Dodaj do ulubionych

LIVE PIC w TVN!!

IP: *.chello.pl 07.11.01, 17:24
wlasnie sobie ogladam to live Ania sprytnie pyta czy to proba czy nie co raczej
sugeruje co bylo wczesniej a teraz pieprza o wiadomosciach od rodziny. Ktos tu
mial racje ze nawet nie bedzie tematu .aIrek "opuscil dom" a nie go wywalili.
Do d.... z takim programem przeciez wiedza ze nas interesuje cos innego a nie
wyznania ich rodzin( napisane pewnie tez pod dyktando WB) juz im niezle
przeprali te i tak wyprane mozdzki,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Sachmet Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.chello.pl 07.11.01, 17:59
      Zgadza się.
      Ale jedno mnie trochę dziwi: dlaczego po nikim nie widać, że coś się stało?
      Wszyscy wyglądają zupełnie normalnie, jakby wyjście/usunięcie Irka kompletnie
      nie zrobiło na nich wrażenia! Nawet na Agnieszce?
      • Gość: PENISEK Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.*.*.* 07.11.01, 18:03
        bo to moze wy robiecie z tego HALOOOOOOOOOOOO!
        • Gość: falcon Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.cvx3-mal.ppp.netlink.se 07.11.01, 18:13
          Gość portalu: PENISEK napisał(a):

> bo to moze wy robiecie z tego HALOOOOOOOOOOOO!

Nikt nie robi z tego haloooo. Ale uwazam, ze kilka slow
          nam sie naleza. Tak zrobli jakby Irka tam nigdy nie bylo...paranoja.
          A dzisiejszy BB byl calkowicie do dupy. Zenada jakich malo.
          Na pewno nala,ina, iga i dupek gale sa teraz zachwyceni tym dzisejszym programem
          i calym obrotem sprawy.

• Gość: iga Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 19:03
            Gość portalu: falcon napisał(a):

> Gość portalu: PENISEK napisał(a):
            >
            > > bo to moze wy robiecie z tego HALOOOOOOOOOOOO!
            >
            > Nikt nie robi z tego haloooo. Ale uwazam, ze kilka slow
            > nam sie naleza. Tak zrobli jakby Irka tam nigdy nie bylo...paranoja.
            > A dzisiejszy BB byl calkowicie do dupy. Zenada jakich malo.
            > Na pewno nala,ina, iga i dupek gale sa teraz zachwyceni tym dzisejszym programe
            > m
            > i calym obrotem sprawy.

Po pierwsze to sobie mną gęby nie wycieraj. Jak masz coś ciekawego do napisania ,
            to chętnie przeczytam. Co do zachwytu, to uważam że komuś się stała krzywda. Nikt
            nie wie co tam sie stało, a mgliste wyjaśnienia o łamaniu regulaminu do mnie nie
            przemawiają. Odkręcanie mikrofonów, zasłanianie kamer, czy sprzeczka z innymi
            mieszkańcami BB wg mnie nie stanowią przyczyny do tak nagłego usunięcia z
            programu. Myślę, że tam stało się coś o wiele gorszego, dlatego TVN podjął taką
            decyzję. Od samego początku uważałam, że Irek ma problemy emocjonalne a teraz po
            prostu nie wytrzymał napięcia. TVN zrobi wszystko żeby to zatuszować, gdyż
            wpuścił do domu BB człowika niezrównoważonego, i dopuścił do silnej dla niego
            depresji

• Gość: naska Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.chello.pl 07.11.01, 18:07
        Gość portalu: Sachmet napisał(a):

> Zgadza się.
        > Ale jedno mnie trochę dziwi: dlaczego po nikim nie widać, że coś się stało?
        > Wszyscy wyglądają zupełnie normalnie, jakby wyjście/usunięcie Irka kompletnie
        > nie zrobiło na nich wrażenia! Nawet na Agnieszce?

drogi Sachmet kiedys moja byla kolezanka powiedziala mi tlumaczac brak kontaktu
        jak poszlam na dziekanke: " bo odkad odeszlas z grupy TO TAK JAKBY CIEBIE NIE
        BYLO" ona jest byla kolezanka ale to doskonale oddaje to co sie dzieje w tym
        cyrku. Irek nie jest moim idolem ale to czlowiek,jak wychodzila rozpuszczona na
        maxa Karolinka to od razu na drugi dzien pokazali o niej program a tu dwa dni po
        fakcie i nic,otoz nie do konca nie widac- zauwaz ze ich smiechy i dyskusje byly
        maksymalnie sztuczne,pozzdrawiam
        • Gość: Sachmet Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.chello.pl 07.11.01, 18:33
          Gość portalu: naska napisał(a):

> drogi Sachmet

drogA Sachmet! :)))

Ja uważam, że ich śmiechy i rozmówki były dziś tak samo sztuczne jak zawsze. Ani
          nie mniej, ani nie bardziej.
          Wiem oczywiście, że kiedy ktoś znika, to ludzie szybko o nim zapominają. Ale nie
          aż tak szybko! I to w tak specyficznych warunkach jak DWB, gdzie obecność każdej
          osoby powinna być ważna, bo poza sobą nie mają tam przecież nikogo.
          Cała sprawa jest dla mnie niezrozumiała.

pzdr.
      • Gość: pikus Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.turboline.skynet.be 07.11.01, 18:15
      • Gość: pikus Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.turboline.skynet.be 07.11.01, 18:17
        TO JEST TO CZEGO NIE MOGLAM ZROZUMIEC IREK OUT A MY MONOPOL
        • Gość: Sachmet Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.chello.pl 07.11.01, 18:21
          Nie dziwi mnie brak reakcji u Kuby, Buchaczówny czy sikawkowego. Wiadomo nie od
          dziś jakie jest ich podejście do sprawy. Ale po Agnieszce spodziewałam się
          naprawde czegoś więcej!
          • Gość: Miko Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.chello.pl 07.11.01, 18:29
            Wedlug mnie mieszkancy zachowywali sie NIENATURALNIE wesolo. A to znaczy ze
            przeprowadzono z nimi odpowiednie rozmowy a to ich wynik. Nie wiem czy zrobili
            to dla dobra Irka czy tylko dlatego ze Wielki B im kazal. Tego nie wiem i nie
            usiluje zgadywac.
            • Gość: naska Re: LIVE PIC w TVN!! IP: *.chello.pl 07.11.01, 20:41
              ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka