adam81w 17.04.06, 23:41 coz moze nie trzeba bylo go tak chwalic . slabszy odcinek niz ostatnio ale i tak klasa. niestety zaczalem ogladac program dopiero przy wywiadzie z kotem . wiec troche mi ucieklo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 00:52 odcinek przyzwoity, widzialem znac zeni gorsze za to Rozmowy w tłoku jedne z najlepszych Hojarska znakomita :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 00:53 znac zeni = znacznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 01:06 Też odnoszę wrażenie, że dzisiaj początek jakoś mało śmieszny. Ten gościu śpiewający "New York New York" to chyba przerwa na herbatę, nie dorasta do pięt "trampkom" i "pasztetom" (albo ja nie załapałam :(((), bo te zwierzaczki jakoś mało śmieszne. Przy Drzyzdze dopiero się zaczęłam śmiać, bo Kot też taki sobie. Natomiast nie łapię o co chodziło z nieprzyzwoitym prezentem. To żart czy autocenzura? Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 01:15 Program Szymona ma zadatki na dobrą satyrę na sytuację w Polsce, tylko że mam wrażenie, że nie zawsze jest dopracowany. Kąśliwa ironia sąsiaduje tu z dowcipasami rodem z jakiegoś slapsticku albo wodewilu. Trochę niedobrze,gdy dowcip jest nierówny. Szymon powinien się zdecydować, czy robi program satyryczny czy rozrywkowy, tymczasem on daje wszystko na raz, do tego jeszcze z elementami talk-show. To po prostu klasyczne dwa (albo trzy) grzyby w barszcz. Zamiast robić jeszcze do tego przeciwwagę do polsatowskiego Kuby Wojewódzkiego niech lepiej idzie w jednym kierunku, który mu idzie najlepiej. Myślę tutaj o satyrze politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 01:23 Ale przyznam, że ostatni żart "wielka nocna baba" nawet dobry. Ta animacja to nawiązanie do bardzo podobnych w formie i treści animacji Monty Pythona. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 03:23 to było dno nie do oglądania,zastanawiam się kim są ludzie,którzy się przy czymś takim autentycznie śmieją i dobrze bawią,albo nie,nie chce lepiej wiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 08:59 dr.verte napisał: > to było dno nie do oglądania, no ale musiałeś obejrzeć od deski do deski, żeby to napisać. Masochista? > zastanawiam się kim są ludzie,którzy się przy czymś takim autentycznie śmieją i dobrze bawią,albo nie,nie chce lepiej wiedzieć.... Podejrzewam że tacy, co to nie dają kropki po "dr" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 09:40 A tak trochę nie na temat, czy Młynarska kręci z Kretem? Nara Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 10:58 SMS to jednak głupi program, ale z ambicjami. Gdyby go dopracować, trochę pozmieniać, to byłoby lepiej. A tak to mamy groch z kapusta, misz-masz, wszystko upchnięte w ciągu jednej godziny w tygodniu. Program czasem nawet wręcz denny, ale gdyby tak pozmieniać kilka rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 22:29 Tak, Młynarska kręci z Kretem. Odpowiedz Link Zgłoś
wartkoczyk1 Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 11:31 może nie da się ciagle coraz wyzej i wyże ,podobnie z goścmi są lepsi i słabi a taka dla mnie była Ewa Drzyzga -sztuczna i siląca się na luz ,KOt nie odzywał się wiele ,sprawiał wrażenie jakby towarzystwo nie takie (Ewa zagadała program) Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 13:56 Faktycznie jakby słabiej było, z drzyzgą beznadzieja, a rozmów w tłoku, dla których zwykle oglądam ten program, niestety nie mogłam zobaczyć, napiszcie, kiedy powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 14:05 Dużo zależy od gości, moim zdaniem Drzyzga dobrze wypada jedynie w swoim programie - oczywiscie jeżeli ktoś jest miłosnikiem - dla mnie wszedzie jest słaba, zwłaszcza jak trzeba improwizować. Odpowiedz Link Zgłoś
wartkoczyk1 Re: słaba Drzyzga 18.04.06, 14:38 Majewski trafił w "czuły" punkt parodując jej sposób zadawania pytań - co CZUŁEŚ kiedy zginęła cała twoja rodzina ,spalił się twój dom , samochód odebrał ci bank za niespłacone raty a w pracy powiedzieli ze wyleciałeś bo jesteś beznadziejny -stanisławie ! co CZUŁES Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 15:37 a mi się w sumie tylko początek nie podobał za bardzo potem się rozkręciło. no i miss czadu ! i mlynarska na krecie! Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 19:40 Świetne wczoraj były: MIss Czadu, Szymon parodiujący Drzyzgę, Młynarska na Krecie, a w RwT: Hojarska i Marcinkiewicz w kapciach i wnukiem na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 19:45 ten kraj jest nasz i wasz bedziemy bić was w twarz :D Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 19:52 A mnie rozbawiła Doda, która na Wielkanoc zjadła 2 wydmuszki :D Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 20:12 Dobre jeszcze było: "-Ty, a z Urbana to będzie zajebista PiSanka! -Pani Dodo, a kto widział takie jajo jak ja? I do tego z takimi uszami?" :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 22:39 Niech żyje czubek! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena11 Re: Coś slabszy dzis Majewski 18.04.06, 22:24 a dla mnie Szymek i tak był świetnyt. Najlepsze były rozmowy w Tłoku i pani Hojarska :) Odpowiedz Link Zgłoś