umfana 12.03.06, 17:52 Dlaczego są tylko katolickie programy w państwowej TV? Brakuje mi programów dla Polaków innych wyznań... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w Re: programy religijne w TVP 12.03.06, 17:59 dokladnie umfana . Dlaczego panstwowa telewizja , telewizja publiczna a wiec telewizja wszystkich Polakow nadaje tylko programy katolickie ? nie tylko co z programami dla Polakow innych wyznan ? Co z programami dla Polakow Ateistow i Agnostykow ? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_anzelm Jak innych wyznań to nie Polaków 13.03.06, 12:05 Każdy Prawdziwy Polak to katolik. Bez religii katolickiej Polski nie ma. Sami widzieliście ostatnie 16 lat Układu i Stolika Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Jak innych wyznań to nie Polaków 13.03.06, 12:53 Zapomniałeś dodać, że prawdziwy Polak - katolik powienien być heteroseksualny i płodny A już w żadnym wypadku nie może być liberałem Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: programy religijne w TVP 12.03.06, 18:24 Nie ta telewizja, nie ci ludzie, nie ten czas, nie ten kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: programy religijne w TVP 12.03.06, 18:40 Podejrzewam, że w regionalnych ośrodkach na wschodzie Polski są audycje dla prawosławnych. Nie stwarzajcie sztucznych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: programy religijne w TVP 12.03.06, 18:44 serwisy.gazeta.pl/tv/2,47240,,,,60212797,P_AKPA.html Żeby daleko nie szukać. A jakie programy byś oglądał, gdyby były? Może napisz tutaj, napisz do TVP, to coś się uda zacząć? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: programy religijne w TVP 12.03.06, 19:44 chocby program " u zrodel swiatopogladow " gdzie przedstawiano by rozne swiatopoglady , zapraszano osoby o roznych swiatopogladach , wyznaniach . Pisalem juz do roznych tv nie raz i inne osoby tez pisaly . Ale o czym tu marzyc skoro w kazdej tv zadko wogole da sie uslyszec slowo " ateista " . Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: programy religijne w TVP 12.03.06, 19:43 E tam, niech lepiej ściągną Klony, Plebowstwo, Mody na Sukcesję. Kiedyś dla testu zerknąłem na to i zdawało mi się, że głupieję w trakcie emisji. Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: programy religijne w TVP 12.03.06, 21:21 Na TVP Regionalnej jest jeszcze program "Wierzę, wątpię, szukam". Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Są dla innych wyznań 12.03.06, 23:24 W każdy poniedziałek o 14.15,co tydzień inny Kościół. Do tego transmisje nabożeństw, np. ostatnio prawosławne Boże Narodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Są dla innych wyznań 13.03.06, 12:08 > W każdy poniedziałek o 14.15,co tydzień inny Kościół. No no, godzina wręcz rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś