Dodaj do ulubionych

Nudy tu dziś

23.07.10, 20:52
Nawet trolle się nie starają. A ja zmęczona po pracy chciałambym się trochę pośmiać albo coś ciekawego przeczytać.
WTTM? :) :) :)
Obserwuj wątek
    • bijatyka Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 20:58
      Mówisz ? Ja się właśnie ogarnęłam i zaglądam, co by się zorientować, czy mózgi
      stygną. Rzeka, jutro podobno się ochłodzi.
      • rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:03
        jak się nie ochłodzi to zamieszkam w lodówce. :) :) :)
        • bijatyka Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:05
          Ja bym poszła do piwnicy, ale nie mam.
          • rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:11
            Ja niby mam ale nie mam do niej kluczy (nie moje mieszkanie). Po przeprowadzce będę miała piwnicę dwa piętra pod ziemią - ze strachu do niej też nie zejdę. Przesrane. ;P
      • zloty.strzal Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:15
        > Rzeka, jutro podobno się ochłodzi.

A nie można z tym ochłodzeniem do poniedziałku poczekać?
        • bijatyka Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:20
          A weź Ty !
    • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:13
      Mógłbym opowiedzieć o swojej kolejnej randce, podczas której usłyszałem tak na
      dobry początek że pani "Często myśli o śmierci, ponieważ wie że w każdej można
      odejść i trzeba być zawsze właściwie przygotowanym na spotkanie z Bogiem".
      • rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:20
        O matko. Biedny. :) :) :)
      • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:20
        opowiedz :)
        • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:33
          Nie ma co opowiadać, kupiłem pani lody, przespacerowaliśmy się nad Wisłę,
          usłyszałem że fajny jestem i wielka szkoda że brak mi wiary, ale żebym się nie
          przejmował bo każdy może się nawrócić i że ona też nie jest dobrym katolikiem:)
          Tekstów o kryzysie wiary owej pani nie zacytuję bo mi się umysł wyłączył i nie
          pamiętam, poza tym upał był i ogólnie to było straszno.
          • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:53
            Ty też masz u siebie Wisłę? :)
            Jakie lody?
            Skąd Ty ją wytrzasnąłeś? O przynależność do kółka różańcowego Cię nie posądzam
            ale kto wie ;)
            Nie lubisz siebie czy to w ramach samoumartwienia ta randka była? :)
            • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:01
              U siebie mam też, ale akurat wyprawiłem się w niedługą podróż do Krakowa a lody
              to na rynku pod jakimś parasolem, normalne ogólnie były:) A panią poznałem w
              internecie, się wydawała normalna w miarę - nie wymalowana po dziwkarsku i
              mówiła do rzeczy nawet na gadulcu. No to co szkodziło się umówić ?:P
              • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:04
                w którą stronę od Kraka jest u Ciebie?
                e jak bez bajerów te lody były to się nie dziwę że Cię potem zanudzała ;)
                normalna? tego nie da się ukryć, jeden taki porównał moją koleżankę do matki
                bożego miłosierdzia :) od początku mówiłam że świr i wyszło na moje :P
                • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:11
                  Mieszkam przy trasie krk-sandomierz:) A lody to zwykłe, jakiś taki pucharek z
                  duperelami wystającymi, ja nie jadam słodyczy więc nie wiem czy dobre, sama je
                  sobie zamówiła ja tylko zapłaciłem:P A z tą normalnością no to chyba nie było
                  powodów do obaw, opowiedziała na gadulcu gdzie pracuje, że woli spokojną pracę,
                  że lubi zwierzęta(tak jak ja:D) no i takie tam pitu-pitu, nie było tekstów o
                  Jezusie.
                  • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:21
                    a nie mógłbyś skrócić? to dość długa trasa ;) bliżej Kraka czy Sandomingo?

znaczy potrafi się maskować i ma misję :P
                    • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:29
                      Do krk mam 60 km:) Do Sandomierza chyba znacznie dalej, nie wiem bo nie byłem
                      ale planuję się wybrać jak tam ogarniecie się po tym nieszczęściu. Mam znajomego
                      tam i bardzo zachęcał żeby przyjechać, więc się pewnie skuszę, poza tym to
                      całkiem ładna mieścina:) A tej misji to nie jestem ciekaw, ja wolę takie
                      dziewczęta bezmisyjne, najlepiej lubiące chodzić na piwo, do kina i teatru bagatela.
                      • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:34
                        aha
                        co do ogarnięcia to jakiś im tam idzie, w niektórych miejscach mało co widać np
                        koło dworca PKP a w innych maskar krajobraz jak w w Czarnobylu niemal, budynki
                        puste, okna pootwierane, hałdy rupieci i gruba warstwa mułu, pasku itp.

trzeba było ją zapytać o stosunek do seksu przedmałżeńskiego :P i na gg
                        wypytać czy lubi piwo kino i teatr :DDD
                        • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:46
                          Nas minęło, bo za komuny powódź zrównała moje okolice z ziemią i wybudowali nam
                          potem potężne wały. Szkoda że o ważniejszych miejscach nie pomyśleli... A co do
                          piwa kina i teatru, to przecie bab na tym świecie całkiem sporo:P Może się z
                          jedna znajdzie akuratna:P Byle nie za chuda:D
                          • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:54
                            bezpośrednio u mnie też wały były umacniane wiec tylko osiedla podmiejskie
                            zalało ale w końcu udało się odpompować wodę ;/
                            w tym wieku powinieneś mieć opracowany schemat podpytywania babek żeby
                            wyeliminować takie misjonarki :)
                            co znaczy nie za chuda?
                            • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 23:05
                              W tym wieku to ja nie podpytuję i nie robię podchodów:) Za stary jestem i mam za
                              mało czasu na takie akcje, wolę zużyć te kilka godzin i sprawę wyjaśnić:) A nie
                              za chuda to znaczy że podobają mi się kobiety raczej dosyć wysokie i takie...
                              nie grube, tylko takie 'szersze', nie podobają mi się chude drobinki:)
                              • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 23:33
                                a nie jesteś za stary na to żeby jechać 60km żeby spotkać misjonarkę? ;P

nie grube a szerokie hmmm dziwnie to brzmi )
                                • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 23:52
                                  A skąd, ja uwielbiam się przemieszczać i lubię Kraków(chociaż jest syfiasty i
                                  ciut prowincjonalny) i bardzo często w Krakowie bywam:) Poza tym, w Krakowie
                                  poza wyjątkami to dziewczyny fajne są, czego nie można powiedzieć o prowincji
                                  niestety:)
                                  • lacido Re: Nudy tu dziś 24.07.10, 12:56
                                    ośmielę się stwierdzić, że dużo z tych fajnych dziewczyn to właśnie z prowincji
                                    pochodzi :) szczerze mówiąc to nie udało mi się poznać sympatycznej rodowitej
                                    Krakowianki :(
    • mvszka Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:14
      inteligentni ludzie się nie nudzą, a Ty podobno po studiach jesteś
      • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:15
        > inteligentni ludzie się nie nudzą
        A nieprawda, ja się czasem nudzę.
        • mvszka Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:19
          na randkach zapewne ;)
          • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:26
            Na randkach to ja się nigdy nie nudzę:) Najbardziej nudzę się w upał, zwłaszcza
            jak mnie najdzie żeby jechać nad jakąś wodę. Przyjadę, położę się i się potem
            ku...ko nudzę bo mi głupio się zawinąć do domu po 10 minutach.
            • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:29
              dziwne, bo ja jak jadę nad wodę to wracam umęczona bo ciągle jestem w ruchu -
              spraw sobie dziecko :DDD
              • zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:37
                Ja dziecko wypożyczam czasem od bratowej:P Potem mnie bolą mięśnie i kręgosłup z
                racji nieprzystosowania organizmu:P
                • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:52
                  a widzisz, jakbyś miał systematycznie to by nie bolało ;)

swoją drogą dobry z Ciebie szwagier :)
      • rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:25
        Nie napisałam że ja się nudze, ale że na forum są nudy. :) Czaisz różnicę? ;) Ja niestety zawsze sobie jakieś zajęcie znajdę - nawet nie odpocznę dobrze. :) :) :)
        • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:25
          no to nie nudź i rozerwij nas :)
          • rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:30
            Dobra jak tylko si przebiorę to zatańczę dla was na rurze :)
            • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:59
              www.youtube.com/watch?v=DXaDvcXTwJA
              to ja takie coś zamawiam :)
    • kadfael Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:16
      No. Same trolle -frustraty tu dzisiaj. Pewnie z gorąca.
      Na pocieszenie - z zachodu idzie chłodek. U mnie jest juz bardzo
      przyjemna temperatura :)
      • kombinerki_pinocheta Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:17
        Masz laptoka w kuchni?
        • kadfael Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:19
          Nieeeeeeee
          • kombinerki_pinocheta Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:21
            W takim razie nie za daleko od kuchni odeszlas?
            • kadfael Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:28
              BO?
              • kombinerki_pinocheta Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:32
                zawsze myslalem, ze miejsce kobiety jest w kuchni
                dlatego pytam
                • kadfael Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:33
                  A kto cię tak wyedukował? Mamusia czy tatuś?
                • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:06
                  mhm ale tylko tedy gdy jest ona połączona z olbrzymim salonem :) i z odstępem do
                  netu :)
            • kadfael Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:31
              Czy to coś na zasadzie uderz w stól a nożyce się odezwą? Poczuwasz
              się do bycia trollem i frustratem i poczułeś się urażony? To akurat
              nie było o Tobie, chyba, że zmieniłeś nicka :P
    • autokrata.fetyszysta Rób to co ja - znajdź i wykop... 23.07.10, 21:16
      ...w górę jakiś fajny watek ;)
      • rzeka.chaosu Re: Rób to co ja - znajdź i wykop... 23.07.10, 21:37
        Dziś nie mam siły machać łopatą. :) :) :) No i nie będę robić ci konkurencji. :)
        • autokrata.fetyszysta Re: nie będę robić ci konkurencji 23.07.10, 22:01
          Rób, rób ;)

Pani, róbmy coś, bo nasz to chamstwo zaleje!

(razem z gotującymi romantykami, ofkors ;)
    • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:22
      no nie mów że masz dosyć pach :P
      • rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:27
        W pachach się nie wypowiadałam. :) Ale mam dosyć pach napotkanych w ZTMie. :) :) :)
        • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:29
          no mnie te pachy bardzo frapują :)
          co to jest ZTM?
          • rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:33
            No komunikacja miejska. :) zarząd transportu miejskiego bodajże. :) :) :)
            • lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:55
              aha bo ja to z cudzymi pachami nie mam aż tak do czynienia, ale jak jechałam
              dziś po 19 to kierowca autobusu.... uwaga... włączył klimę ;) no niesamowite :P
    • maitresse.d.un.francais mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 21:36
      a ty mówisz, że nudno?

Wstydź się!
      • rzeka.chaosu Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 21:39
        Właśnie miałam mu napisać, że żonę się bije, a szuka się żony. :) :) :) Ale dziś nad nikim nie będę się znęcać. :)
        • simply_z Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 21:59
          też się nudzę...tzn .robię wszystko ,zeby niepisac pracy;)
          z nudow poroblam wszystkie dostepne quizy na facebooku ,łącznie z
          ..którym znanym gejem jesteś -wyszedl piasek.
          poza tym utwierdzilam sie w przekonaniu ,ze moja platoniczna love ma
          fatalny gust jesli chodzi o kobiety;)
          • maitresse.d.un.francais Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 22:11
            simply_z napisała:

> też się nudzę...tzn .robię wszystko ,zeby niepisac pracy;)
            > z nudow poroblam wszystkie dostepne quizy na facebooku ,łącznie z
            > ..którym znanym gejem jesteś -wyszedl piasek.

Piasek jest gejem???
            • simply_z Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 22:17
              w quizie wyszlo;)
              czy jest nie mnie oceniac ,chodzą sluchy ,ze cos jest na rzeczy.
              • rum99 Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 06.01.11, 19:55
                czy troll to cus takiego co pieprzy 3PO3 (jak piasek jest gejem)???
            • zloty.strzal Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 22:20
              Moja droga, z plotkami z Pudelka to ty w lesie jesteś;]
              • zeberdee24 Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 22:21
                Odkąd pamiętam to chodzi plotka że Piasek jest gejem(mimo że jest chyba już od
                15 lat żonaty).
    • stary_prawiczek Zawsze Cię często w piątek o tej porze można ... 23.07.10, 22:52
      Cię tu złapać ... Rzeko Chaosu ... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka