Gość: Sonia IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 07:54 Dlaczego Wy tak nie lubicie Kuby.Przecierz On jest bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berta Re: Kuba IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 13:14 Ja też tak uważam .Denerwował mnie na początku , ale teraz zaczynam go lubić coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Kuba IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:07 tu po prostu nie lubią ludzi normalnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Kuba IP: *.metronet.pl 28.10.01, 15:34 Kuba jest swietny, cudowny, ładny, przystojny, elegancki, taktowny, miły, uprzejmy, szarmancki. Po prostu jest super. Pozdrawiam jego fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gmer Re: Kuba IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 19:23 Szarmancki szcególnie wtedy, gdy bije kobiety po tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kuba IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 19:21 Jest nie do zniesienia. Jego podniosły piszczący głos, ciągłe kontrolowanie wzrokiem kamer, żeby dobrze wypaść. Z łysą głową ma szanse jedynie zagrać Tuhaj- Beja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO Re: Kuba IP: *.esripolska.com.pl 29.10.01, 19:32 Popieram Cię Aniu Kuba jest sztuczny, a jego reakcja na swoją dziewczynę była nieco dziwna, jakby wstyd z oszołomieniem. Miłam wrażenie, że najchętniej na jej widok zapadłby się pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trottola Re: Kuba IP: *.chello.pl 29.10.01, 19:47 Z tą łysiną Kubuś-Pizduś najbardziej nadaje się do "Łysych i blondynek" - ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO Re: Kuba IP: *.esripolska.com.pl 29.10.01, 19:54 Następnie do programu "urzekła mnie twoja historia" jak to poświęcił się dla dzieci by mogły zobaczyć Myszkę Miki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: Kuba IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 15:13 Ja też uwielbiam Kubusia. Lubię takich 27-latków, którzy panicznie boją się Big Brachola, udają, że nie donoszą na kolegów, ale łamią się już po kilku pytankach, walą panienki po dupie, bawią się w kalambury, nie mają własnego zdania na żaden temat, ale zawsze wiedzą wsystko najlepiej. Kubuś jest wspaniały. Niech wraca do nas jak najszybciej, zaraz po Bogusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Kuba IP: *.multicon.pl 31.10.01, 19:14 Kuba to prymityw,ćwierćintelektualista,pozbawiony poczucia humoru,nie ma nic do powiedzenia,brak mu życiowego celu,wszakże to dzieciak uczepiony maminej spódnicy,naprawdę szokują mnie peany na jego cześć,bardziej nudna i bezbarwna jest tylko Bogusia.I pomyśleć,że pokładałam w nim wielkie nadzieje.A swoją drogą-zabawa sztucznym członkiem,rozeznanie w kwestiach makijażu,piszczący głosikitp.itd.Czyżby rzeczywiście był gejem?Jeżeli tak,to jest to kolejny argument przeciw Kubusiowi-nie znoszę bowiem ,gdy ktoś ukrywa swoją prawdziwą tożsamość za sprawą zimnej kalkulacji(Polska jest w końcu bardzo nietolerancyjnym krajem),ale czy Kuba jest do niej zdolny? Odpowiedz Link Zgłoś