Dodaj do ulubionych

Kryminalne zagadki Las Vegas

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.01.03, 17:18
Dzisiaj na Dwójce o 20:00. Tuż po programie czekam na Wasze komentarze i
opinie - hit czy shit? :)
    • Gość: :) Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.acn.waw.pl 10.01.03, 19:06
      Gość portalu: Agent_X napisał(a):

> Dzisiaj na Dwójce o 20:00. Tuż po programie czekam na Wasze komentarze i
      > opinie - hit czy shit? :)
      > _______________
      > Agent X
      > www.csi.prv.pl
      a może najpierw powiesz o swojej opinii na temat tłumaczenia tytułu tego tzw.
      hitu
      pozdrawiam:)
      • Gość: Agent_X Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.01.03, 19:15
        Gość portalu: :) napisał(a):

> a może najpierw powiesz o swojej opinii na temat
        > tłumaczenia tytułu tego tzw. hitu
        > pozdrawiam:)

No fakt. Porażka... :)
        Nawet w Telewizyjnej była o tym wzmianka.

Dla nieświadomych: oryginalny tytuł to "CSI: Crime Scene Investigation".

Ale chociaż "CSI: Miami" będą mogli przetłumaczyć jako "Kryminalne zagadki
        Miami" ;)

Pozdrowienia
        Agent X
        www.csi.prv.pl
        • Gość: Agent_X Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.torun.dialup.inetia.pl 11.01.03, 11:29
          I co? Jakie wrażenia?
          Niemożliwe, aby nikt nie oglądał... ;)

www.csi.prv.pl
          • Gość: dorenia20 Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.osowa.gda.osk.pl / 192.168.3.* 11.01.03, 18:15

> I co? Jakie wrażenia?
            > Niemożliwe, aby nikt nie oglądał... ;)
            >
            > <a href="http://www.csi.prv.pl"target="_blank">www.csi.prv.pl</a>

Wrazenia znakomite, wrecz doskonale! Ale ja ogladalam ten serial kilka miesiecy
            temu w Kanadzie, wiec pierwsza serie mam zaliczona. Z niecierpliwoscia czekam
            na kolejne odcinki.
        • Gość: :) Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 18:22

> Gość portalu: :) napisał(a):
          >
          > > a może najpierw powiesz o swojej opinii na temat
          > > tłumaczenia tytułu tego tzw. hitu
          > > pozdrawiam:)
          >
          > No fakt. Porażka... :)
          > Nawet w Telewizyjnej była o tym wzmianka.
          >
          > Dla nieświadomych: oryginalny tytuł to "CSI: Crime Scene Investigation".
          >
          > Ale chociaż "CSI: Miami" będą mogli przetłumaczyć jako "Kryminalne zagadki
          > Miami" ;)
          >
          > Pozdrowienia
          > Agent X
          > <a href="http://www.csi.prv.pl"target="_blank">www.csi.prv.pl</a>
          pozdrawiam :)
          • forward Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 11.01.03, 19:22
            Cieszę się że wreszcie mogę zobaczyć coś NOWEGO w telewizji i chwała za to TVP.
            CSI to całkiem fajny serial, choć bardziej przemawiał do mnie NYPD BLUE. Czy
            nie macie wrażenia że jesteśmy odizolowani od nowości zza oceanu?

Forward
            • Gość: Agent X serial CSI IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.01.03, 06:47
              Strona www.csi.prv.pl działa na nowo!
              Zapraszam
              • Gość: Ed Re: serial CSI IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.01.03, 10:29
              • Gość: Edziak Re: serial CSI IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.01.03, 10:34
                Och ten glupi komputer znowu wyslal wiadomosc zanim cos napisalam.
                Serial jest dobry, ciekawie pokazane sledztwa od tzw. podszewki, choc pewnie
                patolodzy i inni specjaliscie w tej dziedzinie beda mieli swoje uwagi. Co
                ciekawe w kolejnych sezonach nie traci na swiezosci. Niesamowite ze kupila go
                TVP, komus kto podjal te decyzje naleza sie brawa i wiecej takich ludzi ktorzy
                wydaja nasze pieniadze na dobre rzeczy, bo ostatnio tylko posiadacze satelity
                albo kablowki mogli ogladac Band of Brothers czy 24. Nietrzeba szukac za
                oceanem bo tu w GB gdze teraz jestem tez maja dobre seriale, warte uwagi.
                Pozdrawiam.
    • Gość: Agent X Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.torun.dialup.inetia.pl 17.01.03, 21:15
      I co? Kto oglądał drugi odcinek? Jak wrażenia? :)

www.csi.prv.pl
      • Gość: rebraca Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.03, 00:56
        Gość portalu: Agent X napisał(a):

> I co? Kto oglądał drugi odcinek? Jak wrażenia? :)

Mało zdziwko po tym odcinku
        Myslałem ze ta mloda co zostala postrzelona wydobrzeje
        A tu prosze zagrala w jednym odcinku i pa pa
        A sam serial trzyma fason, jest naprawde dobry
        • Gość: anna Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.cmkp.edu.pl 21.01.03, 16:33
          A ja chciałam zobaczyć (po tylu pochwałach...), ale z takim lektorem nie da się
          tego oglądać, wymiękłam po pięciu minutach. Jak wy możecie to wytrzymać?
          • Gość: Agent X Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.torun.dialup.inetia.pl 07.02.03, 21:56
            Ogląda to ktoś jeszcze? :)

www.csi.prv.pl
            Aktorka grająca Catherine już w TV4 o 19:00 w filmie "Złote Wybrzeże" :)

www.csi.prv.pl
    • Gość: vampirelka Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:13
      To moj ulubiony serial. Nikt tu jeszcze nie pisal, ale 3 seria jest we wtorki
      na Channel 5 ( ja mam w kablowce Aster) a w sobote jest CSI Miami - 3 seria
      jest rewelacyjna. Polecam.

a... smutny dzis odcinek... taki przewtotny, bo najwieksza szuja, czyli ten z
      zakladu pogrzebowego dostalby w rzeczywistosci najmniejasz kare... :(
    • Gość: MB Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 10:21
      Serial bardzo mi się podoba!
      Najbardziej podobał mi się odcinek, w którym pewną kobietę zakopano pod ziemią,
      a oni ją znaleźli.
      Czy to by się kiedykolwiek mogło wydarzyć w którymś z polskich seriali.

Ukłony i różne wyrazy
    • Gość: Tuniu Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.menta.net 08.02.03, 17:01
      Mnie sie ten serial bardzo podobal, ale po paru odcinkach troche sie przejadl.
      Pracuje w laboratorium i jak widze przeprowadzanie niektorych analiz, to na
      smiech mi sie zbiera, ale jak ktos w zyciu nie byl w miare nowoczesnym
      laboratorium to pewnie i tak nie zauwazy roznicy.
      • Gość: dodo Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.sympatico.ca 08.02.03, 20:22
        nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze polska tez oglada csi
        a moze i csi miami. juz tu kiedys zalozylam watek na ten
        temat ale bylo to dawno i odezwaly sie tylko panie z
        antypodow.
        teraz tez tylko dzieki temu "las vegas" w tytule watku
        domyslilam sie, ze to chodzi o csi. jest to serial
        ktoremu zawdzieczam lepsze stopnie mojego syna z tzw.
        science - dlatego mam do niego taki sentyment :-) mam
        nadzieje, ze i jakies polskie nastolatki znajda w nim
        inspiracje do wlasnej przygody z biologia, chemia, fizyka.
        pozdrowienia dla wszystkich ogladaczy csi :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka