beatrix01 24.04.06, 22:04 chyba to byla druga edycja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darioszka00 Re: pamietacie romana z baru?/ 10.12.06, 02:02 To była pierwsza edycja. Chodzi o tego Romana- poete. Fajny,ptzystojny facet z duszą no bo artysta. Z rok temu popełnił samobójstwo... Szkoda takiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
darioszka00 Roman Szewczyk 10.12.06, 02:06 www.barpolsat1.interia.pl/uczestnicy/?ido=5870 31 grudnia 2004 roku, przed główną bramą nowotarskiego cmentarza Roman Szewczyk rozebrał się do naga, oblał benzyną, i z Biblią w ręku podpalił się. www.mati.com.pl/pinkwart/warsztat/MOK2006/Milewski.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Roman Szewczyk IP: *.168.wmc.com.pl 18.12.06, 21:27 ty to serio piszesz, czy to ściema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinezka Re: Roman Szewczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:52 tak to prawda do opisu mozna jeszcze dodac ze płonący zbiegał ze schodow nowotarskiego cmentarza(ktory jest usytuowany na wzgorzu ) w strone Tatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Roman Szewczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:31 cholera to naprawde prawda !:/ nie wiedzialam.. www.poema.art.pl/site/sub_10131.html a czy ktos wie dlaczego sie zabił?? kurde..taki fajny koles byl:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Roman Szewczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.06, 13:36 Bo był pie...nym egoistą.Myślał tylko o sobie.a dziecko teraz nie ma ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Roman Szewczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.06, 13:46 Kurcze może trochę przesadziłem,ale denerwują mnie tacy ludzie.Są ludze, którzy zajmują się pomocą ludziom nieprzystosowanym do zycia(super,super wrażliwym).Wystarczy się do nich zgłosić.Wiem leczenie czasami jest żmudne,ale przynosi efekty.Roman należał do takich.Był młody i chyba nie zdawał sobie sprawy,że potrzebował pomocy.Mam nadzieje,że tam na górze jest szczęsliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Zjadł go wąż.:) 19.12.06, 08:45 www.reptilia.org/Video%20Downloads/Pthn_Gt.wmv Odpowiedz Link Zgłoś