Dodaj do ulubionych

Strictly Come Dancing

13.05.06, 20:06
dzis byl pierwszy odcinek nowej edycji na BBC Prime, ogladal ktos? jak
wrazenia? :)
Obserwuj wątek
    • baba67 Re: Strictly Come Dancing 13.05.06, 20:18
      Bardzo pozytywnie- rozni ludzie, w roznym wieku, roznej tuszy, a nie tylko
      powiewne piekne i mlode gwiazdeczki(oczywiscie nie mam nic przeciwko takowym,
      ale chodzi w tym programie o to, ze tanczyc pieknie moga naprawde wszyscy).
      I co najwazniejsze nie ma tam zadnej corki Majora ani wnuczki
      Thatcherowej-wszyscy i ludzie to znane postacie-sportowcy, prezenterzy cos w
      zyciu osiagneli wlasnymi silami i dlatego zostali zaproszeni do programu.I to mi
      sie w Anglikach podoba.
      • kubissimo Re: Strictly Come Dancing 13.05.06, 20:23
        no akurat corka (lub wnuczka) M. Tatcher brala udzial w jakims reality show,
        ktore zreszta wygrala
        • baba67 Re: Strictly Come Dancing 14.05.06, 10:28
          W reality typu Big Brother-dlaczego nie mialaby brac udzialu ?
          Biora tam udzial zwykli ludzie i nie nazywa sie to Taniec z gwiazdami.
          Mnie Kwasniewska nie przeszkadza, tylko tytul.
      • siuil_a_run Re: Strictly Come Dancing 13.05.06, 20:29
        ja tez raczej pozytywnie :) chociaz prowadzacy rownie smieszny jak Urbanski,
        tylko mniej urodziwy ;) no i dobor utworow do cza-czy zle wrozy na przyszlosc:
        jeszcze mniej mialy wspolnego z tym tancem niz te, ktore u nas czasem
        dobieraja. walca trudniej zepsuc ;)

sedziowie znacznie bardziej surowi, ale to mi sie akurat podobalo. ale i
        tanczace gwiazdy nie bardzo daly powody do pochwal. mam wrazenie, ze u nas w
        pierwszym odcinku lepiej tanczyli, tu raczej wygladalo na to, ze szczytem
        mozliwosci wiekszosci okazalo sie opanowanie podstawowych krokow. z wyjatkiem
        cza-czy w wykonaniu Colina Jacksona i walca w wykonaniu tej ostatniej pary: te
        dwie byly super! no i jeszcze ta czerwona kiecka prezenterki z ostatniej pary,
        mmmmm :)))

a krykiecista o posturze rugbysty z pierwszej pary, ktorego nazwali nosorozcem,
        rozbawil mnie do lez :) przez chwile myslalam, ze te edycje robia w konwencji
        jajcarskiej, ale na szczescie nie :)
        • dolores12 Re: Strictly Come Dancing 14.05.06, 13:18
          Oglądałam tylko część, ale wydaje mi się, że Strictly Come Dancing jest
          bardziej prawdziwy od naszej wersji - tzn te osoby naprawdę miały niewiele
          wspólnego z tańcem towarzyskim przed programem. No i chyba mniej poważnie
          podchodzą do występów na ekranie. U nas natomiast tzg to sprawdzona droga do
          wylansowania się dla młodych tzw gwiazd.
          • paulinaa Re: Strictly Come Dancing 14.05.06, 18:17
            sędziowie bardziej surowi:) progrma troche sie rozni od naszego ale jest ok:)
            podoba mi sie i polska wersja, i brytyjska:)
          • kubissimo Re: Strictly Come Dancing 14.05.06, 18:34
            ale z drugiej strony czy ogladanie takich totalnych amatorow jest AZ TAK
            przyjemne? przeciez takie wystepy mozna sobie obejrzec na pierwszej lepszej
            kasecie z wesela, gdzie wujkowi Henkowi wydaje sie, ze tanczy tango, a ciocia
            Hela z uporem maniaka tanczy walca na 4 ;)
            mi zupelnie nie przeszkadza fakt, ze wiekszosc naszych uczestnikow miala
            kontakt z tancem - dzieki temu wrazenia estetyczne sa o niebo lepsze
            • baba67 Re: Strictly Come Dancing 14.05.06, 20:44
              Ja tam lubie-zreszta kilka par prezentuje poziom zblizony do naszych
              najlepszych-na przyklad Murzyn byl super-lepszy od Mroczka na pewno.
              Zreszta to dopiero poczatek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka