Dodaj do ulubionych

tesknie za ilona

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 09:30
baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo tesknie za ilona.
mam nadzieje ze choc na chwile bedzie dzis w ringu.

ILONO WROC!!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • Gość: zorn Re: tesknie za ilona IP: 62.93.81.* 28.10.01, 11:25
      zakochałeś sie w niej, przyznaj sie!
      • Gość: berta Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 13:11
        a ja mam jej dość .Mogę zrozumieć , że nie przepada za większością
        mieszkańców BB , ale to nie upoważnia jej do obrabiania im tyłka .
        Robi to na każdym kroku ,Gdzie może i jak może .A co z prawem do
        obrony ??? Nic nie wnosła do domu . Przy zadaniach mogliśmy obserwować
        jej brak zangażowania lub gwałtowną zmianę nastroju
        • Gość: robbeb Re: tesknie za ilona IP: *.chello.pl 28.10.01, 13:53
          A co upoważnia innych do wyśmiewania się z Irka? Co wniosła do domu można
          zobaczyć teraz gdy jej nie ma. Znowu "mydlane" dyskusje i walki na
          poduszki.Jakie zadania takie zaangażowanie.
          • Gość: beta Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 14:09
            Dalej twierdzę , że nic nie wniosła . A jej przyjażń z Irkiem ? - otóż
            wchodząc do domu doskonale wiedziała , kto cieszy się największą
            popularnością wśród widzów (Irek) i postanowiła to wykorzystać . inna
            sprawa , że grupa to jej ułatwiła . A teraz obrabia tyłek Jurkowi i
            Kubie , bo to z nimi przegrała i nie moze tego przetrawić . Nie
            lubię jednego i drugiego , ale wolę ich niż zawistną i niby szczerą
            panienkę .
            • Gość: iga Re: tesknie za ilona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:22
              Była bardzo zaskoczona. Nie mogła uwierzyć, że z nimi przegrała. Cały plan
              zachowywania się wymyślony na potrzebę pobytu w domu BB okazał się niewypałem.
              Biedaczka myślała, że jej oryginalność podbiła serca telewidzów - a tu taki
              pasztet. Poza tym w cale nie uważam, że wywalanie każdemu prawdy (wszędzie,
              Przy wszystkich i przy każdej okazji) byłoby popularne w jakimkolwiek
              środowisku. Na wszystko jest czas i miejsce.
              • Gość: xxx Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 17:46
                Skoro jest taka szczera , jak twierdzi , to dlaczego nikomu w domu BB
                nie powiedziała wprost co o nim sądzi ?! Zaczęła to dopiero robić po
                wyjściu . Chyba szczerość nie polega na obrabianiu kogoś poza oczy
                tylko waleniu prawdy w oczy.
                • Gość: iga Re: tesknie za ilona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:57
                  Ilona nie była szczera, ona mówiła tylko, że jest szczera - a to jest różnica.
                  Tyłek innym obrabiała już w domu BB - ale tylko w pokoju zwierzeń, gdy inni nie
                  słyszeli.
                  Pozdrawiam
    • Gość: iga Re: tesknie za ilona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:16
      Jak tak tęsknisz, to zajrzyj na twój.onet/bb - reality show. podpisuje się
      ILonenn. Leć tam i już nie płacz.
      Miłej rozmowy
    • Gość: Ania Re: tesknie za ilona IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 19:08
      To była jedyna osoba prawdziwa w tym programie. Uważam, że odpadła nie z powodu
      głosów publiczności , ale z powodu przekrętu realizatorów. Widocznie stała się
      niewygodna. Gdyby była dłużej , to zapędziła by w "kozi róg" tych wszystkich
      zakłamanych uczestników BB, bojących narazić się na nominację ,przez
      wypowiadanie własnego zdania. Nie do zniesienia są ich odpowiedzi typu : "nie
      wiem", " nie uważam" , " każdy z nas". Ilona nie bała się wypowiadać głośno
      własnego zdania, mimo iż niejednokrotnie narażała się wypowiedzią innym
      uczestnikom BB.
      • Gość: pikus Re: tesknie za ilona IP: *.turboline.skynet.be 28.10.01, 19:13
        tesknicie za ilona to wlazcie na strone www.bbforum.prv.pl tam jest obszrne
        forym w ktorym ilona od wczoraj bierze udzial razem z piotrem lato
        • Gość: tryb Re: tesknie za ilona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:41
          A czy zauwazyliscie, ze wiekszosc tych na forum, ktorzy sa przeciwko Ilonie, to
          kobitki. I wcale im sie nie dziwie, taka zgrabna i inteligentna laska moze
          dzialac na nerwy zakompleksionych panienek. Prawda Iga?
          • Gość: iga Re: tesknie za ilona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:03
            Nie jestem panienką i nie jestem zakompleksiona. Poza tym, to forum nie
            powstało w celu oceniania ludzi tu piszących, ale program BB i jego
            uczestników. Nie oceniam też wyglądu szanownej Ilonki, bo mam to gdzieś. Nie
            pasuje mi jej charakter i zaręczam ci, że jest mi wszystko jedno czy będzie to
            superlaska, czy superfacet. Nie komentuję też wyłącznie opinii na temat Ilony.
            Pozdrawiam.
            • Gość: tryb Re: tesknie za ilona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:16
              Gość portalu: iga napisał(a):

> Nie jestem panienką i nie jestem zakompleksiona. Poza tym, to forum nie
              > powstało w celu oceniania ludzi tu piszących, ale program BB i jego
              > uczestników. Nie oceniam też wyglądu szanownej Ilonki, bo mam to gdzieś. Nie
              > pasuje mi jej charakter i zaręczam ci, że jest mi wszystko jedno czy będzie to
              > superlaska, czy superfacet. Nie komentuję też wyłącznie opinii na temat Ilony.
              > Pozdrawiam.

jasne, gadki szmatki. Pozdrawiam tez
      • Gość: beta Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 19:42
        Aniu ! Ja uważam , że jednak odpadła głosami publuczności , która szybko
        rozszyfrowała jej strategie - czyli atak na tych wszystkich , którzy
        nie przepadają za Irkiem , bo wiedziała o jego "popularności" na
        zewnątrz
    • Gość: beta Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 22:13
      Ilona poprzez ciągłe powtarzanie , że nominowałaby Jurka i Kubę staje
      się poprostu nudna . Czemu , co sądzi o wszystkich , nie powiedziała im
      wprost , gdy była w domu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka