kathy83 15.04.06, 20:18 JPII popierał Pasję Gibsona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maczwak Re: Czy 15.04.06, 21:32 Tak, Jan Paweł II należał do zwolenników "Pasji". Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: Czy 17.04.06, 19:43 Nie wiem, czy az "zwolennikow", natomiast powiedzial po obejrzeniu "Tak bylo". Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Czy 17.04.06, 19:53 Powiedział, że "tak było", ale nie znaczy to, iż popierał stawianie temu filmowi pomników. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Czy 17.04.06, 22:00 chomsky napisała: > Nie wiem, czy az "zwolennikow", natomiast powiedzial po obejrzeniu "Tak bylo". Kardynał Dziwisz zaprzeczył jakoby Jan Paweł II kiedykolwiek wypowiedział te słowa. Pamiętam wywiad z kardynałem w którym to odniósł się między innymi do "Pasji", stąd też wiem, że żadne słowo poparcia z Watykanu nie padło. Przynajmniej oficjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lear a co to ma znaczyć to: popierał 17.04.06, 22:05 bo nie rozumiem jak można film popierac albo nie popierać Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: a co to ma znaczyć to: popierał 17.04.06, 22:31 Ludzie tak sobie świat porządkują. Powiedz mi kto cię popiera, a powiem ci kim jesteś. Albo powiedz co popierasz, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt_z_biedronki Re: a co to ma znaczyć to: popierał 18.04.06, 00:46 ...a Gibson chciał mieć poparcie JP II i pomysł na promocję filmu. Na szczęście Papież nie dał się wciągnąć w ten komercyjny łańcuszek poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś