kaczuszka5555555555 03.06.06, 11:34 chodziła do liceum?znaczy się czy ktoś wie w jakim mieście ona kończyła Lo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 11:37 chyba koresponencyjnie:(( Od kiedy to zdziry zaprasza sie na salony?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciku-piku Re: gdzie Doda... 03.06.06, 11:51 fjona1 napisał: > chyba koresponencyjnie:(( > Od kiedy to zdziry zaprasza sie na salony?? Czyżby koleżanka z kursu korespondencyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 12:10 kaczuszka5555555555 napisała: > ja sie pytam na poważnie. w temacie dody nic nie może być na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 12:10 ciku-piku napisała: > fjona1 napisał: > > > chyba koresponencyjnie:(( > > Od kiedy to zdziry zaprasza sie na salony?? > > > Czyżby koleżanka z kursu korespondencyjnego? czyzby wierna/y fanka? Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 12:34 Jak mozesz oceniac kogos kogo nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_22 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 12:45 Doda ma piękny głos czysty i naturalny.Kocha swojego Radzia i swoich najbliższych.Będzie starsza to spoważnieje.Bardzo was boli ,że jest ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 14:04 No wlasnie. Niech sie wyszaleje. Ma przeciez 22 lata, jest bardzo młoda i ma prawo robic co chce! Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: gdzie Doda... 03.06.06, 21:58 > Bardzo was boli ,że jest ładna? :))))) Ja to spać po nocach przez jej "ładnosć" (he he) nie mogę. I bardzo jej zazdroszcze tej klasycznej, wcale nie prymitywnej i wieśniackiej urody, oraz smukłej, proporcjonalnej figury.:))) No bo przecież to niemozeliwe żeby nie lubić Dody bo jest tępa, głupia i wulgarna - to musi być zazdrość. I to jeszcze o - uwaga - urodę! Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 19:14 hearcik napisała: > Jak mozesz oceniac kogos kogo nie znasz? oceniam po tym jak dziób otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 21:00 Jestes uprzedzony do Niej i tyle. Nie znasz Jej, na scenie moze byc zupełnie inna niz prywatnie. Zeby zaistniec trzeba byc wyrazistym!Ona taka jest! Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: gdzie Doda... 03.06.06, 16:39 Zaczeła chba w Ciechanowie, swoim rodzinnym miescie, ale potem przeprowadzila sie do Warszawy i tam dokończyłam edukację w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka5555555555 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 17:00 A propo wygladu Dody to jest ładna, tylko ze my ją widzimy wtedy kiedy ma tapete na sobie, a nie wiemy jak wygląda bez makijarz(ż)u.Jest zgrabna tylko że mi przeszkadzają te jej ramiona, rozumiem siłownia i te sprawy ale z nimi wygląda tak jakoś otyle.No dla mnie to nie jest estetyczne. Ja słyszałam żre chodziła do poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka18 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 18:16 Kończyła w Warszawie. Od 14 roku życia występowała w teatrze Buffo.Jeden z najlepszych polskich głosów/ opinia Elżbiety Zapendowskiej-jurorki Idola/Wcale nie jest glupia.Wolę ją od wielu innych piosenkarek.Ma to coś czego innym brak. Odpowiedz Link Zgłoś
mysleze Re: gdzie Doda... 03.06.06, 19:06 > nie jest glupia.NO TU MOGLBYM DYSKUTOWAC Wolę ją od wielu innych piosenkarek.Ma to coś czego innym brak. TIA - WRODZONY BRAK MOZGU! Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 20:17 Gdyby tak było, to nie byłoby dody. Co Ty w ogole pierdzielisz...? Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: gdzie Doda... 03.06.06, 22:01 Zaraz wyjdzie, ze wszystkie Dody, Mandaryny i Britnej Spirsy są inteligentne, bo gdyby nie to to nie byłyby Dodami, Mandarynami i Britnej Spirsami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wamal Re: gdzie Doda... 16.06.06, 15:13 Być może to tylko głupie plotki i fantazje, ale Doda i Sharon Stone mają zbliżony iloraz inteligencji. IQ > 160. Pewnie nie ma tu nic do rzeczy fakt, że obie są blondynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 19:17 mirka18 napisała: > Kończyła w Warszawie. Od 14 roku życia występowała w teatrze Buffo.Jeden z > najlepszych polskich głosów/ opinia Elżbiety Zapendowskiej-jurorki Idola/Wcale > nie jest glupia.Wolę ją od wielu innych piosenkarek.Ma to coś czego innym brak. oprócz występów w Buffo miała inne, przed kamerami, bardzo rozwojowe dla jej osobowosci zdziry. a pioseneczki oparte na motywach bazunowych trafiaja w takie gusta jak jej fanów. tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: gdzie Doda... 03.06.06, 20:18 Unikasz odpowiedzi...znasz Dode, aby w ten sposob ja oceniac? fjono! Odpowiedz Link Zgłoś
ukrywam_sie_pod_nickiem Re: gdzie Doda... 03.06.06, 20:24 nie wiem gdzie się edukowała, wiem jedno: Doda ma cudowny uśmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka5555555555 Re: gdzie Doda... 03.06.06, 21:10 ambitnych piosenek to Doda nie ma.Poza tym wielu naprawdę genialnych artystów daje swoje teksty do obróbki, a Doda tego nie robi i to jest błąd.Może gdyby nie pisała sama swoich piosenek to może byłyby bardziej ambitne.Jedyna jej fajna piosenka to Znak Pokoju który był napisany na cześć JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
anjali_sharma Re: gdzie Doda... 16.06.06, 15:33 Wygląd Dody kojarzy mi się z kalendarzami z gołymi babami z czasów PRL-u, dla podstarzałych, prymitywnych facetów. Taki ma styl, ta dziewczyna. Sama skazuje się na krytykę ta dziewucha, która nigdzie nie umie się zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: gdzie Doda... 16.06.06, 15:39 chyba źle ją oceniasz. Długo myślałam tak jak Ty ale już wiem że to co widzimy to zamierzony image sceniczny, także w wywiadach i wypowiedziach choćby incydentalnych. To obraz dla maluczkich mający "łapać" za serce i zbliżać Dodę do mas! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anjali_sharma Re: gdzie Doda... 16.06.06, 15:46 Tak, oceniam ją po tym, co widzę, to chyba normalne. Źle ją oceniam? To co powinnam napisać, żebyś powiedziała, że dobrze ją oceniam? Ta osoba nie wzbudza mojej sympatii, nie jest wg sympatyczna ani nie łapie mnie za serce. No, chyba, że w ten sposób łapie, że mi jej szkoda. I niech mi ktoś nie pisze bzdur, że jej zadroszczę urody, jest mnóstwo kobiet ładnych, aktorek, czy piosenkarek. Ja akurat lubię patrzeć na ładnych ludzi, przyciągają mój wzrok, ale Doda tak się stylizuje, że wygląda obleśnie, a nie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: gdzie Doda... 16.06.06, 16:05 Ile masz nickow? .. bo nie pisałam do Ciebie ale wyjaśniam jeszcze raz że właśnie o tym mowilam o czym Ty później napisałaś. Doda jest ladną młodą kobietą i tego nikt kwestionuje a stylizuje się (prostota żeby nie powiedzieć prostactwo, wulgarność, pospolitość, głupiutkie miny, idiotyczny śmiech, ekshibicjonistyczne historyjki i obrazki ...) dla tych którzy później kupują jej płyty, to ich "lapie za serce". Ty, prawdopodobnie, jestes poza zasięgiem jej zabiegów o popularność i nie do Ciebie kieruje swoje "sygnały" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anjali_sharma Re: gdzie Doda... 16.06.06, 16:18 Sorry, czasem trudno się połapać, w tej strukturze postów. Myślałam, że do mnie pisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
mizzi1 Re: gdzie Doda... 16.06.06, 16:01 Wiem, że przez jakiś czas chodziła do Słowackiego w warszawie, ale czy skonczyla tego nie jestem pewna... Odpowiedz Link Zgłoś
radek.majdan w sekrecie wam powiem 16.06.06, 20:37 że doda owszem chodziła do liceum, owszem w ciechanowie, ale kto powiedział, że to liceum skończyła?.... hyhyhy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś