Dodaj do ulubionych

UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!!

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.11.01, 11:37
To pisałem rano w NIE UWIRZYCIE !!!!Pewnie nie uwierzycie ale powiem to co
przed chwila powiedziła mi kumpel z TVN.
Nie jest on bezposrednio przy realizacji BB, ale cała TVN huczy od plotek na
ten temat bo nawet przed nimi jest zmowa milczenia.
Ktos napisał, że Irek się onanizował, to nie jest prawda w pokoju zwierzeń
pokazał dupe do kamery i powiedziła ze WB tam go może pocałowac tak samo zrobił
do kilku mieszkańców, nie wiadomo dokładnie do których ale na pewno w tej
grupie był Jurek i Ania oraz jeszcze dwie osoby. Kamery to chciał strącić i
ponoc jedną sie udało. Gdy wbiegli ochroniarze aby go obezwładnić to tylko
David, Wojtek i Marzena sie wstawili że tak człowieka traktować nie wolno.
Agnieszka płakała i dali jej srodki uspokajające. Ale spoko cała sprawa i tak
wyjdzie bo jeden brukowiec chce zapłacić 100.000 zł!!! za zapis video całego
zdażenia i nie musze mówić nad czym teraz pracują ludzie z TVN

To są ostatnie wieści

Mój kumpel Jurka i Kuba nazwał zwykłymi skurwysynami bo to oni sprowokowali
Irka do agresji. Nawet doszło do bójki z Jurkiem ale ich rozdzelili. WB po
zajściu wszystkich uspokajał bo David i Marzena zaczęli sie pakować.
Jak coś nowego wypłynie z TVNu to zaraz dopiszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! IP: 192.168.11.* 08.11.01, 11:41
      Wszystko jest mozliwe, znam kierowcę, który wiózł Irka do Tworek, mówił że Irek
      był autentycznie pobity.
    • Gość: npojazd Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.11.01, 11:44
      Jestem pełen podziwu dla zdolności aktorskich całej ferajny, bo wg. tego co
      widziałem nie wyglądali na bardzo przejętych.No ale pewno cały materiał tak
      zmontowali...
      • Gość: Zuza Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! IP: *.*.*.* 08.11.01, 11:51
        Ja jestem pelna podziwu dla waszej inwencji tworczej.
        Jesli kolega rzeczywiscie pobil sie z Jurkiem czy kim tam to TVN juz wie kim
        jest twoj kolega, ktory za chwile bedzie sie oglaszal na forum poszukuje pracy.
        Troche wyobrazni kolego poinformowany dobrze :)
        • Gość: the4h. Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! IP: 62.233.128.* 08.11.01, 11:53
          Tyle, że to nie kolega pobił się z Jurkiem ;) Przeczytaj uważniej.
          Pzdr :)
          • Gość: Zuza Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! IP: *.*.*.* 08.11.01, 11:58

Gość portalu: the4h. napisał(a): "

> Tyle, że to nie kolega pobił się z Jurkiem ;) Przeczytaj uważniej.
            > Pzdr :)

Calkiem mozliwe, ze tej sensacji nie pojelam swoim ograniczonym rozumkiem :) Moze
            wiec powiesz mi kto pobil sie z Jurkiem - Kuba, kumpel, Irek, kierowca karetki
            czy WB? Ponizej cytat z rewelacji naszego kolegi

"Mój kumpel Jurka i Kuba nazwał zwykłymi skurwysynami bo to oni sprowokowali
            Irka do agresji. Nawet doszło do bójki z Jurkiem ale ich rozdzelili. "

Pozdrawiam :)))
            • Gość: Tommy ZUZA! IDŹ SIĘ WYŚPIJ! IP: 213.25.181.* 08.11.01, 12:02
              • Gość: Zuza Re: ZUZA! IDŹ SIĘ WYŚPIJ! IP: *.*.*.* 08.11.01, 12:08
                Wyspanam Tommy tylko nie rozumiem, pomoz nierozgarnietej kolezance :)
            • Gość: nula Do ZUZY IP: 193.150.166.* 08.11.01, 12:07
              dziewczyno, czy ty jestes przytomna?
            • Gość: hellprom Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.11.01, 12:07
              Gdybys uważnie przeczytała pierwszą i dtuga część to wywnioskowałabyś ze mój
              kumpel nie miał okazji nawet poznać jurka więc Jurek w ryj dostał od Irka.
              • Gość: Zuza Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! Od Zuzy IP: *.*.*.* 08.11.01, 12:11
                Dobra, dobra juz pojelam, pod wrazeniem tylu sensacyjnych, wiarygodnych i
                sprawdzonych oraz z najlepszego zrodla pochodzacych informacji kazdy moze sie
                pogubic, a co dopiero mis o tak malym rozumku.
                Pozdrawiam wszystkich przytomnych i poinformowanych, i juz tylko czytam nie
                pisze
            • Gość: th4h. Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! IP: 62.233.128.* 08.11.01, 12:12
              Gość portalu: Zuza napisał(a):

> Calkiem mozliwe, ze tej sensacji nie pojelam swoim ograniczonym rozumkiem :) Mo
              > ze
              > wiec powiesz mi kto pobil sie z Jurkiem - Kuba, kumpel, Irek, kierowca karetki
              > czy WB? Ponizej cytat z rewelacji naszego kolegi
              >
              > "Mój kumpel Jurka i Kuba nazwał zwykłymi skurwysynami bo to oni sprowokowali
              > Irka do agresji. Nawet doszło do bójki z Jurkiem ale ich rozdzelili. "
              >
              > Pozdrawiam :)))

Nikt (przynajmniej nie ja ;) nie twierdzi, że masz ograniczony rozumek. W tych
              dwóch zdaniach zastosowany jest co prawda pewien skrót myślowy, ale przeczytanie
              wcześniejszych zdań, w których jest bodajże napisane, że "kolega" nawet nie
              pracuje przy BB, a także fakt, iż tekst jest o Irku, wyjaśnia chyba dobitnie, że
              chodzi o Irka.
              Pzdr :)
              P.S. Przepraszam za trochę zbyt złożone zdenia, ale jakoś tak wyszło ;)
              • Gość: Zuza Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! do th4h IP: *.*.*.* 08.11.01, 12:16
                Dzieki przyjacielu za wyjasnienie, zdania zlozone mi nie straszne, jak widac
                gorzej mi idzie ze skrotami myslowymi. Pozdrowienia :)

Gość portalu: th4h. napisał(a):
                > Nikt (przynajmniej nie ja ;) nie twierdzi, że masz ograniczony rozumek. W tych
                > dwóch zdaniach zastosowany jest co prawda pewien skrót myślowy, ale przeczytani
                > e
                > wcześniejszych zdań, w których jest bodajże napisane, że "kolega" nawet nie
                > pracuje przy BB, a także fakt, iż tekst jest o Irku, wyjaśnia chyba dobitnie, ż
                > e
                > chodzi o Irka.
                > Pzdr :)
                > P.S. Przepraszam za trochę zbyt złożone zdenia, ale jakoś tak wyszło ;)

• amelia& Re: UWAGA _ FAKTY Z TVN !!!!!!!! 08.11.01, 11:58
      Hellprom!!!!!!
      Jeśli rzeczywiście masz dostęp do informacji z TVN, to proszę o więcej, ale
      pisz zawsze w tym samym temacie, bo inaczej trudno będzie mi Ciebie znależć.
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka