jogurt1975 21.08.06, 12:02 Nawet szkoda pisać .Tego się nie dało oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shatmach Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:05 To po co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt1975 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:08 żebyś miał na co odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:14 opowiedzcie wszystko bo przegapiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:17 Nie ogladalam, i widocznie nie mam czego zalowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt1975 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:23 cięzko to "coś" streścić ,ale spróbuję w kliku słowach : - dno - lipa - beznadzieja - nuda - nigdy więcej !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang.press Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:38 Ooo! ... To bardzo ciekawe! Kiedy leci ten program? Muszę koniecznie skonfrontować, czy jakieś inne atrybuty nie powinny znaleźć się w opisie jogurtu1975! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt1975 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:41 Jej program był tak udany jak jej występ w Sopocie rok temu. Co nie weźmie w łapy to spieprzy,najpierw michał,potem sopot a teraz let's dance Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:45 n o michala spartolic nie mogla.on taki chyba od zawsze byl.albo to on ja spartolil.jedno jest pewne to dziwni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_16 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:52 A mi sie podoba to, że Mandaryna chce coś zrobić,coś własnego.Może śpiewac nie umie, ale tanczyć na pewno potrafi.Program może i nie wyróznia sie pomysłowością, ale dzieki niemu można podpatrzec kilka kroków tanecznych. Fajnie że Marta nie chce być TYLKO byłą żoną Michała Wiśniewskiego.Jest fajną, ładną, zgrabną kobietą.I w tym programie pokazuje siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 14:28 julka_16 napisała: > A mi sie podoba to, że Mandaryna chce coś zrobić,coś własnego.Może śpiewac nie > umie, ale tanczyć na pewno potrafi.Program może i nie wyróznia sie > pomysłowością, ale dzieki niemu można podpatrzec kilka kroków tanecznych. > Fajnie że Marta nie chce być TYLKO byłą żoną Michała Wiśniewskiego.Jest fajną, > ładną, zgrabną kobietą.I w tym programie pokazuje siebie. Ta skądinad miła dziewczyna koniecznie chce zostać gwiazdą przez duze G. Bierze się za rzeczy, o których nie ma pojęcia - najpierw śpiewanie, teraz własny program telewizyjny. A prawda jest taka, że aby zrobić dobry program to trzeba mieć osobowość. A tej Marta - przy całej do niej sympatii - nie ma. Powinna się pogodzić z tym, że czasem chociaż bardzo się chce to nie wychodzi i nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
go_go_yubari Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 17:00 em...mi tam ona nic zlegop nie zrobila, chce miec ten program to niech sobie ma, ale blagam ludzie nie piszcie, ze ona umie tanczyc...BO NIE UMIE...i to nie trzeba skonczyc szkoly baletowej czy zdac matury z wiedzy o tancu, zeby widziec co to taniec...Jest sztywna <gibka, ale tanczy w sztywny sposob>, jesli chodzi o choreografie to kompletne dno- zero polotu, skomplikowanych ukladow- dziewczynki z dyskotek maja wiecej inwencji podskakujac do jakiegos techno. podsumowanie: nie powinna uczyc tanca, osoba ktora ma o nim dosc blade pojecie, ale...w naszym kraju specjalistow jest jak na lekarstwo- i wiekszoscia rzeczy zajmuja sie osoby niekompetentne, wiec czemu i Mandaryna ma sie nie udzielac? Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 12:49 A może jednak parę zdań bardziej merytorycznie. Nie oglądałam programu, a bardzom ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 13:04 Mnie sie program niestety średnio pdobał, spodziewałam się czegoś innego...Zobaczymy moze kolejne odcinki bedą fajniejsze.. Program był podzielony na kilka częsc.W pierwszej Mandaryna uczyła policjantów układu tancznego,ale trwało to zaledwie 5 minut:| Potem była częsc-"zrobie dla was wszystko",w której wykonywała jakieś ekstremalne zadania, natomiast w trzeciej częsci "uczyli" Tomka Iwana tanczyć. Tylko wszytkich których uczyli, dziwnie od razu umieli... Tak mniej wiecej wyglądał ten program. Jak widac nic zbytnio ciekawego:| - Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 17:05 Program beznadziejny, bez koncepcji, amatorski. Producentem jest firma manadzerki Mandaryny Katarzyna Kanclerz, przynajmniej taka informacja pojawiała sie na koncu programu. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_16 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 17:18 E tam, tylko narzekac umiecie.Mam nadzieje, że niedługo to Wy zrobicie jakis program i wtedy zobaczymy... A Mandaryna umie tańczyć i kropka Odpowiedz Link Zgłoś
go_go_yubari Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 17:43 Jasne...zastanawiam sie nad wysnuciem teorii, czy aby Mandaryna nie spiewa lepiej niz tanczy, bo ten aerobik, ktory ona uprawia to to taniec na pewno nie jest. I zeby nie bylo, ze po Mandarynie jade, czy jestem zlosliwa, bo ja lubie i mi nie przeszkadza jej dzialalnosc rozrywkowa- po prostu opisuje to co widze. A programu robic nie mamy zamiaru- wiekszosc z nas doskonale realizuje sie w inny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 18:32 Każdy kto napisał,że Mandaryna umie tańczyć...:)))na pewno ma takie pojęcie o tańcu jak przysłowiowy wilk o przysłowiowych gwiazdach:)))Mandaryna umie tańczyć???-no gratuluję fachowego oka,a jak jeszcze ktoś powie ,że umie śpiewać ,to nawet uwierzę,że naprawdę też tak sądzi:))) Czego czepiamy się telewizji,przecież widać co się podoba!!!Jaki widz ,taka telewizja... Odpowiedz Link Zgłoś
julka_16 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 18:42 Nikt ci nie każe ogladac tego programu, ani patrzec na Mandarynę.Jak ci sie cos nie podoba to przełącz i nie katuj się więcej. Ja kurat znam sie na tańcu i widzę że Mandrayna nieźle sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 19:49 Rzeczywiście znasz się "kurat":)))Bo gdybyś się znała "akurat" ,to wstydziłabyś się za ten wpis i mówię Ci to z całą odpowiedzialnością:))) Wyraźnie masz wrażenie ,że znasz się na tańcu,ale to pewnie jak Mandaryna:))) Strasznie mnie rozśmieszyłaś i masz rację-nie mogę na to patrzeć,żenujące i wstyd!!!Na pewno nie przyczynię się do oglądalności tego dna. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_16 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 23:48 Wiesz co lalka-mi poziom twojej wypowiedzi swiadczy o poziomie inteligencji.Nikt cie nawet nie prosi o to, żebys ogladała ten program.Im mniej g****ów przed tv, tym lepiej dla społeczeństwa. A może tak ty pokażesz jak tańczysz i wtedy się posmiejemy.Będzie zabawa na 102. Aha i nie mów mi że się nie znam na tańcu, skoro mnie nie znasz.Taniec i konie to mój żywioł... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 22.08.06, 17:45 Julka 16,nie będę się z Tobą spierać,ponieważ naprawdę nie mamy o czym rozmawiać.Nie tylko nie znasz się na tańcu,ale również nie potrafisz sklecić krótkiej poprawnej wypowiedzi:)Tym bardziej śmiesznie brzmi w Twoich ustach słowo inteligencja:)))))))))Gdybyś tak bardzo mnie nie rozśmieszała,to może bym się trochę zezłościła,ale -no wybacz-nie potrafię .Jesteś cudownie,a zarazem,żałośnie głupia ,no i z gramatyką wyraźnie na bakier.I to tyle ,rozmowa z Tobą naprawdę jest żenująca.Pooglądaj Mandarynę:),pewnie jesteście na tym samym poziomie w tańcu,a porozmawiaj sobie z koniem-pewnie się z nim lepiej porozumiesz niż ze mną>:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Przepraszam bardzo... 21.08.06, 20:21 Czy byłeś łaskaw przez pół chwili spodziewwać się czegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
lo11lo Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 21:40 A może o to chodzi, aby ten program był dnem dna! I wtedy zapędzi przed telewizory nie tylko małolaty bezkrytycznie kochające Mandarynę, ale również tych, którzy z ciekawości obejrzą jej kompromitację. Koncepcja programu jest bynajmniej dziwna jak i jego tytuł "Lets dance", który nie pasuje wg mnie do całości. Dziwne rozmowy Mandaryny z gośćmi, bez celu, chaotyczne, porwane. W programie "Lets dance" Mandaryna mogłaby (to moja propozycja)na przykład uczyć tańca jakieś poszczególne grupy zawodowe, tak jak robiła to z policjantami (niestety tylko 3 min). Program winien pokazywać w jakiś atrakcyjny sposób etapy tej nauki i na finał występ jako podsumowanie całej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 21.08.06, 22:28 Proponuje sprawdzic w slowniku znaczenie slowa "bynajmniej". Odpowiedz Link Zgłoś
lo11lo Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 22.08.06, 00:23 ok poprawiam się: Koncepcja programu nie jest bynajmniej przemyślana ... Przepraszam szanownego forumowicza i jednocześnie przyrzekam dołożyć wszelkich starań, aby w przyszłości nie kaleczyć języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 22.08.06, 00:30 a może słówko bynajmniej zastąpisz w tym przypadku"do końca ? i juz lepiej brzmi ps.bynajmniej -znowu tu nie pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
lo11lo Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 22.08.06, 00:41 to ze słownika cytat: bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)» Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. Z miłością bynajmniej się nie taił. chyba zadzwonię do prof. Bralczyka Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 22.08.06, 00:50 za późno ,dzwonilam i sie odzywa automatyczna sekretarka. Odpowiedz Link Zgłoś
lo11lo Re: Let's dance Mandaryny - DNO DNA !!! 22.08.06, 00:54 Miodek też już śpi! Odpowiedz Link Zgłoś