Dodaj do ulubionych

LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:28
Gość, który po 30-tce NIC nie osiągnął, jest ZEREM i spowodowaną tym frustracją
zalewa otoczenie POWINIEN być wyeliminowany z każdego środowiska.
Teraz to samo powinna zrobić jego rodzina. Swoją drogą bardzo im współczuję.
Teraz pewnie pójdzie na rentę z powodu choroby psychicznej i będzie sk... żył
za moje podatki.
A SWOJĄ DROGĄ KAŻDY KTO PO 30-TCE MUSI SZMACIĆ SIĘ PRZED KAMERĄ ZA UŁUDĘ
ZDOBYCIA GŁUPICH 500 000 PLN JEST ŚMIECIEM!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kim Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:30
      sam jesteś śmieciem pieprzony skurwesynu
      • Gość: crack66 He, he KIM kolejny leśny głupek!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:38
        He, he KIM kolejny leśny głupek!!!
        Też jesteś nieudacznikiem leśny głupku? Też ci w życiu nie wyszło.
        Mam dobrą radę POWIEŚ SIĘ.
        Papatki
    • Gość: anetta Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 18:42
      Ciekawe co ty osiagnoles? Na pewo masz ze dwa doktoraty i pobiles pare rekordow
      w wyscigu szczurow. Na pewno jestes Wielkim czlowiekiem, ktory nie moze patrzec
      na oddmiennosc. jak ty przez te swoja doskonalosc zwariujesz nie bedziesz mial
      pretensji, ze nikt nie chcialby placic za twoje leczenie ze swoich podatkow.
      • Gość: crack66 Opłacę swoje leczenie SAM!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:49
        Zrealizowałem się, osiągnąłem sukces, MAM PIENIĄDZE!!!
        CO W TYM ZŁEGO?
        Czy bohaterem tych czasów mają być NIEUDACZNICY?! SŁABEUSZE?
        Nic zdrożnego nie widzę w zwyciężeniu wyścigu szczurów. Jeśli chcesz to oglądaj
        sobie zachody słońca z głodnym żołądkiem i bez mieszkania, ale nie każ innym
        zachwycać się taką postawą życiową. OK?!
        • Gość: alicjaK Re: Opłacę swoje leczenie SAM!!! IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 18:54
          Ciekawe dlaczego cie tak złszczą ci nieudacznicy,chyba coś w tym jest ze nie
          lubimy tych w których widzimy wlasne wady??????????
          A autorytetów szukaj gdzie indziej ,a nie w BB!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: crack66 Autorytetów nie szukam NIGDZIE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:57
            To JA jestem tym autorytetem!!!
            Ja pytałem o stereotypy bohaterów. Coś słabo rozumiesz Alicjo słowo pisane.
            Cóż...
            • Gość: alicjaK Re: Autorytetów nie szukam NIGDZIE!!! IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 19:02
              Brawo AUTORYTECIE:))))))))))))))))))))))))0
              Szkoda mi takich ludzi ,ale zycze ci jak najlepiej, jak bys wszedl do BB to by
              pewnie przypominal Jureczka.
            • mram Re: Autorytetów nie szukam NIGDZIE!!! 13.11.01, 20:10
              Gość portalu: crack66 napisał(a):

> To JA jestem tym autorytetem!!!
              > Ja pytałem o stereotypy bohaterów. Coś słabo rozumiesz Alicjo słowo pisane.
              > Cóż...

Tu straciłeś najwięcej.Gratuluje wszystkiego co ci się udało, ale tego co cię tu
              najbardziej rajcuje, uznania innych, już nie masz, nawet jak lekko
              prowokujesz.Dla mnie jesteś Irkiem.Na tle róznych pojebów z tego forum(tu
              szczególne miejsce dla Sabci..Pozdrawiam...)wydawałeś się kimś.Szkoda.Żegnam.
              • Gość: crack66 Choć nie wiem kim jesteś... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:26
                ...to w sumie mi przykro. Cześć
        • Gość: kim Re: Opłacę swoje leczenie SAM!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:02
          ja też osiągnałem sukces i mam pieniądze, nie jesteś jedyny, ale oprócz tych
          pieniędzy mam jeszcze coś czego ty nie posiadasz człowieczeństwo. Jedynym
          uczuciem jakie mnie ogarnęło po przeczytaniu twojej wypowiedzi to współczucie,
          bo takim jak ty nie powiem nawet ludziom, należy współczuć, jesteś żałosny, tak
          bardzo że żygać się chce.Życzę ci aby życie nauczyło cie żyć, bo na razie nie
          wiele w życiu jeszcze zrozumiałeś oprócz sposobu zaspokojenia własnej dupy w
          swoim wyścigu szczurów.
          • Gość: Sowa Re: Opłacę swoje leczenie SAM!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:09
            Crack jesteś strasznie sfrustrowany - może szef był dzisiaj dla Ciebie niemiły,
            albo ktoś pobrudził Ci biały kołnierzyk?
            • Gość: kim Re: Opłacę swoje leczenie SAM!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:18
              jakis nieudacznik klient nieopatrznie splunął mu na wypolerowanego lakierka i
              się wkurwił a że jest przy okazji fanem BB i wydarzenia w domu BB pochłaniaja
              go równie bardzo jak jego praca wyrzył sie na Irku, ciekawe czy mu przynajmiej
              ulżyło gdy wklepywał te zajebiste argumenty nie do odrzucenia facet sukcesu!!!
              • Gość: mirka Re: Opłacę swoje leczenie SAM!!! IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:32
                nie tego faceta zalewa zolc juz od dawna, to chyba podswiadoma panika ze nie
                osiagna jeszcze zbyt wiele, ujawnia sie sfrustrowaniem
            • Gość: crack66 Drogo SOWO nie mam szefa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:32
              Bo to JA nim jestem, mam własną sporą firmę!!! He he, a koszule noszę ciemne...
              • Gość: mirka Re: Drogo SOWO nie mam szefa IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:35
                ty naprawde myslisz ze jestes kims, ja znam na peczki takich sobie szefow, co
                jezdza tanimi mercedesami, i na Majorke - bo najtansza, pochwal sie no masz
                skorzane fotele w domu
        • Gość: mirka Re: Opłacę swoje leczenie SAM!!! IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:27
          wiesz pieniedzie sie powinno zdobywac tylko po to by zaspakajac swoje potrzeby
          zyciowe, mnie wystarczy zarobic tyle zeby np. ogladac zachody slonca, czytac
          ksiazki, wedrowac po Szkocji itp. inni musza zbydowac 12-pokojowy dom dla 3
          osob, wstawic do niego stol bilardowy i skorzane fotele sprawa wyboru,
          powodzenia w wbijaniu mamony do materaca
    • Gość: mirka Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:22
      to chyba z tego wynika ze tylko Karolina i David sa cos warci, ach jeszcze
      ilona i agnieszka bo reszta wyglada mi na starszych ale moze sie myle
      • Gość: crack66 Lola dresiara nie bardzo ale David jest sporo wart IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:35
        Lola dresiara nie bardzo ale David jest sporo wart, naprawdę tak uwaam.
        Ten gość jest po prostu wartościowy i tak zwyczajnie po ludzku CIEPŁY! I o to
        chodzi.
    • Gość: anetta Re: to nie jest forum tego czlowieka sukcesu IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 19:26
      Jak widac miernoty nie tylko sa w BB, ale takze i ludzie suksesu sa nie
      najlepsi. skonczmy to bo pisac o jego malosci mozna wiele a to nie jest jego
      foru, niech zalozy swoje:))))))))))))))))
      • Gość: crack66 He he powiedziałam co wiedziałam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:37
        he he he he
      • Gość: tony Re: to nie jest forum tego czlowieka sukcesu IP: *.icpnet.pl 09.11.01, 21:11
        Sukcesu? Jakiego sukcesu, przeciez to jest jakis zalosny pajac :)).
        Jednoosobowa firme moze zalozyc kazdy frajer, sadzac po ilosci kwasow jakie
        emituje musi byc bardzo nieszczesliwym i sfrustrowanym czlowiekiem, a nie to
        cechuje ludzi sukcesu.
      • Gość: agaw Re: to nie jest forum tego czlowieka sukcesu IP: *.cyfronet.krakow.pl 10.11.01, 18:27
        On innego forum nie ma jedyne miejsce gdzie moze sobie pogadac to wlasnie forum.
        Poza tym to jego he, he duzo o nim mowi - prosty i niedowartosciowany czlowiek
        :)
        • Gość: crack66 HE, HE, BŁAHAHAHAHAHAHA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:32
    • Gość: nina Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 19:27
      dlaczego uwazasz,ze nic nie osiagnal? Wiecej niz ty.Ma dwoch synow,piekna
      zone,mase przyjaciol,ludzie go szanuja,inaczej nie wybrali by na soltysa. To,ze
      nie ma kasy,czlowieku rozejzyj sie,nie tylko ludzie po 30 zyja w nedzy.Bo w tym
      kraju mozesz zasuwac od rana do nocy za marne grosze i niczego sie nie dorobisz
      uczciwa praca,tylko garbu
      • Gość: Sowa Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:34
        Właśnie wyczytałam, że nasz Crack ma gdzieś tam sezonowe pole namiotowe -
        czyżby drugie wcielenie Białego Kołnierzyka? Ludzie omijajmy takie miejsca, bo
        jeszcze natrafimy na plującego jadem frustrata!
      • Gość: Sowa Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:35
        czyżby drugie wcielenie Białego Kołnierzyka? Ludzie omijajmy takie miejsca, bo
        jeszcze natrafimy na plującego jadem frustrata!
      • Gość: Sowa Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:36
        czyżby wiejskie wcielenie Białego Kołnierzyka? Ludzie omijajmy takie miejsca,
        bo jeszcze natrafimy na plującego jadem frustrata!
        • Gość: crack66 Sowa zapraszam w sezonie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:43
          ...nawet taka pierdoła jak ty znajdzie miejsce przy ognisku i dostanie ciepłą
          strawę...
          • Gość: Sowa Re: Sowa zapraszam w sezonie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:48
            Dziękuję postoję. Napisz gdzie urzędujesz, żebym mogła omijać to miejsce.
            Zresztą jakbym się zjawiła z wrażenia wylałbyś sobie tę ciepłą strawę na gacie.
            • Gość: crack66 Jesteś taka śliczna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:52
              Tym bardziej zapraszam! Śliczne laski lecą na mnie mimo sporej różnicy wieku
              (nawet mówią że to zaleta)
              • Gość: Sowa Re: Jesteś taka śliczna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:00
                Dołączam się do apelu Anetty – spadajmy stąd bo Crack to albo obleśny (i stary)
                mitoman, albo Sołtysik (co nie wyklucza pierwszej wersji).
                • Gość: crack66 He he jestem twoim Sołtysikiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:03
                  Wyjrzę nawet z najmniejszej miseczki z ryżem w twojeju małej kuchence...
                  Pa
      • Gość: crack66 Wielkie mi osiągnięcia... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:41
        żona taka sobie, dwóch synów to 2 razy po 10 minut sexu i tyle, sołtysem z
        jakiegoś powodu rzestał być, a ludzie na Wsi jak kogoś szanują to go wybierają
        na kolejne kadencje i może być sołtysem do końca życia. W jego wsi ludzie go
        akurat niespecjalnie szanują a przypominam że jego marzeniem byo uciec do
        miasta i kupić mieszkanie w bloku (podaję za jego oficjalną notką biograficzną).
        I CO?!!
        • Gość: mirka Re: Wielkie mi osiągnięcia... IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:45
          jesli ty masz taki pojecie o posiadaniu dzieci to nie zycze ci ich - ze wzgledu
          na dzieci oczywiscie te a przyznaj mi sie jak jedziesz tym swoim mercem to
          trzymasz reke na zewnatrz przez okno czy szyberdach zeby wszyscy widzieli ten
          twoj zegarek,
          • Gość: crack66 Merce są dla ubogich głupków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:48
            ja jeżdżę Jaguarem bez szyberdachu, a okna nie otwieram bo mam klimę, zegarka
            nie noszę bo nosi go moja asystentka.
            Widzisz jaka fatalna pomyłka?
            • Gość: mirka Re: Merce są dla ubogich głupków IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:51
              i jeszcze masz dziwki (no takie za pieniadze) wiesz nie gustuje w twoich
              upodobaniach, nie zaimponujesz
              • Gość: crack66 Dalej nic nie rozumiesz Mireczko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:54
                Ja nie mam potrzeby imponować ani przekonywać do swojego sposobu bycia, za to
                Ty masz wyraźną potrzebę krytykowania innych (czyli w tym przypadku mnie). To
                Cię łączy z Irkiem i wiele mi to tłumaczy.
                • Gość: mirka Re: Dalej nic nie rozumiesz Mireczko IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:58
                  tak to co sie przechwalasz, czytaj to co piszesz, a tak w ogole na czym polega
                  twoj sukces zyciowy, co takiego robisz co lubisz, zdefiniuj sie, to co lubisz
                  ogladac telewizje? czy chodzic do baru? czy pytac o godzine asystentke?
                  • Gość: crack66 Telewizję oglądam rzadko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:08
                    Uwielbiam architekturę starych kamienic, mógłbym oglądać ją godzinami. Robię to
                    zresztą bo mam firmę zarządzającą nieruchomościami, więc robię to co lubię.
                    Łażę po strychach, dachach, piwnicach, miejscach gdzie od dziesiątek lat nie
                    było nikogo (garnitur potem oddaję do pralni).
                    Lubię jeszcze Bieszczady i Suwalszczyznę, lubię leżeć na hali albo nad jeziorem
                    i myśleć ŻE JUŻ NIC TAK NAPRAWDĘ NIE MUSZĘ, a jedyną kategorią jest CHCĘ...
                    tO WŁAŚNIE JA
                    • Gość: mirka Re: Telewizję oglądam rzadko IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:21
                      wywalaj z Bieszczad one nie sa dla konsumpcjonistow, to co pisales nie pasuje
                      do ciebie poza "dodaje do pralni" i CHCĘ
                      • Gość: crack66 To tobie się tak wydaje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:25
                        ja właśnie taki jestem, a już niedługo chodząc po Bieszczadach wpadniesz do
                        mojego schroniska. Właśnie realizuję taki plan.
                        I będzie ci głupio jak mnie poznasz...
                        • Gość: mirka Re: To tobie się tak wydaje IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:33
                          zabieraj lapy od bieszczad, tam nie trzeba miec tak duzo kasy zeby miec
                          schronisko, pare lat temu jak bylam jeszcze w liceum przestalam jezdzic w
                          bieszczady bo rozpanoszyli sie tam strasznie nowobogaccy, teraz jezdze do
                          Szkocji tam sa "pieniadze z klasa" do znaczy ludzie z klasa co maja pieniadze
                          • Gość: crack66 To i w Szkocji mnie spotkasz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:42
                            mam przecież nie tylko forsę ale i KLASĘ
                            • Gość: mirka Re: To i w Szkocji mnie spotkasz IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:45
                              a kysz
                              • Gość: crack66 Właśnie w necie szukam biletu do Szkocji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:48
                                Tylko powiedz dokąd ma lecieć konkretnie, no i jakiś hotelik byś podpowiedziała
                                • Gość: mirka Re: Właśnie w necie szukam biletu do Szkocji IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:51
                                  jedz teraz, ja przezimuje w Bawarii i polece do szkocji w Maju, po tobie juz
                                  chyba zdaza przewietrzyc
                                  • Gość: crack66 Straszna się burza zrobiła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:55
                                    a kiedy w jednym z postów napisałem dobrze o Davidzie wszyscy to zignorowali.
                                    Nie dziwi Cię to.
                                    To jakie chore zapotrzebowanie na bycie obrońcą nieudaczników. To takie...
                                    LEWICOWE
                                    • Gość: nina Re: Straszna się burza zrobiła IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 21:04
                                      A moze to normalny ludzki odruch bronic kogos komu sie dzieje krzywda.A dawidek
                                      jest bezbarwna osobowoscia,ugrzeczniony cfaniaczek. Irek natomiast mimo swoich
                                      kontrowersyjnych cech ma dobre serduszko
                                      • Gość: crack66 Bzdurki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 21:14
                                        Jakie dobre serduszko? To był złośliwy troll, głupi gnom z norweskich mrocznych
                                        bajek.
                                        Davida nie doceniasz zwyczajnie. Nie jest bezbarwny, za to jest NIENACHALNY
                                        • Gość: nina Re: Bzdurki IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 21:21
                                          Myslalam o tym,czy wytrzymalabym z nim w jednym domu dluzej.I chyba,mimo mojej
                                          duzej tolerancji dla ludzi,nie dalabym rady.Ale wydaje mi sie,ze serduszko ma
                                          dobre w gruncie rzeczy.
                                          • Gość: mirka Re: Bzdurki IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 23:59
                                            david chce byc dobry i postepowac dobrze, ale jest jeszcze ciezko
                                            przestraszonym dzieckiem ktore nie wie komu wierzyc jest mocno zdezorientowany
          • Gość: tony Re: Wielkie mi osiągnięcia... IP: *.icpnet.pl 09.11.01, 21:19
            Ludzie, dlaczego schlebiacie temu kolesiowi wierzac, ze sie czegos dorobil ?
            Gosc jest kompletnym intelektualnym dnem, nic soba nie reprezentuje, tacy
            ludzie sie zazwyczaj nie dorabiaja, chyba, ze sporo nakradna.
            • Gość: crack66 ALEŚ MI PRZYKROŚĆ UCZYNIŁ tony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 00:07
              ty pieprzony leśny głupku, zastanów się czasem co wypisujesz młotku, dobrze?
              • Gość: mirka Re: ALEŚ MI PRZYKROŚĆ UCZYNIŁ tony IP: *.ibc.de.easynet.net 10.11.01, 00:10
                crack66 kto ci schlebia bo nie rozumiem nie mozliwe ze ktos cie polubil
              • Gość: tony Re: ALEŚ MI PRZYKROŚĆ UCZYNIŁ tony IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 10:36
                Dobrze kochanie, co tylko zechcesz, bhahahha :)))))
    • Gość: nina Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 19:43
      Kochana,juz wiemy skad tyle zlosci.Mimo ze jestes kobieta sukcesu,tak naprawde
      jestes sama z tym sukcesem.Kasa to nie wszystko,nikt cie nie kocha ani tak
      naprawde nikomu nie jestes potrzebna,a znajac zycie i szefowe,wszyscy cie
      nienawidza i zycza zle. Nikt nie czeka na ciebie w domu i nikt nie zaplacze z
      toba kiedy jest ci zle
      • Gość: crack66 Nina jestem chłopcem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:45
        Ninko jestem chłopcem, a jeśli chodzi o dzielenie się swoim sukcesem to nie
        odczuwam zwyczajnie takiej potrzeby. Jestem egoistą i nawet jestem z tego dumny.
        • Gość: nina Re: Nina jestem chłopcem IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 19:47
          biedny ty :((((((((
          • Gość: crack66 Ja biedny? Co ty wiesz o szczęściu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:50
            Mam wysoki poziom samoakceptacji poparty moją drogą życiową
            • Gość: nina Re: Ja biedny? Co ty wiesz o szczęściu? IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 19:53
              opwiedz mi,co to szczescie,moze rzeczywiscie nie wiem
              • Gość: crack66 Szczęście to niezależność IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:01
                Szczęście to to, że nie jesteś zależna od NIKOGO, sama wydajesz dyspozycje, nie
                ograniczają Ci ani czas ani pieniądze, podejmujesz decyzje nie skrępowana
                żadnymi zewnętrznymi czynnikami.
                A do tego trzeba mieć albo dużo pieniędzy, albo... dużo pieniędzy ;-). Jeden
                warunek, te pieniądze muszą być zarobione od podstaw, tak jak moje, bo w
                przeciwnym przypadku jesteś coś komuś winna za te pieniądze które dostała.
                CAŁA FILOZOFIA, PROSTE NIE?
                Reszta przychodzi sama: miłości, przyjaźnie, akceptacja, ale tylko wtedy gdy
                jesteś niezależna
                • Gość: mirka Re: Szczęście to niezależność IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:04
                  jesli jest milosc, przyjazn to juz nie ma niezaleznosci a jest ta cudowna
                  zaleznosc a glupi jasiu szkoda mi cie w takim razie skoro o tym nic nie wiesz
                • Gość: nina Re: Szczęście to niezależność IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 20:06
                  wystarczy jakis glupi nieszczesliwy wypadek,abys stracil zdrowie (nie zycze ci
                  tego) i niezaleznie od tego,ile masz kasy,bedziesz uzalezniony od
                  kogos.Szkoda,ze wtedy bedziesz wiedzial,ze ten ktos ci pomoze dopoki masz czym
                  za to zaplacoc,bo potem to juz klapa.Wiec to jest filozofia kogos kto wierzy,ze
                  bedzie zawsze zdrowy i bogaty.Ale i tak wydaje mi sie,ze taka calkowita
                  niezaleznosc od nikogo to sie zwie straszliwa samotnosc.
                  • Gość: crack66 WIESZ CO JEST GORSZE OD SAMOTNOŚCI? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:11
                    gorszy od samotności jest tylko BRAK SAMOTNOŚCI!
                    • Gość: mirka Re: WIESZ CO JEST GORSZE OD SAMOTNOŚCI? IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:16
                      no to terez juz wszystko jasne, dzieci w przedszkolu nie chcialy ci pozyczac
                      zabawek, to jak dorosles i zrobiles sie samodzielny to kupiles sobie zabawki i
                      sie sam zabawiasz, przyjaznisz sie z soba(bo kto by z takim narcyzem mogl sie
                      przyjaźnic to by musiala byc jakas "wielka nieszczesliwa milosc") i kochasz sie
                      z soba
                      • Gość: crack66 No, no już blisko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:20
                        prawie mnie rozgryzasz. Z tym jednym wyjątkiem, że zawsze od przedszkola
                        przewodziłem grupie. Ale jej nie lubiłem.
                        • Gość: nina czy jest ktos kogo lubisz? IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 20:23
                          Bo siebie tez nie lubisz
                          • Gość: crack66 Bardzo się lubię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:27
                            Lubię patrzeć w lustro i podziwiać mój ciepły mądry uśmiech...
                            Inni też lubią mój uśmiech...
                            • Gość: mirka Re: Bardzo się lubię IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:29
                              jacyś "nie zależni" obserwatorzy? e zartujesz
                            • Gość: nina Re: Bardzo się lubię IP: *.pkobp.pl 09.11.01, 20:31
                              jednak zalezy ci,zeby inni cie lubili? To juz dobrze rokuje. Nie wydaje mi sie
                              abys byl tym kogo przed nami probujesz udawac
                              • Gość: crack66 Ciebie zresztą też polubiłem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:33
                                Lubię lubić ludzi, choć często to trudne...
                              • Gość: mirka Re: Bardzo się lubię IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:42
                                podziwiam twoj spokoj we mnie sie zawsze zabardzo gotuje
                        • Gość: mirka Re: No, no już blisko... IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:23
                          i znowu kolejny przypadek urojonego swiata odrzuconego przez grupe
                          zarozumialego bachora
                          • Gość: crack66 Ale wszyscy temu bachorowi składają hołdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:29
                            kochają Go i idą drogą przez Niego wskazaną.
                            Cóż więcej potrzeba?
                            • Gość: mirka Re: Ale wszyscy temu bachorowi składają hołdy IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:34
                              a ty dalej snisz...WODZU
                            • Gość: mirka Re: Ale wszyscy temu bachorowi składają hołdy IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:35
                              kapitanie moj kapitanie to nie tekst dla ciebie to by byla profanacja, tamten
                              nie mial kasy, moglbys sie wiec obrazic
                              • Gość: crack66 Lubię Cię Mireczko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:38
                                ...i będę Cię tak długo lubił aż Ty polubisz mnie.
                                Nie masz innego wyjścia
                                • Gość: mirka Re: Lubię Cię Mireczko... IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:40
                                  sluchaj lubie jak sie do mnie zwraca robaczku
                                  • Gość: crack66 OKI Robaczku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:43
                                    Lubię robaczki, dawno temu pracowałem w Instytucie Zoologii w Katedrze Fauny
                                    Glebowej i nadziewałem robaczki na igiełki
                                    • Gość: mirka Re: OKI Robaczku IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:47
                                      na dodatek sadysta
                                      • Gość: crack66 To była działalność naukowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:51
                                        i te robaczki to napewno wiedziały, że poświęcaj się dla sprawy... Robaczku
                    • Gość: mirka Re: WIESZ CO JEST GORSZE OD SAMOTNOŚCI? IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:17
                      SAM z SOBA mozesz pogadać o SWOICH osiegnieciach, i policzyć SWOJE pieniadze
            • Gość: mirka Re: Ja biedny? Co ty wiesz o szczęściu? IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:53
              taki sam poziom ja jureczek, moze jak byles dzieckiem chciales byc strazakiem?
              • Gość: crack66 Dzieckiem będąc chciałem pracować w prosektorium IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:56
                i znowu pomyłka Mireczko, z prosektorium zrezygnowałem dopiero mając 11 lat
                wtedy chciałem być rolnikiem na wsi.
        • Gość: mirka Re: Nina jestem chłopcem IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 19:48
          wiadomo ze jestes chlopcem, po ordynarny tekstach, a powiedz mi scigasz sie tym
          swoim mercem z maluchami na skrzyzowaniach i czerpiesz z tego pelnie szczescia?
    • Gość: olo Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 09.11.01, 20:32
      TY FACIO POPIERDOLONY,CHCIALBYM ZOBACZYC KIEDYS CIEBIE NA ULICY W LACHMANACH ZA
      TE TWOJE PIERDOLONE PODATKI PIERDOLONY KOMUNISTO.KARA CIE SPOTKA WSPOMNIESZ
      SOBIE MOJE SLOWO CZEKAJ NA ,,,SMIERC,,
      • Gość: crack66 OLO kolejny LEŚNY GŁUPEK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:35
        JESTEŚ ŻENUJĄCY CHŁOPCZYKU W BRUDNYCH MAJTKACH
        SPADAJ STĄD
        PS. JA KOMUNISTA?
        • Gość: mirka Re: OLO kolejny LEŚNY GŁUPEK IP: *.ibc.de.easynet.net 09.11.01, 20:38
          co wolalbys do torysow, no ale oni o pieniadzach nie mowia to dzentelmeni
        • Gość: OLO Re: OLO kolejny LEŚNY GŁUPEK IP: *.telia.com 09.11.01, 21:38
          WIDAC ZE NIE PRZGADA CIE NIKT.PAMIETAJ CHOROBA PSYCHICZNA DOSIEGNIE
          CIE.PIENIADZE ROZUM CI ODEBRALY.JAK BEDZIESZ PRZYKLUTY DO LOZKA TO NIE POMOGA
          CI ,ANI PODATKI KTORE PLACISZ,ANI PIENIADZE ZAROBIONE ,,,LUDZKA KRZYWDA,,BO
          JESTEM PEWNY ZE TAK JE ZARABIASZ,,JESTES DIABLEM A ZARAZEM JUDASZEM.MIALEM
          KOLEGE TAK SAMO GADAL JAK TY BYL SZEFEM SAMYM SIEBIE. NIE DOCENIAL LUDZI
          GARDZIL NIMI Z BIEDAKAMI SIE NIE ZADAWAL.MIAL PIENIADZE I MYSLAL ZE ZA
          PIENIADZE KUPI WSZYSTKO I WSZYSTKICH.NIESTETY BARDZO CIERZKO ZACHOROWAL LEZAL
          PRZKUTY DO LOZKA.PIENIADZE TRZYMAL POD PODUSZKA,ALE PRZY NIM NIE BYLO
          NIKOGO.BLAGAL ZEBY GO KTOS ODWIEDZIL,NIKT NIE SLYSZAL JEGO WOLANIA.PANSTWO
          POCHOWALO GO JAK PSA.J TAK CZEKA CIEBIE JAK NIE USZANUJESZ SIEBIE
          I ,,CZLOWIEKA..ZBULWERSOWALO MNIE TO CO NAPISALES JESTES ,,PADALCEM,,ZYJACYM NA
          TEJ ZIEMI.ZASTANOW SIE CZY POSTEPUJESZ DOBRZE.ZROB SOBIE RACHUNEK SUMIENIA CO
          ZROBILES ZLE,I CO ROBIRZ ZLE.MASZ JESZCZE SZANSE,,,NAPRAWIC SIE,,,.PRZYKRE
          TO,ALE PRAWDZIWE.
        • Gość: OLO Re: OLO kolejny LEŚNY GŁUPEK IP: *.telia.com 09.11.01, 21:48
          TY SPADAJ ZAWSZAWIONY ,,BOGACZU,,OD PODATKU.JAK CIE SPOTKAM NA ULICY TO UDUSZE
          Z ZIMNYM WYRACHOWANIEM.
          • Gość: crack66 OLO burku prymitywny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 22:53
            mówiłem ci spadaj z tym swoim misjonarstwem CIENIASIE w brudnych majtkach
    • k_rzyzak Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.01, 21:04
      Crack66 masz całkowicie racje.Jestem po twojej stronie.Moja kariera wyglądala
      podobnie.Tez mam merca ,ktorego sam sie dorobilem.I też zgadzam sie z Tobą ,że
      tego debila powinni już dawno wypieprzyć.
      Pozdrawiam .
      • Gość: aga Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.11.01, 21:23
        łych,łych,łych crack się zalogował i "wspiera"się pod innym nickiem .Ale
        cienki bolek:)))))))))
    • Gość: anty O TROGLODYCIE ZWANYM CRACK66!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 21:22
      Stary, jesteś przedstawicielem grupy najgorszych szmat i kukieł, jakie
      smrodliwie plączą się wśród ludzi. Jesteś kupą gówna. Naprawdę. Napewno jesteś
      studentem zaocznym na akademii ekonomicznej, wyrwałeś się ze śmierdzącej gnojem
      pipidówy i walisz konia 10 razy na dzień podniecony swoim awansem społecznym.
      Wiedz jednak, że jest wielu ludzi, którzy tobie podobnych pustaków mają za nic.
      Oby jak najmniej cracków66.
      Wysłuchaj nas, Panie...
      • Gość: tony Re: O TROGLODYCIE ZWANYM CRACK66!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 09.11.01, 21:55
        Bardzo ladnie napisane :)). Ja jednak nadal nie moge uwierzyc, ze gosc jest
        tym, za kogo usiluje sie podawac. Z ilosci kwasow jakie z siebie emituje
        wnioskuje, ze jest jakims ciezko sfrustrowanym czubem z zaburzeniami poczucia
        wlasnej wartosci (teksty o firmach, jaguarach i nieruchomosciach). Taki z niego
        wielki biznesmen, a trawi czas na wdawanie sie w idiotyczne sprzeczki o
        uczestnikach reality show, czuje to ktos ? Heh, miserable guy.
        Cheers !
        • Gość: QWER PROWOKATOR IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 22:08
          to jest porąbany prowokator, nie warto odpowiadać już na jego zaczęty temat i
          inne prowokacje
      • Gość: crack66 Ładna wizytówka ANTY leny głupku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 23:23
        Naprawdę tak wyglądasz?
        • Gość: tryb Re: Ładna wizytówka ANTY leny głupku IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:38
          crack66 jestem z toba. Prawdziwy z ciebie gosc. W pracy szef opierdala, w domu
          zona bije po gebie, bachory sie z ciebie nabijaja. Ale przynajmniej na Forum
          mozna pomarzyc, pouadawac faceta z kasa i jaguarem, do ktorego lgna jak muchy
          mlode laski. Zycie jest wtedy piekne. prawda, moj druchu crack66?
          • Gość: crack66 Trybku naiwny... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 23:54
            ...szkoda mi ciebie. Zwyczajnie żal. Ciężko uwierzyć, że JA istnieję naprawdę?
            To się nie godzi z twoim lewicowym wiatopglądem młodego głupka?
            A JA JESTEM, ISTNIEJĘ, MAM WZROST, WAGĘ I CAŁĄ RESZTĘ O KTÓREJ PISAŁEM
            • Gość: tyrb Re: crack66-druchu kochany IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 08:52

> ...szkoda mi ciebie. Zwyczajnie żal. Ciężko uwierzyć, że JA istnieję naprawdę?
              > To się nie godzi z twoim lewicowym wiatopglądem młodego głupka?
              > A JA JESTEM, ISTNIEJĘ, MAM WZROST, WAGĘ I CAŁĄ RESZTĘ O KTÓREJ PISAŁEM

crack66, druchu moj kochany. Nie wystarczy miec wzrost, wage i cala reszte, o
              ktorej pisales. Najwazniejsze jest by miec jeszcze to "cos", co sprawia, ze
              czlowiek mysli.
          • Gość: tony Re: Ładna wizytówka ANTY leny głupku IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 10:35
            Zajebisty jest ten watek, naprawde zaczyna mi sie podobac :))))
    • Gość: Marland Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 190.1.2.* 10.11.01, 10:29
      Biedny bogaty człowieku, ja bym Cię puściła na taką leśną polną łączkę z
      sosenkami i kwiatkami, pachnącą trawką i soczystą ziemią. Nie byłbyś już takim
      szczurkiem oj nie byłbyś. Jak słoneczko by Cię prażyło i skryłbyś się w cieniu
      sosenki a po drugiej stronie zobaczyłbyś sarenkę i pięknego rogacza, oj Biedny
      bogaty człowieku cóż ty z życia użyjesz? Chyba tylko fragmenty aluminium i
      zapach chemi ze śliskich posadzek, sztuczne drzewka pokryte kurzem no i
      wreszcie użyjesz pieniędzy na to na co Ci koncerny pozwolą, sztuczne jeziorka i
      plaże zaludnione, nic tylko musisz korzystać z tego na co sobie zapracujesz. OJ
      BIEDNY bogaty człowieku ;o)
      • Gość: crack66 Zdziwiłabyś się Marland misiu kochana... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 11:00
        ...gdybyś wiedziała gdzie naprawdę wypoczywam i jak piękne są moje łączki nad
        zagubionymi w lesie, odludnymi jeziorkami. Nocami obok ojego namiotu (naprawdę
        obok!!!) żreują bobry. Jeśli noc jest księżycowa to czasem nasz wzrok się
        spotka, zaraz potem ażdy wraca do swojego, one do drzew, a ja... W biurach
        mojej firmy nie ma sztucznych drzewek, ani błyszczących posadzek, ze ścian
        patrzą na nie przedwojenne pocztówki z widokiem moich ulubionych starych
        kamienic (takie robione w sepii).
        Jak łatwo kogoś ocenić.
        • Gość: Marland Re: Zdziwiłabyś się Marland misiu kochana... IP: 190.1.2.* 10.11.01, 11:16
          Haaaaaaaaa !!!
          Te bobry pewnie uciekają przed Tobą, przedstawiłeś swoje otoczenie bardzo szaro
          i bezbarwnie, właściwie to same ciemne kolory w twym opisie wyczuwam. Masz
          ciemną osobowość i chorą, szare czarno białe zdjęcia starych kamienic (ja też
          je lubię ale w ciepłych brązowych odcieniach a takie też są zdjęcia ;o) ) A czy
          w twoim BIURZE to w ogóle są jakieś kwiatki ??? Pewnie takie na długich nogach
          bo te prawdziwe by szybko padły, zapomniałbyś ich podlać pfrrr.;o)
          • Gość: crack66 Niech żyje ignorancja! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 11:23
            Napisałem Ci, e pocztówki są w sepii a to właśnie są takie odcienie brązu i
            złota, kochanie...
            Nie będę Ci nic więcej pisał bo usiłujesz mnie zmłotkować a to jest akurat
            bezprzedmiotowe.
            • Gość: Marland Re: Niech żyje ignorancja! IP: 190.1.2.* 10.11.01, 11:33
              No to sobie nie pisz, prosze jaki bojaźliwy a jak ja lubię tak młotkować... No
              daj mi tę satysfakcję. napisz napisz wyjmę taki wielki młot (gif) i jak Cie
              młotnę .... No jak myslisz co z Ciebie będzie :o)
              • Gość: crack66 A bo ja wiem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 11:51
                Dzisiaj jestem małą dziewczynką, właśnie oglądam BiBiego, płaczę po Irku,
                kocham ludzi i pieski ze schroniska i dostałam pierwszej miesiączki, więc
                spadła mi odporność.
                Chyba kupię sobie COSMO i zamknę się w ubikacji.
                • Gość: Marland Re: A bo ja wiem? IP: 190.1.2.* 10.11.01, 11:56
                  Coś w tym musi być, ale nie chciałabym Cię takim dzisiaj widzieć więc nie będę
                  Cię młócić żadnymi młotami. Jesteś ocalony ;o) Czuj się ułaskawiony przez
                  Marlandunię ;o) Od tej pory będę Cie traktować bardzo łaskawie.
                  • Gość: crack66 Dzięki Marlanduniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:36
                    ale mała dziewczynka gdzieś sobie poszła...
        • Gość: Marland Re: Zdziwiłabyś się Marland misiu kochana... IP: 190.1.2.* 10.11.01, 11:19
          sorry za zdjęcia z sepii są takie jak ja lubię pomyliłam się jeśli o to biega
          to zwracam honor ;o)
          • Gość: Sowa Cześć leśny głupku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 11:48
            Widzę, że od rana jesteś w formie - moje gratulacje całe dwa dni bluzgania
            przed Tobą. Powodzenia.
            • Gość: crack66 Cze Sowia pierdoło! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 11:59
              Pamiętasz moje zaproszenie?
              • Gość: falcon srac, ty durniu IP: *.cvx3-mal.ppp.netlink.se 10.11.01, 13:37
                pl
                Gość portalu: crack66 09-11-2001 18:49 odpowiedz na list
                odpowiedz cytując

Zrealizowałem się, osiągnąłem sukces, MAM PIENIĄDZE!!!
                CO W TYM ZŁEGO?
                Czy bohaterem tych czasów mają być NIEUDACZNICY?! SŁABEUSZE?
                Nic zdrożnego nie widzę w zwyciężeniu wyścigu szczurów. Jeśli
                chcesz to oglądaj
                sobie zachody słońca z głodnym żołądkiem i bez mieszkania, ale
                nie każ innym
                zachwycać się taką postawą życiową. OK?

Co za debil hahahaha
                Co dla Ciebie jest sukces kretynie?
                Comp i cos tam, cos tam ?????
                Bez pozdrowien czubie

• Gość: Marland Re: srac, ty durniu IP: 190.1.2.* 10.11.01, 13:42
                  i o co tu chodzi?
            • Gość: Marland Re: Cześć leśny głupku IP: 190.1.2.* 10.11.01, 13:31
              Hej Sowa a kiedy ta pokraka nie jest w formie ?
    • Gość: xy Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 13:41
      FANTASTYCZNIE TO UJELES(LAS)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Treg Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.44.* 10.11.01, 13:54
        Przypominam, że jesteśmy na forum BB, a nie "na dyskusji" z facetem co pewnie
        sam sobie robi loda.
        • Gość: smoku Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 14:06
          wiecie ludziska, napisalbym cos, ale nie chce kopac lezacego. mnie sie ten
          koles wydaje tak zalosny, ze nie chce go jeszce bardziej poniewierac. robi mi
          sie nawet troche smutno na serduszku, kiedy czytam jego posty, a ja lubie
          ludzi, wiec nie chcialbym jeszcze bardziej faceta pograzac :))).
          • Gość: Marland Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 190.1.2.* 10.11.01, 14:09
            On chyba się już pogrążył, mówi o leśnym głupku a sam śpi w namiocie w
            listopadzie i bobry od niego uciekają
            • Gość: aga Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.11.01, 14:12
              hahahahahah dobre!!!!!!!!!!
              • Gość: crack66 Takie sobie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:20
                ...mówiłem głowa dalej od mikrofali
                • Gość: Marland Re: Jesteś taką mikro ...... IP: 190.1.2.* 10.11.01, 14:26
                  falą?
            • Gość: smoku Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 14:43
              no nie, jak bobry od goscia uciekaja, to mam prosbe do wszystkich - zostawmy go
              w spokoju :)))).
              • Gość: Marland Re: smoku .. IP: 190.1.2.* 10.11.01, 14:49
                poznęcajmy się nad nim troszeczkę proszę, on będzie czuł się taki osamotniony i
                znowu będzie wymyślać debilne wątki
        • Gość: crack66 Bravo, co za inteligencja!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:18
          Jak się zorientowałeś, że to nie moje forum MATOLE!?
          • Gość: crack66 Treg to bravo jest dla ciebie MATOLE, czytaj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:21
            • Gość: Treg Re: Treg to bravo jest dla ciebie MATOLE, czytaj IP: 217.96.44.* 10.11.01, 14:30
              O widzę, że trafiłem w dyszkę. Ciekawe czy robisz sobie z połykiem, czy też
              dyskretnie wypluwasz do chusteczki?
            • Gość: smoku Re: Treg to bravo jest dla ciebie MATOLE, czytaj IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 14:30
              nie ustosunkowales sie do drugiej czesci postu Trega, co mogloby byc nawet
              jeszcze bardziej interesujace niz wczesniejsza dyskusja - nie wstydz sie, pokaz
              nam wszystkim ! :)))))
              • Gość: crack66 Smoku już pisałem: zrób mi smoka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:33
                • Gość: zyx tak, tak IP: *.wiadw.pl 10.11.01, 14:39
                  Tak, tak Cracku masz racje. Absolutnie!!! ;)
                  • Gość: Marland Re: tak, tak IP: 190.1.2.* 10.11.01, 14:45
                    crack porypało cię ??? sam do siebie piszesz?
                • Gość: smoku Re: Smoku już pisałem: zrób mi smoka! IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 15:02
                  bhahah, brawo, wzniosles sie na wyzyny swojego dowcipu - dales do pieca
                  stary ! :)))) Czytanie takich rzeczy jeszcze wypaczy moja mloda psychike i bede
                  mial pozniej problemy w kontaktach z dziewczetami :))

btw. Treg mial jednak racje, ale nie przesadzaj chlopie, uwazaj zebys nie
                  zrobil sobie krzywdy - eksperymenty z takimi akrobacjami w twoim zaawansowanym
                  wieku moga sie naprawde zle skonczyc.
    • Gość: Marland Re: Smoku IP: 190.1.2.* 10.11.01, 15:12
      dlaczego ja nie mogę załapać o czym wy respondujecie, gadacie tak jak TVN
      pokazuje widzom ostanie odcinki BB
      • Gość: smoku Re: Smoku IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 16:09
        nie przejmuj sie Mary, sam tworca watku pewnie nie za bardzo wie o co mu
        chodzi, wiec dyskusja zbacza w krzaki :)).
    • Gość: smoku over and out IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 16:06
      to naprawde kul jak bardzo rozdal sie ten watek, dziekujemy ci kraku, to byla
      prawdziwa jazda :)) ! duma rozpiera mnie na wszystkie strony, kiedy pomysle
      sobie, ze moglem w tym uczestniczyc. teraz, kiedy arsenal argumentow zostal
      wykorzystany, mozemy ze spokojnym sercem i w poczuciu dobrze spelnionego
      obowiazku oddalic sie z pola bitwy pozostawiajac za soba zgliszcza i swad
      spalonych cial. bezposrednia konfrontacja z obywatelem krakiem nie prowadzi
      niestety do niczego konstruktywnego, dlatego robimy dyskretne over and out.
      • Gość: crack66 O matko! Mówisz ludzkim głosem smoku?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:13
        To spore zaskoczenie, bo wcześniej żadnej spójnej myśli to w twoich
        enuncjacjach nie było. Oby tak dalej, pa, pa...
        • Gość: ja Re: O matko! Mówisz ludzkim głosem smoku?! IP: *.pl 10.11.01, 16:44
          z twoich wypowiedzi jasno wynika, że gardzisz ludzmi ktorzy nie majac innych
          mozliwosci, starają sie zdobyc jakies pieniadze, w ten czy inny sposób. Wszak
          Irek pochodzi z bardzo biednej rodziny, wychowany na głebokiej prowincji i za
          pewne nie miał szans na dobre wykształcenie a teraz brak szans na jakąś
          sensowną prace. chwycił sie brzytwy i żle sie to skończyło. Ale ty to dopiero
          jesteś zerem. Brak w tobie cech ludzkich. Mama i tatus dali ci wszystko i
          utwierdzili w przekonaniu , że jesteś naj.Teraz dumnie chodzisz po świecie
          kanalio. Gdybyś raz w zyciu osiągnał cos samodzielnie nigdy nie byłbyś tak
          cyniczny ty wstrętny,parszywy robalu.
          • Gość: crack66 Pomyła głupku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:54
            do wszystkiego doszedłem SAM i stąd wiem, że można.
            A ty kim jesteś? Utrzymujesz się sam czy ktoś ci pomaga, bo z nieudacznikami w
            ogóle nie rozmawiam.
            • Gość: ja Re: Pomyła głupku IP: *.pl 10.11.01, 17:10
              jestem kims kto takich głupków jak ty zmiata ze swojej drogi. Nie musisz
              odpisywac dla mie juz nie żyjesz. Jestes nikim bo stan posiadania nie swiadczy
              o człowieku a ty poza kasą jesteś pusty. Wal się.
              • Gość: crack66 Jezu co za MATOŁ ufffffffffffff.............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:10
            • Gość: 001 Re: Pomyła głupku IP: *.chello.pl 10.11.01, 21:29

> do wszystkiego doszedłem SAM i stąd wiem, że można.
              > A ty kim jesteś? Utrzymujesz się sam czy ktoś ci pomaga, bo z nieudacznikami w
              > ogóle nie rozmawiam.
              a jednak rozmawiasz i to dość intensywnie - chyba to twoje jedyne zajęcie /gadki
              na forum/ i jedyna inwestycja /komputer i internet/ pozdrawiam z Bieszczad w dni
              parzyste i z Mazur w dni nieparzyste/

• Gość: miś Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 21:07
      ???
      • Gość: obscena Re: LEŚNY GŁUPEK NARESZCIE NA OUT!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 08:56
        ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka