the_dzidka 04.09.06, 17:17 Czołówka czołówką, zmiana od czasu do czasu dobrze robi. Ale jak można było zmienić SYGNAŁ Teleexpressu?! Tamten sygnał, choć elektronicznie zmieniany parokrotnie, cały czas był ten sam. Jakoś smutno mi się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Zmiana czołówki Teleexpressu 04.09.06, 17:38 Przede wszystkim jak można zmienić ciekawą czołówkę na takie dziadostwo. Nie ma żadnego podkładu muzycznego tylko pikanie i śmieszny pociąg, który bardziej przypomina jakiegoś węża. Chyba najgorsza czołówka w historii, jak coś zmieniać (fakt faktem, że stara czołówka miała prawie 6 lat) to na lepsze, a nie na gorsze. Już raz było, że po protestach widzów wycofali nową czołówkę. Wydaje mi się, że teraz może być podobnie. Studio też okropne - ciemne, monitory niewyraźne i mają niezbyt jasny obraz. Wprawdzie to modne ekraniki ciekłokrystaliczne, chcieli się pochwalić, ale efekt mizerny. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Zmiana czołówki Teleexpressu 04.09.06, 17:44 Po prostu trzeba było dać zarobić któremuś z kolesi, za autorską, pożal się Boże, czołówkę. A my, widzowie? My mamy tylko płacić i siedzieć cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Ale w sumie... 04.09.06, 17:45 Można by pisać gremialnie maile z żądaniem powrotu starej czołówki. Ja już piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Ale w sumie... 05.09.06, 02:05 Dziwna sprawa. Teleexpress to chyba serwis glownie starszej czesci publicznosci i wiadomo, ze tacy nie przepadaja za wielkimi zmianami. Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Ale w sumie... 05.09.06, 08:14 Jakiej starszej? Jakiej starszej? Ten program powstał w latach '80 i sam jeszcze pamietam pierwszy odcinek tego "serialu". Miałem może z 11 lat. To była odpowiedź na zapotrzebowanie na nowy program informacyjny kóry byłby bardziej na luzie ni "dziennikowe" poważne doniesienia o wykopkach i dożynkach. Niemniej jednak T. staje sie programem nijakim i chyba już nikomu niepotrzebnym. jest panorama, są wiadomości a do tego jest silna prywatna konkurencja. T. jest w tym wypadku nie wiadomo czym - programem informacyjnym, na wpół rozrywkowym czy plotkarskim. A już zmiany czołówek i to co wczoraj zobaczyłem to tragedia. ktoś tam jest głuchy? Ślepy? Ocieżały na umyśle? Myślę że z taką formułą programu jak obecnie, tandetnym Orłosiem i grupą głupio śmiejących sie panien , mógłby spokojnie zniknąc z ekranu bez szkody dla gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś