Dodaj do ulubionych

Zmiana czołówki Teleexpressu

04.09.06, 17:17
Czołówka czołówką, zmiana od czasu do czasu dobrze robi.
Ale jak można było zmienić SYGNAŁ Teleexpressu?! Tamten sygnał, choć
elektronicznie zmieniany parokrotnie, cały czas był ten sam. Jakoś smutno mi
się zrobiło...
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: Zmiana czołówki Teleexpressu 04.09.06, 17:38
      Przede wszystkim jak można zmienić ciekawą czołówkę na takie dziadostwo. Nie ma
      żadnego podkładu muzycznego tylko pikanie i śmieszny pociąg, który bardziej
      przypomina jakiegoś węża. Chyba najgorsza czołówka w historii, jak coś zmieniać
      (fakt faktem, że stara czołówka miała prawie 6 lat) to na lepsze, a nie na
      gorsze. Już raz było, że po protestach widzów wycofali nową czołówkę. Wydaje mi
      się, że teraz może być podobnie. Studio też okropne - ciemne, monitory
      niewyraźne i mają niezbyt jasny obraz. Wprawdzie to modne ekraniki
      ciekłokrystaliczne, chcieli się pochwalić, ale efekt mizerny.
      • nnike Re: Zmiana czołówki Teleexpressu 04.09.06, 17:44
        Po prostu trzeba było dać zarobić któremuś z kolesi, za autorską, pożal się
        Boże, czołówkę.

A my, widzowie? My mamy tylko płacić i siedzieć cicho...
        • nnike Ale w sumie... 04.09.06, 17:45
          Można by pisać gremialnie maile z żądaniem powrotu starej czołówki.

Ja już piszę :)
          • nowy_agent Re: Ale w sumie... 05.09.06, 02:05
            Dziwna sprawa. Teleexpress to chyba serwis glownie starszej czesci publicznosci
            i wiadomo, ze tacy nie przepadaja za wielkimi zmianami. Dziwne...
            • forresty Re: Ale w sumie... 05.09.06, 08:14
              Jakiej starszej? Jakiej starszej? Ten program powstał w latach '80 i sam jeszcze
              pamietam pierwszy odcinek tego "serialu". Miałem może z 11 lat. To była
              odpowiedź na zapotrzebowanie na nowy program informacyjny kóry byłby bardziej na
              luzie ni "dziennikowe" poważne doniesienia o wykopkach i dożynkach.
              Niemniej jednak T. staje sie programem nijakim i chyba już nikomu niepotrzebnym.
              jest panorama, są wiadomości a do tego jest silna prywatna konkurencja. T. jest
              w tym wypadku nie wiadomo czym - programem informacyjnym, na wpół rozrywkowym
              czy plotkarskim. A już zmiany czołówek i to co wczoraj zobaczyłem to tragedia.
              ktoś tam jest głuchy? Ślepy? Ocieżały na umyśle?
              Myślę że z taką formułą programu jak obecnie, tandetnym Orłosiem i grupą głupio
              śmiejących sie panien , mógłby spokojnie zniknąc z ekranu bez szkody dla gawiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka