domi215 04.05.06, 11:04 Witam czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać się do gry w ciemno??pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomrejten Re: Gra w ciemno 05.05.06, 14:39 Wysyłasz smsa na jakiś drogi numer. Otrzymujesz odpowiedź, wysyłasz "CV" na podany adres ze zdjeciem i czekasz, czekasz, czekasz... jak ja właśnie :) Ja wysłałem w marcu, ale nie chciałbym aby oddzwonili bo i tak tylko z 30 wchodzi dwóch do gry. Za małe prawdopodobieństwo :/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stare_psisko Re: Gra w ciemno 05.05.06, 14:47 Tomrejten, ja nie na temat, ale donoszę urzejmie, że od dwóch dni trzymam kciuki w intencji Twojej matury. Bo zdaje się, że właśnie zdajesz??? Powodzenia!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomrejten Re: Gra w ciemno 05.05.06, 20:20 O, dziękuje :) Najwyższy czas, aby ją zdać :) Trzymajcie kciuki, abym jak najlepiej zdał historię - z reszty wystarczy mi tylko 30% :) Już z angielskim mi się udało zaliczyć, z polskim mam nadzieję, że też (pisałem o "Chłopach" :) ). Ale wyniki ze wszystkiego (wasz Tomrejten zdaje geografię, historię, polski i angielski) dopiero w lipcu. I to dopiero jest gra w ciemno :) Tomrejtena można znależć także na www.teleturnieje.fora.pl ;) Zapraszam! Właśnie staram się zwerbować nowego dyskutanta :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurmar98 Re: Gra w ciemno 06.05.06, 08:58 tomtrejn napisał,że z 30 do gry wchodzi dwóch ,co jest błędną informacją.Część z tej trzydziestki to statysci,a zakwalifikowani do występu biorą udział w kilku nagraniach,tak że prawdopodobieństwo wzięcia udziału w grze jest bardzo duże (o wiele większe niż prawdopodobieństwo zostania zaproszonym na eliminacje przez ATM-zwłaszcza dla niektórych,a ogólnie te niby teleturnieje ATM to jedna wielka lipa,wygrywają ci,którym reżyser programu daje wygrać,od paru lat nie było takiej firmy,która tak wszystko układa) Odpowiedz Link Zgłoś
filippides Re: Gra w ciemno 05.05.06, 21:58 > Witam czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać się do gry w ciemno? A czy ten teleturniej jeszcze istnieje? Zdaje się, że w TV lecą same jego powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik_gda Re: Gra w ciemno 14.08.06, 13:07 No właśnie na jaki numer trzeba wysłać tego e-sa? Odpowiedz Link Zgłoś