Dodaj do ulubionych

Monika Kuszyńska

05.06.06, 20:22
Czy może coś wiecie na temat aktualnego stanu jej zdrowia po wypadku?
Obserwuj wątek
    • polili1 Re: Monika Kuszyńska 05.06.06, 22:04
      W Opolskich kuluarach chodziły plotki że nie ma czucia w nogach i nie wiadomo czy będzie chodzić
      (zmiażdżone dwa kręgi), natomiast Janson nadal w stanie bardzo ciężkim. Ale jak jest naprawdę...Zdajsie
      że nie chcą informować oficjalnie, widocznie mają powody.
      • jesienna100 Re: Monika Kuszyńska 05.06.06, 23:10
        wiem z bezposredniego zrodla ze o ile janson czuje mrowienie w nogach o tyle monika niestety czucia w
        nogach nie ma. sciskajmy kciuki bo musialby sie teraz zdarzyc cud ..
    • dana75 Re: Monika Kuszyńska 06.06.06, 08:07
      A co na to Rurak? Czy oni są jeszcze razem?
      • phi.phi Re: Monika Kuszyńska 06.06.06, 09:05
        dana75 napisała:

> A co na to Rurak? Czy oni są jeszcze razem?

Nie, nie są.
    • mirah Re: Monika Kuszyńska 06.06.06, 11:53
      A teraz na onecie wystosowali apel o pieniądze na ich rehabilitacje, żenada...
      • ankas4 Re: Monika Kuszyńska 06.06.06, 16:39
        Ja również BARDZO wspóczuje Pani Monice i temu drugiemu Panu , jednak uwazam ,ze
        pieniądze na rehabilitacje to niech ktoś zbiera ( jesli juz) w środowisku
        artystów... i nie chodzi tutaj czy poszkodowani maja duzo kasy czy nie... ale
        jednak wywodzą się z srodowiksa artystycznego wiec niech artysci im pomogą..nie
        wiem czy mój post bedziedobrze odczytany, naprawdę nic nie mam do Pani Moniki
        ale ... ten kto wymyslił taką akcje lekko przesadził.
        • lilith76 Re: Monika Kuszyńska 06.06.06, 16:43
          jest kategoria "oddanego fana", który na taki apel zapewne jakoś odpowie.

ciemną stroną wolnego zawodu jest to, że - jeśli się nie odkłada (czy jest z
          czego?), to w sytuacji kryzysowej można wylądować w "przytułku".
          jest jeszcze rodzina.
          • paero123 Re: Monika Kuszyńska 06.06.06, 18:30
            lilith76 napisała:

> jeśli się nie odkłada (czy jest z
            > czego?)

Chyba jest bo kiedys slyszalem jak niejaki Piasek twierdzil, ze z tantiemow za
            jedna piosenke mozna zyc na dobrym poziomie przez pol roku (moze cos pokrecilem
            ale proporcje byly sluszne). A Varius (przynajmniej Janson jako autor utworow)
            mial ich kilka na swoim koncie a wiele jest ciagle granych... Do tego wplywy ze
            sprzedazy plyt, koncerty promocyjne, chaltury na imprezach firm itp. Powinno być
            niezle. Mam nadzieje, ze byli tez dobrze ubezpieczeni od takich okolicznosci, bo
            artysci maja chyba ubezpieczenia na narzedzia swojej pracy jak palce u rak,
            struny glosowe? Cyz to tylko za granica?

Pozdrawiam
            • amikeo Re: Monika Kuszyńska 06.06.06, 18:47
              Z tantiemów z dobrych przebojów można chleb całe życie kupować... A Janson
              miała takich kilka.
              • kubissimo Re: Monika Kuszyńska 06.06.06, 18:50
                "z tantiem" jezeli juz ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka