hirek32 02.04.06, 23:55 Zapowiedział ją jako mądrą dziewczynę, ale po tym jak się odezwala, to włosy mi dęba stanęły na głowie!!! ona jest głupia jak but!!! To chyba jednak nie stereotyp z tymi głupkowatymi modelkami.Do nauki dziewczęta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otwarta111 Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 00:02 Ze względu na wyjątkowy charakter dzisiejszego dnia powiem tylko - szanujmy wszystkich ludzi, i tych mniej rozgarniętych też...Jeszcze wszystko przed nią:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 00:03 ??? na pewno oglądaliśmy ten sam program? bardzo inteligentna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 00:11 Dokładnie.Ale zawsze jakieś zazdrosne paszteciary sie odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 00:16 Niestety Kuba jak i Ibisz strasznie darli łacha z Niej. Nic dziwnego, że niektórzy sądzą o niej, że jest mało rozgarnięta. Faceci nie dali jej dojść do głosu, ale uwagi Karoliny M. były wyjątkowo celne i trafne, co świadczy o Jej inteligencji. Gdyby Kuba, dał Jej coś powiedzieć na pewno wyszłoby lepiej, a tak Ci mało bystrzy, którzy zarzucają brak bystrości karolinie, o ironio nie wyłapali prawdziwego charakteru tej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 21:13 n_nicky napisała: > ??? > na pewno oglądaliśmy ten sam program? bardzo inteligentna dziewczyna też odniosłam takie wrażenie. -------------------------- Keep the music playing and love in your heart. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 00:33 Przy tej ilości czasu jaki dano jej na 2 słowa wygląda na całkiem normalną, przeciętną dziewczynę. Co z tego, że mówi powszechne opinie, podobnie do niej sądzi mnóstwo 23-latków Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Fajna i z dystansem... 03.04.06, 01:07 Wy słyszycie głosy jakich nie było... To co powiedziala było cool, jezzi i wypas. Odpowiedz Link Zgłoś
1dunia Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 01:12 Te, Hirka, a w którym momencie ona taka głupia była? Bez przesady dziewczyno. Szczytów elokwencji i znajomości, tej, no, jak jej tam.. znajomości sytuacji politycznej kraju, to ona może faktycznie nie sięgnęła, ale żeby durna była i dawała sobie w kaszę dmuchać.. ee, zastanów się, czy aby na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
poldek13 Re: Niezła Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 01:40 w każdym razie mojej uwadze nie uszło, jak pieknie podsumowała Jego Wysokość (ha, ha) obecnego Prezydenta RP (te rączęta do przodu - cudne to było!). jak na swój wiek i urodę laska jest niezła umysłowo. ciekawi mnie o czym ona ma do pogadania z tym "Oliwierem" (że też to jej mąż - no, tu bym się zastanawiał nad intelektem; ale w programie była zdecydowanie "Malinowska" a nie "żona Janiaka Oliwiera") Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 10:26 nie miała szansy nic powiedzieć siedząc obok dwóch panów z kryzysem wieku średniego. na mnie zrobiła dobre wrażenie, choć ładna i szczupła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 10:33 Karolina wcale nie wyglądała i nie wyszła na tępą osobę, chciałbym żeby tylko ta tępe były polskie pseudogwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 10:54 Na początku powiem że lubię program Kuby, pod warunkiem, że rozmowa toczy się wartko i błyskotliwie. Nie oczekuję po programach o takiej konwencji rozmów na ciekawe tematy. Wiem, że w tym programie założenie jest takie, żeby o d* maryni pogadać w śmieszny sposób. Niestety, wczorajszy program był najnudniejszym programem KW, jaki oglądałam. Ibisz koniecznie chciał pokazać się jako luzak, niestety nie udało mu się, dowcipy na poziomie wczesnoszkolnym. Ta dziewczyna to kolejna przedstawicielka klanu "sławni z tego że sławni". Mimo szczerych chęci, nie dało się tego oglądać - wytrzymałam tylko do połowy. Nuuuudy, panie Kubo, nuuuudy... Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 13:39 "Sławni z tego ze sławni" być może mało cię to obchodzi, ale może powinieneś wiedzieć ze Karolina Malinowska jest jedną z najbardziej znanych na świecie polskich modelek i chodziła po wybiegach najlepszych światowych projektantów. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 14:41 Taaa... Wszyscy ją znają... Akurat... Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Najbardziej znana polska modelka... 03.04.06, 15:56 Nie lubię, jak do Kuby przychodzą modelki, bo one zwyczajnie nie mają nic do powiedzenia. Kiedy zaprasza się dziennikarza, polityka, piosenkarkę, aktorkę itd. to przynajmniej jest szansa, że tacy ludzie coś ciekawego opowiedzą. I że może jakoś inaczej spojrzy się na to, co robią. Modelka to jeden z najnudniejszych zawodów świata. Wieszaki nie tylko się nie uśmiechają (cytat z Karoliny M.). Nie powinny tez być zapraszane do talk show. Bo efekty są takie, jak widać - po przerobieniu kwestii min i chodu modelek na wybiegu, Kubie pozostało już tylko spytać ją o to, co sądzi o sytuacji politycznej w kraju. Równie dobrze mógł do tego programu zaprosić mnie, jakąś dziewczynę z widowni albo córkę operatora kamery ;) - i zapytac o to samo. Robienie gwiazd z modelek to moim zdaniem jakaś pomyłka. ale ok, nic na to nie poradzę. może i Karolina Malinowska głupia nie jest. Ale co z tego? Intelekt jakoś za bardzo nie wpływa w żadną stronę na jakość i efektywność wykonywanej przez nią pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Najbardziej znana polska modelka... 03.04.06, 16:12 może oglądałyśmy dwa różne programy, bo ja widziałam jak Kuba zadaje jej pytania tylko nie daje kompletnie odpowiedzieć, przerywa. w taki sposób i ze śp. Lema mógłby zrobić imbecyla. są dwie kategorie gości w tym programie - jednym zadaje się pytania, daje wyrazy szacunku i lekko żartuje (to pisarze, politycy, osoby z dorobkiem, starsze od Kuby choć to ciężki warunek do spełnienia), drugim się przerywa po jednym słowie (aktorki, modelki, celebrities) i robi jaja. drugim nie daje się komlpetnie szansy wykazać i co za tym idzie program staje się nudny i jałowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Najbardziej znana polska modelka... 03.04.06, 19:32 Te same programy oglądałyśmy ;) Ja nie twierdzę, że Malinowska jest imbecylem. Twierdzę, że trudno mi sobie wyobrazić nudniejszy zawód od modelki, więc nie wiem po co je zapraszać. I prawde mówiąc to, czy Malinowska jest inteligentna czy nie jest mi kompletnie obojętne. I tak nie wykorzystuje tej inteligencji w pracy zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Najbardziej znana polska modelka... 03.04.06, 19:56 Podobno wykorzystuje. Dlatego fotografy biora ja co rusz do swoich sesji, jako, ze nie ma wiekszej przyjemnosci niz praca z inteligentna modelka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Najbardziej znana polska modelka... 04.04.06, 12:00 lilith76 napisała: > może oglądałyśmy dwa różne programy, bo ja widziałam jak Kuba zadaje jej > pytania tylko nie daje kompletnie odpowiedzieć, przerywa. w taki sposób i ze > śp. Lema mógłby zrobić imbecyla. > > są dwie kategorie gości w tym programie - jednym zadaje się pytania, daje > wyrazy szacunku i lekko żartuje (to pisarze, politycy, osoby z dorobkiem, > starsze od Kuby choć to ciężki warunek do spełnienia), drugim się przerywa po > jednym słowie (aktorki, modelki, celebrities) i robi jaja. drugim nie daje się > komlpetnie szansy wykazać i co za tym idzie program staje się nudny i jałowy. > Dokładnie trafiłaś w samo sedno. Klasę gości zapraszanych do Kuby ocenić można po tym czy dają z siebie zrobić idiotę czy robią z siebie luzaków na pokaz. Jeżeli dziewczyna pozwala sobie na przerywanie wypowiedzi to nie powinna tam w ogóle się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 16:43 Udało mi sie zamienic z nią parę słów jakis czas temu jeszcze z ery pre-Mrs Janiakowej; to inteligentna dziewczyna, ktorej niewątpliwe sukcesy modelingowe nie poprzewracały w głowie; dobrze wychowana, emanujaca cieplem i zyczliwoscia mloda kobieta, tylko pozazdroscic OJ. Teraz zauwazalnie korzysta ze slawy meza, bywajac etc. ale trudno ją za to winić. Nie wiem czy jej obecnosc w programie była wynikiem wrazenia jakie wywarła podczas wczesniejszego kontaktu z KW, koneksjami meza czy jest etapem w planie promocji jej osoby przez M+. Anyway, jak mowia swiatowcy, jeszcze raz potwierdzilo sie niestety, ze jej osobowosc widac na zdjeciach i prywatnie, ale nie w publicznych wystapieniach, bo nie zrobiła, moim zdaniem, dobrego wrazenia. Nie wiem po co dowalila KI, ze mowi tyle bo prowadzi tylko jeden teleturniej, to nie bylo mile i Ibisz niczym jej nie sprowokowal; polityczne zarciki i małpowanie LK (nie jestem sympatykiem PiS) byly malo sympatyczne, choc moze na miejscu bo wpisywaly sie w konwencje malo wyszukanego stylu KW. Deprecjonowanie wlasnego zawodu, ktory pozwolil jej na realizację marzeń, stabilizację finansową i całkiem nizłe życie, jest czyms dla mnie niezrozumialym; znamienne jest to, ze modelki sie wstydza, ze sa modelkami, tak jakby ta praca hańbiła je w jakis sposób; całe szczęście, ze KM nie wygłaszała kuriozalnych opinii w stylu "aktorki" MG, ktorą dziwnym trafem mozemy podziwiać obecnie w ambitnej roli w "Takich rzeczy to tylko w Erze" :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 03.04.06, 16:46 miało być "Takie rzeczy to tylko w Erze" lub "Takich rzeczach to tylko w Erze" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mashi wyrzygała stek frazesów 03.04.06, 20:32 karoline "śledzę" wiele lat. zawsze mi się bardzo podobała (od czasu reklamy erisu, ale tego na pewno nikt nie pamięta, bo to był sam począteczek!!!), bo jest niezaprzeczalnie przepiękna (lubię "ciekawe" ;)). rozczarowałam się strasznie. dziewczyna wyrzucała z siebie banał za banałem, przybierając przy tym ton, jakby głosiła bóg wie jakie mądrości; za wszelkę ceną chciała zabłysnąć jakąś błyskotliwą ripostą- nie wyszło. poza tym była zwyczajnie nieprzyjemna. spodziwałam się tajemniczości,zagadkowości, uroku, jakiegoś nie stereotypowego myślenia, przekory... a ona była jędzowato-przygłupia, choć w najśmielszych snach nie przyjdzie jej to zapewne do ślicznej, zarozumiałej główki. to taka kobieta, co za 20 lat będzie wrzeszczeć o byle co na swoje dziecko czy też męża piskliwym głosem, wymachując rękami. zresztą prześlicznie długimi i wiotkimi. KAROLINA!!! ZDECYDOWANIE BARDZIEJ WOLę CIę OGLąDAć! Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 A ty rzygasz jadem... 03.04.06, 20:42 fajnie tak chowac brzydką twarz za klawiatruą kompa??? Odpowiedz Link Zgłoś
llucciolla Re: A ty rzygasz jadem... 03.04.06, 21:37 a tylko modelki maja prawo krytykowac piekne kobiety? piekne krytykuja brzydkie, a brzydkie piekne i kolko sie zamyka. Karolina jest osoba publiczna jakby nie bylo, wiec sila rzeczy jest narazona na krytyke, konstruktywna mniej lub bardziej, ale zawsze na mnie wywarla wrazenie pozytywne, jednak zdecydowanie za malo sie odzywala Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Re: A ty rzygasz jadem... 03.04.06, 23:00 Jak na modelkę... Jak na inżyniera ... Jak na dziennikarza... Jak na księdza... Co to za kryterium - jak na ... Jak na człowieka ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: A ty rzygasz jadem... 04.04.06, 00:23 Nie znam tej pani ani nie widziałam programu... powiem 1 u Powiatowego była kiedyś modelka - Marysia Góralczyk - tępa masa... i ... no comments Odpowiedz Link Zgłoś
mashi do izy1?? 04.04.06, 08:53 widzisz, zdziwiłoby Cię to, ale nie mam problemów z twarzą. wręcz przeciwnie. ale kompletnie nie o to chodzi. szkoda ze tego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mashi najgorsze 04.04.06, 09:01 w kuby wojewódzkiego (mam nadzieję że nie pomyliłam programów) najgorsza nie była marysia góralczyk, ale aktorka przybylska anna i takaż katarzyna bujakiewicz, zgrany dutet pt "która którą przekrzyczy", chichotom, piskom i durnym wygłupom przy akompaniamencie gardłowego rechotu przybylskiej nie było końca. nieodparte skojarzenie z pokrzykującymi małpami w zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
photoart kto bardziej "dał ciała"? 04.04.06, 10:38 moim niezwykle skromnym, a jak!:), zdaniem, to nie Karolina okazała się słabiutka a raczej kolega Ibisz, którego do tej pory szanowałem. Zamiast przyjąć konwencję "złego i dobrego gliniarza", nawet dla zabawy, wtórował gminnemu (nie pomyłka) w naskakiwaniu na dziewczynę, która całkiem zręcznie dawała sobie radę z oboma dupkami:) Wszystkim zawiedzionym, zazdrosnym i niedowartościowanym szczerze życzyłbym czkawki ale ponieważ "człowiek jam niewdzięczny i niedoskonały" ograniczę się do jednorazowego wylania swych żali na ciągle ględzący i wiecznie niezadowolony naród (tyczy się jedynie malkontentów) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qbavoo Ibisz powinien sie zastanowić... 04.04.06, 22:13 Czy ma SWOJĄ osobowość. Bo leciał Wojewódzkim... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberbol Re: Ibisz powinien sie zastanowić... 26.05.06, 18:29 Niestety nie oglądałem tego programu. Karoline znałem wiele lat temu, chodziłem do tej samej szkoły podstawowej. Byłem w niej zakochany :-), Z tego co pamiętam była to dziewczyna spokojna, otwarta na świat, dbała o przyrodę :-) nie pozwalała mi obrywać listków z gałązek :-) fajna dziewczyna, chciałbym się z nia spotkac po 15 latach :-). Karolinka pozdrawiam Cię - aha pamiętaj zdjęcie któe Ci robiłem na naszej komuni jest do odebrania :-) Całusy pa. Arek. Odpowiedz Link Zgłoś
starling1 Re: Tępa Karolina Malinowska u Kuby!!! 24.06.06, 16:49 Nie rozumiem o co wam chodzi.Pani Malinowska jest błyskotliwą,wartościową osobą.Mnie się nie podobało zachowanie Ibisza.Trzeba go było chyba odprawić na górę po jego ''występie'' i dopiero wtedy wezwać Karolinę.Tyle lat w tv i zero taktu.Wojewódzki był nie lepszy.Mówię to na gorąco,bo przed chwilą była powtórka programu. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa_dzienna Inteligentna dziewczyna, ale nie zazdrość jej 24.06.06, 17:16 popracuj nad sobą, to nie będziesz musiał wrzucać takich [...] tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka5555555555 Re: Inteligentna dziewczyna, ale nie zazdrość jej 24.06.06, 19:09 Karolina fajnie wypadła w tym programie.Gorzej jednak z Ibiszem.Jago teksty były wogóle nie śmieszne i na siłe strał się być fajny i wogóle cool gościu.A takie nie jest.Wojewódzki jechał po Karolinie a Ibisz za nim papugował. Odpowiedz Link Zgłoś