych metali, drogich kamieni itp. lub ich imitacji, noszona zwykle przez kobiety powyżej przegubu dłoni; bransoleta» Drogocenna bransoletka. Nosić bransoletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jr.firma logiczne myślenie 24.02.06, 13:25 poza tym to jak pisze "ktoś nosi bransoletke nie z sympatii" to chyba logiczne, że nie lubi Kaczyńskiego !!! A piszesz, że Ci co głosowali na Tuska to idioci...?..przecież chyba wynika z mojej wypowiedzi, że właśnie nie !..boże ludzie!... Odpowiedz Link Zgłoś