Gość: kremator IP: *.ipartner.com.pl 08.11.01, 15:39 Żal mi Irka.Pod wplywem różnych bodzców,"cos" w nim pęklo.Zastanawiam się,jak zareaguje na wiesc o tym,co wydarzylo sie w Nowym Jorku 11 wrzesnia.A Wy co o tym myslicie? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżastina Re: ŻAL MI IRKA IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 15:48 Gość portalu: kremator napisał(a): > Żal mi Irka.Pod wplywem różnych bodzców,"cos" w nim pęklo.Zastanawiam się,jak > zareaguje na wiesc o tym,co wydarzylo sie w Nowym Jorku 11 wrzesnia.A Wy co o > tym myslicie? pozdrawiam. Facet miał zajawki - nie wiem na ile to były przeczucia, na "tak mu się rzekło", ale info o NY Irasa może nieźle podłamać, fakt. Przeciez on czesto mówił o zagrożeniach w świecie, o wojnach i agresji. W obecnej sytuacji na pewno o tym Mu nie powiedzieli, przynajmniej nie powinni, nie teraz. PS. Kremator, jeśli ten program wygra Piękny Jurek, ktoś zgłosi się do Ciebie żeby mnie spopielić. Będzie płacić gotówką. Zainteresowany? ;-) pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ŻAL MI IRKA IP: *.chello.pl 08.11.01, 15:48 Gość portalu: kremator napisał(a): > Żal mi Irka.Pod wplywem różnych bodzców,"cos" w nim pęklo.Zastanawiam się,jak > zareaguje na wiesc o tym,co wydarzylo sie w Nowym Jorku 11 wrzesnia.A Wy co o > tym myslicie? pozdrawiam. Mnie tez go szkoda.Myślę ,ze zareaguje normalnie ,napewno nie histerycznym śmiechem ani spazmatycznym płaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat26 Re: ŻAL MI IRKA IP: *.interserwer.pl 08.11.01, 15:51 Wyjmie fiuta i powie, ale sie cos tam, cos tam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: ŻAL MI IRKA IP: *.bsb.com.pl 08.11.01, 16:36 A ty jesteś tym fiutem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kremator Re: ŻAL MI IRKA IP: *.ipartner.com.pl 08.11.01, 17:30 MAT-homoseksualisto,na widok nagiego Irka napewno sie slinisz.Ale nie drwij z jego nieszczescia. Odpowiedz Link Zgłoś