Dodaj do ulubionych

image Wojewódzki

13.01.03, 09:12
Chciałabym się wypowiedzieć na temat Pana Wojewódzkiego. Razem z innym
jurorami zarzucił jednemu z uczestników tandetę, sam natomiast jest moim
zdaniem ewidentnie tandetny.
Jego ostatnia "kreacja" z wizerunkiem Jezusa pieściła jego próżność i
próżność projektanta, którym podobno jest Arkadius. Myślę, że niejedna osoba
skrzywiła się z niesmakiem gdy to zobaczyła. Żałosne, jak wysokie mniemanie o
sobiemają osoby tak niskich lotów...
Obserwuj wątek
    • Gość: kubu Re: image Wojewódzki IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 13.01.03, 10:21
      przy duzej niecheci do KW musze powiedziec, ze mi tam sie jego T-shirt
      podobal :-0
    • wojtow Re: image Wojewódzki 13.01.03, 10:56
      a mi sie zdecydowanie nie podobał :(
    • wojtow Re: image Wojewódzki 13.01.03, 10:57
      jestem na NIE
      • Gość: Kosa Re: image Wojewódzki IP: *.acn.waw.pl 13.01.03, 11:41
        Przeciez jemu wszystko wolno...nie wiecie o tym?
        Pozdrawiam.
        • devojce Re: image Wojewódzki 13.01.03, 15:51
          Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Przeciez jemu wszystko wolno...nie wiecie o tym?

Wiemy, wiemy. Bo przecież co wolno Wojewodzie... ;-)
      • Gość: zuza Re: image Wojewódzki IP: *.chello.pl 13.01.03, 11:46
        on w ogóle piękny nie jest, poza tą nieudaną kreacją, jeszcze parę razy, myślę,
        ubrano go jak na odpust; stroje, które prezentuje w swoim show są niby z tych
        modnych, ale ja będę upierać się, że jakoś buty z czubami i obcisłe koszulki z
        dużymi kołnierzami luzem pod marynarką do niego nie pasują, a sam przecież
        oskarżał niektórych uczestników idola że dają się przebierać za barbie, i takie
        inne tam; dla mnie to on jest niedorobiony ken, już wolałam te jego
        porozciągane koszulki z eliminacji
    • Gość: Kama Re: image Wojewódzki IP: 149.156.213.* 13.01.03, 12:28
      Czepiacie sie. Ma chlopak wlasny styl, niebanalny i troche denerwujacy (celowo -
      podejrzewam). Koszule z dlugimi kolnierzykami - to swietna stylizacja na lata
      70-te. za rok pewnie pol Polski bedzie takie nosic.
      W porownaniu z innymi prowadzacymi jest dobry. nie kazdenu sie musi podobac. Ja
      go coraz chetniej ogladam. Wczoraj Brodzikowna, Stuhr i Michalska mu zamieszali
      w programie, ale nie udawal nawet, ze panuje nad sytacja. Goscie sa u niego
      ciekawi.
      Nawet dowcipy o swoim wieku znosi dzielnie. Jest zabawny. No i, nie czyta z
      kartki.
      • Gość: Yooł Re: image Wojewódzki IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.01.03, 19:37
        jest po prostu swietny, a ludzie ktorzy mu dokuczają z byle jakiego powodu i
        obrazaja go po prostu go nie rozumieją, podejrzewam ze polowa z nich nie
        rozumiem tego co on do nich mowi, po prostu nie dorastacie mu nawet do pięt...i
        po prostu mu zazdrosciecie ... to nawet nie jest smieszne :(

ps: Kuba zawsze bedę Cię bronić !!
        • Gość: :) Re: image Wojewódzki IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 23:29
          Gość portalu: Yooł napisał(a):

> jest po prostu swietny, a ludzie ktorzy mu dokuczają z byle jakiego powodu i
          > obrazaja go po prostu go nie rozumieją, podejrzewam ze polowa z nich nie
          > rozumiem tego co on do nich mowi, po prostu nie dorastacie mu nawet do
          pięt...i
          >
          > po prostu mu zazdrosciecie ... to nawet nie jest smieszne :(
          >
          > ps: Kuba zawsze bedę Cię bronić !!
          proponuje Tobie aby dziecko skontaktowało się z niejakim Matrixem z
          Krotoszyna. Bedziecie mogli wymienić sie pogladami.
          • Gość: Anka Re: image Wojewódzki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 23:40
            Ja tez ogladam Wojewodzkiego. Nie bede obiecywac jego obrony. Sam sobie
            poradzi.
            Twoj komentarz jest na poziomie pyskowki z podstawowki, dziecko.
        • Gość: Jo Re: image Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 23:40
          Gość portalu: Yooł napisał(a):

> jest po prostu swietny, a ludzie ktorzy mu dokuczają z byle jakiego powodu i
          > obrazaja go po prostu go nie rozumieją, podejrzewam ze polowa z nich nie
          > rozumiem tego co on do nich mowi, po prostu nie dorastacie mu nawet do
          pięt...i po prostu mu zazdrosciecie ...

Aha. Rozumiem. A tak konkretnie: to czego mu zazdrościmy?
          Tego, ze coraz więcej ludzi ma go dość, jest nim zirytowanych i bluzga na
          niego?
          No faktycznie, jest czego zazdrościć palancikowi...
          • Gość: Anka Re: image Wojewódzki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 23:48
            Bez sensu. Akurat bluzg jest coraz mniej, bo Idol sie konczy.
            Program nie jest zly i to nie dlatego, ze ja tak uwazam. Pierwsze listy o
            programie byly na nie. Teraz coraz wiecej glosow jest pozytywnych i
            neutralnych. Sam Wojewodzki przestal zagluszac gosci, a zaprasza dosc ciekawych
            ludzi. To jest program rozrywkowy. MOzna sie posmiac z ,,palancika''
            • Gość: vesna Re: image Wojewódzki IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 16.01.03, 19:57
              Bez bluzgow i bez zachwytow.
              Wojewodzkiemu teksty sie koncza - w Idolu to juz tylko humor z zeszytow. Jego
              dowcip sprawia wrazenie niespontanicznego, takiego wyuczonego. Jest
              inteligentny, to fakt. Natomiast jego wiedza jest "popowa", wszystko i nic.
              Jego komentarzy nigdy nie biore powaznie, wszystko traktuje jak zart.
              Wojewodzki robi wszystko, zeby ludzie sadzili, ze o niczym tak naprawde nie ma
              pojecia, nawet jesli to nieprawda. Jest skrajnie narcystyczny, w jego talk
              show gosc jest zawsze na drugim planie, a Wojewodzki mysli tylko o tym jak sie
              najlepiej pokazac. Koszulka z Jezusem - kicz straszny.
              A tak w ogole, nie mam nic wspolnego z klimatami Radyja ;) ale jakos
              zazgrzytalo mi, ze w tej koszulce nabijal sie z Krzyska Zalewskiego
              przyznajacego sie do katolickich wartosci. Uderzylo mnie to. Bo razem wyszlo
              na to, ze Wojewodzki traktuje Jezusa jak Barta Simpsona.
              • Gość: Jo Re: image Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 20:30
                > A tak w ogole, nie mam nic wspolnego z klimatami Radyja ;) ale jakos
                > zazgrzytalo mi, ze w tej koszulce nabijal sie z Krzyska Zalewskiego
                > przyznajacego sie do katolickich wartosci. Uderzylo mnie to. Bo razem wyszlo
                > na to, ze Wojewodzki traktuje Jezusa jak Barta Simpsona.

Koszulka koszulką, ale dlaczego się nabijał? Kolejny minus na jego koncie.
                Nabijanie się z wyznawanych przez kogokolwiek wartości (nabijanie się, nie
                krytykowanie!!) piękne świadectwo mu wystawia. A swoją drogą to smutne, ze
                młody chłopak musi mieć odwagę, aby się "przyznać" do swoich przekonań, a i
                tak wszyscy patrzą na niego jak na raroga.
                • Gość: Baska Re: image Wojewódzki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 23:28
                  Sprawa religii jest sprawą intymną. Skąd wiecie, jakie każdy z tych Panów ma
                  wyznanie i w co wierzy? Z tv czy z koszulek?
                  • Gość: vesna Re: image Wojewódzki IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 17.01.03, 10:26
                    Widzisz, ja tez uwazam, ze to sprawa intymna i prywatna i nie wnikam, w co
                    kazdy z tych panow wierzy. Tylko uwazam za chamskie nabijanie sie z
                    deklarowanych przez kogos wartosci i jego wyznania religijnego, zwlaszcza
                    publicznie - z powodow jak wyzej: to sprawa prywatna.
                • Gość: zet Re: image Wojewódzki IP: *.acn.pl 17.01.03, 14:48
                  Zastanawiam się tylko skąd ta gnida KW się wzięła.Z łóżka Niny czy Roberta?
                  Innego wytłumaczenia dla tej "oszałamiającej" kariery nie
                  znajduję.Prymitywny,zadufany w sobie chłopaczek.Poziom kultury O Pozory
                  tzw "yntelygencji" i kosi kaę że aż miło.Panie z pism kobiecych po nogach
                  sikają robiąc wywiady z super-Kubusiem A mnie się robi niedobrze jak patrzę na
                  tego wyliniałego playboya pod 40-tkę pozujacego na Piotrusia Pana.Krol
                  clubbingu KJM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka