Dodaj do ulubionych

Żenuaaa w Showtime!

28.04.06, 23:07
No po prostu nie mogę ! Tak jak pierwsze odcinki mi sie podobały...to
dzisiejszy jest powalający negatywnie! a wam sie podoba?
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: Żenuaaa w Showtime! 28.04.06, 23:10
      Nie oglądałam od początku...ale powiedxcie o co chodziło Wellman przed
      chwileczką???? zeszła ze sceny ....
      • montaux Re: Żenuaaa w Showtime! 28.04.06, 23:14
        no wlasnie, bo ja sie pogubilam? bo sie pomylila, czy ktos powiedzial cos
        niemilego? co to za akcja, ze na programie na zywo, uczestnik ucieka z planu?
        • ankas4 Re: Żenuaaa w Showtime! 28.04.06, 23:21
          montaux napisała:

> no wlasnie, bo ja sie pogubilam? bo sie pomylila, czy ktos powiedzial cos
          > niemilego? co to za akcja, ze na programie na zywo, uczestnik ucieka z planu?

NO własnie ja oglądałam i faktycznie komentarze oceniających były czasami
          kąsliwe ale ... dziś nawet Pani OLga jakoś sensownie mówiła... wiec ja nie wiem
          o co ta cala afera... P.Wellman zaspiewała a następnie na scenie powiedziała, ze
          to miał być program rozrywkowy i fajna zabawa a nie kłocenie sie...coś w tym
          stylu i zeszła ... nie czekając na opinie ... ja nie kumam co ją tak
          oburzyło???? Czsami faktycznie było jakoś dziwnie..ale dziś??> kurcze a moze
          coś przegapiłam...
          • ankas4 Re: Żenuaaa w Showtime! 28.04.06, 23:27
            no a teraz Wellman uśmiechnięta na scenie ...nie kumam tego... o co chodzi???
            • qwert444 Re: Żenuaaa w Showtime! 29.04.06, 00:18
              Zdaje się, że my widzowie tv nie usłyszeliśmy tego co usłyszała w drodze do
              swojego miejsca p.Wellman. Pewnie była spięta nieudanym występem i przede
              wszystkim zaś , do czego się przyznała - była bardzo obolała - nie dziwię się,
              że nie wytrzymała.
              to po pierwsze

Mnie zastanawia bezczelność Józefowicza sprzedającego po raz piąty "odgrzanego
              kotleta" - sprawdzonego już numeru zrobionego i ogranego na profesjonalnych
              artystach ( "seksapil" pochodzi z "tyle miłości" , śpiewał go sam Józefowicz...)
              Formuła programu zdaje się zakładała zmierzenie się w tej rywalizacji
              reżyserów... Dlaczego zatem p. Józefowicz Butny za każdym razem prezentuje bez
              żenady numery ze swoich spektakil???
              Czym innym jest przygotowywanie numeru dla Amatora i "na amatorze" ( reżyseria
              czegoś takiego to interakcja, współpraca, wsłuchiwanie się w wykonawcę jego
              wielkości i ułomności co tu akurat nakłada dość duży kaganiec na osobę
              reżysera..) a czym innym nauczenie tegoż Amatora kroków i gagów, które
              wypracowało się wcześniej na artyście profesjonalnie grającym, śpiewającym,
              tańczącym...
              Kryzys twórczy pana Józefowicza? NIe stać go na coś oryginalnego?
              Dziwi mnie,że twórcy programu się na to godzą ( może tego nie oglądają??? ;)
              Dziwi mnie również, że reszta reżyserów ( z wyjątkiem delikatnego przytyku
              Olafa tydzień temu) się na to wogóle godzi... Dosyć to nieuczciwe

A w temacie Olgi Lipińskiej. Jeżeli zdarza jej się mówić ciut niezrozumiale....
              zawsze wynika to z wielkich emocji. Jest błyskotliwą, diablo przenikliwą i
              mądrą babą. Ale z powodu temperamentu jest średnio medialna - za szybko mówi i
              robi zbyt duże skróty myślowe gdy podlega presji- tu występu live. Uwielbiam za
              to jej słowo pisane - felietony i opowieści.
              • ankas4 Re: Żenuaaa w Showtime! 29.04.06, 00:22
                Zgadzam sie, ze P. Olga jest błyskotliwa...ale czasami jej sie własnie wątki
                gubiły... jesli chodzi o P.Józefowicza , to mam podobne zdanie... niestety ale
                nic nowego nie wymyslił...
                co do Pani Wellman... faktycznie moze nie usłyszelismy ...i moze miała rację...
                ale.... jak to odebrałam jako brak szacunku dla widzów a nie jako oburzenie dla
                jurowów , których tekst Pani Wellman grzeje... jedynie szkoda mi było P.Olgi
                ,ze sie musiała wić jak piskorz i wyjasniać zachowanie swojej podopiecznej... i
                tego też mogła darować P. Wellman - Pani Lipińskiej:)

• katjanka Re: Żenuaaa w Showtime! 29.04.06, 01:22
                  Olga Lipinska - swietna baba!! szkoda ze nie spodobala sie pisiakom i
                  odseparowali ja od TVP i kabaretu. tu sie chyba w tym calym Sh.Time meczy i
                  marnuje, nie jej dzialka.
    • atamanek Re: Żenuaaa w Showtime! 29.04.06, 12:56
      Witam

No wczorajszy odcinek programu byl dziwny.
      Zaczelo sie od tego, ze wiedziona zazdroscia (sic!) Olga dala Mroczkowi, za badz
      co badz dobry wystep jeden punkt. Pamietajmy, ze zawsze szafowala piatkami na
      prawo i lewo, wiec ta jedynka byla ewidentnie zlosliwa.
      Co do zarzutow, ze Jozek pokazuje odgrzewanego kotleta, mam pytanie, czy osoby,
      ktore nie maja mozliwosci przyjazdu do stolicy i bycia w Buffo nie moga zoabczyc
      tego numeru? :>
      Potem wystep Prokopa i zejscie ze sceny, Prokop siada i sie przewraca z krzeslem
      do tylu, ciagnie za soba Strzeleckiego, niezle zamieszanie, bo maja problem ze
      wstaniem, Prokopa az musial pomagac stawiac na nogi Jozek :>

Zastanawialam sie, jak zachowa sie Jozek oceniajac podpoieczna Olgi Lipinskiej,
      czy bedzie zlosliwy, czy mzoe zachowa sie fair play. Niespodziewanie Wellman
      pokazala, ze nie podoba sie Jej zachowanie swojej trenerki i rzucajac recznik an
      scene, wyszla z planu ze slowami, ze to powinien byc program rozrywkowy a tylko
      sie kloca. Chodzilo jej o punkty jakie dala Olga Mroczkowi, jawna
      niesprawiedliwosc. Olga chcac ukryc prawdziwy powod takiej sytuacji zwalila
      razem z prowadzacym (a jaka mial bidulek mine, jak Wellman wyszla!) na bol
      pooperacyjny pani Doroty, zernada!
      Pozniej ocena Jozka, no coz, zachowal sie porzadnie, jak zwykle najobiektywniej
      ocenia z tych wyszystkich rezyserow.

Odcinek dziwny, ale tak sie zastanawiam, czy aby nie robiony po to, aby
      skandalem przyciagnac publike?

• ankas4 Re: Żenuaaa w Showtime! 29.04.06, 13:24
        No ja po tym jak P>Wellman pojawiła sie na odczytwaniu wyników...też poczułam
        sie lekko manipulowana... Ogólnie beznadzieja... nie podobały mi się te
        występy,komentarze itd...
      • wrocek71 Re: Żenuaaa w Showtime! 29.04.06, 18:22
        Nie jestem z Warszawy, a wszystkie te numery widziałem już po iks razy w TV w
        wykonaniu Buffo . I jesli mówimy o zenadzie (tak nadużywanym słowie w tym
        wątku:), to to jest największa w tym programie, te odgrzewane kotlety
        Józefowicza. I moze stąd ta jedynka Lipińskiej?
      • fiona83 Re: Żenuaaa w Showtime! 29.04.06, 18:57
        A ja po prostu uwielbiam miny Jozka i Olafa jak sluchaja komentarzy innych
        jurorow ;]
        A tak szczerze po wczorajszych Eska Mjuzik Plejbek Żenuła Ałords nic nie moglo
        mnie ani zdziwic, ani zdenerwowac ;]
        • adam228 Re: Żenuaaa w Showtime! 30.04.06, 03:16
          Wychodzi szydło z wora.
          Oni Ci dzisiejsi artyści,tekściarze,piosenkarze,aktorzy,dziennikarze...lekarze
          też, nic nie potrafją (umieją) porządnie, fachowo robić.Pełno ich na spędach.Z
          czego oni żyją ?.Kto im płaci ? Każdy ma wille, samochód i dzieci na
          studiach.Oglądam stare produkcje bo tylko one mnie wciągają.A Lipińska i Kutz
          najlepsze rzeczy robili do 80 roku.25 lat przepieprzyli.Zostały im tylko
          kupony....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka