Dodaj do ulubionych

tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach

03.05.06, 23:50
Jak ten gosciu nie lubi pisu, w swieto narodowe zaczał wiadomosci i poswiecił
tematowi poruszajacych sie aut ok 10 min. A To jest news!!! sAMI NIE WIEDZĄ
CO ROBIC W TYM tvn-IE , ŻENADA, czyli o 19 -tej mamy wolne....
Obserwuj wątek
    • markus.kembi Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 00:08
      Tak, to spisek przeciwko PiS-owi - zamiast pokazać coś optymistycznego wyskakuje
      na dzień dobry z wiadomościami, że w Polsce tak źle i strasznie bo jest tak dużo
      wypadków.
      • yagres Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 06:19
        frugo ma rację.
        3 maja jako podwójne święto i państwowe i kościelne powinno mieć jakiś główny
        oddźwięk w sztandarowym wydaniu informacji w telewizji, która sama siebie
        mianuje jako "programowo najlepsza".
        Piepszenie 10 minut o korkach na drogach można przesunąć na koniec Faktów. Też
        mi sensacja, że ludzie masowo i dobrowolnie wyjechali spalać bardzo drogą
        benzynę i zamiast odpocząć to większośc czasu spędzają w zasmrodzonych korkach
        albo szukają miejsc parkingowych.
        • nadja Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 05.05.06, 00:48

Tak mi sie skojarzylo...jak to bylo w "dniu swira"...
          "i slucham jak stoja te ch... w tych korkach"

ze tez nawet na forum telewizyjnym trzeba znalezc taka analize zachowan - debil
          jakis, skorzystal, ze ma troche wolnego i wyjechal, no po prostu debil
          skonczony idiota!

w zwiazku z tym pozdrawiam z miasta nadmorskiego
          n. co to w korkach stala i pewnie w niedziele tez bedzie :)
    • jhbsk Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 08:26
      Dla mnie istotniejsze jest to, ile osób zginęło od kolejnego żałosnego
      wystąpienia rządzących.
      • paulinaa Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 09:49
        nie podobają mi sie fakty z durczokiem. po pierwsze on mi tam nie pasuje. po
        drugie jakas dziwna ta nowa ramowka. wolałam starą. szkoda...
    • pineska_18 Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 10:03
      no i... co z tego widaćtaka jest prawda ze ludzie piją a potem opędzż jak
      szaleni i bardzo diobvrze że od tego zasczął i co z tego że to święto nrodowe
      skoor jakiś cym,bał jeden z drugim i tak pędzi na łeb na szyje i zabija nie
      winnych ludzi!

Moze powinien zacząć od tego jak kaczka komuch jeden siedzi w kościelle i modli
      się o koalicje z przestępcą lepperem!
      Najpierw jeden z drugim niech zerobi rachunek sumienia i pwoie sobie iole razy
      pijany zasiadł za kierownicą, a potem niech se swiętuje. Durczok zrobił bardzo
      dobrze weekend trwał niewiele ponad 3 dni a zginęło ponad 100 ludzi!
    • estera.new Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 10:47
      fakt, ten "news" to niefart...
    • alexanderson Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 17:02
      Nigdy dość apelowania do ludzi, by nie prowadzili po alkoholu i uważali na
      drogach - tu chodzi o życie ludzkie. A dziennikarze powinni takich po kieliszku
      nazywać wprost "pijanymi mordercami". Zresztą ten news z Faktów właśnie takie
      miał intencje: popatrzcie, ilu ludzi zginęło, opamiętajcie się!
      • pineska_18 Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 18:16
        wątpie czy kto ś się po tym opamiątał skoro połowie cymbałów na tym forum wolało
        popatrzeć na kaczora, niż na to co się naprawdę dzieje w polsce!
    • kasiamilan Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 21:40
      też żałuję, że Dyrczok prowadzi Fakty, i znów puszy się...
      brak słów, już chyba o tym tu pisaliśmy, ale najbardziej rozśmiesza mnie to, że
      FAKTY mają stać się najbardziej i najchętniej oglądanym programem
      informacyjnym, a jedną z form podnoszenia oglądalności jest.. wyrzucenie FAKTÓW
      z TVN24
      szkoda... szkoda też p.Rymanowskiego, fajnie prowadził, spokojnie bez
      zarozumialstwa;
      swoją drogą fajne czasy nastaly, pamiętam jak Lis prześcigał się CODZIENNIE z
      Durczokiem właśnie, który z programów informacyjnych miał większą oglądalność,
      FAKTY czy WIADMOSCI, a teraz Durczok pracuje w programie stworzonym m.in. przez
      Lisa właśnie :)))))
      • sandia Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 04.05.06, 21:51
        A ja tam wole Durczoka niz ta cala Pochanke. To jej zawieszanie glosu jest nie
        do wytrzymania! Rymanowski-fajny, lubie go bardzo,ale przeciez dalej dziala na
        TVN24, wiec mozna go sobie ogladac i sluchac do woli.
        A to ze teraz Durczok w TVN, ze wczesniej Lis, ze po Durczoku znowu ktos
        bedzie - to przeciez normalne. Co w zyciu trwa wiecznie? Nic.
        • nadja Re: tvn durczok zaczął od sytuacji na drogach 05.05.06, 00:51

A ja sie wylamie, bo Rymanowskiego nie lubie.

Przestalam ogladac regularnie FAKTY jak zabraklo Lisa...

n.
          • precesja Durczok się krzywi... 05.05.06, 08:33
            Rymanowski spokojniejszy od Durczoka i przyjemniej sie go słuchało. Durczork
            się krzywi, wisi na łokciu i wygląda to beznadziejnie. Do tego nowa oprawa
            graficzna i wygląda jakby Durczok siedział w akwarium. Spieszy sie i wprowadza
            nerwową atmosferę. Pochanke była o niebo lepsza.

Na dodatek wczorajszy materiał "żeby jeszcze dowalić PISuarom, z co!" o tym co
            robią współpracownicy Prezydenta żenujacy, zrobiony na siłę, wogóle nie
            śmieszny a miał niby być taki. To że ktoś stojąc lekko przymyka oczy albo
            zagaduje do znajomego ma być śmieszne? Żenada.
            Durczok - beznadzieja.
            • pineska_18 Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 08:57
              Spójżcie na siebie!
              • precesja Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 09:01
                ja sie nie krzywie przed kamerą. Nawet przed telewizorem staram się nie
                krzywić.

A ty pinesko - marsz do szkoły albo lekcje odrabiać!
                • pineska_18 Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 09:22
                  Nie bądż taka mądra bo administator tego forum tylko na takie mądrale zceka
                  spójż na siebie chyba mąż ci w łóżku nie daje!
                  • precesja Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 10:45
                    ;-D

Gratuluję poziomu odpowiedzi i trafności argumentów. Inteligencji wypowiedzi,
                    logiki formuowania zdań i doboru słownictwa adekwatnego do posiadanego poziomu
                    intelektualnego.

A Durczok i tak jest beznadziejny
                    ;-P
                    • pineska_18 Re: Durczok się krzywi... 05.05.06, 18:50
                      Dobrze że ty jesteś cacy a go to pewnie gó.. interesuje wiesz? kochanie!
                      • leff Re: pineska 07.05.06, 08:15
                        moja znajoma ma takie powiedzonko :
                        "jestem głupia jak pinezka"
                        i wiesz, coś w tym jest :P

koniecznie też popracuj nad ortografią, bo często żócasz na kolana
                        --
            • buntownik.z.wyboru Durczork się krzywi 05.05.06, 11:29
              precesja:

> Durczork się krzywi, wisi na łokciu i wygląda to beznadziejnie.

też mnie to denerwuje, cóż...ciężko wytrzymać 30 minut siedząc prosto;
              pewnie dlatego prowadząc wcześniej program "Debata" cały czas stał;)

> Do tego nowa oprawa graficzna i wygląda jakby Durczok siedział w akwarium.

:)))

> Pochanke była o niebo lepsza.

a nawet Kajdanowicz

> Na dodatek wczorajszy materiał "żeby jeszcze dowalić PISuarom, z co!"
              > o tym co robią współpracownicy Prezydenta żenujacy, zrobiony na siłę, wogóle
              > nie śmieszny a miał niby być taki.

O to, to! Już lepiej wyglądałby ten materiał w Szkle kontaktowym,
              albo z jakimś komentarzem Sianeckiego bądź Mazura. A tak ni przypiął....

Moim zdaniem za dużo wprowadzili zmian od razu, bo 'lepsze' jest wrogiem
              dobrego.

-----
              wystarczy ruszyć się
              • piotr7777 Re: widzów sytuacja na drogach interesuje bardziej 05.05.06, 17:38
                ...i nie ma w tym nic szokującego.
                • buntownik.z.wyboru Może nie tyle widzów, 06.05.06, 08:00
                  tylko po prostu taka jest właśnie polityka tego programu informacyjnego.

Przykład z przeszłości: w pewnej gazecie był wywiad z Tomaszem Lisem.
                  (w czasach kiedy jeszcze prowadził "Fakty") Wiele pytań, jedno takie:
                  Jaki news poszedłby jako pierwszy, spośród trzech - katastrofa samolotu,
                  przyjazd papieża, spotkanie polityczne na bardzo wysokim szczeblu.
                  No i T. Lis najpierw zapytał się czy w katastrofie jest sporo ofiar,
                  a po otrzymaniu twierdzącej odpowiedzi powiedział, że zdecydowanie samolot.
                  Mimo że wiele czasu upłynęło i Lis decyduje gdzie indziej to jednak ta linia
                  prezentacji w Faktach pozostała. Moim zdaniem.

-----
                  wystarczy ruszyć się
                  • frugo3 Nie ogladam Faktów 06.05.06, 08:53
                    Jak napisałem wyżej , o 19 :00 mam wolne , nikt i nic nie zmusi mnie bym
                    ogladał tego dupka w faktach.Te jego kpiny w faktach , o jakich piszecie na
                    dzień po Swięcie Narodowym 3 MAja były niczym innym a tylko jeszcze jednym
                    dowodem na to że Durczok jest pospolitą kanalią. Sługus który po zmianie rzadu
                    za swoje wredne postepki i tak wyleciałby z hukiem z Telewizji Publicznej chce
                    robić za gwiadzora w scieku pt tytułem TVN.
                    • piotr7777 Re: Nie ogladam Faktów 06.05.06, 08:56
                      > Jak napisałem wyżej , o 19 :00 mam wolne , nikt i nic nie zmusi mnie bym
                      > ogladał tego dupka w faktach.Te jego kpiny w faktach , o jakich piszecie na
                      > dzień po Swięcie Narodowym 3 MAja
                      To Ty napisałeś. A przy okazji potwierdziłeś, że PiS niczym nie różni się od
                      SLD.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka