rzeka.chaosu 23.07.10, 20:52 Nawet trolle się nie starają. A ja zmęczona po pracy chciałambym się trochę pośmiać albo coś ciekawego przeczytać. WTTM? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 20:58 Mówisz ? Ja się właśnie ogarnęłam i zaglądam, co by się zorientować, czy mózgi stygną. Rzeka, jutro podobno się ochłodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:03 jak się nie ochłodzi to zamieszkam w lodówce. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:05 Ja bym poszła do piwnicy, ale nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:11 Ja niby mam ale nie mam do niej kluczy (nie moje mieszkanie). Po przeprowadzce będę miała piwnicę dwa piętra pod ziemią - ze strachu do niej też nie zejdę. Przesrane. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:15 > Rzeka, jutro podobno się ochłodzi. A nie można z tym ochłodzeniem do poniedziałku poczekać? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:13 Mógłbym opowiedzieć o swojej kolejnej randce, podczas której usłyszałem tak na dobry początek że pani "Często myśli o śmierci, ponieważ wie że w każdej można odejść i trzeba być zawsze właściwie przygotowanym na spotkanie z Bogiem". Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:33 Nie ma co opowiadać, kupiłem pani lody, przespacerowaliśmy się nad Wisłę, usłyszałem że fajny jestem i wielka szkoda że brak mi wiary, ale żebym się nie przejmował bo każdy może się nawrócić i że ona też nie jest dobrym katolikiem:) Tekstów o kryzysie wiary owej pani nie zacytuję bo mi się umysł wyłączył i nie pamiętam, poza tym upał był i ogólnie to było straszno. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:53 Ty też masz u siebie Wisłę? :) Jakie lody? Skąd Ty ją wytrzasnąłeś? O przynależność do kółka różańcowego Cię nie posądzam ale kto wie ;) Nie lubisz siebie czy to w ramach samoumartwienia ta randka była? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:01 U siebie mam też, ale akurat wyprawiłem się w niedługą podróż do Krakowa a lody to na rynku pod jakimś parasolem, normalne ogólnie były:) A panią poznałem w internecie, się wydawała normalna w miarę - nie wymalowana po dziwkarsku i mówiła do rzeczy nawet na gadulcu. No to co szkodziło się umówić ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:04 w którą stronę od Kraka jest u Ciebie? e jak bez bajerów te lody były to się nie dziwę że Cię potem zanudzała ;) normalna? tego nie da się ukryć, jeden taki porównał moją koleżankę do matki bożego miłosierdzia :) od początku mówiłam że świr i wyszło na moje :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:11 Mieszkam przy trasie krk-sandomierz:) A lody to zwykłe, jakiś taki pucharek z duperelami wystającymi, ja nie jadam słodyczy więc nie wiem czy dobre, sama je sobie zamówiła ja tylko zapłaciłem:P A z tą normalnością no to chyba nie było powodów do obaw, opowiedziała na gadulcu gdzie pracuje, że woli spokojną pracę, że lubi zwierzęta(tak jak ja:D) no i takie tam pitu-pitu, nie było tekstów o Jezusie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:21 a nie mógłbyś skrócić? to dość długa trasa ;) bliżej Kraka czy Sandomingo? znaczy potrafi się maskować i ma misję :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:29 Do krk mam 60 km:) Do Sandomierza chyba znacznie dalej, nie wiem bo nie byłem ale planuję się wybrać jak tam ogarniecie się po tym nieszczęściu. Mam znajomego tam i bardzo zachęcał żeby przyjechać, więc się pewnie skuszę, poza tym to całkiem ładna mieścina:) A tej misji to nie jestem ciekaw, ja wolę takie dziewczęta bezmisyjne, najlepiej lubiące chodzić na piwo, do kina i teatru bagatela. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:34 aha co do ogarnięcia to jakiś im tam idzie, w niektórych miejscach mało co widać np koło dworca PKP a w innych maskar krajobraz jak w w Czarnobylu niemal, budynki puste, okna pootwierane, hałdy rupieci i gruba warstwa mułu, pasku itp. trzeba było ją zapytać o stosunek do seksu przedmałżeńskiego :P i na gg wypytać czy lubi piwo kino i teatr :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:46 Nas minęło, bo za komuny powódź zrównała moje okolice z ziemią i wybudowali nam potem potężne wały. Szkoda że o ważniejszych miejscach nie pomyśleli... A co do piwa kina i teatru, to przecie bab na tym świecie całkiem sporo:P Może się z jedna znajdzie akuratna:P Byle nie za chuda:D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:54 bezpośrednio u mnie też wały były umacniane wiec tylko osiedla podmiejskie zalało ale w końcu udało się odpompować wodę ;/ w tym wieku powinieneś mieć opracowany schemat podpytywania babek żeby wyeliminować takie misjonarki :) co znaczy nie za chuda? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 23:05 W tym wieku to ja nie podpytuję i nie robię podchodów:) Za stary jestem i mam za mało czasu na takie akcje, wolę zużyć te kilka godzin i sprawę wyjaśnić:) A nie za chuda to znaczy że podobają mi się kobiety raczej dosyć wysokie i takie... nie grube, tylko takie 'szersze', nie podobają mi się chude drobinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 23:33 a nie jesteś za stary na to żeby jechać 60km żeby spotkać misjonarkę? ;P nie grube a szerokie hmmm dziwnie to brzmi ) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 23:52 A skąd, ja uwielbiam się przemieszczać i lubię Kraków(chociaż jest syfiasty i ciut prowincjonalny) i bardzo często w Krakowie bywam:) Poza tym, w Krakowie poza wyjątkami to dziewczyny fajne są, czego nie można powiedzieć o prowincji niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 24.07.10, 12:56 ośmielę się stwierdzić, że dużo z tych fajnych dziewczyn to właśnie z prowincji pochodzi :) szczerze mówiąc to nie udało mi się poznać sympatycznej rodowitej Krakowianki :( Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:14 inteligentni ludzie się nie nudzą, a Ty podobno po studiach jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:15 > inteligentni ludzie się nie nudzą A nieprawda, ja się czasem nudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:26 Na randkach to ja się nigdy nie nudzę:) Najbardziej nudzę się w upał, zwłaszcza jak mnie najdzie żeby jechać nad jakąś wodę. Przyjadę, położę się i się potem ku...ko nudzę bo mi głupio się zawinąć do domu po 10 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:29 dziwne, bo ja jak jadę nad wodę to wracam umęczona bo ciągle jestem w ruchu - spraw sobie dziecko :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:37 Ja dziecko wypożyczam czasem od bratowej:P Potem mnie bolą mięśnie i kręgosłup z racji nieprzystosowania organizmu:P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:52 a widzisz, jakbyś miał systematycznie to by nie bolało ;) swoją drogą dobry z Ciebie szwagier :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:25 Nie napisałam że ja się nudze, ale że na forum są nudy. :) Czaisz różnicę? ;) Ja niestety zawsze sobie jakieś zajęcie znajdę - nawet nie odpocznę dobrze. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:30 Dobra jak tylko si przebiorę to zatańczę dla was na rurze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:59 www.youtube.com/watch?v=DXaDvcXTwJA to ja takie coś zamawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:16 No. Same trolle -frustraty tu dzisiaj. Pewnie z gorąca. Na pocieszenie - z zachodu idzie chłodek. U mnie jest juz bardzo przyjemna temperatura :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:21 W takim razie nie za daleko od kuchni odeszlas? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:32 zawsze myslalem, ze miejsce kobiety jest w kuchni dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:33 A kto cię tak wyedukował? Mamusia czy tatuś? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 22:06 mhm ale tylko tedy gdy jest ona połączona z olbrzymim salonem :) i z odstępem do netu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:31 Czy to coś na zasadzie uderz w stól a nożyce się odezwą? Poczuwasz się do bycia trollem i frustratem i poczułeś się urażony? To akurat nie było o Tobie, chyba, że zmieniłeś nicka :P Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Rób to co ja - znajdź i wykop... 23.07.10, 21:16 ...w górę jakiś fajny watek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Rób to co ja - znajdź i wykop... 23.07.10, 21:37 Dziś nie mam siły machać łopatą. :) :) :) No i nie będę robić ci konkurencji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: nie będę robić ci konkurencji 23.07.10, 22:01 Rób, rób ;) Pani, róbmy coś, bo nasz to chamstwo zaleje! (razem z gotującymi romantykami, ofkors ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:27 W pachach się nie wypowiadałam. :) Ale mam dosyć pach napotkanych w ZTMie. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:29 no mnie te pachy bardzo frapują :) co to jest ZTM? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:33 No komunikacja miejska. :) zarząd transportu miejskiego bodajże. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nudy tu dziś 23.07.10, 21:55 aha bo ja to z cudzymi pachami nie mam aż tak do czynienia, ale jak jechałam dziś po 19 to kierowca autobusu.... uwaga... włączył klimę ;) no niesamowite :P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 21:36 a ty mówisz, że nudno? Wstydź się! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 21:39 Właśnie miałam mu napisać, że żonę się bije, a szuka się żony. :) :) :) Ale dziś nad nikim nie będę się znęcać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 21:59 też się nudzę...tzn .robię wszystko ,zeby niepisac pracy;) z nudow poroblam wszystkie dostepne quizy na facebooku ,łącznie z ..którym znanym gejem jesteś -wyszedl piasek. poza tym utwierdzilam sie w przekonaniu ,ze moja platoniczna love ma fatalny gust jesli chodzi o kobiety;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 22:11 simply_z napisała: > też się nudzę...tzn .robię wszystko ,zeby niepisac pracy;) > z nudow poroblam wszystkie dostepne quizy na facebooku ,łącznie z > ..którym znanym gejem jesteś -wyszedl piasek. Piasek jest gejem??? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 22:17 w quizie wyszlo;) czy jest nie mnie oceniac ,chodzą sluchy ,ze cos jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rum99 Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 06.01.11, 19:55 czy troll to cus takiego co pieprzy 3PO3 (jak piasek jest gejem)??? Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 22:20 Moja droga, z plotkami z Pudelka to ty w lesie jesteś;] Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: mvszka namierzyła przecinkowego romantyka 23.07.10, 22:21 Odkąd pamiętam to chodzi plotka że Piasek jest gejem(mimo że jest chyba już od 15 lat żonaty). Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Zawsze Cię często w piątek o tej porze można ... 23.07.10, 22:52 Cię tu złapać ... Rzeko Chaosu ... :) Odpowiedz Link Zgłoś