Gość: Agent_X IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.01.03, 17:18 Dzisiaj na Dwójce o 20:00. Tuż po programie czekam na Wasze komentarze i opinie - hit czy shit? :) _______________ Agent X www.csi.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.acn.waw.pl 10.01.03, 19:06 Gość portalu: Agent_X napisał(a): > Dzisiaj na Dwójce o 20:00. Tuż po programie czekam na Wasze komentarze i > opinie - hit czy shit? :) > _______________ > Agent X > www.csi.prv.pl a może najpierw powiesz o swojej opinii na temat tłumaczenia tytułu tego tzw. hitu pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent_X Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.01.03, 19:15 Gość portalu: :) napisał(a): > a może najpierw powiesz o swojej opinii na temat > tłumaczenia tytułu tego tzw. hitu > pozdrawiam:) No fakt. Porażka... :) Nawet w Telewizyjnej była o tym wzmianka. Dla nieświadomych: oryginalny tytuł to "CSI: Crime Scene Investigation". Ale chociaż "CSI: Miami" będą mogli przetłumaczyć jako "Kryminalne zagadki Miami" ;) Pozdrowienia Agent X www.csi.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent_X Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.torun.dialup.inetia.pl 11.01.03, 11:29 I co? Jakie wrażenia? Niemożliwe, aby nikt nie oglądał... ;) www.csi.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorenia20 Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.osowa.gda.osk.pl / 192.168.3.* 11.01.03, 18:15 Gość portalu: Agent_X napisał(a): > I co? Jakie wrażenia? > Niemożliwe, aby nikt nie oglądał... ;) > > <a href="http://www.csi.prv.pl"target="_blank">www.csi.prv.pl</a> Wrazenia znakomite, wrecz doskonale! Ale ja ogladalam ten serial kilka miesiecy temu w Kanadzie, wiec pierwsza serie mam zaliczona. Z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 18:22 Gość portalu: Agent_X napisał(a): > Gość portalu: :) napisał(a): > > > a może najpierw powiesz o swojej opinii na temat > > tłumaczenia tytułu tego tzw. hitu > > pozdrawiam:) > > No fakt. Porażka... :) > Nawet w Telewizyjnej była o tym wzmianka. > > Dla nieświadomych: oryginalny tytuł to "CSI: Crime Scene Investigation". > > Ale chociaż "CSI: Miami" będą mogli przetłumaczyć jako "Kryminalne zagadki > Miami" ;) > > Pozdrowienia > Agent X > <a href="http://www.csi.prv.pl"target="_blank">www.csi.prv.pl</a> pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 11.01.03, 19:22 Cieszę się że wreszcie mogę zobaczyć coś NOWEGO w telewizji i chwała za to TVP. CSI to całkiem fajny serial, choć bardziej przemawiał do mnie NYPD BLUE. Czy nie macie wrażenia że jesteśmy odizolowani od nowości zza oceanu? Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent X serial CSI IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.01.03, 06:47 Strona www.csi.prv.pl działa na nowo! Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: serial CSI IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.01.03, 10:34 Och ten glupi komputer znowu wyslal wiadomosc zanim cos napisalam. Serial jest dobry, ciekawie pokazane sledztwa od tzw. podszewki, choc pewnie patolodzy i inni specjaliscie w tej dziedzinie beda mieli swoje uwagi. Co ciekawe w kolejnych sezonach nie traci na swiezosci. Niesamowite ze kupila go TVP, komus kto podjal te decyzje naleza sie brawa i wiecej takich ludzi ktorzy wydaja nasze pieniadze na dobre rzeczy, bo ostatnio tylko posiadacze satelity albo kablowki mogli ogladac Band of Brothers czy 24. Nietrzeba szukac za oceanem bo tu w GB gdze teraz jestem tez maja dobre seriale, warte uwagi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent X Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.torun.dialup.inetia.pl 17.01.03, 21:15 I co? Kto oglądał drugi odcinek? Jak wrażenia? :) www.csi.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebraca Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.03, 00:56 Gość portalu: Agent X napisał(a): > I co? Kto oglądał drugi odcinek? Jak wrażenia? :) Mało zdziwko po tym odcinku Myslałem ze ta mloda co zostala postrzelona wydobrzeje A tu prosze zagrala w jednym odcinku i pa pa A sam serial trzyma fason, jest naprawde dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.cmkp.edu.pl 21.01.03, 16:33 A ja chciałam zobaczyć (po tylu pochwałach...), ale z takim lektorem nie da się tego oglądać, wymiękłam po pięciu minutach. Jak wy możecie to wytrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent X Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.torun.dialup.inetia.pl 07.02.03, 21:56 Ogląda to ktoś jeszcze? :) www.csi.prv.pl Aktorka grająca Catherine już w TV4 o 19:00 w filmie "Złote Wybrzeże" :) www.csi.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampirelka Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:13 To moj ulubiony serial. Nikt tu jeszcze nie pisal, ale 3 seria jest we wtorki na Channel 5 ( ja mam w kablowce Aster) a w sobote jest CSI Miami - 3 seria jest rewelacyjna. Polecam. a... smutny dzis odcinek... taki przewtotny, bo najwieksza szuja, czyli ten z zakladu pogrzebowego dostalby w rzeczywistosci najmniejasz kare... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 10:21 Serial bardzo mi się podoba! Najbardziej podobał mi się odcinek, w którym pewną kobietę zakopano pod ziemią, a oni ją znaleźli. Czy to by się kiedykolwiek mogło wydarzyć w którymś z polskich seriali. Ukłony i różne wyrazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuniu Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.menta.net 08.02.03, 17:01 Mnie sie ten serial bardzo podobal, ale po paru odcinkach troche sie przejadl. Pracuje w laboratorium i jak widze przeprowadzanie niektorych analiz, to na smiech mi sie zbiera, ale jak ktos w zyciu nie byl w miare nowoczesnym laboratorium to pewnie i tak nie zauwazy roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.sympatico.ca 08.02.03, 20:22 nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze polska tez oglada csi a moze i csi miami. juz tu kiedys zalozylam watek na ten temat ale bylo to dawno i odezwaly sie tylko panie z antypodow. teraz tez tylko dzieki temu "las vegas" w tytule watku domyslilam sie, ze to chodzi o csi. jest to serial ktoremu zawdzieczam lepsze stopnie mojego syna z tzw. science - dlatego mam do niego taki sentyment :-) mam nadzieje, ze i jakies polskie nastolatki znajda w nim inspiracje do wlasnej przygody z biologia, chemia, fizyka. pozdrowienia dla wszystkich ogladaczy csi :-) Odpowiedz Link Zgłoś