Dodaj do ulubionych

ładne kobiety braci Mroczków

15.05.06, 23:31
No, trzeba przyznać, że obaj bracia Mroczkowie mają ładne kobiety. Która jest
według was bardziej ponętna: Aneta Piotrowska czy Aga Popielewicz?
Obserwuj wątek
    • jesienna100 Re: ładne kobiety braci Mroczków 15.05.06, 23:37
      obie strasznie pospolite są, no Mroczki tez na facetow z jajami nie wygadaja,
      wiec w sumie sie dobrali z tymi swoimi pannami przecietniarami, uwazam ze ta co
      tanczy , czyli ta co wygrala z mroczkiem teraz delikatniejsza jest jakos, tamta
      druga taka konska uroda. ale o gustach sie nie dyskutuje.
      • dereck30 Re: ładne kobiety braci Mroczków 15.05.06, 23:57
        Ty, ale ty chyba kpisz nie? Tą z Tanca nazywasz ładną??!! Wez, dla mnie jest
        po stokroc gorsza od Britney Spears w 9 miesiacu ciazy, tak szkaradna (nie
        mowie o tej mega wypacykowanej lali juz podczas samego tanca tylko podczas
        treningow) ze odwracałem wzrok na swojego 13-letniego psa...przedstawial sobą
        bardziej estetyczny widok choc trudno go nazwac - hm - ładnym....
        • rambonoff Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 00:32
          dereck30 napisał:

> Ty, ale ty chyba kpisz nie? Tą z Tanca nazywasz ładną??!! Wez, dla mnie jest
          > po stokroc gorsza od Britney Spears w 9 miesiacu ciazy, tak szkaradna .......

Widzę że masz problem. Tak zaczynają maniakalni mordercy i gwałciciele. Słyszysz już może jakieś głosy ?
          :)
        • barbasia1 Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 13:15
          dereck30 napisał:

> Ty, ale ty chyba kpisz nie? Tą z Tanca nazywasz ładną??!! Wez, dla mnie jest
          > po stokroc gorsza od Britney Spears w 9 miesiacu ciazy, tak szkaradna (nie
          > mowie o tej mega wypacykowanej lali juz podczas samego tanca tylko podczas
          > treningow)

!!!! ze odwracałem wzrok na swojego 13-letniego psa...przedstawial sobą
          > bardziej estetyczny widok choc trudno go nazwac - hm - ładnym.... !!!!!!!

ZOOFIL JAKIŚ CZY CO?
      • copa.cojones Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 00:01
        jesienna100 napisała:

> obie strasznie pospolite są,..............

Nie ma to jak kobiecy obiektywizm. Oczami wyobraźni widzę Ciebie paskudo jak siedzisz przed kompem i piszesz:
        ...... też mam 15 lat
        • jesienna100 Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 12:19
          obie panny duzo by daly by tak wygladac jak ja.15 lat nie mam niestety , tu cie
          rozczaruje, a panny od Mroczkow nawet jakby je wystylizowal Jacyków i uczesał
          Czajka marnie by przy mnie wygladaly..obie male kurduple, ta co tanczy ma
          przynajmniej jakas iskre w oku, bo ta druga totalnie bez wyrazu panna jakich
          tysiace na polskich ulicach. i nie mysl ze w necie siedza tylko dzieci i
          paskudy bo bys sie bardzo czasem zdzwił.
          • mameluch Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 12:26
            może w celu w miarę obiektywnej oceny (bo Twoją ciężko za taką uważać),
            postarałabyś się reszcie w jakiś bardziej namacalny sposób to udowodnić?;)
            • jesienna100 Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 23:21
              zapraszam do dzialu z moda w Empiku, w gazetkach pow 35 zet, wloski ostatni
              vogue sesja dla M. Testino.
              • paero123 Re: ładne kobiety braci Mroczków 17.05.06, 18:20
                Czyli kto i z jakiej agencji modelek to sobie spojrze w necie na Twoja ksiazke
                bo nie chce mi sie grzebac w gazetach? :-)
              • tom-nik Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 17:51
                Jeśli to ma być dowód... hmmm... po czymś takim powinienem się obrazić...czuje
                się jak bym uczestniczył w reklamie pewnego sklepu...:))))
                Na razie to udowodniłaś jedno... że czytasz Vogue i co więcej lubisz czasopisma
                których wartość ustalona jest powyżej 35 zł a zapomniał bym i oczywiście
                kupujesz je...w Empiku...lub je tam oglądasz...
                PS: Czekam na ciut bardziej wiarygodny dowód...
                Pozdrawiam.
                • paero123 Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 19:27
                  tom-nik napisał:

> PS: Czekam na ciut bardziej wiarygodny dowód...

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
                  • paero123 Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 19:30
                    no i w polu autor wpisz jesienna 100, odznacz 'dokladnie taki' i dowiesz sie
                    wiecej o muzie Mario Testino
                    • tom-nik Re: ładne kobiety braci Mroczków 21.05.06, 02:16
                      Jak by to powiedzieć ...hmmmm... wyskoczyło mi 0:))) zero w temacie...znaczy
                      znaleziono 0:)))... słuchaj ale tak naprawdę ty i ja wiemy że to wszystko to
                      kwestia otoczki zafałszowania rzeczywistości, komputer net fotki hmmm... ja
                      również mogę podać namiar na siebie... ale tak do końca nie na siebie:)) takie
                      życie prze pani... co by nie mówić...:) taki dowód to nie dowód ... czyli cały
                      czas obracamy sie w świecie 15 letniej dziewczynki????...

ps: do kobiet piszących ciut niżej gdybym nie widział jednej z nich... nie stała
                      by obok mnie... to nie wypowiadał bym się na jej temat...oczywiście nie jest
                      olśniewającą rzucającą na kolana kobietą o której śni sie dniami i nocami...ale
                      nie zgodzę się z pewną panią albo panienką...:) że jest do bani bo to dość
                      krzywdzące stwierdzenie...a po co krzywdzić kogoś... kogo tak naprawdę nie
                      widziało sie z bliska...
                      Żadne zdjęcia nie sa wstanie zastąpić...obróbka światło i takie tam są wstanie
                      zdziałać cuda prawda paero123????:)
                    • tom-nik Re: ładne kobiety braci Mroczków 21.05.06, 02:29
                      Oki zwracam... jesienna100 powinienem napisać łącznie...i wszystko jasne:)
                    • tom-nik Re: ładne kobiety braci Mroczków 21.05.06, 02:36
                      Dzięki paero123... już wszystko wiem a wiec czas zamknąć temat:))))))
          • tom-nik Do: jesienna100 16.05.06, 20:35
            Widziałem jedna z nich tą Mroczka od Showtime... i co by nie mówić to ty chyba
            masz problem z oczami jak ona jest pospolita...a co do ciebie...hmmm... jakiś
            dowód??? bo tu każdy w wieku "15 lat" może tak sobie pisać...:)))))))
          • kea100 Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 20:59
            OOOch jaka Ty jesteś śliczna,mój Boże!Tylko skąd tyle jadu u
            takiej "śliczności"?Oczami wyobrażni widzę tą Twoją nieskazitelną urodę....no
            ale grunt to mieć dobre mniemanie o sobie.Acha zapomniałam ja też jestem
            wstrząsająco piękna!A obie dziewczyny Aneta i Agnieszka są urocze i jakem
            dziewczyna o skłonnościach hetero,patrzę na nie z przyjemnością.
    • kalinazkalinowa Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 09:55
      Anetka !
      • pump_it_up Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 12:11

aga
    • koka_z_boliwii Re: ładne kobiety braci Mroczków 16.05.06, 12:24
      a tak w związku z czym uroda obu panien ma związek?! bo chyba nie bardzo
      łapię... po co porównywanie?
      • kingapaulina Re: ładne kobiety braci Mroczków 17.05.06, 18:31
        a po to, zeby parę osób, którym te panie podobaja się raczej
        średnio,dowiedziały się, że są pasztetami ważącymi ze 100 kg, z wiecznie
        przetłuszczonymi włosami itp. dlatego dziwię się jesiennej, że zabrała głos w
        tej dyskusji"
        • starawyjadaczka Re: ładne kobiety braci Mroczków 18.05.06, 18:03
          kingapaulina napisała:

> a po to, zeby parę osób, którym te panie podobaja się raczej
          > średnio,dowiedziały się, że są pasztetami ważącymi ze 100 kg, z wiecznie
          > przetłuszczonymi włosami itp. dlatego dziwię się jesiennej, że zabrała głos w
          > tej dyskusji"

wiadomo, tylko mężczyźni moga krytykowac kobiety. jak zrobi to kobieta-od razu
          jest paszteciara, zazdrosną stara babą, brzydką gó..arą itd :)
          Dlatego najlepiej sie w takich tematach nie wypowiedac, a jesli ju-to tylko
          pozytywnie o kobietach :))Choćby i na przekór prawdzie/sobie.
          • wildorchid Re: ładne kobiety braci Mroczków 19.05.06, 19:30
            o moje panie,poruszylyscie wazny temat-nie pierwszy raz widze ze jak kobieta
            krytykuje kobiete-chocby miala 100% racji!-zaraz jest zwyzywana od
            pasztetow,zawistnych brzydul ect-zupelnie jakby do wyposazenia komputera
            nalezala krysztalowa kula w ktorej widac rozmowce:))
            jakby piekne kobiety nie krytykowaly innych a byl to tylko przywilej
            pasztetow.zenada.
            co do tematu:
            Mroczki sa brzydkie,to przede wszystkim.tacy z nich przystojniacy jak z koziej
            doopy saksofon.
            te dziewczyny-mile,sympatyczne,ta z TZG moze ciut z "pieprzem"bardziej,wiecej
            seksu-ta druga bezplciowa.ogolnie po prostu zwyczajne.
            • marti64 Re: ładne kobiety braci Mroczków 20.05.06, 22:10
              Mroczki rewelacja!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka