sally_bowles 06.10.06, 10:37 za parę miesięcy powije małe lisiątko. gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_blanto Re: Smoktunowicz w ciąży 06.10.06, 11:18 Plota jakas .Lis to jeszcze do Kini wroci.Jak sie tanice z rozgwiazdami skończą Odpowiedz Link Zgłoś
marksina Re: Smoktunowicz w ciąży 06.10.06, 11:42 To Smoktunowicz jest juz 15 miesiac w ciazy, bo to kolejna plota. A do pewnie Rusin nie wroci. Przeciez golym okiem widac, ze sa z innej planety. Ona tanczy, on mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
ghjp Re: Smoktunowicz w ciąży 06.10.06, 12:09 to, ze tanczy chyba nie wyklucza tego, że mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
galba.galba Re: nie wyklucza tego 09.10.06, 04:35 A to ,że mysli nie wyklucza tego, że też tańczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sally_bowles Re: Smoktunowicz w ciąży 06.10.06, 12:24 tym razem to nie plota. zreszta za pare miesiecy wrocimy do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
marksina Re: Smoktunowicz w ciąży 06.10.06, 12:41 Normalnie, to ze ktos tanczy nie wyklucza myslenia, ale pani Rusin czasem otwiera usta, wiec wiadomo ze w tym wypadku wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: Smoktunowicz w ciąży 06.10.06, 14:40 No i jeszcze kwestia myślenia p. Lisa...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Smoktunowicz w ciąży 06.10.06, 15:35 szczerze mówiąc to już po tych osławionych zdjęciach sobie pomyślałam,że coś musi być na rzeczy jak się różne straszydła na Hanię rzuciły,że za gruba... W każdym razie: gratulacje:) Trochę mnie tylko rozbawiło,że na okładce nowej książki Lisa wystąpił on w obrączce.... cóż proces wydawniczy trwa w Polsce dłuuuuuuugo:) Odpowiedz Link Zgłoś
progra60 Czesc sally_bowles 07.10.06, 12:53 Witam koleżankę z branży :) Polsat, publiczna? A może TVN? Jak widać wieść o nadchodzącym na świat lisosmoczku długo nie uchowała się w tajemnicy. Ciekawe jakie miny będą mieli sceptycy (co to twierdzą, że to tylko forumowa plotka, taka sama jak to, że Sekielski też jest w ciąży) tak mniej więcej w kwietniu, może w maju? Proponuję, żeby weszli wtedy na to forum i mieli odwagę przeprosić lepiej poinformowanych. Chociaż pewnie zrobią to już wcześniej, jak wreszcie tabloidy zdecydują się ujawnić temat... Pozdrawiam koleżanko Sally Odpowiedz Link Zgłoś
sally_bowles Re: Czesc sally_bowles 07.10.06, 14:27 pozdrawiam również, ale nie jestem z branży. mam po prostu bardzo wiarygodne źródło, które siedzi po uszy w mediach i co jakiś czas donosi o czym milczą inni :) Odpowiedz Link Zgłoś
funky-dog Re: Czesc sally_bowles 09.10.06, 00:09 A skąd to praogra60 ma tak pewne informacje? jesli Hanka ma urodzic w kwietniu - to wynikałoby z tego, ze zaszla w ciaze w lpcu albo sierpniu, a jesli tak to tego nie byloby raczej jeszcze widac? Moze ty "progra60" w Smoczej macicy siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_flik Re: Smoktunowicz w ciąży 09.10.06, 10:36 powije lisiątko, tatusia puści w trąbe, jak poprzednich partnerów i tomusiowi dojdą kolejne alimenty. i kto tu jest glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Smoktunowicz w ciąży 09.10.06, 10:49 i co z tego? jest kobietą, kobiety zachodzą w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś