Gość: norek IP: 90.149.196.* 02.12.07, 09:28 CZESC!!! chciałbym zaczerpnac porady. czy ma ktos recepte na spłodzenie SYNA? dzieki i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: SYN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 10:51 przyprowadź żonę do mnie to ci pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość II Re: SYN IP: 80.51.27.* 02.12.07, 11:40 Musisz robić to z siekierą pod poduszką i w gumiakach rezultat gwarantowany sam mam 3córki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszla mamka Re: SYN IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.12.07, 16:59 ja mam!!! według niej zaplanowalismy wlasnie naszego synka ktory przyjdzie na swiat za miesiac :)))) sprawdzila sie ta metoda u moich wszystkich kolezanek i kuzynek. polega ona na współzyciu w okreslone dni, gdzie komorki zenskie nie maja szans.Trzeba okreslic dzien owulacji ( zwykle jest to polowa cyklu miesiecznego kobiety) i współzyc własnie tego dnia , badz nastepnego. Współzycie 2-3 dni przed owulacja(bez poprawek) daje wieksze szanse na corke.Dziala to na tej zasadzie ze koorki zenskie sa bardziej zywotne ale powolne, wiec dłuzej przezywaja w ciele kobiety , zas meskie sa krotkozywotne ale bardziej szybciutkie, wiec w dniu owulacji tylko one maja szanse na zaplodnienie. Zycze powodzenia:)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: SYN IP: 90.149.196.* 02.12.07, 17:40 dziekuje bardzo za wyczerpujacy wyklad. jestem naprawde wdzieczny. bo naprawde poprzednie wpisy SA karygodne. jeszcze raz bardzo dziekuje. ide dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: SYN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 18:26 Wymyj łokcie, usuń zęby, podrzyj majty,stań na rękach i bierz się do roboty nikt za ciebie tego nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: SYN IP: 90.149.196.* 02.12.07, 19:12 czy ty jestes madry czlowieku? chyba nie za bardzo. ciekaw jestem jak ty sie zabierasz do tego. może nam napiszesz. tez bysmy sie posmiali. zycze powodzenia w pisaniu i sciemnianiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: SYN IP: *.chello.pl 18.12.07, 12:18 nOrek? Czy to ten nOrek który był taki mocny w Przemyślu...wygadany elokwentny....a co ci się biedaczyno stało? Spuściłeś z tonu....... wybacz mi złośliwość.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: SYN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:08 To co ja myślę i jak to robię to moja prywatna sprawa nie na forum ,myślisz że ktoś będzie ci tu pisał pikantne szczegóły i to na serio-!!,to grubo się mylisz nie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: SYN IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 03.12.07, 08:09 trzeba ugrysc kobiete w lewego cyca po stosunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: SYN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 16:48 ale piepszycie głupoty idź do lekarza i tam się dowiesz o fachowym stosunku i kiedy to zrobić i jak się do tego dostosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszla mamka Re: SYN IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.12.07, 20:12 Norek nie przejmuj sie kretynami, jest ich niestety pełno na tym forum...nie wiem wogole po co je odwiedzja i odpisuja skoro nie maja nic sensownego do powodzenia.Wiem bo sama czesto chcialam o cos zapytac, poradzic i niestety odpowiedzi były podobne jak do Twojego postu.A szkoda...bo widze ze w innych miastach ludzie sobie bardziej pomagaja, wsperaja sie, sa ciekawe dyskusje i ie chamstwa takiego jakie niestety panuje na forum naszego miasta. A co do mojej metody, to jest ona własnie zaczerpnieta od lekarza ginekologa. Dodam , ze gdybyscie chcieli miec wieksza pewnosc co do dnia owulacji, w aptece mozna kupic( niestety unas czesto trzeba je dopiero zamawiac i sprowadzaja) testy na owulacje. Zapytaj w aptece na zwierzynieckiej kolo biedronki. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszla mamka Re: SYN IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.12.07, 20:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=72571253&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: SYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:55 stara metoda mojej mamy, ale u wielu tez sie sprawdziła (trochę zaboboniarska, ale warto wziasc ja pod uwagę), gdy jajeczkowanie jest w lewym jajniku - będzie chłopiec, gdy w prawym dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipek Re: SYN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 15:35 wyprobuj metode shettlesa. poczytaj sobie w necie jest sporo na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
yaakuza Re: SYN 21.12.07, 23:51 Podobno o północy na rozstaju dróg (najlepiej krajówki lub w lesie)w lewej ręce trzeba mieć śrubokręt, w prawej kij do hokeja lewa noga ma być oparta o prawe tylne koło samochodu, a prawa noga ma być na szyi. Kobieta ma być w pozycji kwiatu Lotosu i nucuć mantrę (hare rama, hare rama, rama rama bez dynama) i tak w kółko. Podobno się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: SYN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.07, 09:10 jeśli chcą mieć Państwo dziewczynkę, należy współżyć od zakończenia miesiączki do dnia poprzedzającego owulację, później zaś nie. Gdyby chcieliby Państwo mieć chłopca, należałoby się powstrzymywać od współżycia na początku cyklu i współżyć dopiero w momencie owulacji. Wymaga to oczywiście dokładnej znajomości cyklu miesiączkowego i wyznaczenia dnia owulacji, czemu służą pomiar temperatury, obserwacja śluzu, USG i dodatkowe testy owulacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś