Dodaj do ulubionych

gdzie Doda...

03.06.06, 11:34
chodziła do liceum?znaczy się czy ktoś wie w jakim mieście ona kończyła Lo?
Obserwuj wątek
    • fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 11:37
      chyba koresponencyjnie:((
      Od kiedy to zdziry zaprasza sie na salony??
      • ciku-piku Re: gdzie Doda... 03.06.06, 11:51
        fjona1 napisał:

> chyba koresponencyjnie:((
        > Od kiedy to zdziry zaprasza sie na salony??

Czyżby koleżanka z kursu korespondencyjnego?
        • kaczuszka5555555555 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 11:54
          ja sie pytam na poważnie.
          • fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 12:10
            kaczuszka5555555555 napisała:

> ja sie pytam na poważnie.

w temacie dody nic nie może być na poważnie
        • fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 12:10
          ciku-piku napisała:

> fjona1 napisał:
          >
          > > chyba koresponencyjnie:((
          > > Od kiedy to zdziry zaprasza sie na salony??
          >
          >
          > Czyżby koleżanka z kursu korespondencyjnego?

czyzby wierna/y fanka?
          • hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 12:34
            Jak mozesz oceniac kogos kogo nie znasz?
            • jaga_22 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 12:45
              Doda ma piękny głos czysty i naturalny.Kocha swojego Radzia i swoich
              najbliższych.Będzie starsza to spoważnieje.Bardzo was boli ,że jest ładna?
              • hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 14:04
                No wlasnie. Niech sie wyszaleje. Ma przeciez 22 lata, jest bardzo młoda i ma
                prawo robic co chce!
              • yaponka Re: gdzie Doda... 03.06.06, 21:58
                > Bardzo was boli ,że jest ładna?

:)))))
                Ja to spać po nocach przez jej "ładnosć" (he he) nie mogę. I bardzo jej
                zazdroszcze tej klasycznej, wcale nie prymitywnej i wieśniackiej urody, oraz
                smukłej, proporcjonalnej figury.:))) No bo przecież to niemozeliwe żeby nie
                lubić Dody bo jest tępa, głupia i wulgarna - to musi być zazdrość. I to jeszcze
                o - uwaga - urodę!
            • fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 19:14
              hearcik napisała:

> Jak mozesz oceniac kogos kogo nie znasz?

oceniam po tym jak dziób otwiera.
              • hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 21:00
                Jestes uprzedzony do Niej i tyle. Nie znasz Jej, na scenie moze byc zupełnie
                inna niz prywatnie. Zeby zaistniec trzeba byc wyrazistym!Ona taka jest!
    • trrruskawa Re: gdzie Doda... 03.06.06, 16:39
      Zaczeła chba w Ciechanowie, swoim rodzinnym miescie, ale potem przeprowadzila
      sie do Warszawy i tam dokończyłam edukację w liceum.
      • kaczuszka5555555555 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 17:00
        A propo wygladu Dody to jest ładna, tylko ze my ją widzimy wtedy kiedy ma tapete
        na sobie, a nie wiemy jak wygląda bez makijarz(ż)u.Jest zgrabna tylko że mi
        przeszkadzają te jej ramiona, rozumiem siłownia i te sprawy ale z nimi wygląda
        tak jakoś otyle.No dla mnie to nie jest estetyczne.
        Ja słyszałam żre chodziła do poznania.
        • mirka18 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 18:16
          Kończyła w Warszawie. Od 14 roku życia występowała w teatrze Buffo.Jeden z
          najlepszych polskich głosów/ opinia Elżbiety Zapendowskiej-jurorki Idola/Wcale
          nie jest glupia.Wolę ją od wielu innych piosenkarek.Ma to coś czego innym brak.
          • mysleze Re: gdzie Doda... 03.06.06, 19:06
            > nie jest glupia.NO TU MOGLBYM DYSKUTOWAC
            Wolę ją od wielu innych piosenkarek.Ma to coś czego innym brak.
            TIA - WRODZONY BRAK MOZGU!
            • hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 20:17
              Gdyby tak było, to nie byłoby dody. Co Ty w ogole pierdzielisz...?
              • yaponka Re: gdzie Doda... 03.06.06, 22:01
                Zaraz wyjdzie, ze wszystkie Dody, Mandaryny i Britnej Spirsy są inteligentne, bo
                gdyby nie to to nie byłyby Dodami, Mandarynami i Britnej Spirsami.:)
            • wamal Re: gdzie Doda... 16.06.06, 15:13
              Być może to tylko głupie plotki i fantazje, ale Doda i Sharon Stone mają
              zbliżony iloraz inteligencji. IQ > 160. Pewnie nie ma tu nic do rzeczy fakt, że
              obie są blondynkami.
          • fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 19:17
            mirka18 napisała:

> Kończyła w Warszawie. Od 14 roku życia występowała w teatrze Buffo.Jeden z
            > najlepszych polskich głosów/ opinia Elżbiety Zapendowskiej-jurorki Idola/Wcale
            > nie jest glupia.Wolę ją od wielu innych piosenkarek.Ma to coś czego innym
            brak.

oprócz występów w Buffo miała inne, przed kamerami, bardzo rozwojowe dla jej
            osobowosci zdziry.
            a pioseneczki oparte na motywach bazunowych trafiaja w takie gusta jak jej
            fanów.
            tyle w temacie.
            • hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 20:18
              Unikasz odpowiedzi...znasz Dode, aby w ten sposob ja oceniac? fjono!
    • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: gdzie Doda... 03.06.06, 20:24
      nie wiem gdzie się edukowała, wiem jedno: Doda ma cudowny uśmiech!
      • kaczuszka5555555555 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 21:10
        ambitnych piosenek to Doda nie ma.Poza tym wielu naprawdę genialnych artystów
        daje swoje teksty do obróbki, a Doda tego nie robi i to jest błąd.Może gdyby nie
        pisała sama swoich piosenek to może byłyby bardziej ambitne.Jedyna jej fajna
        piosenka to Znak Pokoju który był napisany na cześć JP2
    • anjali_sharma Re: gdzie Doda... 16.06.06, 15:33
      Wygląd Dody kojarzy mi się z kalendarzami z gołymi babami z czasów PRL-u, dla
      podstarzałych, prymitywnych facetów. Taki ma styl, ta dziewczyna.
      Sama skazuje się na krytykę ta dziewucha, która nigdzie nie umie się zachować.
    • bm_ka Re: gdzie Doda... 16.06.06, 15:39
      chyba źle ją oceniasz. Długo myślałam tak jak Ty ale już wiem że to co widzimy
      to zamierzony image sceniczny, także w wywiadach i wypowiedziach choćby
      incydentalnych. To obraz dla maluczkich mający "łapać" za serce i zbliżać Dodę
      do mas! hehehehe
    • anjali_sharma Re: gdzie Doda... 16.06.06, 15:46
      Tak, oceniam ją po tym, co widzę, to chyba normalne. Źle ją oceniam? To co
      powinnam napisać, żebyś powiedziała, że dobrze ją oceniam?
      Ta osoba nie wzbudza mojej sympatii, nie jest wg sympatyczna ani nie łapie mnie
      za serce. No, chyba, że w ten sposób łapie, że mi jej szkoda.
      I niech mi ktoś nie pisze bzdur, że jej zadroszczę urody, jest mnóstwo kobiet
      ładnych, aktorek, czy piosenkarek. Ja akurat lubię patrzeć na ładnych ludzi,
      przyciągają mój wzrok, ale Doda tak się stylizuje, że wygląda obleśnie, a nie
      ładnie.
      • bm_ka Re: gdzie Doda... 16.06.06, 16:05
        Ile masz nickow? .. bo nie pisałam do Ciebie ale wyjaśniam jeszcze raz że
        właśnie o tym mowilam o czym Ty później napisałaś. Doda jest ladną młodą
        kobietą i tego nikt kwestionuje a stylizuje się (prostota żeby nie powiedzieć
        prostactwo, wulgarność, pospolitość, głupiutkie miny, idiotyczny śmiech,
        ekshibicjonistyczne historyjki i obrazki ...) dla tych którzy później kupują
        jej płyty, to ich "lapie za serce".
        Ty, prawdopodobnie, jestes poza zasięgiem jej zabiegów o popularność i nie do
        Ciebie kieruje swoje "sygnały" hihihi
        • anjali_sharma Re: gdzie Doda... 16.06.06, 16:18
          Sorry, czasem trudno się połapać, w tej strukturze postów. Myślałam, że do mnie
          pisałaś.
    • mizzi1 Re: gdzie Doda... 16.06.06, 16:01
      Wiem, że przez jakiś czas chodziła do Słowackiego w warszawie, ale czy skonczyla tego nie jestem pewna...
    • radek.majdan w sekrecie wam powiem 16.06.06, 20:37
      że doda owszem chodziła do liceum, owszem w ciechanowie, ale kto powiedział, że
      to liceum skończyła?.... hyhyhy
      pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka