frugo3 03.05.06, 23:50 Jak ten gosciu nie lubi pisu, w swieto narodowe zaczał wiadomosci i poswiecił tematowi poruszajacych sie aut ok 10 min. A To jest news!!! sAMI NIE WIEDZĄ CO ROBIC W TYM tvn-IE , ŻENADA, czyli o 19 -tej mamy wolne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 00:08 Tak, to spisek przeciwko PiS-owi - zamiast pokazać coś optymistycznego wyskakuje na dzień dobry z wiadomościami, że w Polsce tak źle i strasznie bo jest tak dużo wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 06:19 frugo ma rację. 3 maja jako podwójne święto i państwowe i kościelne powinno mieć jakiś główny oddźwięk w sztandarowym wydaniu informacji w telewizji, która sama siebie mianuje jako "programowo najlepsza". Piepszenie 10 minut o korkach na drogach można przesunąć na koniec Faktów. Też mi sensacja, że ludzie masowo i dobrowolnie wyjechali spalać bardzo drogą benzynę i zamiast odpocząć to większośc czasu spędzają w zasmrodzonych korkach albo szukają miejsc parkingowych. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 05.05.06, 00:48 Tak mi sie skojarzylo...jak to bylo w "dniu swira"... "i slucham jak stoja te ch... w tych korkach" ze tez nawet na forum telewizyjnym trzeba znalezc taka analize zachowan - debil jakis, skorzystal, ze ma troche wolnego i wyjechal, no po prostu debil skonczony idiota! w zwiazku z tym pozdrawiam z miasta nadmorskiego n. co to w korkach stala i pewnie w niedziele tez bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 08:26 Dla mnie istotniejsze jest to, ile osób zginęło od kolejnego żałosnego wystąpienia rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 09:49 nie podobają mi sie fakty z durczokiem. po pierwsze on mi tam nie pasuje. po drugie jakas dziwna ta nowa ramowka. wolałam starą. szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
pineska_18 Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 10:03 no i... co z tego widaćtaka jest prawda ze ludzie piją a potem opędzż jak szaleni i bardzo diobvrze że od tego zasczął i co z tego że to święto nrodowe skoor jakiś cym,bał jeden z drugim i tak pędzi na łeb na szyje i zabija nie winnych ludzi! Moze powinien zacząć od tego jak kaczka komuch jeden siedzi w kościelle i modli się o koalicje z przestępcą lepperem! Najpierw jeden z drugim niech zerobi rachunek sumienia i pwoie sobie iole razy pijany zasiadł za kierownicą, a potem niech se swiętuje. Durczok zrobił bardzo dobrze weekend trwał niewiele ponad 3 dni a zginęło ponad 100 ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
estera.new Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 10:47 fakt, ten "news" to niefart... Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 17:02 Nigdy dość apelowania do ludzi, by nie prowadzili po alkoholu i uważali na drogach - tu chodzi o życie ludzkie. A dziennikarze powinni takich po kieliszku nazywać wprost "pijanymi mordercami". Zresztą ten news z Faktów właśnie takie miał intencje: popatrzcie, ilu ludzi zginęło, opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
pineska_18 Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 18:16 wątpie czy kto ś się po tym opamiątał skoro połowie cymbałów na tym forum wolało popatrzeć na kaczora, niż na to co się naprawdę dzieje w polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 21:40 też żałuję, że Dyrczok prowadzi Fakty, i znów puszy się... brak słów, już chyba o tym tu pisaliśmy, ale najbardziej rozśmiesza mnie to, że FAKTY mają stać się najbardziej i najchętniej oglądanym programem informacyjnym, a jedną z form podnoszenia oglądalności jest.. wyrzucenie FAKTÓW z TVN24 szkoda... szkoda też p.Rymanowskiego, fajnie prowadził, spokojnie bez zarozumialstwa; swoją drogą fajne czasy nastaly, pamiętam jak Lis prześcigał się CODZIENNIE z Durczokiem właśnie, który z programów informacyjnych miał większą oglądalność, FAKTY czy WIADMOSCI, a teraz Durczok pracuje w programie stworzonym m.in. przez Lisa właśnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandia Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 21:51 A ja tam wole Durczoka niz ta cala Pochanke. To jej zawieszanie glosu jest nie do wytrzymania! Rymanowski-fajny, lubie go bardzo,ale przeciez dalej dziala na TVN24, wiec mozna go sobie ogladac i sluchac do woli. A to ze teraz Durczok w TVN, ze wczesniej Lis, ze po Durczoku znowu ktos bedzie - to przeciez normalne. Co w zyciu trwa wiecznie? Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 05.05.06, 00:51 A ja sie wylamie, bo Rymanowskiego nie lubie. Przestalam ogladac regularnie FAKTY jak zabraklo Lisa... n. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Durczok się krzywi... 05.05.06, 08:33 Rymanowski spokojniejszy od Durczoka i przyjemniej sie go słuchało. Durczork się krzywi, wisi na łokciu i wygląda to beznadziejnie. Do tego nowa oprawa graficzna i wygląda jakby Durczok siedział w akwarium. Spieszy sie i wprowadza nerwową atmosferę. Pochanke była o niebo lepsza. Na dodatek wczorajszy materiał "żeby jeszcze dowalić PISuarom, z co!" o tym co robią współpracownicy Prezydenta żenujacy, zrobiony na siłę, wogóle nie śmieszny a miał niby być taki. To że ktoś stojąc lekko przymyka oczy albo zagaduje do znajomego ma być śmieszne? Żenada. Durczok - beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 09:01 ja sie nie krzywie przed kamerą. Nawet przed telewizorem staram się nie krzywić. A ty pinesko - marsz do szkoły albo lekcje odrabiać! Odpowiedz Link Zgłoś
pineska_18 Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 09:22 Nie bądż taka mądra bo administator tego forum tylko na takie mądrale zceka spójż na siebie chyba mąż ci w łóżku nie daje! Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 10:45 ;-D Gratuluję poziomu odpowiedzi i trafności argumentów. Inteligencji wypowiedzi, logiki formuowania zdań i doboru słownictwa adekwatnego do posiadanego poziomu intelektualnego. A Durczok i tak jest beznadziejny ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pineska_18 Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 18:50 Dobrze że ty jesteś cacy a go to pewnie gó.. interesuje wiesz? kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: pineska 07.05.06, 08:15 moja znajoma ma takie powiedzonko : "jestem głupia jak pinezka" i wiesz, coś w tym jest :P koniecznie też popracuj nad ortografią, bo często żócasz na kolana -- Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Durczork się krzywi 05.05.06, 11:29 precesja: > Durczork się krzywi, wisi na łokciu i wygląda to beznadziejnie. też mnie to denerwuje, cóż...ciężko wytrzymać 30 minut siedząc prosto; pewnie dlatego prowadząc wcześniej program "Debata" cały czas stał;) > Do tego nowa oprawa graficzna i wygląda jakby Durczok siedział w akwarium. :))) > Pochanke była o niebo lepsza. a nawet Kajdanowicz > Na dodatek wczorajszy materiał "żeby jeszcze dowalić PISuarom, z co!" > o tym co robią współpracownicy Prezydenta żenujacy, zrobiony na siłę, wogóle > nie śmieszny a miał niby być taki. O to, to! Już lepiej wyglądałby ten materiał w Szkle kontaktowym, albo z jakimś komentarzem Sianeckiego bądź Mazura. A tak ni przypiął.... Moim zdaniem za dużo wprowadzili zmian od razu, bo 'lepsze' jest wrogiem dobrego. ----- wystarczy ruszyć się Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: widzów sytuacja na drogach interesuje bardziej 05.05.06, 17:38 ...i nie ma w tym nic szokującego. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Może nie tyle widzów, 06.05.06, 08:00 tylko po prostu taka jest właśnie polityka tego programu informacyjnego. Przykład z przeszłości: w pewnej gazecie był wywiad z Tomaszem Lisem. (w czasach kiedy jeszcze prowadził "Fakty") Wiele pytań, jedno takie: Jaki news poszedłby jako pierwszy, spośród trzech - katastrofa samolotu, przyjazd papieża, spotkanie polityczne na bardzo wysokim szczeblu. No i T. Lis najpierw zapytał się czy w katastrofie jest sporo ofiar, a po otrzymaniu twierdzącej odpowiedzi powiedział, że zdecydowanie samolot. Mimo że wiele czasu upłynęło i Lis decyduje gdzie indziej to jednak ta linia prezentacji w Faktach pozostała. Moim zdaniem. ----- wystarczy ruszyć się Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Nie ogladam Faktów 06.05.06, 08:53 Jak napisałem wyżej , o 19 :00 mam wolne , nikt i nic nie zmusi mnie bym ogladał tego dupka w faktach.Te jego kpiny w faktach , o jakich piszecie na dzień po Swięcie Narodowym 3 MAja były niczym innym a tylko jeszcze jednym dowodem na to że Durczok jest pospolitą kanalią. Sługus który po zmianie rzadu za swoje wredne postepki i tak wyleciałby z hukiem z Telewizji Publicznej chce robić za gwiadzora w scieku pt tytułem TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Nie ogladam Faktów 06.05.06, 08:56 > Jak napisałem wyżej , o 19 :00 mam wolne , nikt i nic nie zmusi mnie bym > ogladał tego dupka w faktach.Te jego kpiny w faktach , o jakich piszecie na > dzień po Swięcie Narodowym 3 MAja To Ty napisałeś. A przy okazji potwierdziłeś, że PiS niczym nie różni się od SLD. Odpowiedz Link Zgłoś