dzosz Re: Atomic TV 16.04.06, 03:04 Kto pamięta pierwszą polską muzyczną stację? Odpowiedz Link Zgłoś
neoplan Re: Atomic TV 16.04.06, 09:47 Pierwszą polską muzyczną stacją (a zarazem pierwszym w pełni polskim kanałem tematycznym) był kanał Tylko Muzyka. Szkoda, że tak szybko jak się pojawił, tak szybko zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Atomic TV 16.04.06, 10:06 Wydaje mi się, że Atomic TV był wcześniej. Już w 1996 roku mieli okienko w TV Wisła i PTK 2, a Tylko Muzyka wystartowała w 1997. Odpowiedz Link Zgłoś
dzosz Re: Atomic TV 16.04.06, 13:55 Tak mi się ma wspomnienia zebrało... Dziś jak czasem zerknę na MTV, to z łezką w oku wspominam naprawdę świetną Atomic TV. Jacek Kaczyński i jego Dzika Szafa Grająca, niezapomniany duet Miki i Jarek, świetny Robert Kilen...pamiętam, że prezenterką była też Renata Gabrielska Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Atomic TV 16.04.06, 14:02 W tej starej ekipie wymienianej przez Ciebie byli jeszcze Sebastian Miłkowski, Bartek Zwierz, Paulina Tomborowska, Joanna Horodyńska, Magda Raźnikiewicz i niejaki VJerry. Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: Atomic TV 17.04.06, 19:46 I mieli niezly program pt. "Bunkier", o muzyce alternatywnej. Odpowiedz Link Zgłoś
reklamka Re: Atomic TV 18.04.06, 09:23 i fajna ekipe z Red Branch Productions, swiernietych Amerykanow, ktorzy procz Atomica mieli w Wawie Zielonego Krokodyla, porozwijali interesy, po czyms sprzedali calosc z dosc przyjemnym zyskiem. That's the way to bussiness ;) Odpowiedz Link Zgłoś