Dodaj do ulubionych

LEPPER W TV

IP: 192.168.1.* / *.idzik.pl 11.10.01, 17:47
Facet nie jest moim idolem ale to co wczoraj obejrzałem to był wystrzał armatni.
Znakomicie , znakomicie, oby tak dalej Panie Lepper.Nie sądziłem że będzie tak
z jajem. Ha, ha!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kum Re: LEPPER W TV IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 20:36
      Podzielam pogląd - Lepper przeszedł siebie.
      To on de facto prowadził ten program. Cieszy mnie, że utarł nosa
      B. Czajkowskiej,która od pierwszych minut przypuściła na chłopa huraganowy
      ogień pytań. Przatrzymał to i zaczął zadawać jej kłopotliwe pytania.
      Panie Andrzeju - tak trzymać!
      • Gość: Tom Re: LEPPER W TV IP: *.pentor.com.pl 12.10.01, 13:15
        Gość portalu: kum napisał(a):

> Podzielam pogląd - Lepper przeszedł siebie.
        > To on de facto prowadził ten program. Cieszy mnie, że utarł nosa
        > B. Czajkowskiej,która od pierwszych minut przypuściła na chłopa huraganowy
        > ogień pytań. Przatrzymał to i zaczął zadawać jej kłopotliwe pytania.
        > Panie Andrzeju - tak trzymać!

Tak... o to własnie chodzi... żeby "dopieprzyć" redaktorce i do tego "z jajem".
        Własnie tego powinniśmy wymagać od polityków mając dziurę w budżecie na 90
        miliardów i wzrost gospodarczy 1%. Więcej nam trzeba Lepperów w Sejmie! Panie
        Andrzeju, tak trzymać! A będzie wprawdzie chmasko i biednie, ale za to "z jajem"!
        Tylko ja już dziękuję, wysiadam!
        • Gość: CHrySL Re: LEPPER W TV IP: 192.168.1.* / *.idzik.pl 12.10.01, 19:46

Tom a odpowiedz Ty mi gdzie chcesz wysiadać, na której stacji?
          Co ma medialność człowieka wypowiadającego się w TV niekoniecznie polityka do
          dziury w budżecie itp. pierduł. Człowieku wyluzuj się, więcej luzu w tych
          smutnych czasach. Do zaduszek i zadumy jeszcze kawał miesiąca.Jeszcze będzie czas
          na umartwianie. Czy my musimy być zawsze postrzegani jako naród smutasów?
          A Lepper był świetny i nie zmienię zdania. Pzdr
          • brutuska Re: LEPPER W TV 25.10.01, 12:59
            przed tym programem raczej nie przepadałam za Lepperem, ale tu mi zaimponował
            był przygotowany do programu i nie dał sobie "w kaszę napluć", bo szczerze
            mówiąc prowadząca nie była wcale obiektywna i widać było jej antypatię do
            Leppera i Samoobrony
            najbardziej mi się podobał koniec gdy wręczył jej róże
            • Gość: Tom Re: LEPPER W TV IP: *.pentor.com.pl 26.10.01, 10:22
              Prymitywny kraj i prymitywni mieszkańcy...
    • Gość: Krzych Re: LEPPER W TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:31
      Czajkowska jest ograniczona a głupi Lepper stworzył sytuację, w której biedna
      pani redaktor zapowietrzała się raz za razem z niemocy wobec swego rozmówcy!
      Czajkowska chełpi się swoją jadowitością i w swych programach, które " . . .
      prowadzi od ośmiu lat . . ." cały tragizm akcji buduje na tym, że, jak jej się
      wydaje, potrafi zadawać swoim rozmówcom - często poważnym politykom - "trudne
      pytania" i stawiać ich w trudnych sytuacjach.
      Radzi sobie, gdy ma do czynienia z ludźmi na poziomie, którym starcza taktu,
      aby nie powiedzieć jej, że jest tępa! Ale gdy trafiła na Leppera popłynęła na
      całej linii (specjalnej :) i zaczęła się jąkać!
      A jej reakcja na kwiaty od Leppera to już kopmletna żenada!!!
      Czajkowska di SAMOOBRONY!
    • Gość: Krzych Re: LEPPER W TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:32
      Czajkowska di SAMOOBRONY!
    • Gość: Krzych Re: LEPPER W TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:32
      Czajkowska do SAMOOBRONY!
    • Gość: Krzych Przepraszam za powtórki - Problem z połączeniem IP: 213.25.181.* 26.10.01, 14:58
      • Gość: Thomas tragedia.... IP: *.pentor.com.pl 26.10.01, 15:02
        Czy wy nie rozumiecie, ze zachwycanie się tym, jak prymitywny buc i cham bez
        skończonej podstawówki kpi sobie z dziennikarki (którą można różnie oceniać,
        ale nie sposób odmówić jej wykształcenia, kultury osobistej i dobrego
        wychowania)wystawia wam samym świadectwo. Czy schamienie w tym kraju sięga już
        tak daleko?
        • Gość: brutuska Re: tragedia.... IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 18:59
          Polsce potrzebny jest jeden taki Lepper, który bez strachu i ogródek powie
          prawdę, no może w trochę prymitywny sposób. nie rozumiem dlaczego wszyscy tak
          go krytykują, jak Wałęsa był u władzy to był bohaterem
          • Gość: b Re: tragedia.... IP: 217.97.169.* 27.10.01, 19:30
        • Gość: Krzych Re: tragedia.... IP: 213.25.181.* 29.10.01, 07:49
          Zaobserwuj, że prawie nikt tutaj nie przedstawia Leppera jako chodzącą
          inteligencję . . .
          Rzecz w tym raczej, że Lepper, który to skończył ledwie pdostawówkę powalił na
          słowa superinteligentną panią redaktor Czajkowską (po szkołach) . . .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka