Gość: mądry IP: 11.11.11.* 28.02.03, 08:37 Jak dla mnie zjawiskowo śmieszny..............ubaw po pachy.Uwielbiam go oglądać.Chyba załóżę Fan Club. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubu Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 28.02.03, 09:32 nie bede sie zapisywac do fan-klubu, ale serial uwielbiam :-) kapitalne teksty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esde Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.02.03, 11:06 tez b lubie, ale gdzie to teraz leci?kiedys było na tvn z tego co pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 11.11.11.* 28.02.03, 11:09 TVNsiedem poniedziałek-piątek 19.15 zapraszam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: Anonymous:* 28.02.03, 13:49 Obok Seinfelda chyba najlepszy z pokazywanych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 62.233.173.* 28.02.03, 15:27 Gość portalu: mądry napisał(a): > Jak dla mnie zjawiskowo śmieszny..............ubaw po pachy.Uwielbiam go > oglądać.Chyba załóżę Fan Club. A Norma widziałeś? Leciał zaraz po Drew Carey Show ale już się skóńczył, szkoda! Tam czasami występowali ci sami aktorzy co w DCS i odwrotnie. Jeśli ty założysz fanklub DC to ja zakładam fanclub Mimi ;D pozdr. ace PS. Po odcinku ze złamaniem penisa mało nie padłem ze śmiechu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 11.11.11.* 03.03.03, 07:47 Widziałem Norma trochę słabszy,ale i tak pozytywna wibracja.Drew rules!! PS.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.acn.pl 04.03.03, 16:35 serial jest genialny, inny od pozostalych sitcomow pokazywanych w tv. inny bo naprawde smieszny :) drew, mimi, louis, oswald i kate - hehe ;) dobrze ze tvn7 go pokazuje i dobrze ze pokaza jeszcze jakies 50, 60 odcinkow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaRN Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.qc.sympatico.ca 04.03.03, 18:29 Drew prowadzi tez w Stanach program "Whose Line Is It Anyway ?" - jest to komedia improwizacyjna, wykonawcy odgrywaja scenki, skecze, spiewaja piosenki, itp. wymyslane na poczekaniu, czesto na zadane przez publicznosc tematy. Lewis- czyli Ryan Stiles, jest stalym wykonawca w tym programie ( to veteran tzw. improv ) Niektorzy improwizatorzy z "Whose Line ..." pojawili sie rowniez w kilku odcinkach Drew Carey Show ktore byly odgrywane na zywo. Nawet Drew bierze czasem udzial w scenkach i jest rewelacyjny ! Odpowiedz Link Zgłoś
blazers Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 10.03.03, 07:34 Dowcipny , mądry(hahaha) ,śmieszny (niezbyt często seriale komediowe bywają śmieszne) ,rozlużniający , zdecydowanie poprawia samopoczucie. Najlepszy z obecnie emitowanych w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 10.03.03, 16:29 Jestem w fan klubie. Jedna z niewielu smiesznych komedii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.lukowa7.waw.pl 10.03.03, 18:43 zapisuję się do fan - klubu - :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Łyżka dziegciu. IP: 62.233.163.* 10.03.03, 22:04 To ciesze,że tak sie Wam wszystkim zgodnie podoba i nawet pomysł na fanklub jest.Dla mnie jednak ten serial jest żenujący i poniżej jakiejkolwiek krytyki. Nie uśmiechnąłem się na nim ani jeden raz,nawet pobłażliwie.Tragedia.Cóż,być może nie mam poczucia humoru,w każdym razie nie takiego.Pamiętam,że wcześniej serial ten leciał w TVN w nocym paśmie tj.ok.2 w nocy.Myślę,że to właściwa pora na niego w ramówce stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: Łyżka dziegciu. IP: 62.233.173.* 11.03.03, 08:54 Gość portalu: verte napisał(a): > To ciesze,że tak sie Wam wszystkim zgodnie podoba i nawet pomysł na fanklub > jest.Dla mnie jednak ten serial jest żenujący i poniżej jakiejkolwiek krytyki. > Nie uśmiechnąłem się na nim ani jeden raz,nawet pobłażliwie.Tragedia.Cóż,być > może nie mam poczucia humoru,w każdym razie nie takiego.Pamiętam,że wcześniej > serial ten leciał w TVN w nocym paśmie tj.ok.2 w nocy.Myślę,że to właściwa > pora na niego w ramówce stacji. smutas jestes i tyle:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Łyżka dziegciu. IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 11.03.03, 09:53 to mam pytanie co cie smieszy w polskiej telewizji? Miodowe Lata czy Swieta Wojna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars700 Łyżka prawdy. IP: *.sgh.waw.pl 11.03.03, 15:16 Wg mnie najlepszy był Jerry Seinfeld. Gościowi płacili milion dolarów za 1 odcinek podczas kręcenia ostatniej serii. Drew i Norman są niezli, można się pośmiać, ale Jerry i jego "ekipa" to dla mnie absolutna ekstraklasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Łyżka prawdy. IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 12.03.03, 12:03 widzialem niestety tylko kilka odcinkow Seinfelda, bo niestety nie mam C+ . aEL te kilka uwazam rzeczywiscie za wysmienite, podobnie jak Spin City Odpowiedz Link Zgłoś
aric Cleevland Rocks 11.03.03, 15:23 Jak słyszę ten kawałek to zawsze sobie przypominam serial. Nie wiem skąd onie wzieli Mimi, jest po prostu powalająca. Serial zabija na smierc, a ja jako wytrawny ogladacz róznego rodzaju seriali stawiam go w czołówce nie tylko sitkomów, ale i seriali wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
recber Re: Cleevland Rocks 12.03.03, 23:00 Zgadzam sie, dowcip na wysokim poziomie. No i luz, zgrywa, naturalność. A poza tym tawerna nazywa sie Warsaw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Cleevland Rocks IP: Anonymous:* 13.03.03, 00:18 OK. To robimy plebiscyt na 3 najlepsze sitkomy; od 3 pkt do 1; za jakis czas policzę ;) majn zestaw No 1. Seinfeld 2. Simpsonowie [wg mnie sie kwalifikuje :)] 3. Spin City Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Cleevland Rocks 13.03.03, 08:53 Zdecydowanie: 1. Drew Carey 2. Dharma i Greg 3. I tu mam problem, bo zapomniałem tytułu. W rolach głównych występowali m.in. David Spade, Laura San Giacomo, Wendy Malic, to było o redakcji czasopisma o modzie, nie mogę sobie przypomnieć tytułu, może ktos pamieta?? Serial leciał w Polsacie, w niedziele ok południa, ja oglądałem go jakieś trzy lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: Cleevland Rocks IP: 62.233.173.* 13.03.03, 17:37 aric napisał: > Zdecydowanie: > > 1. Drew Carey > 2. Dharma i Greg > 3. I tu mam problem, bo zapomniałem tytułu. W rolach głównych występowali m.in. > > David Spade, Laura San Giacomo, Wendy Malic, to było o redakcji czasopisma o > modzie, nie mogę sobie przypomnieć tytułu, może ktos pamieta?? Serial leciał w > Polsacie, w niedziele ok południa, ja oglądałem go jakieś trzy lata temu. "Oj bo się zastrzelę" - w oryginale było chyba "Just shoot me". Leciało też na tv4, ale tylko powtórki. Najlepszy był Spade.:) Chociaż do Seinfelda i Drew Carey'a trochę mu brakuje. pozdr. ace Odpowiedz Link Zgłoś
furby Re: Cleevland Rocks 29.03.03, 14:50 1. Ja sie zastrzele 2. Drew Carey Show 3. Zakrecony (albo jakos tak - w soboty rano na TV4, pora niestety nieszczegolna, ale film - IMHO - zabawny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 11.11.11.* 14.03.03, 07:28 1.Drew Carey (zdecydowanie mój ulubiony) 2.Kasia i Tomek (trzeba popierac polski przemysł) 3-5 Seinfeld ,Norm ,Życie jak sen (lubię wszystkie ,solidne i śmieszne) Ps. Szczere pozdrowienia dla wszystkich miłośników trochę zakręconego humoru i zdrowego śmiechu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewis Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 15:57 Fantastyczny , znakomity , dajacy wiele satysfakcji Moja trójka sitcomów: 1.Drew Carey Show 2.Allo , Allo (za pierwszym razem naprawdę śmieszny) 3.Kasia i Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
makabra13 Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 17.03.03, 07:22 3 najlepsze sitcomy: 1.Drew Carey Show -makabrycznie śmieszny , zmysłowo zabawny , codzienna porcja znakomitego humoru podana w 20-sto minutowej pigułce 2.Życie jak sen -śmieszny B. Benben i wstawki 3.Norm Show -na serio! makabra Odpowiedz Link Zgłoś
blazers Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 20.03.03, 07:27 Moja 3-ka: 1.Drew 2.Seinfeld 3.Norm Wczoraj był świetny odcinek Drew, dość nowy(żarty o ostatnich wyborach prezydenckich w USA)odgrywany na żywo, mnóstwo imrowizacji ,palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Najgorszy sitcom komediowy(pseudo) IP: 11.11.11.* 26.03.03, 07:57 Zdecydowanie Lokatorzy, czegoś równie fatalnego nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-bravo Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 07.04.03, 12:28 Obecnie najlepszy sitcom .......zabawny , zakrecony, czasami absurdalny.........nieżle dają czadu.Bardzo serdecznie polecam.........bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
moj-chlopiec-pilke-kopie Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 07.04.03, 23:31 Dzisiaj był super odcinek ze śmiercią Drew ;-) Czołówka z tańczącymi grubasami! No i ta poradnia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Clevland rocks IP: *.man.polbox.pl 14.04.03, 21:13 madry co z tym fanklubem , ja sie wpisuje , serial numer 1 , wczoraj sciagnalem sobie tequille i odrazu przypominal mi sie odcinek jak Oswald z Luisem nagrali pare tysiecy plyt dzieki nie swoim pieniadzom , pamietacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 11.11.11.* 24.04.03, 08:44 Serdecznie witam po świetach. Właśnie pojawiły się "nowe"(nie emitowane w naszym pięknym kraju) odcinki.Są cały czas na wysokim poziomie, zachęcam do oglądania. Ps.Wielkie dzięki dla P. Orlińskiego za tekst w Wyborczej z przed dwóch tygodni na temat Drew.Nareszcie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś