Dodaj do ulubionych

DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu?

IP: 11.11.11.* 28.02.03, 08:37
Jak dla mnie zjawiskowo śmieszny..............ubaw po pachy.Uwielbiam go
oglądać.Chyba załóżę Fan Club.
Obserwuj wątek
    • Gość: kubu Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 28.02.03, 09:32
      nie bede sie zapisywac do fan-klubu, ale serial uwielbiam :-)
      kapitalne teksty :-)))
    • Gość: esde Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.02.03, 11:06
      tez b lubie, ale gdzie to teraz leci?kiedys było na tvn z tego co pamietam
      • Gość: mądry Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 11.11.11.* 28.02.03, 11:09
        TVNsiedem poniedziałek-piątek 19.15 zapraszam......
        • Gość: true Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: Anonymous:* 28.02.03, 13:49
          Obok Seinfelda chyba najlepszy z pokazywanych w Polsce.
    • Gość: ace Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 62.233.173.* 28.02.03, 15:27
      Gość portalu: mądry napisał(a):

> Jak dla mnie zjawiskowo śmieszny..............ubaw po pachy.Uwielbiam go
      > oglądać.Chyba załóżę Fan Club.

A Norma widziałeś? Leciał zaraz po Drew Carey Show ale już się skóńczył, szkoda! Tam czasami występowali ci sami aktorzy co w DCS i odwrotnie. Jeśli ty założysz fanklub DC to ja zakładam fanclub Mimi ;D
      pozdr.
      ace

PS. Po odcinku ze złamaniem penisa mało nie padłem ze śmiechu:))
      • Gość: mądry Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 11.11.11.* 03.03.03, 07:47
        Widziałem Norma trochę słabszy,ale i tak pozytywna wibracja.Drew rules!!
        PS.Pozdrowienia.
    • Gość: ewa Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.acn.pl 04.03.03, 16:35
      serial jest genialny, inny od pozostalych sitcomow pokazywanych w tv. inny bo
      naprawde smieszny :) drew, mimi, louis, oswald i kate - hehe ;) dobrze ze tvn7
      go pokazuje i dobrze ze pokaza jeszcze jakies 50, 60 odcinkow.
      pozdrawiam
    • Gość: AgaRN Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.qc.sympatico.ca 04.03.03, 18:29
      Drew prowadzi tez w Stanach program "Whose Line Is It Anyway ?" - jest to
      komedia improwizacyjna, wykonawcy odgrywaja scenki, skecze, spiewaja piosenki,
      itp. wymyslane na poczekaniu, czesto na zadane przez publicznosc tematy.
      Lewis- czyli Ryan Stiles, jest stalym wykonawca w tym programie ( to veteran
      tzw. improv )
      Niektorzy improwizatorzy z "Whose Line ..." pojawili sie rowniez w kilku
      odcinkach Drew Carey Show ktore byly odgrywane na zywo.
      Nawet Drew bierze czasem udzial w scenkach i jest rewelacyjny !
    • blazers Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 10.03.03, 07:34
      Dowcipny , mądry(hahaha) ,śmieszny (niezbyt często seriale komediowe bywają
      śmieszne) ,rozlużniający , zdecydowanie poprawia samopoczucie. Najlepszy z
      obecnie emitowanych w telewizji.
    • Gość: czapski Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 10.03.03, 16:29
      Jestem w fan klubie. Jedna z niewielu smiesznych komedii
    • Gość: martynka Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.lukowa7.waw.pl 10.03.03, 18:43
      zapisuję się do fan - klubu - :)))))
      • Gość: verte Łyżka dziegciu. IP: 62.233.163.* 10.03.03, 22:04
        To ciesze,że tak sie Wam wszystkim zgodnie podoba i nawet pomysł na fanklub
        jest.Dla mnie jednak ten serial jest żenujący i poniżej jakiejkolwiek krytyki.
        Nie uśmiechnąłem się na nim ani jeden raz,nawet pobłażliwie.Tragedia.Cóż,być
        może nie mam poczucia humoru,w każdym razie nie takiego.Pamiętam,że wcześniej
        serial ten leciał w TVN w nocym paśmie tj.ok.2 w nocy.Myślę,że to właściwa
        pora na niego w ramówce stacji.
        • Gość: ace Re: Łyżka dziegciu. IP: 62.233.173.* 11.03.03, 08:54
          Gość portalu: verte napisał(a):

> To ciesze,że tak sie Wam wszystkim zgodnie podoba i nawet pomysł na fanklub
          > jest.Dla mnie jednak ten serial jest żenujący i poniżej jakiejkolwiek krytyki.
          > Nie uśmiechnąłem się na nim ani jeden raz,nawet pobłażliwie.Tragedia.Cóż,być
          > może nie mam poczucia humoru,w każdym razie nie takiego.Pamiętam,że wcześniej
          > serial ten leciał w TVN w nocym paśmie tj.ok.2 w nocy.Myślę,że to właściwa
          > pora na niego w ramówce stacji.

smutas jestes i tyle:D
        • Gość: czapski Re: Łyżka dziegciu. IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 11.03.03, 09:53
          to mam pytanie co cie smieszy w polskiej telewizji? Miodowe Lata czy Swieta
          Wojna?
          • Gość: mars700 Łyżka prawdy. IP: *.sgh.waw.pl 11.03.03, 15:16
            Wg mnie najlepszy był Jerry Seinfeld. Gościowi płacili milion dolarów za 1
            odcinek podczas kręcenia ostatniej serii. Drew i Norman są niezli, można się
            pośmiać, ale Jerry i jego "ekipa" to dla mnie absolutna ekstraklasa.
            • Gość: czapski Re: Łyżka prawdy. IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 12.03.03, 12:03
              widzialem niestety tylko kilka odcinkow Seinfelda, bo niestety nie mam C+ . aEL
              te kilka uwazam rzeczywiscie za wysmienite, podobnie jak Spin City
    • aric Cleevland Rocks 11.03.03, 15:23
      Jak słyszę ten kawałek to zawsze sobie przypominam serial.
      Nie wiem skąd onie wzieli Mimi, jest po prostu powalająca.
      Serial zabija na smierc, a ja jako wytrawny ogladacz róznego rodzaju seriali
      stawiam go w czołówce nie tylko sitkomów, ale i seriali wszechczasów.
      • recber Re: Cleevland Rocks 12.03.03, 23:00
        Zgadzam sie, dowcip na wysokim poziomie. No i luz, zgrywa, naturalność.

A poza tym tawerna nazywa sie Warsaw ;-)
        • Gość: true Re: Cleevland Rocks IP: Anonymous:* 13.03.03, 00:18
          OK.
          To robimy plebiscyt na 3 najlepsze sitkomy; od 3 pkt do 1; za jakis czas
          policzę ;)
          majn zestaw
          No 1. Seinfeld
          2. Simpsonowie [wg mnie sie kwalifikuje :)]
          3. Spin City
          • aric Re: Cleevland Rocks 13.03.03, 08:53
            Zdecydowanie:

1. Drew Carey
            2. Dharma i Greg
            3. I tu mam problem, bo zapomniałem tytułu. W rolach głównych występowali m.in.
            David Spade, Laura San Giacomo, Wendy Malic, to było o redakcji czasopisma o
            modzie, nie mogę sobie przypomnieć tytułu, może ktos pamieta?? Serial leciał w
            Polsacie, w niedziele ok południa, ja oglądałem go jakieś trzy lata temu.
            • Gość: ace Re: Cleevland Rocks IP: 62.233.173.* 13.03.03, 17:37
              aric napisał:

> Zdecydowanie:
              >
              > 1. Drew Carey
              > 2. Dharma i Greg
              > 3. I tu mam problem, bo zapomniałem tytułu. W rolach głównych występowali m.in.
              >
              > David Spade, Laura San Giacomo, Wendy Malic, to było o redakcji czasopisma o
              > modzie, nie mogę sobie przypomnieć tytułu, może ktos pamieta?? Serial leciał w
              > Polsacie, w niedziele ok południa, ja oglądałem go jakieś trzy lata temu.

"Oj bo się zastrzelę" - w oryginale było chyba "Just shoot me". Leciało też na tv4, ale tylko powtórki. Najlepszy był Spade.:) Chociaż do Seinfelda i Drew Carey'a trochę mu brakuje.
              pozdr.
              ace
          • furby Re: Cleevland Rocks 29.03.03, 14:50
            1. Ja sie zastrzele
            2. Drew Carey Show
            3. Zakrecony (albo jakos tak - w soboty rano na TV4, pora niestety
            nieszczegolna, ale film - IMHO - zabawny)
    • Gość: mądry Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 11.11.11.* 14.03.03, 07:28
      1.Drew Carey (zdecydowanie mój ulubiony)
      2.Kasia i Tomek (trzeba popierac polski przemysł)
      3-5 Seinfeld ,Norm ,Życie jak sen (lubię wszystkie ,solidne i śmieszne)
      Ps. Szczere pozdrowienia dla wszystkich miłośników trochę zakręconego humoru
      i zdrowego śmiechu).
    • Gość: Lewis Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 15:57
      Fantastyczny , znakomity , dajacy wiele satysfakcji
      Moja trójka sitcomów:
      1.Drew Carey Show
      2.Allo , Allo (za pierwszym razem naprawdę śmieszny)
      3.Kasia i Tomek
    • makabra13 Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 17.03.03, 07:22
      3 najlepsze sitcomy:

1.Drew Carey Show -makabrycznie śmieszny , zmysłowo zabawny , codzienna
      porcja znakomitego humoru podana w 20-sto minutowej pigułce
      2.Życie jak sen -śmieszny B. Benben i wstawki
      3.Norm Show -na serio!

makabra
    • blazers Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 20.03.03, 07:27
      Moja 3-ka:

1.Drew
      2.Seinfeld
      3.Norm

Wczoraj był świetny odcinek Drew, dość nowy(żarty o ostatnich wyborach
      prezydenckich w USA)odgrywany na żywo, mnóstwo imrowizacji ,palce lizać.
    • Gość: mądry Najgorszy sitcom komediowy(pseudo) IP: 11.11.11.* 26.03.03, 07:57
      Zdecydowanie Lokatorzy, czegoś równie fatalnego nie widziałem.
    • johnny-bravo Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 07.04.03, 12:28
      Obecnie najlepszy sitcom .......zabawny , zakrecony, czasami
      absurdalny.........nieżle dają czadu.Bardzo serdecznie polecam.........bardzo
      serdecznie.
      • moj-chlopiec-pilke-kopie Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? 07.04.03, 23:31
        Dzisiaj był super odcinek ze śmiercią Drew ;-) Czołówka z tańczącymi grubasami!
        No i ta poradnia ....
        • Gość: mahoney Clevland rocks IP: *.man.polbox.pl 14.04.03, 21:13
          madry co z tym fanklubem , ja sie wpisuje , serial numer 1 , wczoraj sciagnalem
          sobie tequille i odrazu przypominal mi sie odcinek jak Oswald z Luisem nagrali
          pare tysiecy plyt dzieki nie swoim pieniadzom , pamietacie ?
    • Gość: mądry Re: DREW CAREY SHOW-co sądzicie o serialu? IP: 11.11.11.* 24.04.03, 08:44
      Serdecznie witam po świetach. Właśnie pojawiły się "nowe"(nie emitowane w
      naszym pięknym kraju) odcinki.Są cały czas na wysokim poziomie, zachęcam do
      oglądania.
      Ps.Wielkie dzięki dla P. Orlińskiego za tekst w Wyborczej z przed dwóch tygodni
      na temat Drew.Nareszcie, pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka