Gość: kamm IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 09:30 baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo tesknie za ilona. mam nadzieje ze choc na chwile bedzie dzis w ringu. ILONO WROC!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorn Re: tesknie za ilona IP: 62.93.81.* 28.10.01, 11:25 zakochałeś sie w niej, przyznaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 13:11 a ja mam jej dość .Mogę zrozumieć , że nie przepada za większością mieszkańców BB , ale to nie upoważnia jej do obrabiania im tyłka . Robi to na każdym kroku ,Gdzie może i jak może .A co z prawem do obrony ??? Nic nie wnosła do domu . Przy zadaniach mogliśmy obserwować jej brak zangażowania lub gwałtowną zmianę nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbeb Re: tesknie za ilona IP: *.chello.pl 28.10.01, 13:53 A co upoważnia innych do wyśmiewania się z Irka? Co wniosła do domu można zobaczyć teraz gdy jej nie ma. Znowu "mydlane" dyskusje i walki na poduszki.Jakie zadania takie zaangażowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 14:09 Dalej twierdzę , że nic nie wniosła . A jej przyjażń z Irkiem ? - otóż wchodząc do domu doskonale wiedziała , kto cieszy się największą popularnością wśród widzów (Irek) i postanowiła to wykorzystać . inna sprawa , że grupa to jej ułatwiła . A teraz obrabia tyłek Jurkowi i Kubie , bo to z nimi przegrała i nie moze tego przetrawić . Nie lubię jednego i drugiego , ale wolę ich niż zawistną i niby szczerą panienkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: tesknie za ilona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:22 Była bardzo zaskoczona. Nie mogła uwierzyć, że z nimi przegrała. Cały plan zachowywania się wymyślony na potrzebę pobytu w domu BB okazał się niewypałem. Biedaczka myślała, że jej oryginalność podbiła serca telewidzów - a tu taki pasztet. Poza tym w cale nie uważam, że wywalanie każdemu prawdy (wszędzie, Przy wszystkich i przy każdej okazji) byłoby popularne w jakimkolwiek środowisku. Na wszystko jest czas i miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 17:46 Skoro jest taka szczera , jak twierdzi , to dlaczego nikomu w domu BB nie powiedziała wprost co o nim sądzi ?! Zaczęła to dopiero robić po wyjściu . Chyba szczerość nie polega na obrabianiu kogoś poza oczy tylko waleniu prawdy w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: tesknie za ilona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:57 Ilona nie była szczera, ona mówiła tylko, że jest szczera - a to jest różnica. Tyłek innym obrabiała już w domu BB - ale tylko w pokoju zwierzeń, gdy inni nie słyszeli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: tesknie za ilona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:16 Jak tak tęsknisz, to zajrzyj na twój.onet/bb - reality show. podpisuje się ILonenn. Leć tam i już nie płacz. Miłej rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: tesknie za ilona IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 19:08 To była jedyna osoba prawdziwa w tym programie. Uważam, że odpadła nie z powodu głosów publiczności , ale z powodu przekrętu realizatorów. Widocznie stała się niewygodna. Gdyby była dłużej , to zapędziła by w "kozi róg" tych wszystkich zakłamanych uczestników BB, bojących narazić się na nominację ,przez wypowiadanie własnego zdania. Nie do zniesienia są ich odpowiedzi typu : "nie wiem", " nie uważam" , " każdy z nas". Ilona nie bała się wypowiadać głośno własnego zdania, mimo iż niejednokrotnie narażała się wypowiedzią innym uczestnikom BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: tesknie za ilona IP: *.turboline.skynet.be 28.10.01, 19:13 tesknicie za ilona to wlazcie na strone www.bbforum.prv.pl tam jest obszrne forym w ktorym ilona od wczoraj bierze udzial razem z piotrem lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: tesknie za ilona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:41 A czy zauwazyliscie, ze wiekszosc tych na forum, ktorzy sa przeciwko Ilonie, to kobitki. I wcale im sie nie dziwie, taka zgrabna i inteligentna laska moze dzialac na nerwy zakompleksionych panienek. Prawda Iga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: tesknie za ilona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:03 Nie jestem panienką i nie jestem zakompleksiona. Poza tym, to forum nie powstało w celu oceniania ludzi tu piszących, ale program BB i jego uczestników. Nie oceniam też wyglądu szanownej Ilonki, bo mam to gdzieś. Nie pasuje mi jej charakter i zaręczam ci, że jest mi wszystko jedno czy będzie to superlaska, czy superfacet. Nie komentuję też wyłącznie opinii na temat Ilony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: tesknie za ilona IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:16 Gość portalu: iga napisał(a): > Nie jestem panienką i nie jestem zakompleksiona. Poza tym, to forum nie > powstało w celu oceniania ludzi tu piszących, ale program BB i jego > uczestników. Nie oceniam też wyglądu szanownej Ilonki, bo mam to gdzieś. Nie > pasuje mi jej charakter i zaręczam ci, że jest mi wszystko jedno czy będzie to > superlaska, czy superfacet. Nie komentuję też wyłącznie opinii na temat Ilony. > Pozdrawiam. jasne, gadki szmatki. Pozdrawiam tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 19:42 Aniu ! Ja uważam , że jednak odpadła głosami publuczności , która szybko rozszyfrowała jej strategie - czyli atak na tych wszystkich , którzy nie przepadają za Irkiem , bo wiedziała o jego "popularności" na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: tesknie za ilona IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 22:13 Ilona poprzez ciągłe powtarzanie , że nominowałaby Jurka i Kubę staje się poprostu nudna . Czemu , co sądzi o wszystkich , nie powiedziała im wprost , gdy była w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś