Gość: CHrySL IP: 192.168.1.* / *.idzik.pl 11.10.01, 17:47 Facet nie jest moim idolem ale to co wczoraj obejrzałem to był wystrzał armatni. Znakomicie , znakomicie, oby tak dalej Panie Lepper.Nie sądziłem że będzie tak z jajem. Ha, ha!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kum Re: LEPPER W TV IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 20:36 Podzielam pogląd - Lepper przeszedł siebie. To on de facto prowadził ten program. Cieszy mnie, że utarł nosa B. Czajkowskiej,która od pierwszych minut przypuściła na chłopa huraganowy ogień pytań. Przatrzymał to i zaczął zadawać jej kłopotliwe pytania. Panie Andrzeju - tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: LEPPER W TV IP: *.pentor.com.pl 12.10.01, 13:15 Gość portalu: kum napisał(a): > Podzielam pogląd - Lepper przeszedł siebie. > To on de facto prowadził ten program. Cieszy mnie, że utarł nosa > B. Czajkowskiej,która od pierwszych minut przypuściła na chłopa huraganowy > ogień pytań. Przatrzymał to i zaczął zadawać jej kłopotliwe pytania. > Panie Andrzeju - tak trzymać! Tak... o to własnie chodzi... żeby "dopieprzyć" redaktorce i do tego "z jajem". Własnie tego powinniśmy wymagać od polityków mając dziurę w budżecie na 90 miliardów i wzrost gospodarczy 1%. Więcej nam trzeba Lepperów w Sejmie! Panie Andrzeju, tak trzymać! A będzie wprawdzie chmasko i biednie, ale za to "z jajem"! Tylko ja już dziękuję, wysiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHrySL Re: LEPPER W TV IP: 192.168.1.* / *.idzik.pl 12.10.01, 19:46 Tom a odpowiedz Ty mi gdzie chcesz wysiadać, na której stacji? Co ma medialność człowieka wypowiadającego się w TV niekoniecznie polityka do dziury w budżecie itp. pierduł. Człowieku wyluzuj się, więcej luzu w tych smutnych czasach. Do zaduszek i zadumy jeszcze kawał miesiąca.Jeszcze będzie czas na umartwianie. Czy my musimy być zawsze postrzegani jako naród smutasów? A Lepper był świetny i nie zmienię zdania. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
brutuska Re: LEPPER W TV 25.10.01, 12:59 przed tym programem raczej nie przepadałam za Lepperem, ale tu mi zaimponował był przygotowany do programu i nie dał sobie "w kaszę napluć", bo szczerze mówiąc prowadząca nie była wcale obiektywna i widać było jej antypatię do Leppera i Samoobrony najbardziej mi się podobał koniec gdy wręczył jej róże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: LEPPER W TV IP: *.pentor.com.pl 26.10.01, 10:22 Prymitywny kraj i prymitywni mieszkańcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: LEPPER W TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:31 Czajkowska jest ograniczona a głupi Lepper stworzył sytuację, w której biedna pani redaktor zapowietrzała się raz za razem z niemocy wobec swego rozmówcy! Czajkowska chełpi się swoją jadowitością i w swych programach, które " . . . prowadzi od ośmiu lat . . ." cały tragizm akcji buduje na tym, że, jak jej się wydaje, potrafi zadawać swoim rozmówcom - często poważnym politykom - "trudne pytania" i stawiać ich w trudnych sytuacjach. Radzi sobie, gdy ma do czynienia z ludźmi na poziomie, którym starcza taktu, aby nie powiedzieć jej, że jest tępa! Ale gdy trafiła na Leppera popłynęła na całej linii (specjalnej :) i zaczęła się jąkać! A jej reakcja na kwiaty od Leppera to już kopmletna żenada!!! Czajkowska di SAMOOBRONY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: LEPPER W TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:32 Czajkowska jest ograniczona a głupi Lepper stworzył sytuację, w której biedna pani redaktor zapowietrzała się raz za razem z niemocy wobec swego rozmówcy! Czajkowska chełpi się swoją jadowitością i w swych programach, które " . . . prowadzi od ośmiu lat . . ." cały tragizm akcji buduje na tym, że, jak jej się wydaje, potrafi zadawać swoim rozmówcom - często poważnym politykom - "trudne pytania" i stawiać ich w trudnych sytuacjach. Radzi sobie, gdy ma do czynienia z ludźmi na poziomie, którym starcza taktu, aby nie powiedzieć jej, że jest tępa! Ale gdy trafiła na Leppera popłynęła na całej linii (specjalnej :) i zaczęła się jąkać! A jej reakcja na kwiaty od Leppera to już kopmletna żenada!!! Czajkowska di SAMOOBRONY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: LEPPER W TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:32 Czajkowska jest ograniczona a głupi Lepper stworzył sytuację, w której biedna pani redaktor zapowietrzała się raz za razem z niemocy wobec swego rozmówcy! Czajkowska chełpi się swoją jadowitością i w swych programach, które " . . . prowadzi od ośmiu lat . . ." cały tragizm akcji buduje na tym, że, jak jej się wydaje, potrafi zadawać swoim rozmówcom - często poważnym politykom - "trudne pytania" i stawiać ich w trudnych sytuacjach. Radzi sobie, gdy ma do czynienia z ludźmi na poziomie, którym starcza taktu, aby nie powiedzieć jej, że jest tępa! Ale gdy trafiła na Leppera popłynęła na całej linii (specjalnej :) i zaczęła się jąkać! A jej reakcja na kwiaty od Leppera to już kopmletna żenada!!! Czajkowska do SAMOOBRONY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Przepraszam za powtórki - Problem z połączeniem IP: 213.25.181.* 26.10.01, 14:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas tragedia.... IP: *.pentor.com.pl 26.10.01, 15:02 Czy wy nie rozumiecie, ze zachwycanie się tym, jak prymitywny buc i cham bez skończonej podstawówki kpi sobie z dziennikarki (którą można różnie oceniać, ale nie sposób odmówić jej wykształcenia, kultury osobistej i dobrego wychowania)wystawia wam samym świadectwo. Czy schamienie w tym kraju sięga już tak daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutuska Re: tragedia.... IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 18:59 Polsce potrzebny jest jeden taki Lepper, który bez strachu i ogródek powie prawdę, no może w trochę prymitywny sposób. nie rozumiem dlaczego wszyscy tak go krytykują, jak Wałęsa był u władzy to był bohaterem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: tragedia.... IP: 213.25.181.* 29.10.01, 07:49 Zaobserwuj, że prawie nikt tutaj nie przedstawia Leppera jako chodzącą inteligencję . . . Rzecz w tym raczej, że Lepper, który to skończył ledwie pdostawówkę powalił na słowa superinteligentną panią redaktor Czajkowską (po szkołach) . . . Odpowiedz Link Zgłoś