ewelcia007 29.09.06, 18:51 Tak się zastnawiałam czy kogoś przyśla czy jacyś nasi prezenterzy poprowadza gale. Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masiej1987 Re: Kto będzie prowadził Miss world? 29.09.06, 19:18 Nie wiem ale mam nadzieję że bedzie to Kręglicka i Adamczyk tak jak na gali powtalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Kto będzie prowadził Miss world? 29.09.06, 19:34 Trzy osoby: Pani Torbicka i z tego co zapamiętałam jeszcze jakiś chłopak(chyba japończyk) i dziewczyna,też cudzoziemka...mówili dzis rano w radiu Wawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: Kto będzie prowadził Miss world? 29.09.06, 19:51 A wiecie może kto zaśpiewa na Galii ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Kto będzie prowadził Miss world? 29.09.06, 20:01 hehehe, moze Doda:p Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Kto będzie prowadził Miss world? 29.09.06, 20:12 heh ma nadzieje że Dody tam nie wpuszczą. Nic do niej specjalnie nie mam ale lepiej niech nie występuje jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Kto będzie prowadził Miss world? 29.09.06, 23:00 Poprowadzą Agela Chow, Tim Vincent (oni byli też rok temu) oraz Torbicka. Zaśpiewa Bee Gees, Westlife i moze Edzia Górniak. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Bez Edzie Górniak :( 29.09.06, 23:28 Edzia Górniak nie wystąpi. Dostała taką propozycje by wystąpić na finale, ale ostatecznie nie pojawi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Bez Edzie Górniak :( 30.09.06, 13:40 buuu szkoda że edzi nie będzie... ale westlife, bee gees? a to nie było tak, że na gali był zawsze jakiś artysta z kraju gdzie był organizowany konkurs? hmm. ciekawe jak to wszystko wypali. mam nadzieję, że nie będzie kompromitacji... Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Torbicka.. 30.09.06, 14:04 No właśnie dlaczego Torbicka?? przecież Kręglicka świetnie sobie radziła w parze z Adamczykiem a tu dają nam dwójkę Chińczyków i Torbicką:/ Chociaż lepsze to niż Dwoborowie albo Mołek. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Torbicka.. 30.09.06, 15:37 Torbicak prowadzi wszystko,ale któż jeszcze potrafi gadać swobodnie w tylu językach? Mucha? Poza tym ma obycie ze sceną, nie zająknie się. Niech już będzie ta Torbicka. Odpowiedz Link Zgłoś
kloslecho Re: Kto będzie prowadził Miss world? 30.09.06, 14:48 Mucha.... se poprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek_25 Wiecie ilu ludzi w Polsce świetnie zna angielski 30.09.06, 15:40 Nawet nie podejrzewacie ile osób w Polsce świetnie zna angielski. Ciągle w telewizji tylko pokzaują tych co w ogóle nie potrafią. Myśle że wielu by sie znalazło lepszych od Torbickiej. Kiedy to w telewizji leci i na którym? Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy Re: Kto będzie prowadził Miss world? 30.09.06, 16:15 Agata Młynarska i Skiba. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek_25 Skiba Ok młynarska feee...... 30.09.06, 16:25 Skiba mógłby być ale jak bym miał słuchać młynarskiej i jej krzykliwego głosu pełnego samozachwytu to bym nie wyrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Skiba Ok młynarska feee...... 30.09.06, 17:19 kreglicka moglaby byc jako jedyna polka miss world ! torbickiej mam po uszy ale jesli rzeczywiscie sie dobrze zaprezentuje to ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Skiba Ok młynarska feee...... 02.10.06, 11:53 prezencja prezencją ale mogałby raz na 20 lat cos zrobic z włosami , bo ten siwy blond zwisajacy wokól twarzy jest juz nudny a co do języjkw to francuskeigo nie znam ale jezelei jej dykcja i wymowa francuska jest taka jak angielska i włoska to rodowici Francuzi szczękają zębami ! Odpowiedz Link Zgłoś