Dodaj do ulubionych

Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-)

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 08:07
Nie zmarnujcie tej szansy!
Obserwuj wątek
    • Gość: bnew Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: 217.153.8.* 25.10.01, 08:13
      alleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      kuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeszęęęęęęęęęęęęęęę
      głosujcie na obelixa
    • gale Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) 25.10.01, 08:20
      No i dobrze: wreszcie dowiemy się kto cieszy się większą popularnością -
      bezbarwna Bogucha czy skretyniały wieśmak. Ja stawiam na wylot wieśmaka!!!

gale
      ----
      gale.blog.pl
      • Gość: jaro Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.10.01, 09:51
        sam jesteś wieśmak popaprańcu
        • ina_d Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) 25.10.01, 09:54
          Żeby tak "w twarz?! w twarz?!"
          • Gość: jaro Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.10.01, 10:04
            ina
            twoje posty o irku tez mi sie nie podobaja,
            ale jestes kobietą to na tym stwierdzeniu poprzestane
            • ina_d Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) 25.10.01, 10:10
              A ulżyj sobie jak musisz. Ale, że jestem gruba i brzydka juz było.
              Wiesz ile postów tutaj nie podoba mi się? Ale w głowie mam cos wiecej niż stek
              przekleństw.
              • Gość: jaro Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.10.01, 10:13
                a co ty właściwie chceszo od irasa
                przeciez on kreci calym tym burdelem
                • ina_d Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) 25.10.01, 10:24
                  Jak masz trochę czasu, to poszukaj odpowiedzi w poprzednich postach. W
                  telegraficznym skrócie: chodzi nam o to, że potrzebujemy troche więcej poza
                  buraczanym zachowaniem, brakiem ogłady, brakiem higieny, malowaniem paznokci,
                  noszeniem szmat na głowie, brakiem logiki itd. by uznać kogoś za interesującego.
                  • Gość: euzebio Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 10:31
                    ina_d, jesli potrzebujecie czegos wiecej to poogladaj sobie ogród sztuk czy
                    innego pegaza. nie oczekuj czegos wiecej od rozrywki w stylu BB. zgadzam sie z
                    jaro, ze gdyby nie irek w burdelu BB nic by sie nie dział, bo przeciez do czego
                    zdolna jest Bogucha, Kupa, "niesmiertelna" Anka, bezplciowy Dejvid i Jureczek.
                  • Gość: jaro Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.10.01, 10:34
                    pogrzebałem w waszych postach i odnalazlem slady buraczanego zachowania, braku
                    ogłady i higieny. nie wiem czy malujecie paznokcie i nosicie szmaty na głowie,
                    ale podejrzewam, ze to tez wam sie czasami zdarza.
                    a moze wy sie tak wiele nie roznicie od irasa?
                    • Gość: Ina Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 11:02
                      cokolwiek nosimy to nie sa to szmaty i nie sa brudne.
                      a do euzebio: owszem dzieje sie cos w burdelu bb. i niech sie dzieje. czyzbysmy
                      nie mieli prawa tego krytykowac? mamy. czy wszyscy musza byc jednomyslni? nie.
                      • Gość: euzebio Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 11:17
                        Gość portalu: Ina napisał(a):

> cokolwiek nosimy to nie sa to szmaty i nie sa brudne.
                        > a do euzebio: owszem dzieje sie cos w burdelu bb. i niech sie dzieje. czyzbysmy
                        >
                        > nie mieli prawa tego krytykowac? mamy. czy wszyscy musza byc jednomyslni? nie.

post skierowany był do iny_d, ktorej chodziło, że oczekuje czegoś wiecej niz
                        jakieś "buraczane zachowanie...itp".
                        pozdra

• Gość: mb Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.tele2.pl 25.10.01, 14:45
                        NO WŁAŚCIWIE MY KOBIETY NICZYM SIĘ OD IRKA NIE RÓŻNIMY
                        MY NIE MAMY JĄDER I ON TEŻ NIE MA!!!!!!
                        CO TO ZA CHŁOP, KTÓRY POD PUBLIKĘ POZBYŁ SIE WŁASNEGO PRZYRODZENIA
                        I MALUJE SOBIE PAZNOKCIE!!! SYF NAD SYFY TEN WASZ CALY IREK
                        MOZE TO WŁAŚNIE ON JEST TYM PEDAŁEM, KTÓREGO OBJAWIENIA WSZYSCY OCZEKUJA!
                • Gość: iga Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 12:05
                  Gość portalu: jaro napisał(a):

> a co ty właściwie chceszo od irasa
                  > przeciez on kreci calym tym burdelem

No, to do kompletu mamy jeszcze alfonsa ???

• Gość: markojl Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 10:30
      TEŻ ZAJEBIŚCIE SIĘ CIESZĘ!!! A Z TYM KETCHUPEM TO SOBIE JAJA ZROBILI!! TAKI
      MAŁY SLOICZEK!! PRZECIEZ BOGUCHA WPIERDOLIŁABY NAWET WIADRO TEGO KETCHUPU W
      CIĄGU TYCH DWÓCH MINUT!!! NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WYJŚCIA TEJ OBRZYDLIWEJ
      KROWY!!!
      • Gość: iga Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 12:13
        Dobrze, że nie trafiło na Irka. Jeszcze by mu się ten katchup na mózg rzucił.
        Ale byłaby strata.
        • gale Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) 25.10.01, 12:44
          Ojej, nawet nie strasz, toż to koszmarna strata dla polskiego życia
          intelektualnego by była. Wolę nie myśleć co by było gdyby ten Nikifor polskiej
          myśli, ten Kisielewski ver. 2001 odszedł od zmysłów...

gale
          ----
          gale.blog.pl
          • Gość: iga Re: Ludzie!!!-CUD... Bogucha do odstrzału:-) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 13:47
            Zmartwiłeś mnie. O tym nie pomyślałam. A jakie biedne byłyby nasze dzieci! Bez
            nauk Irka stałyby się upośledzone intelektualnie. To dopiero byłaby strata.
    • Gość: XXXXXXXX Re: Ludzie!!!-CUD... do jaro i euzebio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.01, 11:33
      galo i ina to ta sama pyra poznańska ,i może sobie wymyśleć jeszcze 10 nicków i
      loginów ale IP (nr) będzie miał zawsze ten sam.
      • Gość: Ina Re: Ludzie!!!-CUD... do jaro i euzebio IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 11:35
        Czego sie nacpales? Zebys wiedzial co powiedziec na pogotowiu.
      • gale Re: Ludzie!!!-CUD... do jaro i euzebio 25.10.01, 12:46
        "galo"? Pajacyku, po pierwsze naucz się czytać. Po drugie loguję się via
        gazeta.pl, a co za tym idzie i tak nie widzisz mojego ip. Po trzecie, gdybyś
        jednak zobaczył moje ip to dostrzegłbyś, że albo korzystam z łącz komutowanych
        strefy numeracyjnej odległej od Poznania jakieś 300 km albo z łącz komutowanych
        w sieci komórkowej.

gale
        ----
        gale.blog.pl
        • Gość: Ina Re: Ludzie!!!-CUD... do jaro i euzebio IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 13:04
          Chyba musiałbyś mu wytłumaczyć "via", "komutowane" itd. Inaczej chyba i tak nie
          jest w stanie zrozumieć.
          • gale Re: Ludzie!!!-CUD... do jaro i euzebio 25.10.01, 13:10
            Wybacz ale nie ponoszę odpowiedzialności za to, że ktoś nie przyłożył się do
            czytania "Elementarza" Falskiego albo za to, że czyjś słownik ogranicza się do
            trzech słów: kurwa, pedał i chuj.

gale
            ----
            gale.blog.pl
        • Gość: euzebio Re: Ludzie!!!-CUD... do gale IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 13:06
          chuj mnie obchodzi skad piszesz i gdzie mieszkasz, wiec odpowiadaj na pytania
          temu, kto je zadaje.
          • gale Re: Ludzie!!!-CUD... do gale 25.10.01, 13:09
            Konik nerwusek? Synku, odpowiadam temu, kto mnie spytał a to, że czytasz posty
            nie dla Ciebie przeznaczone to już Twój problem. I weterynarza, który opiekuje
            się Twoją "psychiką".

gale
            ----
            gale.blog.pl
            • Gość: euzebio Re: Ludzie!!!-CUD... do gale IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 13:30
              gale napisał(a):

> Konik nerwusek? Synku, odpowiadam temu, kto mnie spytał a to, że czytasz posty
              > nie dla Ciebie przeznaczone to już Twój problem. I weterynarza, który opiekuje
              > się Twoją "psychiką".
              >
              > gale
              > ----
              > gale.blog.pl

drogi gale
              nie pisz do mnie "synku", poza tym skoro odpowiadasz komus innemu to nie pisz w
              temacie ...do jaro i euzebia.
              konik nerwusek, weterynarz uff ale mnie zdenerwowałeś. to straszne, straszniejsze
              od tego było tylko, jak na razie, przeczytanie Twojego bloga.

• Gość: jaro Re: Ludzie!!!-CUD... do gale IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.10.01, 13:47
                gale pedale

twoje posty coraz bardziej mnie denerwują
                jeszcze chwila i bede zmuszony cie zjebać
                • Gość: jaro Re: Ludzie!!!-CUD... do gale IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.10.01, 13:56
                  jeszcze pytanie do gala

co to jest elementarz falskiego?
                  • Gość: xx Re: Ludzie!!!-CUD... do gale IP: *.chello.pl 25.10.01, 14:40
                    Mnie tez wkurwiaja pretensjonalne texty gala. Uwaza, ze Irek jest skretyniały
                    tylko dlatego ze maluje paznokcie i nosi cos na glowie. Gal, ktory przeczytal
                    wszystkie ksiazki falskiego i 13 tomowa encyklopedie w ciagu 2 godzin, jest
                    autorem najnudniejszej strony internetowej (ktorą reklamuje z uporem maniaka).

co za sztywniak jebany.
                    • gale ot 25.10.01, 14:57
                      OK, po kolei:

> Mnie tez wkurwiaja pretensjonalne texty gala.

Poprawka - gale'a

> Uwaza, ze Irek jest skretyniały
                      > tylko dlatego ze maluje paznokcie i nosi cos na glowie.

Zdecydowanie nie tylko dlatego. Mam na poparcie swojej tezy znacznie więcej
                      znacznie istotniejszych argumentów, które znajdziesz na tym Forum.

> Gal, ktory przeczytal
                      > wszystkie ksiazki falskiego i 13 tomowa encyklopedie w ciagu 2 godzin,

Poprawka: gale, syneczku, gale! Nie wiem ile książek napisał stary Falski (tak,
                      nazwiska piszemy wielką literą).

> jest
                      > autorem najnudniejszej strony internetowej

Kwestia gustu, jak zauważyłeś, galeblog jest dość popularny i ma swoich bywalców.
                      I to na _ich_ opinii mi zależy, nie na Twojej.

> (ktorą reklamuje z uporem maniaka).

A takie pojęcie jak "sig" znasz, synku?

> co za sztywniak jebany.

Netykiety się nie czytało?

gale
                      ----
                      gale.blog.pl
                  • gale Re: Ludzie!!!-CUD... do gale 25.10.01, 14:51
                    To taka książeczka, z której można nauczyć się literek. Bardzo wartościowa
                    literatura, polecam na początek.

gale
                    ----
                    gale.blog.pl
                    • Gość: MB Re: Ludzie!!!-CUD... do gale IP: *.tele2.pl 25.10.01, 15:00
                      TERAZ TO WKURWILES PARE OSOB.CO TAKI MĄDRY CZŁOWIEK (PODKREŚLASZ TO W KAŻDYM
                      POSCIE), OCZYTANY (ELEMENTARZY I GAZETEK O KOMPUTERACH) JAK TY ROBI NA TAKIM
                      ZAPYZIALYM FORUM O BIG BROTHERZE- POJEBANIEC JESTES I TYLE.
                      I UWAZAJ BO JESZCZE KTOŚ CI JEBNIE ŚWIATŁOWODEM- SKORO KUMASZ O CO CHODZI BO
                      PODOBNO TAKICH SŁÓW NIE ZNASZ? TAKA DARMOWA PORADA DLA CIEBIE, NASTEPNA BEDZIE
                      JUZ KOSZTOWALA! POJEBIE
                      • gale ot 25.10.01, 15:12
                        ?
                        Jakieś kompleksy? Problem z caps lockiem? Z osobowością?

eot, po prostu eot

gale
                        ----
                        gale.blog.pl
                        • Gość: MB Re: ot IP: *.tele2.pl 25.10.01, 16:07
                          LECZ SIE NA MÓZG BARANI ŁBIE,MOŻE JAKIŚ ZASTRZYK NA USPOKOJENIE.
                          JAK MASZ OBSESJE NA PUNKCIE MILOŚCI HOMOSEKSUALNEJ (WIDZIALAM ZE PODUPCZYCH
                          CHLOPCA OD TYLU TEZ LUBISZ- KUBA NP.) TO TU SIE NIE ZREALIZUJESZ.
                          TO FORUM O BB A NIE SZUKAM PARTNERA, PEDALE/ ALBO LESBO
                    • Gość: jaro Re: Ludzie!!!-CUD... do gale IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.10.01, 15:54
                      gale pedale
                      a czy z tej wartościowej książki z której można się nauczyć literek można się
                      również dowiedzieć co to jest via i komutowane?
                      bo tak wynika z toku twojego pierdolonego rozumowania
              • gale offtopicznie 25.10.01, 14:53
                Zgodnie z Twoim życzeniem zmieniłem topic na właściwy.
                Dobrze, córuś, nie będę do Ciebie pisał "synku".

Dzięki za wyrazy uznania dla bloga :)

gale
                ----
                gale.blog.pl
                • Gość: mb Re: offtopicznie IP: *.tele2.pl 25.10.01, 15:03
                  A JAK PISZESZ TAKIE KRETYŃSKIE TEKSTY TO ONANIZUJESZ SIE?
                  BO WIDZE ZE MĘDRKOWANIE Z ELEMENTARZA BARDZO CIE PODNIECA
                  • gale Re: offtopicznie 25.10.01, 15:13
                    Tak jak powiedziałem, eot.

gale
                    ----
                    gale.blog.pl
                    • Gość: mb Re: offtopicznie IP: *.tele2.pl 25.10.01, 16:12
                      he,he i tu cie boli geju z koziej wólki.
                      Pobzykałbyś Boguśke, Irka i ta całą zgraję, ale nie mogę
                      bo ptaszek maleńki, nawet Kuby byś nie puknął.
                      Kompleksy? teraz wiemy kto je ma- największy książkowy pojeb czyli ty.
                      A CZYTAĆ WOGÓLE UMIESZ, CZY TYLKO ZE SŁYSZENIA WALISZ EOTAMI!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka