Dodaj do ulubionych

Telewizja BBC Prime.

24.02.03, 09:17
Czesc!!!

Kilka pytań

1. Czy już odbieracie? Jak oceniacie program?

2. Co sądzicie o polskich napisach?

3. Czy ktoś wie, kiedy pojawi się w kablówkach serii Multimedia (szefowie
chwalą się od stycznia tymczasem nadal ni mo :O)

Dzieki z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: daReal Re: Telewizja BBC Prime. IP: *.voxline.com 25.02.03, 00:38
      Dzis dostalem rachunek z UPC i jest tylko reklama, ze juz niedlugo. TVN24 jakos sie jeszcze nie doczekalem.
      • forward Re: Telewizja BBC Prime. 25.02.03, 06:57
        No właśnie może mi też znowu wepną w pakiet BBC Prime ? Sama stacja godna
        oglądania, polecam, to tam właśnie obejrzałem w powtórce serial Pcim Dolny,
        czyli Escape From Rayston.

Forward
    • Gość: MJJ Re: Telewizja BBC Prime. IP: 126.22.26.* 25.02.03, 12:15
      play_lodz napisał:

> Czesc!!!
      >
      > Kilka pytań
      >
      > 1. Czy już odbieracie? Jak oceniacie program?

Ja już odbieram. Generalnie oceniam pozytywnie, chociaż po angielskim programie
      spodziewałem się czegoś jeszcze lepszego.

>
      > 2. Co sądzicie o polskich napisach?

Polskie napisy są w programach wieczornych, czasami tylko niektóre linijki
      tekstu niepojawiają się i powstaje luka w polskim tłumaczeniu, ale są to
      krótkie fragmenty i brak jednego wersu raz na jakiś czas choć jest denerwujący
      nie powoduje, że przestajesz wiedzieć o co chodzi.

>
      > 3. Czy ktoś wie, kiedy pojawi się w kablówkach serii Multimedia (szefowie
      > chwalą się od stycznia tymczasem nadal ni mo :O)

Nie znam.

>
      > Dzieki z góry
      • Gość: Edziak Re: Telewizja BBC Prime. IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.02.03, 13:12
        Jak bylam na swiet w domu to byla, i moglam sobie porownac z BBC tu w GB i
        nawet fajne rzeczy do tego programu wybieraja.
        • Gość: cailin Re: Telewizja BBC Prime. IP: *.llama.dialup.pol.co.uk 25.03.03, 18:24
          Gość portalu: Edziak napisał(a):

> Jak bylam na swiet w domu to byla, i moglam sobie porownac z BBC tu w GB i
          > nawet fajne rzeczy do tego programu wybieraja.

Taa, zwlaszcza EastEnders... :-)
          Ale to wyjatek, generalnie sie z Toba calkowicie zgadzam!
    • Gość: cypis Re: Telewizja BBC Prime. IP: *.gwiazda.net.pl 26.03.03, 08:10
      miałem kiedyś BBC Prime ...prosto z GB bez ani jednego napisu...było
      rewelacyjne...zwłaszcza taki teleturniej "the weakest link" leci jeszcze ?

ale kurde była to dla UPC za droga stacja !!!
      • Gość: cailin Re: Telewizja BBC Prime. IP: *.lynx.dialup.pol.co.uk 04.04.03, 00:23
        oj, tak, na BBC2 i na prime chyba tez...
        swietny, nie? taka jedna mala Anne Robinson taki terror sieje...
        • Gość: Edziak Re: Telewizja BBC Prime. IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.04.03, 10:33
          Ten teleturniej wywolal jakis czas temu tu niezle kontrowersje bo taka
          niegrzecznosc jaka Anna Robinson szerzy jest niby niezgodna ze stereotypem i
          wyyobrazeniem Angolo o sobie. Ale chyba mieszkancy Ibizy by sie zgodzili z
          obrazem "rude English" bo Angole zostali jakis czas temu ogloszeni jajmniej
          lubianymi goscmi/turystami. Rzeczywiscie ta niegrzecznosc w odzywkach jest
          coraz popularniejsza w zyciu i najgorsze jest to ze ten program portretuje
          Being rude as being cool and funny, denerwuje mnie gdy ona wytyka ludziom ich
          wyglad i jest czasem bardzo nietaktowna w swoich wypowiedziach. Wiem ze to
          tylko tak dla telewizji ale jednak to tak jakby sankcjonowanie niewychowania i
          zlosliwosci.
          Pozdrawiam.
          • Gość: lulu Re: Telewizja BBC Prime. IP: *.duna.pl 07.04.03, 22:30
            uwielbiam BBC prime. co prawda wole brytyjskie BBC2,ale cóż.....u nas tego
            chyba ni dostane:((( najbardziej lubie "fame academy" (puszczaja to u nas z
            opożnieniem),'ready steady cook' i oczywiscie 'the weakest link' (go mrs
            robinson!!!!:)))) )
            przy okazji mam pytanie---jakie jest opóźnienie programu Parkinsona(talk show)
            w stosunku do GB????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka