Dodaj do ulubionych

BOGUSIA TO WREDNA GŁUPIA GRUBA CIPA!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 21:52
ONA W TYM DOMU NIE ROBI NIC POZA OBŻERANIEM SIĘ I LEŻENIEM.
DO TEGO JEST ZŁOŚLIWA!
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Penelopa Re: BOGUSIA TO WREDNA GŁUPIA GRUBA CIPA! IP: *.bs.katowice.pl 15.10.01, 10:32
      Masz 100% racje!!! A na dodatek wykreca morda przy mowieniu tak, ze robi mi sie
      niedobrze.
      • Gość: valdi Re: BOGUSIA TO WREDNA GŁUPIA GRUBA CIPA! IP: 62.200.126.* 15.10.01, 10:45
        Rzygać mi się chce jak ją oglądam. Zero inwencji i polotu. Wyjebać ją.
        • Gość: Jola Re: BOGUSIA TO WREDNA GŁUPIA GRUBA CIPA! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 15.10.01, 23:22
          A kto ci każe ją oglądać.Idz odrabiać lekcje.
          • Gość: valdi Re: BOGUSIA TO WREDNA GŁUPIA GRUBA CIPA! IP: 62.200.126.* 16.10.01, 08:21
            Gość portalu: Jola napisał(a):

> A kto ci każe ją oglądać.Idz odrabiać lekcje.

Już odrobiłem psze pani.A rzygać mi się chce dalej.

• baxteria Re: BOGUSIA TO WREDNA GŁUPIA GRUBA CIPA! 16.10.01, 07:19
      Czy to, że ktos lubi jeść, że sprawia mu to przyjemność oznacza, że jest od
      Ciebie gorszy? Nie sil się na uszczypliwość. Wszyscy widzą, że Bogusia jest
      puszysta ale tego typu komentaże nie leżą w naturze normalnego, kulturalnego i
      dorosłego człowieka. Jesli sprawia Ci przyjemność obrażanie i ubliżanie ludziom
      rób to bezpośrednio w oczy. Forum jest anonimowe i umożliwia ci wypisywanie
      takiego syfu ale ciekawa jestem czy miałbyś odwagę powiedzieć grubszej osobie
      na ulicy takie słowa....
    • Gość: Tina Re: BOGUSIA TO WREDNA GŁUPIA GRUBA CIPA! IP: *.wsip.com.pl 16.10.01, 07:45
      A skąd wiesz? Jeśli tylko na podstawie tego co pokazuje TVN to jesteś
      łatwowierny. Mieszkańcy ją lubią. Może im pierze albo pysznie gotuje. Tego nie
      wiemy. A, że trochę marudzi to fakt, ale chyba nie jest jeszcze dla nich
      zagrożeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka