Dodaj do ulubionych

Kogo teraz wyrzucimy

IP: 195.164.207.* 31.10.01, 09:55
Zastanawiam sie kogo teraz wyrzucimy. Wybor jest na prawde szeroki i glosy moga
sie rozlac rownomiernie przez co moze wyjsc niespodziewana osoba. to tak jak
nominowanie osoby "bo ma najmniejsze szanse na glosy od innych i wyjscie z
programu". Jak osobiscie kibicuje wyjsciu tej grubej baby. Spiaca krolewna juz
sie za darmoche nazarla. Pani juz dziekujemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: wic Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.metronet.pl 31.10.01, 10:56
      Gruba Waflara wypad !!!
    • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 12:26
      Mam ogromna nadzieje, ze wreszcie wyleci brudny cham Irek.

• Gość: yyy Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 13:18
        Sam jestes brudny cham
        • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 13:30
          Gość portalu: yyy napisał(a):

> Sam jestes brudny cham

Ha Ha Ha

umre ze smiechu

oto umyslowosc fana Irka - obrazac (najprymitywniej jak sie da) wszystkich ktorzy
          osmiela sie nie podziwiac Jego Smierdzacej Chamskiej Prymitywnosci. I na tym sie
          ich argumenty koncza.
          • Gość: jaro Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.10.01, 13:45
            a to nie ty pierwszy zacząłeś obrażać?
            • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 13:48
              Nie, ja jedynie okreslilam osoba, ktora dobrowolnie poddaje sie ocenie mas
              pokazujac sie w tv. Okreslilam ja zgodnie z tym jak pokazuje sie/jest pokazywana.
              Mozna podac wiele faktow podtrzymujacych ta ocene, podczas gdy obrazanie innych
              dyskutantow na podstawie tego, ze nie lubia danej osoby jest prymitywne i zalosne.
              • Gość: jaro Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.10.01, 13:56
                a jaka jest różnica miedzy ocenianiem kogos kto wystepuje w telewizji a
                ocenianiem kogos kto wystepuje na forum?
                • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 14:04
                  Ano taka: "bohaterow" BB ogladamy kilka godzin dziennie, widzimy jak
                  wspoldzialaja z innymi, jak zachowuja sie w skrajnych warunkach, jak mowia, jak
                  daja sobie rady w nieznanych sytuacjach, jak traktuja innch.
                  Na forum ludzie wyrazaja swoje zdanie krotko i tylko w kwestiach bardzo
                  ograniczonych. Oczywiscie, jezeli ktos wylatuje z "kurwa, Irek jest the best, a
                  reszta niech spierdala", to swiadczy to o nim dosc jednoznacznie, ale nie mozna
                  oceniac ludzi tylko dlatego, ze NIE ZGADZAJA SIE Z NAMI W DROBNEJ KWESTII!!!
                  Pozdrawiam,
                  XXX
                  • Gość: jaro Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.10.01, 14:15
                    twoja kwestia byla drobna ale dobitna...
                    a agresja rodzi agresje
                    • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 14:40
                      Kwestia tego ktorego z mieszkancow domu BB lubimy najbardziej jest wyjatkowo malo
                      waznym elementem osobowosci. Choc niewatpliwie w pewnycm stopniu te osobowosc
                      okresla.
                      A coz ja poradze na to, ze Irek JEST brudnym chamem??? To nie byla inwektywa,
                      tylko diagnoza. Oczywiscie, mozna ujac to jeszcze jako "niedomyty niekulturalny
                      czlowiek", ale jak go widze to mnie skreca ze zlosci. Tak, Irek bydzi we mnie
                      agresje.
                      • Gość: jaro Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.10.01, 14:53

irek nie jest brudnym chamem

irek dla ciebie jest brudnym chamem
                        • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:03
                          A dla kogo nie jest brudnym chamem czlowiek, ktory:
                          1) naokraglo chodzi w tych samych, nieswiezych i wymietych lachach,
                          2) nie myje sie regularnie
                          3) wyglada jak bezdomny zebrzacy po ulicach na alkohol
                          4) obraza wszystkich dookola bez powodu
                          5) nie przywiazuje zadnej wagi do uczuc innych, podczas gdy wymaga od wszystkich,
                          zeby akceptowali jego "ekscentrycznosc"
                          6) nie ma za grosz kultury osobistej
                          ... i tak mozna by wymieniac
                          Przykro mi, jezeli wszystko powyzsze nie przekonuje cie jeszcze do podzielenia
                          MOJEGO zdania

• Gość: Sachmet Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 14:58
                        Jeśli higienę mieszkańców oceniać będziemy na podstawie tego, co pokazuje nam
                        TVN, to ja widzę lepszych kandydatów na brudasów niż akurat Irek. Czy
                        widzieliście kiedyś kąpiącą się Bogusię? Albo Dawida w innych spodniach niż
                        zwykle? A Jurek, który non stop nosi adidasy na gołe nogi?
                        • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:29
                          Gość portalu: Sachmet napisał(a):

> Jeśli higienę mieszkańców oceniać będziemy na podstawie tego, co pokazuje nam
                          > TVN, to ja widzę lepszych kandydatów na brudasów niż akurat Irek. Czy
                          > widzieliście kiedyś kąpiącą się Bogusię? Albo Dawida w innych spodniach niż
                          > zwykle? A Jurek, który non stop nosi adidasy na gołe nogi?

Nikt z mieszkancow nie wyglada tak brudno jak Irek. Mam wrazenie, ze on te rzeczy
                          juz WNIOSL brudne. Sami mieszkancy mowia mu o tym, a oni chyba najlepiej
                          to "czuja". Irkowi po prostu wydaje sie, ze bedac taki "wymiety" jest oryginalny.
                          Zalosne.
                          • Gość: Sachmet Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:40
                            Nigdy nie słyszałam, aby mieszkańcy zwracali Irkowi uwagę, że śmierdzi
                            (pomijamy kwestię cebuli rzecz jasna).
                            Ja natomiast nie zwykłam oceniać ludzi po tym, czy wyglądają na "wymiętych" czy
                            też są odprasowani na sztywno.
                            • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:47

> Nigdy nie słyszałam, aby mieszkańcy zwracali Irkowi uwagę, że śmierdzi
                              > (pomijamy kwestię cebuli rzecz jasna).
                              > Ja natomiast nie zwykłam oceniać ludzi po tym, czy wyglądają na "wymiętych" czy
                              > też są odprasowani na sztywno.

Ja natomiast nie potrafie sie przemoc i po prostu nie zadaje sie z ludzimi,
                              ktorzy chodza w brudnych, potarganych, wymietych ciuchach i roztaczaja wokol
                              siebie "zapachy".

PS od razu zaznacze: nie, nie czulam, na szczescie, jak Irek smierdzi, ale mam
                              powody podejrzewac, ze najczystszy to on nie jest.
      • Gość: Irek Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: 213.77.49.* 31.10.01, 13:41
        Sam jesteś cham palancie
        • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 13:49
          Nastepny! :-))) chyba was zaczne kolekcjonowac!
          • Gość: iga Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 15:05
            Zgadzam się z tobą, ale uważaj na tym forum dla myślących po innej linii niż
            fani Irka zakłada się osobne wątki - taka osobliwa "czarna lista".
            Pozdrawiam.
            • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:39
              Gość portalu: iga napisał(a):

> Zgadzam się z tobą, ale uważaj na tym forum dla myślących po innej linii niż
              > fani Irka zakłada się osobne wątki - taka osobliwa "czarna lista".
              > Pozdrawiam.

Mam tylko pewne watpliwosci, czy istnieje cos takiego, jak linia MYSLENIA fanow
              Irka.
              Pozrdawiam wzajemnie,
              XXX
    • Gość: BORO Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.jasna.tarnow.pl 31.10.01, 13:21
      TO CHYBA OCZYWISTE YETI PSEUDONIM BOGUSIA
      • jgalka Re: Kogo teraz wyrzucimy 31.10.01, 13:32
        Ciesze sie ze sie zgadzamy. Trzeba sie tylko przygotowac. Zrobic zapasy w
        sklepie bo jak sie dorwie do lady lady B. to bedzie koniec.
    • elaf Re: Kogo teraz wyrzucimy 31.10.01, 13:49
      Jestem za wywaleniem Swietego Strazaka vel Sikawka
      albo zamiennie Niesmiertelnej vel Niezabitej.
      • Gość: mona Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: 217.153.4.* 31.10.01, 13:55
        Alez ja tu dawno nie byłam! I chyba wypadłam z kursu, kto to jest Nieśmiertelna?
        • jgalka Re: Kogo teraz wyrzucimy 31.10.01, 14:09
          No wlasnie. Kto to jest ta niesmiertelna?
          • Gość: tryb Re: do xxx IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 14:52
            XXX czytam twoje wypowiedzi na tym forum, czytam i po tej lektruze uwazam, ze
            jestes "brudny cham".
            Przyjemnie? Mimo wszystko pozdrawiam

• Gość: xxx Re: do xxx IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:13
              Gość portalu: tryb napisał(a):

> XXX czytam twoje wypowiedzi na tym forum, czytam i po tej lektruze uwazam, ze
              > jestes "brudny cham".
              > Przyjemnie? Mimo wszystko pozdrawiam

Na jakiej podsatwie wysywasz taki wniosek??? Dlatego ze NIE LUBIE Irka??? Dlatego
              ze smiem to publicznie stwierdzic, ze nie daje sie poniesc fali Irkomanii??? Moze
              nick? IP? Czy moze nie podoba cie sie kroj czcionki???
              Pozdrawiam
              Brudny Cham
              • Gość: jaro Re: do xxx IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.10.01, 15:40
                a może dlatego ze chamsko piszesz o innych?
                • Gość: xxx Re: do xxx IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:44
                  Gość portalu: jaro napisał(a):

> a może dlatego ze chamsko piszesz o innych?

Staram sie jak moge nie obrazac innych dyskutatnow, choc czesto na to zasluguja,
                  natomiast jestesmy tu poto, zeby dac wlasna ocene mieszkancow. A moja o Irku jest
                  wlasnie taka: brudny cham. To nie jest obrazanie, to nawet nie jest chamskie. To
                  po prostu opis tego osobnika. Inni mowia o Bogusi: "pierdolniety wieloryb" - i TO
                  jest chamskie i prymitywne.
                  • Gość: jaro Re: do xxx IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.10.01, 15:48
                    nie bardzo jarze wg jakich kryteriów dzielisz wypowiedzi na chamskie i nie
                    chamskie
                    • Gość: Sachmet Re: do xxx IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:50
                      Jak to wg jakich? Własne- nie chamskie, cudze-chamskie.
                      • Gość: iga Re: do xxx IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 16:20

> Jak to wg jakich? Własne- nie chamskie, cudze-chamskie.

Gratulacje. Doskonałe spostrzeżenie. I o to właśnie chodzi : moje nie chamskie,
                        cudze - chamskie. To jest dopiero tolerancja.

• Gość: Sachmet Re: do xxx IP: *.chello.pl 31.10.01, 16:32
                          Tak, nieprawdaż? Ciekawe tylko, czy XXX się z nami zgodzi, wszak to o niej
                          dyskusja...
                          • Gość: xxx Re: do xxx IP: *.chello.pl 31.10.01, 16:37
                            Raczej pozostawiacie mnie tu bez szans - zgodze sie, to sie przyznam, nie zgodze,
                            to potwierdze teze... to moze ja jednak zamilkne :-)
                            • Gość: Sachmet Re: do xxx IP: *.chello.pl 31.10.01, 16:40
                              Wiesz co? Ja też już mam dosyć prawdę mówiąc...
                              Pozdrawiam
                              • Gość: iga Re: do xxx IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 17:06
                                Nie przejmuj się, na tym forum to normalne. Tylko fani Irka są w ich
                                mniemaniu "poprawnie myślący"
                                Pozdrawiam iga
                          • Gość: iga chamskie, czy nie chamskie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 16:59
                            to nie było do XXX. Sachmet, twoje nie są chamskie, bo jak chcę, to tak mam?
                            • Gość: Sachmet Re: chamskie, czy nie chamskie IP: *.chello.pl 31.10.01, 17:02
                              iga, przykro mi to stwierdzić, ale Ty chyba nic nie rozumiesz z tego co czytasz!
                    • Gość: xxx Re: do xxx IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:54

> nie bardzo jarze wg jakich kryteriów dzielisz wypowiedzi na chamskie i nie
                      > chamskie

Jeszsze raz:
                      "pierdolniety wieloryb" - chamska
                      "brudny" - niechamska
                      moze jeszcze kilka innych przykladow?
                      prosze:
                      "skretyniala kurwa" - chamska
                      "cham" - niechamska
                      "jebniety pedal" - chamska
                      "prymitywny" - niechamska

a teraz test:
                      Podaj, ktora z tych odpowiedzi jest niechamska:
                      a) "zapatrzony w siebie"
                      b) "walniety matkojebca"

nagrod nie przewidziano
                      • Gość: jaro Re: do xxx IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.10.01, 16:03
                        ale dlaczego brudny cham - nie chamska?
                        • Gość: xxx Lekcja wychowania IP: *.chello.pl 31.10.01, 16:12

> ale dlaczego brudny cham - nie chamska?

No wiec, brudny to slowo ogolnie akceptowane, okreslajace stan higieny danej
                          osoby.
                          Cham natomiast, to okreslenie uzywane we wszelkich kregach.
                          Obydwa te okreslenia sa "neutralne", co wiecej, sa poparte obserwacja, podczas
                          gdy nazywanie uczestniczek "kurwami" - nie.
                          Podobnie, mozna powiedziec, ze Bogusia jest "obszerna", "puszysta",
                          nawet "gruba", ale nazywanie jej "wielorybem", tudziez np. wymyslanie, ze B
                          bedzie czeba dzwigiem z domu wynosic, jest co najmniej nietaktowne.
                          Oczywiscie, moglabym uzyc sformuowania "nieestetyczny i niekulturalny", ale
                          bylyby nieco za malo dosadne. Natomiast unikam okreslen, swoja droga calkiem
                          pasujacych do pewnego pana, takich jak: skurwiel, pojebany, etc.
    • Gość: Johnny Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: 217.96.45.* 31.10.01, 17:06
      XXX -to ty chyba jesteś tym fagasem za ktorym teskni ta półtonowa lala Bogusia
      • Gość: xxx Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.chello.pl 31.10.01, 17:29
        Gość portalu: Johnny napisał(a):

> XXX -to ty chyba jesteś tym fagasem za ktorym teskni ta półtonowa lala Bogusia

PUDLO!
        • Gość: tryb Re: do xxx IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:11
          To by bylo bardzo wygodne: my mozemy napisac o uczestnikach BB co slina na
          jezyk przyniesie, a inni forumowicze ani slowa o nas. Tak jednak w zyciu nie
          jest. Piszac o Irku "brudny cham" dajesz wyraz swojego poziomu intelektualnego,
          sama stajesz sie po prostu "brudnym chamem". Jesli chcesz bys byla szanowana,
          najpierw szauj innych. Niestety, takich jak ty jest na tym forum wiecej i nie
          wazne czy lubia Irka czy Jurka. Amen.
    • Gość: Sonia Re: Kogo teraz wyrzucimy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 12:11
      Cóz za pytanie? Bogusię!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka