skafandra 15.05.06, 23:31 No, trzeba przyznać, że obaj bracia Mroczkowie mają ładne kobiety. Która jest według was bardziej ponętna: Aneta Piotrowska czy Aga Popielewicz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesienna100 Re: ładne kobiety braci Mroczków 15.05.06, 23:37 obie strasznie pospolite są, no Mroczki tez na facetow z jajami nie wygadaja, wiec w sumie sie dobrali z tymi swoimi pannami przecietniarami, uwazam ze ta co tanczy , czyli ta co wygrala z mroczkiem teraz delikatniejsza jest jakos, tamta druga taka konska uroda. ale o gustach sie nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dereck30 Re: ładne kobiety braci Mroczków 15.05.06, 23:57 Ty, ale ty chyba kpisz nie? Tą z Tanca nazywasz ładną??!! Wez, dla mnie jest po stokroc gorsza od Britney Spears w 9 miesiacu ciazy, tak szkaradna (nie mowie o tej mega wypacykowanej lali juz podczas samego tanca tylko podczas treningow) ze odwracałem wzrok na swojego 13-letniego psa...przedstawial sobą bardziej estetyczny widok choc trudno go nazwac - hm - ładnym.... Odpowiedz Link Zgłoś
rambonoff Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 00:32 dereck30 napisał: > Ty, ale ty chyba kpisz nie? Tą z Tanca nazywasz ładną??!! Wez, dla mnie jest > po stokroc gorsza od Britney Spears w 9 miesiacu ciazy, tak szkaradna ....... Widzę że masz problem. Tak zaczynają maniakalni mordercy i gwałciciele. Słyszysz już może jakieś głosy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 13:15 dereck30 napisał: > Ty, ale ty chyba kpisz nie? Tą z Tanca nazywasz ładną??!! Wez, dla mnie jest > po stokroc gorsza od Britney Spears w 9 miesiacu ciazy, tak szkaradna (nie > mowie o tej mega wypacykowanej lali juz podczas samego tanca tylko podczas > treningow) !!!! ze odwracałem wzrok na swojego 13-letniego psa...przedstawial sobą > bardziej estetyczny widok choc trudno go nazwac - hm - ładnym.... !!!!!!! ZOOFIL JAKIŚ CZY CO? Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 00:01 jesienna100 napisała: > obie strasznie pospolite są,.............. Nie ma to jak kobiecy obiektywizm. Oczami wyobraźni widzę Ciebie paskudo jak siedzisz przed kompem i piszesz: ...... też mam 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 12:19 obie panny duzo by daly by tak wygladac jak ja.15 lat nie mam niestety , tu cie rozczaruje, a panny od Mroczkow nawet jakby je wystylizowal Jacyków i uczesał Czajka marnie by przy mnie wygladaly..obie male kurduple, ta co tanczy ma przynajmniej jakas iskre w oku, bo ta druga totalnie bez wyrazu panna jakich tysiace na polskich ulicach. i nie mysl ze w necie siedza tylko dzieci i paskudy bo bys sie bardzo czasem zdzwił. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 12:26 może w celu w miarę obiektywnej oceny (bo Twoją ciężko za taką uważać), postarałabyś się reszcie w jakiś bardziej namacalny sposób to udowodnić?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 23:21 zapraszam do dzialu z moda w Empiku, w gazetkach pow 35 zet, wloski ostatni vogue sesja dla M. Testino. Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: ładne kobiety braci Mroczków 17.05.06, 18:20 Czyli kto i z jakiej agencji modelek to sobie spojrze w necie na Twoja ksiazke bo nie chce mi sie grzebac w gazetach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 17:51 Jeśli to ma być dowód... hmmm... po czymś takim powinienem się obrazić...czuje się jak bym uczestniczył w reklamie pewnego sklepu...:)))) Na razie to udowodniłaś jedno... że czytasz Vogue i co więcej lubisz czasopisma których wartość ustalona jest powyżej 35 zł a zapomniał bym i oczywiście kupujesz je...w Empiku...lub je tam oglądasz... PS: Czekam na ciut bardziej wiarygodny dowód... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 19:27 tom-nik napisał: > PS: Czekam na ciut bardziej wiarygodny dowód... szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 19:30 no i w polu autor wpisz jesienna 100, odznacz 'dokladnie taki' i dowiesz sie wiecej o muzie Mario Testino Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: ładne kobiety braci Mroczków 21.05.06, 02:16 Jak by to powiedzieć ...hmmmm... wyskoczyło mi 0:))) zero w temacie...znaczy znaleziono 0:)))... słuchaj ale tak naprawdę ty i ja wiemy że to wszystko to kwestia otoczki zafałszowania rzeczywistości, komputer net fotki hmmm... ja również mogę podać namiar na siebie... ale tak do końca nie na siebie:)) takie życie prze pani... co by nie mówić...:) taki dowód to nie dowód ... czyli cały czas obracamy sie w świecie 15 letniej dziewczynki????... ps: do kobiet piszących ciut niżej gdybym nie widział jednej z nich... nie stała by obok mnie... to nie wypowiadał bym się na jej temat...oczywiście nie jest olśniewającą rzucającą na kolana kobietą o której śni sie dniami i nocami...ale nie zgodzę się z pewną panią albo panienką...:) że jest do bani bo to dość krzywdzące stwierdzenie...a po co krzywdzić kogoś... kogo tak naprawdę nie widziało sie z bliska... Żadne zdjęcia nie sa wstanie zastąpić...obróbka światło i takie tam są wstanie zdziałać cuda prawda paero123????:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: ładne kobiety braci Mroczków 21.05.06, 02:29 Oki zwracam... jesienna100 powinienem napisać łącznie...i wszystko jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: ładne kobiety braci Mroczków 21.05.06, 02:36 Dzięki paero123... już wszystko wiem a wiec czas zamknąć temat:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Do: jesienna100 16.05.06, 20:35 Widziałem jedna z nich tą Mroczka od Showtime... i co by nie mówić to ty chyba masz problem z oczami jak ona jest pospolita...a co do ciebie...hmmm... jakiś dowód??? bo tu każdy w wieku "15 lat" może tak sobie pisać...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 20:59 OOOch jaka Ty jesteś śliczna,mój Boże!Tylko skąd tyle jadu u takiej "śliczności"?Oczami wyobrażni widzę tą Twoją nieskazitelną urodę....no ale grunt to mieć dobre mniemanie o sobie.Acha zapomniałam ja też jestem wstrząsająco piękna!A obie dziewczyny Aneta i Agnieszka są urocze i jakem dziewczyna o skłonnościach hetero,patrzę na nie z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
koka_z_boliwii Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 12:24 a tak w związku z czym uroda obu panien ma związek?! bo chyba nie bardzo łapię... po co porównywanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: ładne kobiety braci Mroczków 17.05.06, 18:31 a po to, zeby parę osób, którym te panie podobaja się raczej średnio,dowiedziały się, że są pasztetami ważącymi ze 100 kg, z wiecznie przetłuszczonymi włosami itp. dlatego dziwię się jesiennej, że zabrała głos w tej dyskusji" Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 18:03 kingapaulina napisała: > a po to, zeby parę osób, którym te panie podobaja się raczej > średnio,dowiedziały się, że są pasztetami ważącymi ze 100 kg, z wiecznie > przetłuszczonymi włosami itp. dlatego dziwię się jesiennej, że zabrała głos w > tej dyskusji" wiadomo, tylko mężczyźni moga krytykowac kobiety. jak zrobi to kobieta-od razu jest paszteciara, zazdrosną stara babą, brzydką gó..arą itd :) Dlatego najlepiej sie w takich tematach nie wypowiedac, a jesli ju-to tylko pozytywnie o kobietach :))Choćby i na przekór prawdzie/sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: ładne kobiety braci Mroczków 19.05.06, 19:30 o moje panie,poruszylyscie wazny temat-nie pierwszy raz widze ze jak kobieta krytykuje kobiete-chocby miala 100% racji!-zaraz jest zwyzywana od pasztetow,zawistnych brzydul ect-zupelnie jakby do wyposazenia komputera nalezala krysztalowa kula w ktorej widac rozmowce:)) jakby piekne kobiety nie krytykowaly innych a byl to tylko przywilej pasztetow.zenada. co do tematu: Mroczki sa brzydkie,to przede wszystkim.tacy z nich przystojniacy jak z koziej doopy saksofon. te dziewczyny-mile,sympatyczne,ta z TZG moze ciut z "pieprzem"bardziej,wiecej seksu-ta druga bezplciowa.ogolnie po prostu zwyczajne. Odpowiedz Link Zgłoś