Gość: olek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptys Re: cz iwona jest dziewicą !!!!!!????? IP: *.chello.pl 21.10.01, 23:06 Tak oczywiscie, a Lepper lwem salonowym i sympatykiem liebralizmu w gospodarce. ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: cz iwona jest dziewicą !!!!!!????? IP: *.chello.pl 22.10.01, 00:14 o jakiej IWONIE piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: cz iwona jest dziewicą !!!!!!????? IP: *.*.*.* 22.10.01, 00:16 kogo jakas iwona obchodzi:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: cz iwona jest dziewicą !!!!!!????? IP: *.proxy.aol.com 22.10.01, 01:30 a kto to jest iwona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: cz iwona jest dziewicą !!!!!!????? IP: *.polkomtel.com.pl 22.10.01, 15:09 Właśnie, czyżbym przegapił wejście kolejnej megagwiazdy z nosem wysoko w chmurach do domu bb? gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: cz iwona jest dziewicą !!!!!!????? IP: 134.65.209.* 22.10.01, 15:11 a z jakiego ta iwona jest program czy coś przegapiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: cz iwona jest dziewicą !!!!!!????? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:12 Hej Gale, teraz to ja Ci depcze. Nie padasz na kolana slyszac Irka debilizmy, nie zakochales sie w Ilonie... Dlaczego dopiero dzis o Tobie slysze? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale offtopicznie do Iny IP: *.polkomtel.com.pl 22.10.01, 15:16 Bo ja tu byłem podczas pierwszej edycji BB. Zrobiłem sobie 90 % Forum wrogów, dwoje przyjaciół i wyprowadziłem się. Dzisiaj tak sobie zajrzałem, żeby tylko utwierdzić się wprzekonaniu, że BBForum się nie odburaczyło :( gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: offtopicznie do Gale IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:24 Chyba sie jednak nie odburaczylo, co? Ani by mnie to grzalo ani ziebilo, ale jak widzisz ze 99% siedzacych tutaj ludzi bezkrytycznie uwielbia Ilone i Irka a cala reszta jest be i koniec i jak ktos taki jak Ilona czy Irek przegra to juz to oczywiscie musi byc manipulacja. Pierwsza edycja jakos mnie nie wciagnela, moze poza momentami gdy glosno bylo o Alicji. Uwielbialam jej ludowe madrosci i jej polszczyzne. Mialam dzieki niej czesto ekstaze nerwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: offtopicznie do Iny 22.10.01, 15:28 Zdecydowanie się nie odburaczyło. Mnie z kolei jakoś ta druga edycja nie wciąga, oglądam bo oglądam ale to pierwsza edycja mnie naprawdę bawiła. Sama przyznasz, że mądrości ludowe Alicji Milanowej to mała miki przy fazach Irka. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: offtopicznie do Gale IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:36 No, nie wiem, nie wiem. Szkoda że oboje się nie spotkali. Druga mnie wciągnęła dzięki właśnie Irkowi. To fakt, że inaczej byłoby mdło. Podejrzewam, ze jak Irka wywalą to też przestanę ogladać. Ale mała satysfakcja pozostanie. Ja poprostu naiwnie nie moge wciaz uwierzyc, ze sa ludzie, ktorym taki imbecyl moze imponowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mia131 Re: offtopicznie do Iny 22.10.01, 15:44 Ta edycja mnie równiez nie wciąga.Tamta była zabawna dużo sie w niej działo... A tu co irek ze swoim słownikiem z "kosmosu" w którym ulicznica to wyluzowana dziewczyna, Ilona której co drógie słowo to k... A oglądaliscie rozmowy w toku w których "kochana" i "słodziutka" Ilonka wypowiadala sie ze sie rozbierała przed kamera..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: offtopicznie do Iny IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:47 nie widzialam tego. a szkoda. czy mozesz mi przyblizyc? tutaj byly same ogolniki. och mia, gdzie bylas wczesniej? jak ja tylko powiedzialam zle slowo na Ilonke, to zaraz wylewano na mnie wiadro brudow. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: offtopicznie do Iny 22.10.01, 15:50 Nic specjalnego nie było w tym "Na każdy temat", nawet obrazków nie pokazali ;) Zapewniam Cię, że była tak samo mdła i nijaka jak w bb. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: offtopicznie do Iny IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:52 obrazki sa na necie :o) uwazam ze naprawde kiepskie. zazwyczaj w playboyu maja bardziej kobiece modelki. ale chodzilo mi o cos innego. czy czytasz moze telewizyjny dodatek wyborczej? chodzi mi o "prognoze pogody" talko i piatkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: offtopicznie do Iny 22.10.01, 16:11 Kurczę, akurat przy drugiej edycji nie czytam... :( gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: offtopicznie do Iny IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.10.01, 08:20 hej, wracajac wlasnie do tego dodatku. dlatego pytalam o to co bylo w programie u Drzyzgi, bo wg "prognozy pogody" Ilona stwierdzila, ze jej ojcu chyba zdjecia sie podobaly chociaz nie powiedzial ani slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
mia131 Re: offtopicznie do Iny 22.10.01, 20:19 INO mnie tez wielu nielubi za to ,że nie lubie Ilony!!!!! Zreszta za Irkiem też nie przepadam , a Ilonka niedość ,że jest nieładna to.......szkoda słów!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: offtopicznie do Iny 23.10.01, 07:12 mia, uroda to kwestia dyskusyjna, jednym może się podobać, innym nie. Natomiast faktem jest, że takie osoby są bardzo ciężkie we współżyciu. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: offtopicznie do Iny IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.10.01, 08:23 szczegolnie dla mezatek ;o) cos bardzo ja pociagaje nie tyle starsi faceci, co zonaci :o) jakis szczegolny sposb dowartosciowywania sie: "czy uda mi sie go odbic zonie?". bo moze tak chce sie leczyc z kompleksow? jej ojciec tez wyglada na znacznie starszego od matki, wiec moze to rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: offtopicznie do Iny 24.10.01, 08:58 Nie rozciągałbym tego na całą rodzinę. Po prostu panna w taki a nie inny sposób podbudowuje swoje wątłe ego. Szkoda tylko jeśli krzywdzi innych - to już byłoby karygodne. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mia131 Re: offtopicznie do Iny 24.10.01, 16:46 Gale Hmm masz racje troszkę mnie poniosło ....Dla mnie niejest ładna ale są gusty i guściki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: do iny ,gale IP: 134.65.209.* 24.10.01, 16:57 skąd Wam przyszło do głowy ze Ilona jest słodziutka i kochana ? nikt tak tu o niej nie mówił! Ja lubie ja zupełnie za coś innyego co wam widze nawet do głowy nie przyszło! Towarzystwo wzajemnej adoracji i obłudy wam pasuje ok. wasza sprawa, ale nie obrazajcie innych forumowiczów w tym mnie, tylko dlatego ze mam inne zdanie niz wasze ! a co do przeklenstw Ilony to ciekawi mnie co myślicie o pannie Karolinie której większość wypowiedzi to piiiiiiiiii? kazdy troche przeklina co wy nigdy nie uzywacie "wyrazów"? pozdrawiam ;-))))) (jestem troche wsciekły dzisiaj hi,hi,hi (to jest nerwowy smiech)i troche mnie wszystko wku....i chyba za moment cos popsuje!) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: do iny ,gale 24.10.01, 18:09 Gacek, na nerwy najlepsza herbatka z melisy, poważnie mówię. Spróbuj. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: do iny ,gale IP: 134.65.209.* 25.10.01, 16:05 wielkie dzieki tego mi wczoraj trzeba było ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: do iny ,gale IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 07:40 Czyżby klimakterium, złotko? "Słodziutka i kochana" chyba sie nie pojawiło w naszych wypowiedziach. Wy macie swoje kółko wzajemnej adoracji, my swojej. A że o odmiennych pogladach, cóż... Myslałam, że demokracja na forum juz dotarła. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: do iny ,gale 25.10.01, 08:22 Hehe, ja to luuuubię być adorowany ;)) gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: do iny ,gale 25.10.01, 09:31 Lubię czy nie, i tak mnie śledzisz ;D gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: do iny ,gale 25.10.01, 09:37 A wszystko to pod pytaniem "Czy Ilona jest dziewicą". Zdziwi się dziewczyna zainteresowaniem jak tutaj trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: do iny ,gale 25.10.01, 09:38 A ogólnie to patrzę co ostatnio było ruszane. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: do iny ,gale 25.10.01, 09:42 Mnie naprawdę nie interesuje czy ona jest czy nie jest dziewicą :( gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: do iny ,gale 25.10.01, 09:57 Ale olka tak :o) A my mu tak nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: do iny ,gale 25.10.01, 13:02 No właśnie dlatego powstał gale.blog.pl - już przy poprzedniej edycji bb robiło się tyle offtopicznych wątków, że przenieśliśmy się na bloga. I tak już zostało. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: do iny ,gale IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 13:18 Jak już Iras wyleci to się przeniesiemy. Na razie trzeba jeszcze trochę poodburaczać to forum. Szczególnie, że niektórym tak fajnie nerwy siadają. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: do iny ,gale 25.10.01, 16:08 True, true ;) Fajnie popatrzeć jak któryś z zaperzonych dyskutantów traci grunt pod nogami i zaczyna się zapluwać hehe gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś