Dodaj do ulubionych

pamietacie romana z baru?/

24.04.06, 22:04
chyba to byla druga edycja
Obserwuj wątek
    • darioszka00 Re: pamietacie romana z baru?/ 10.12.06, 02:02
      To była pierwsza edycja. Chodzi o tego Romana- poete. Fajny,ptzystojny facet z
      duszą no bo artysta. Z rok temu popełnił samobójstwo... Szkoda takiego człowieka.
      • darioszka00 Roman Szewczyk 10.12.06, 02:06
        www.barpolsat1.interia.pl/uczestnicy/?ido=5870
        31 grudnia 2004 roku, przed główną bramą nowotarskiego cmentarza Roman Szewczyk
        rozebrał się do naga, oblał benzyną, i z Biblią w ręku podpalił się.

www.mati.com.pl/pinkwart/warsztat/MOK2006/Milewski.htm

• Gość: f Re: Roman Szewczyk IP: *.168.wmc.com.pl 18.12.06, 21:27
          ty to serio piszesz, czy to ściema?
          • Gość: pinezka Re: Roman Szewczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:52
            tak to prawda do opisu mozna jeszcze dodac ze płonący zbiegał ze schodow
            nowotarskiego cmentarza(ktory jest usytuowany na wzgorzu ) w strone Tatr
            • Gość: kika Re: Roman Szewczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:31
              cholera to naprawde prawda !:/ nie wiedzialam..

www.poema.art.pl/site/sub_10131.html
              a czy ktos wie dlaczego sie zabił?? kurde..taki fajny koles byl:(
              • Gość: marek Re: Roman Szewczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.06, 13:36
                Bo był pie...nym egoistą.Myślał tylko o sobie.a dziecko teraz nie ma ojca.
                • Gość: marek Re: Roman Szewczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.06, 13:46
                  Kurcze może trochę przesadziłem,ale denerwują mnie tacy ludzie.Są ludze, którzy
                  zajmują się pomocą ludziom nieprzystosowanym do zycia(super,super
                  wrażliwym).Wystarczy się do nich zgłosić.Wiem leczenie czasami jest żmudne,ale
                  przynosi efekty.Roman należał do takich.Był młody i chyba nie zdawał sobie
                  sprawy,że potrzebował pomocy.Mam nadzieje,że tam na górze jest szczęsliwy.
    • superspec Zjadł go wąż.:) 19.12.06, 08:45
      www.reptilia.org/Video%20Downloads/Pthn_Gt.wmv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka